• header

DET MAGISKA ÖGAT

Jag vet inte hur många olika varianter av mitt öga jag har sett cirkulera på nätet. En gång hittade jag det på “popular page” på instagram, då var det rosa haha. Vilket magiskt öga jag har, som kan ändra färg sådär!

De vanligaste frågorna är “har hon ögonfransförlängning? har hon färglinser? vilken mascara?” Nej, jag har inte förlängning och har aldrig testat. Inte färglinser heller (vanliga kontaktlinser), bilderna är ju photoshopade. Mitt grönbruna öga är det ni ser på första bilden. Mascaran jag använder är “define a lash” från Maybelline. Det har varit min favoritmascara i flera år. De slutade sälja den i Sverige för ett tag sedan, så varje gång jag är utomlands (sist nu i Australien) så köper jag på mig ett gäng. :)

// I dont know how many different variation of my eye I’ve seen. Once I found it on the popular page on Instagram, in a pink color haha. I have such a magical eye, changing color and stuff! De most common questions are “does she has eyelash extension? coloured lenses? which mascara?” No, I don’t have extensions and I’ve never tried it. No coloured lenses either, the pics are photoshopped. You find my green brown eye on the first pic. I use the mascara “define a lash” from Maybelline. It’s been my fav for YEARS. They don’t sell it here anymore though, but I buy I bunch of them everytime I go to other contries. :)

151 Comments

Jakob - Social Media & PR

På tal om mascara Kenza, jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande detta, bland annat. :) Har mailat dig men är orolig att det lyckats hamna i skräpposten (som förra gången). Skulle du kunna slänga iväg ett mail till mailadress jag uppgett? Kram! :)

Reply
Eleni

Taskigt av folk att bara ta din bild, man kan väl åtminstonde (stavning?) skriva ut att det är din?

Kul iaf att ditt öga är så poppis haha

Reply
Sara

Hej fina Kenza!
Jag har några frågor som jag länge undrat, hoppas verkligen du kan svara, skulle uppskatta det väldigt mycket.

1. Vart har du köpt din gråa kuvertväska från Friis & Co som du hade för några dagar sedan?
2. Vad har du för storlek i dina klackskor från Jeffrey Campbell? Dom du hade på bilden som du la upp igår från nyår. Ville beställa dom från henrykole och har normaltvis storlek 37-38 men det står att dom är stora i storleken och att man ska gå ner en halvstorlek, jag har ingen aning om vad jag ska göra och vill vara säker då jag beställer från internet.
3. Jag ÄLSKAR dina solglasögon från nastygal, men du har aldrig skrivit vad som heter.. tror du att det är kan vara dessa? länk:
http://www.nastygal.com/accessories-eyewear/marlo-circle-shades-black

Du är bäst, du förtjänar verkligen inte att må dåligt. Har läst din blogg sedan 2007 och du är en otroligt fin människa! Stor kram!<3

Reply
Emma

Den mascaran är min ABSOLUT favritmascara! Jag at använt både den gröna och den lila, båda är lika bra! Det finns inget dåligt om den! När jag var i London i höstas så letade jag som dn galning men hittade ingen, blev så besviken..

Reply
Karin

Ja den där bilden har jag sett massor utav, i massa olika färger och former haha! Du har verkligen sjukt långa ögonfransar, jättefint :)

Reply
Maija

Asså herregud, hur är det möjligt att ha sådär långa ögonfransar? Du ska vara så tacksam över dom! Så snyggt :)

Reply
D

Tycker det är otroligt coolt med grön/bruna, sjukt fint :D Hela du är så snygg!! PERFECT GIRL

Reply
Hanna

Kenza whitch one of them You prefer? Define-a-lash Volume or Pulse? Or just green one , basic? Kisses Hanna

Reply
Malin

Om ni vill ha lite tränings-tips så får ni gärna gå in på våran blogg där vi hjälper dig med dina mål och din drömkropp eller om ni har några frågor så får ni maila.

Reply
ellen

Hur sminkar du dig? :) sitter sminket hela dagen eller måste du gå och fylla på? Vill gärna veta! <3

Reply
Matilda

Bästa Kenza, skulle inte du kunna göra ett inlägg om de resor du gjort igenom åren? Skulle vara jätte kul att se vart du varit :) Kram

Reply
Isabelle

Vilka fina ögon du har! Och vilka drömögonfransar! Vilken av dom använder du? Den rosa eller den gröna? (:

Reply
Cilla

jag har sett att dom har använt den där bilden justgirlythings..
ganska kul hur långt den där bilden kan spridas!

KRAM! :)

Reply
M

Man tror att det är färgade linser (även första bilden) då man får exakt den effekten av en grön lins på ett brunt öga. Har jag gröna linser får vi identiska ögon. Den markerade kanten, färgdjupet, det bruna runt iris som går igenom.. Ja du vet själv :-) Fina ögon hursomhelst!!!

Reply
nadine

Omg, har du verkligen inte gjort förlängning? sjukt hur starka dina ögonfransar är… jätte fina i alla fall! kram.

Reply
Gullan

Om ni förstorar bilden på alla fyra ögonen så ser man en tjej i alla fyra ögon :) ganska häftigt, som finn ett fel hehe.

Reply
Andrea

kan inte du typ göra att inlägg och visa alla dina headers! skulle va kul att se, haha!

Reply
Eemmelie

Igår gick det ju ett reportage på uppdrag granskning om näthatet mot kvinnor (som alla borde se!!!) , Blodinbella har skrivit om näthatet hon fått ta emot av män som använder sig av sexistiska uttryck och hot. Kan inte du skriva din version? Vad du har fått för hot och kommentarer av män? Eller brev.

Reply
amanda

Så det är ditt öga??! Älskar verkligen den här bilden på instagram och weheartit, så fin och naturlig! (När det inte är rosa det vill säga) hah :)

Reply
Lina

Hur kan folk inte se att de är redigerade? (syftar mest på bild 2-3) Snacka om att vi blivit hjärntvättade efter all redigering som finns ÖVERALLT!

Reply
Dilay

Haha, folk är så patetiska. Men ta det som en komplimang, du har vackra ögon! Kraaam ps ses vi ikväll?

Reply
samantha

Hi kenza!
I LOVE your blog and your style in fashion! i just wanted to know if you wear foundation on a regular basis, and if so which one? also, what kind of skin type do you have?
thanks!
much love from canada!:)

Reply
emma

kan du snälla visa hur du formar/målar dina ögonbryn? skulle bli jätteglad, för dom är verkligen perfecta!
tacksam för svar! älskar din blogg!

Reply
Anna

Du har ju så extremt vackra ögon, såklart många blir avis och “snor” bilden! ;D Keep up the good work fina du! :)

Reply
Jane

The fact is, you have very beautiful eyes.
Thanks for the mascara reference by the way ^^
Kiss from France .

Reply
Ellen Wärnsberg

ja den där bilden har man ju sett många gånger, har alltid undrat vems öga det är för tycker det påminner om nån. Men nu vet jag, jättefint öga har du :)

Reply
Linda

Hej! Du, jag tycker du har sjukt fin kropp och jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om hur du tränar. Jag är sjukt avis och vill också se ut sådär haha..
Tycker du har den bästa bloggen btw ;)
xx

Reply
Isabella

Vet någon nån bra sida som man kan redigera bilder tex som denna? Väldigt tacksam för svar! :))

Reply
Sandra

Jag skrev en kommentar som var grymt elak tycker jag nu i efterhand men det var väl av rent grupptryck.
Jag har funderat hur länge som helst och be om ursäkt.
För det var väldigt lågt av mig att ens göra så.
Jag tycker ju i själva verket du är riktigt snygg och verkar vara snäll.
Hoppas allt blir bättre och fortsätt kämpa!
/En som ångrar sig i efterhand.

Reply
Sara

Jag har också naturligt långa ögonfransar och väldigt ljusa fina gröna ögon :) så något gemensamt där har vi då! höhö ^^

Reply
Tilde

Har typ samma ögonfärg som du. :)
Älskar dina ögon! Har alltid undrat vems öga det egentligen är. ^^

Reply
Julia

Hej, undrar om du använder ögonfransserum och isåfall vilket märke ? :) tack på förhand!

Reply
Joline

Hej Kenza!

Jag har tröttnat på allt näthat och har därför startat upp en kampanj som heter “Vägra acceptera näthatet”.

Jag har skapat en sida på Facebook som du hittar på http://www.facebook.se/vagraaccepteranathatet (du kan också söka på Vi som vägrar acceptera näthatet) och du får jättegärna sprida sidan så att vi tillsammans kan bekämpa det här fruktansvärda problemet.

Kram!

Reply
Alexis

Maybelline är tyvärr en riktigt stor bov när det kommer till djurtester. Tycker folk i allmänhet är riktigt dåliga på att tänka på det när det kommer till smink. Det är så onödigt bara att djuren ska lida för något sådant :( finns jättebra företag som erbjuder 100% icke-djurtestade produkter.

Reply
Linn Öhlin

Haha säkert någon som kommenterat redan, men den mascaran finns på fyndiq.se för 69kr! ;) (superfina ögon!!)

Reply
Amanda

Snyggt!! En mascara du MÅSTE prova Kenza är Marykay, last love-legthening, SVIN BRA! Jag har inte så speciellt långa fransar men med den så får jag det! Då blir man lycklig :)
Känns som värsta försäljar-kommentaren, but i’m not. Bara ett bra tips! :)

Reply
Julia

Gud vilka fina ögonbryn du har! Kan inte du göra ett inlägg om hur du fixar dem?
kram julia

Reply
Mathilda

Hej , undrar vart du köpt den gråa tröjan du hade på dig på bilden på instagram som du la upp nyss ? Super fin !

Reply
viktoria

åh, jag måste oxå ge dig tips på hur jag blir glad och hoppas att du mår bättre och blir ditt glada jag.

Iallfall sååå, ja, tänka på familj och vänner och små saker ni gjort tillsammans som du kände dig lycklig då. Ringa och gå igenom fina minnen tillsammans är så härligt.

Sen har jag ett tips och det är att, det här låter helt sjukt, meeen att blunda och tänka dig själv hoppa fallskärm och gå igenom hela hoppet. Jag får en sånn jäkla adrenalinkick så jag blir bara glad haha.

kraaam, och hoppas att du mår bättre!

Reply
Lumiiiiideee

JAG BER DIG VAR KAN JAG KÖPA DINA JEFFREY CAMBELL SKORNA som e beiga????

Du har den på dig i den plåtningen med baseboll jacket, shorts and the korsett and I love thoose shoes but i cant find them anywhere……please help me:(:(:(

Reply
julia

Jättefina ögon! ROligt att det är just den mascaran du använder! Den var min favorit också, blev jätteledsen när jag kom till affären och de sa att de inte hade fler för den hade slutat att “produceras”. Har inte hittat någon given ersättare :( Tycker den är så grymt mycket bättre än alla andra!

Vet du om man kan få tag på den, även om man inte åker utomlands. Beställa den någonstans? :)

Reply
Wilma

Älskar dig blogg Kenza! och själv tycker jag att det oredigerade ögat är finast ! Själv har jag ungefär samma ögonfärg. :)

Reply
Malin

Har också snubblat förbi en massa bilder av dig på weheartit som inte varit utlagda av dig! (du har inte ett we<3it konto ens va? Vill du att man säger till då eller ska man låta det vara? Det kanske beror på situationen, eller, vilken bild det är osv men tycker det är lite knepigt när folk tar en bild på någon annan och låtsas att det är dem själva :) Ta hand om dig Kenza, Kram

Reply
Emma

oherregud är det ditt öga?!?? jag vet inte på hur många amerikanska sidor på facebook som jag har sett det. herregud jag är chockad. sjukt fina ögon har du! originalet är bäst :D kram!

Reply
Linda H

Hej Kenza!

Du kan hitta den mascaran billigt som f*n på en sida som heter fyndiq.se :) Klickade precis hem 2 st!

Kram

Reply
Patricia Björklund

Min favorit är volymen ifrån Mary kay! Så jäääääkla bra! Har du testat den? :)

Reply
Emma

Hej bästa och fina Kenza! mascaran finns på fyndiq.se!! beställde precis hem ett gäng! skit billiga är dom! kram bästa du!

Reply
Patricia

Hade du inte testat neulash typ när den där bilden togs? Har för mig att jag sett det i din blogg för ett par år sen,typ runt 2010, för jag frågade dig om det vid den tiden. Då är det ju inte så konstigt om dina fransar är megalånga. Det blev mina med när jag använde den, trots att jag ändå har ganska långa fransar ändå. Så jag vet inte vad din defintion av lash extensions är, men fransserumet är ju knappast naturligt. Säger ej detta för att vara elak

Reply
jennifer

har du sådär naturligt långa ögonfransar? eller har du testat använda något medel så dom växer?:) kram jennifer!

Reply
Karin Ljung

Bilden blev endå riktigt snygg fast de e photoshopade, jag har letat efter färgade kontaktlinser som e riktigt snygga. Jag har blåa ögon vilken färgad kontaktlins tror du som skulle passa mig?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*