• header

SUNDAY

Jaaaa! Jag är så stolt över mig själv. Jag har inte hunnit träna på över en vecka och idag hade jag planerat att dra iväg till gymmet. Men jag var så jääääkla opepp imorse men tillslut kom jag iväg ändå. Hejja mig! Jag får inte tappa det igen. Förutom månaden i Australien så har jag tränat regelbundet i ett halvår, så länge har det aldrig hållt i sig haha. Jag brukar tröttna efter en månad eller två, sedan går det något år innan jag köper ett nytt gymkort. Men nu har jag lovat mig själv att jag ska vara pigg och må bra!

Nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna fota outfit till er innan solen går ner. Ha en underbar söndag allihopa! ♥

// Yes! I’m so proud of myself. I haven’t worked out at all this week because of lack of time, and today I had planned to hit the gym. But this morning I SOOOO not wanted to go, but in the end I went anyway. Go me! I can’t lose it again. Except for the month in Australia, I’ve been working out regularly for six months. I usually get tired after a month or two, and then a year can pass until I buy a new gym card. But this time I promised myself that I will stay healthy!

I have to hurry now if I’m gonna take outfit pics before the sun goes down. Have a great sunday everyone! ♥

Foto: Eero

91 Comments

Elin

hej! finns dessa klänningar från ida sjöstedt att köpa på nätet eller så? :)

Reply
Just a+Girl's+Weblog

Beautyful picture !!
I’m visiting your Blog every day !!
Your a big inspiration to me !!
I’m just a girl from the Netherlands ;)
So my English is not that good.
You go girl !!

xoxo Maaike

Reply
Emma

Bra jobbat!! Jag har precis som du tränat regelbundet i ett halvår. Brukar också ha svårt att hålla motivationen uppe. :)

Reply
Maja Engelmark

Å hej!
Jag skulle bli så himla glad om du kunde visa här på bloggen hur du tränar, om du tränar vissa delar av kroppen vissa dagar, eller hur du kör ett träningspass?
Snälla, mitt mål är att få en så lik kropp som dig! om nu det är möjligt..
Aja kram och tack i förhand, Maja

Reply
Nadia

Tror du får höra detta ofta, men du är så otroligt vacker Kenza! Och en otroligt stark och bra förebild! Sluta aldrig kämpa!

Reply
Elin Levander

Det var samma sak med mig. Och jag hade uppehåll i nästan ett halvår då det hände en del saker i mitt liv och mitt tidsfördriv för att tänka på annat blev träning. Vilket nu har hållit i sig och jag tränar nu 4-5ggr i veckan och mår så bra. Börjar bli lycklig igen och trivs så mycket bättre med min kropp och mitt utseende.

Reply
Nailpolish

Dina ögonfransar är fantastiska! Om du vill matcha ditt rosa hår med en rosa nageldesign, kolla in den senaste på bloggen!

Reply
Christina

Heja dig :D Du kommer att klara det den här gången :D Jag och pojkvännen har tränat regelbundet sedan nytt år och lagt om kosten en bra del. Känns så mycket bättre på insidan då :)

Reply
Erika

Duktigt! Tänk bara på att inte tvinga dig själv till gymmet allt för ofta de gånger du känner dig otaggad. Då börjar du kanske nämligen koppla gymmet till något som är jobbigt och tråkigt, vilket gör att du tröttnar fortare… så är det för mig, men det kanske är individuellt! Annars, keep up the good work! :D

Reply
Mimmi

Sluta röka istället :D (om du inte redan gjort det!) lovar att du kommer känna dig piggare utan cigg ;-)

Reply
Nikolina

Oh, jag måste oxå komma igång.
Men är så svårt när man har en bebis att ta hand om !
Super fin va du på bilden :)
från http://www.ankpung.se, 23 år, mamma till en liten son, skyddad identitet, förlorat mina föräldrar

Reply
Modefreak mamman

Hej tjejen:)
Undrar om du avlägsnar ditt ansiktshår om du nu har det?
För isåfall har jag det bästa redskapet som inte ens finns ute i marknad än,,,

Reply
Emma

Åh vill med träna!! Men ligger hemma och har lunginflammation så det blir inget med det….. Åååhh :(
Fin bild på dig!!

Reply
Lisa

Hej Kenza!
Har försökt kolla på Kenza Tyra show igen, men hittar inget ställe där man kan kolla, bara små delar hittar jag. Vore otroligt kul i fall du skrev i bloggen var man kan hitta det igen :) Kram

Reply
Gaby

Hej Kenza! Jag undrar om du fortfarande använder balsammetoden? Och i så fall vilket värmeskydd du använder? Älskar bloggen! Kram :)

Reply
nina

hej kenza! du som jobbar i modell och reklambranschen på ett eller annat sätt ibland tänker jag kanske är intresserad av att se den här föreläsningen av en amerikanska:

https://vimeo.com/20024751

om du har tiden över tror jag den är viktig och egentligen för dina läsare också att se. kram

Reply
Lina

You look very nice. ))
What are you usually doing at the gym, what type of workouts? :)

Reply
Emma

Jag, och säkert många andra här, är väldigt nyfiken på hur det går för dig med balsammetoden? Skulle vara kul om du kunde berätta lite om det/visa bild! :)

Reply
sandra

Huvudsaken är att man mår bra! Jag som ung tjej och ekonomistudent har svårt att få tiden att räcka till för träning med alla dessa krav. Kanske inte behövs heller. Väger inte över 50..

Reply
Shilli

Vart har du köpt den svarta skinnjackan du har på dig på bilden din pojkvän la upp på ig idag? :)

Reply
Romylee

You’re so beautiful! But I’m always wondering, are your eyelashes real?
lots of love x

Reply
Adriana

Every time I go on your blog, I have a smile on my face. You are great! You are full of positive energy. Your blog is my favorite ! :D I have gone on it every day from a 2/3 years but I comment for the first time :) I’m not surprised at all that you get all the awards! More would surprise me if you didn’t win :D Even when you were writting in your language – I was bravely translating into English :) Greetings from POLAND! <3

Reply
Isabella

Kenza du är verkligen min förebild! Du är så sjukt fin, lätt finaste kvinnan som finns på jorden! Önskar att jag såg ut och va som dig, du verkar va så smart och alltid glad och snäll! Du har verkligen lyckats i livet, nu säger jag inte att ditt liv kanske är perfekt men alla har sina brister osv. Men du ska vet att jag verkligen ser upp till dig! Blir alltid glad av att läsa allt du skriver och kolla på dina bilder!

Reply
Jessica

Älskar den vita långklänningen du hat på dig, vart finns den att få tag på??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*