• header

COMING UP – FINEST AWARDS

Pics from last years awards.. God, I really loved my eyebrow pencil back then! ;P

Nästa vecka är det dags för årets Finest Awards. Jag har ju helt glömt bort att blogga om det! NI har ju nominerat mig i hela två kategorier, “årets modeblogg” och “årets personliga blogg”. Tack tack tack!! Jag tävlar mot ett gäng grymma bloggare så jag har inga som helst förväntningar, men om ni vill lägga er röst på mig skulle jag självklart bli jätteglad. Röstar gör ni HÄR, röstningen stänger om några dagar.

Jag funderar nu på vad jag vill ha på mig. Jag har pratat lite med Ida Sjöstedt (jag ÄLSKAR ju hennes klänningar!) och ska eventuellt bära en från SS 13-kollektionen. Jag tyckte den visningen var så vacker & perfekt med modellernas smink & hår (som skiftade i rosa) så jag funderar på att köra hela den looken. Men jag är inte säker än.. Vi får se!

// It’s time for Finest Awards next week! I totally forgot to blog about it. YOU GUYS nominated me for “fashion blog of the year” and “personal blog of the year”. Thank you thank you thank you!! I compete against amazing bloggers so I have no expectations at all, but if you want to put your vote on me I would be very happy. You can still vote HERE.

Now I’m thinking about what to wear. I talked with Ida Sjöstedt (you know I LOVE here dresses!) and I think I might wear one of the dresses from her SS 13 collection. I thought that show was very beautiful & perfect with the models make up and hair (pink) so I might go for that look. But I’m not sure yet.. We’ll see!

76 Comments

Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Carolin

Det låter som en sjukt bra plan med Ida Sjöstedt-looken, ser fram emot att se det om du nu kör på den idén!

Reply
Ebba

Hej Kenza, jag har lite frågor som jag inte riktigt hittat något svar på och hoppas du kan hjälpa mig. :)

Kan man beställa klänningar av Ida Sjöstedt som vanlig svensson? Typ om man vill sy upp balklänningar osv..? Och vad brukar hennes klänningar ligga runt för pris?

Hoppas du kan svara på dessa frågor i mejl eller liknande.

Och massor med styrkekramar till dig, du är stark, glöm aldrig det!! XO /Ebba

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Vart har du köpt tröjan från bilden ovan? Den är jätte fin!
Och du ska bara veta att jag ÄLSKAR din blogg! Kan inte sluta läsa den och ditt utseende! Jag smälter typ, du har verkligen drömutseendet!
Kram

Reply
louize

hejsan Kenza!
Tänkte bara höra med dig vad du använder dig utav för hudprodukter, alltså till ansiktet?
Du har ett strålande fint ansikte och en jättefin hud!
kramar :)

Reply
Alexandra

Så himla fin du är Kenza, verkligen avundsjuk på ditt utseende. Självklart röstar jag på dig i båda kategorierna, hoppas du får en fortsatt bra dag. Kram!

Reply
Helena

Hej Kenza. Jag vill först säga att du är en jätteduktig bloggare och jag tycker att du är värd båda priser du är nominerad till. Sen så skulle jag gärna vilja ha lite hjälp från dig. Jag vet att du nu har körkort. Jag har börjat med det och jag tycker det är ett helvet… ja du vet. Mycket att plugga och mycket att ta in. Jag vill gärna ha ett körkort snart men allt plugg gör mig omotiverad. Jag vill bara fråga dig om du har några tips för dem som försöker ta körkort, för det skulle vara till en stor hjälp! Tack så mycket! Kram

Reply
Felicia

Att du kan vara såå fin!
Har du lösögonfransar eller har du bara långa naturligt? så jäkla fina!

Kram!

Reply
Vanessa

kenza du är världens finaste tjej jag har sett!! och jag hoppas du kan lägga ut mer bilder på klädstilar med :* <3

Reply
Sanna

det måste vara fantastiskt att bli nominerad av andra och få ett kvitto på att ens blogg är så uppskattad =)
Hoppas att du får en underbar kväll och att många härliga bloggare vinner priser

Reply
Jasmin

Världens finaste Kenza!

– Klicka gärna in på min blogg och tyckt till om min nya header, skulle betyda enormt mycket!
Ha en bra kväll <3

Reply
Shirley Duran

I can’t understand anything i choose you but where can i do the vote available?

Reply
Angelica

Hej, jag e en 13 årig tjej, som läser din blogg. jag har en liten fråga som jag undrar, det skulle vara bra om du kunde svara på den! ” hur många läsare har du varje dag??”

Reply
hej

kommer inte rösta på dig, tycker inte du gjort dig förtjänt av det… Inte lika mycket som andra i samma genre i allafall. Du är jätteduktig å så, men det har verkligen märkts på bloggen att du varit omotiverad en längre tid. Plus att jag tycker du e lite för feg vad gäller klädstil för att förtjäna titeln årets modeblogg. Så…Mjeeetack :)

Reply
Anna

Tycker verkligen att du ska köra Ida Sjöstedt. Du passar otroligt bra i hennes klänningar. Hon är min favorit designer och jag ska gifta mig i hennes klänningar!

Reply
Annamarie

Åh vilka fransar!! använder du dig av något ögonfransserum ? hur får du dom att bli så långa???

Reply
Jempa

Du är sjuuukt fin Kenza, och jag älskar dit leende, men jag tänkte bara på en sak, du har ju jävligt raka tänder, så har du haft tandställning eller föddes du med perfekta tänder? ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*