• header

VIDEO

Vi filmade lite här om dagen och Aleks satte ihop den här videon till er. Inget märkvärdigt men jag vet att ni har bett om lite fler videos här i bloggen och det ska jag försöka komma ihåg! :)

// Aleks made this video for you guys. It’s nothing special but I know you’ve asked for more videos in my blog and I will try to remember that!

210 Comments

Annelie

Det går inte att se videon :( Vet inte om det bara är hos mig men får meddelande “303: Failed to load a resource: Unable to load resources: Error #2036”

Reply
Maria

You look so fine!!! Love that video so much. Kenza you can’t imagine how perfect you are…

Reply
Cathrin

Could you do a video on how you do your curly hair? It always looks so good! Please :))

Reply
barbiegris

trååkigt..! Kan du inte lägga upp videor som; “vad som finns i min väska” och mer av dig själv. Du är en kul person när du är som du är…

Reply
Done

Hej Kenza! Jag skulle gärna vilja att du la upp en video på din garderob där du har dina kläder eller att du visar bilder! För du har så otroligt fina kläder på dej! Skulle gärna vilja se alla dina skor med om du kunde göra något inlägg med skorna och kläderna skulle jag varit tacksam! <3 ;D

Reply
Helena

Ljudet fungerade i typ 3 sekunder för mig, sen blev det tyst och oavsett hur många gånger jag startade om den så hände samma sak igen. Men fin video iaf! :)

Reply
Tove

Så himla fin video! Aleks är hur duktig som helst på det här med videos verkar det som! Vill se mer som han gjort! Du, Kenza är så naturligt vacker att man bara vill se mer sådana här videos med dig i också! Snyggt jobbat!

Reply
Agens

Skulle du kunna göra en video när du lockar ditt hår? Det är alltid så himla fint!

Reply
Nicole

Fina du! Tittade på ett videoblogginlägg på youtube igår där du pratade om hur obekväm du är att videoblogga och du är för jävla rolig, fick världens asflabb! Charmigaste tjejen i stan. Kram på dig!

Reply
Filippa Ekblad

Jag kunde se videon men musiken var bara i 3 första sekunderna! Men den var jätte bra! Din blogg är så mycket bättre så fort det blir en video! Kan du göra videos p

Reply
Cornelia

Hej kenza! jag måste börja med att säga att jag älskar din blogg och hoppas att du läser detta och till och med svarar.
Kan inte du säga hur DU tycker en intressant blogg ser ut?
jag själv tycker verkligen det är kul att blogga, men det blir ännu roligare om man har fler läsare, så jag tänkte fråga dig vad du tycker ska innehålla i en intressant blogg som är värd att läsa.
kram <3

Reply
aaa

varför publicerades inte min kommentar där jag skrev att ljudet inte funkade? allla failar ibland och aleks också!!!!

Reply
julia

Åh så fin!! Alex gör riktigt bra videosar, har han funderat på att börja göra klädreklamer??! Riktigt bra gjort!!

Reply
Cornelia

Snyyyggt tjejen!

Hade vart kul att se typ ditt hem?! Woho!

Ha en fin dag du!

XOXO
Cornelia

Reply
tessi

du är ju så snygg! kändes som en reklamfilm för kläderna du hade på dig också, kul att se live :D eller vad man ska säga!!

Reply
Vickan

Du är ju så snygg så det finns inte :) Och Aleks är duktig att göra videos. Bra jobbat båda :)

Reply
Malin

filmen är jättefin och du är så snygg!
och jag vill inte låta elak nu, men jag förstår dock inte grejen med sådana här filmer hehe! jag kan förstå om man gör som du, som gör det här en gång för att visa upp en fin film ibland. men känns det inte löjligt att spela in sånt här? jag menar… angelica blick till exempel, hon spelar ju in sådana här filmer hela tiden. filmerna är jättefina, verkligen superfina! men jag skulle känna mig så fånig? och jag kan inte låta bli att tänka: har hon inte roligare än så här om dagarna? att hon bara filmar sig själv när hon sitter där hela tiden? haha nu låter jag bitter! men jag kan inte låta bli att undra! :) vill iallafall ge dig tummen upp för att du inte endast visar sådana här filmer, utan även roligare filmer när du är dig själv! puss!

Reply
Julia

Mysig video :) Ditt hår ser väldigt fint ut med.. kör du fortfarande bm? Kan du inte skriva ett inlägg om det.. hur det gått och så? :D

Reply
Avna

Så grym video! Men varför kan man inte se hur många visningar den fått? Snälla kenza skulle du/tailsweep kunna fixa det??

Älskar din blogg!

Reply
:)

Hej Kenza :) Skulle inte du kunna göra ett inlägg med lite fina balklänningar? Jag letar och letar men hittar inget som passar… :)

Reply
Lina

Kan inte ni göra en kärleksvideo typ när ni filmar er själva och så? :) Ditt leende smittar verkligen av sig!

Reply
Maria

Riktigt snyggt gjort, inspirerad till mig egna blogg. Fast till min matlagning :) ta hand om dig och ni alla som finns här.

Reply
Emilia

Kan du göra en video på hur du lockar ditt hår? mitt blir kaos när jag gör det, och kan du ta foto på alla dina JC skor på samma bild och skriva typ de står i prisordning typ dyraste åt höger? Skulle va jättebra :)

Reply
Annina

Visste inte att Aleks e så duktig! Och du är super vacker..som alltid.:) Det är så söt att ni liksom “jobbar” tillsammans, eller liksom att han hjälper dig med bloggisen:D

Reply
Johanna

Åh vilken underbar film! Men har en fråga, vad använder du för ansiktsprodukter, eller använder du några? Din hy är ju bara helt underbar!!
Kramis

Reply
Sofia Rodebäck

Snälla Kenza, du har säkert svarat på det här förut och i så fall ber jag om ursäkt för upprepad fråga! Jag undrar bara vilken plattång du använder? :) Kram!

Reply
karin

otroligt vacker är du! kan du inte göra en video/lägga upp bilder på din skosamling och din garderob? skulle vara kul att se för du har så jäkla många((och snygga!) skor, och garderoben har vi aldrig fått se, så det skulle vara superkul! Älskar din blogg Kenza <3

Reply
Janina

You are so lucky to have Aleks with great photographing skills!

Greetings from Finland! Xo

Reply
Mini

Jätte bra med en video lite då och då, får ett mera verklighetsperspektiv. Vill bara säga att du ser ut som en filmstjärna så fortsätt med det!!! :D

Reply
Jenny

SÅ SNYGG! Alltså, du är otroligt vacker på bild men du gör dig bäst på video faktiskt. Äkta skönhet! Hoppas du har en underbar dag. PUSS!

Reply
Emilia Engwall

Snyggt gjort och en rolig idé! Dock fungerade inte ljudet som det skulle, bara i början :(

Du är jätte söt och även jag som bor i Skåne ser upp till dig och röstar på dig för fulla muggar! :) haha.

Kram på dig och hälsa Aleks att han var jätte duktig som klippte ihop filmen så bra!

Reply
Sara

Hej Kenza,
Vad kul med en film! Jag tänkte egentligen bara fråga om du fortfarande håller på med balsammetoden? Om så är fallet, kan du inte skriva ett uppdaterat inlägg om det? Skillnader och förändringar på ditt hår och dess kvalité, samt dina produkter – använder du fortfarande samma eller har du hittat några andra som du tycker bättre om? Vore guld om du vill skriva ett inlägg om detta, var ju trots allt några månader sedan du började nu. Tack på förhand och hoppas allt är bra med dig! Kram

Reply
Sara

Ja jag hörde bara en låt i 3 sekunder :/ men bra video kenza , hoppas det kommer fler :) / Sara

Reply
Jenny

konstigt att många inte ser videon. jag ser den finfint och hör ljudet jättebra med! kanske är någon inställning folk har i deras datorer.

Reply
Louise

Så fin du är Kenza :) och fin video, duktig han är! Kul. mer sånt :) xo Louise

btw, håll utkik i min blogg. Om drygt två veckor åker jag till Miami & Ultra Music Festival. Stay tuned :D

Reply
Emelie

Härlig video! :-)
Förresten, hur gick det med din p-bot?? Ha en skön kväll!

Reply
janelle

sofia rodebäck: om du ser det här, så tänkte jag bara säga att Kenza inte använder en plattång, det är hennes naturliga hår :)

Reply
J

Such a beautiful and amazing video. I adore your videos and would love to see more. Maybe some tutorials or your closet. So perfect!!

Reply
anonym

Fan vad lik beyonce du är, helt jävla otroligt hur snygg du är ! du har absolut inget att skämmas över när det gäller ditt utseende det måste du verkligen förstå om du inte redan gör de!

Reply
Lisa

Ääälskade minifilmen! :D Supercharmig och verkligen välgjord!
Undrar dock om man kanske kan få fråga vilket program din kära pojkvän använt till filmen? :)

Reply
Helena

Den var verkligen super fin!! Haha tänkte på någon reklam på tv eller nåt, fick mig att vilja handla hela outfiten ;) super snygg tjej dessutom! U go girl!! :) kram

Reply
Gabika

Ty si tak skvelá Kenza ja ťa milujem ..:) Mám ťa strašne rada si neuveriťeľné krásna a tak sakramenský dobre vypadáš :) Závidím že máš taký výzor a aj Aleksa držte sa mam vás rada♥ ♥ ♥

Reply
Isabell

Jättefin MEN blir nästan lite pinsamt att se på hur du rakt av kopierar Angelica Blick. Och alla ni som säkert kommer ha en kommentar till detta – erkänn, ni känner precis likadant. Du är fin och bra som du är, sluta vara någon annan. Som sagt – pinsamt.

Reply
bina

åh va cool video! Det ser nästan ut som en reklamfilm! Måste också tilläga att du är såå himla vacker :) kram

Reply
Daniela carler

Gud vilken fin video! Gör flera! Precis som en du gjorde förra året också.. Skulle önska att du tog mer outfit bilder utan solglasögonen på, dom är med på varje bild och ditt ansikte och ögon är så sjukt fiiina!

Reply
linda

Älskar ditt blogg och ditt orginiella utseende! Men hoppas du fortsätter med vackra bilder på dig i fortsättningen videon kändes lite patetisk :P

Annars e du grym kram

Reply
sarrrrra

jättefin film, håller med som många andra säger att Aleks är duktig på att klippa ihop! Åh, blev liksom lite glad av denna. Tack för att du finns.

Reply
emelie

herrejävlar vilken snygg video, big uppppp!! du är verkligen smärtsamt vacker alltså. gud.

Reply
Sarah

Tycker det är kul att man känner igen “gamla Kenza” när du är på film. Blev lite nostalgisk, men fin video!

Reply
Hanna

Vad fin video! man får en bättre uppfattning om hur outfitten ser ut på det sättet, väldigt bra idé :) väldigt bra kamera också stort + till detta inlägg <3

Reply
Lowa

WOW!! Måste säga att ni är ett bra team, Aleks är ju jätteduktig. Både på att fotografera och sätta ihop film. Och du är ju (som alla redan vet) megasnygg PÅ bild. Deamteam!

Reply
Mette

“nothing special”?? WE LOVE IT! more of those. It makes us feel so much closer to you…wow what a creeper I am..but really it does! thank Alex for making the video and keep them coming.-)

Reply
Linnea

Skulle du kunna visa oss din lägenhet!! Typ ta bilder och så :)
Är verkligen jätte nyfiken.

Du är jätte vacker, fina drag och läppar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*