• header

GYM TIME

Jag kickar igång den här onsdagen med ett pass på gymmet! Sedan blir det jobb hela dagen. Ha en bra dag! ♥

// I’m starting this Wednesday at the gym! After that I’ll have to work all day. Have a great day everyone!

141 Comments

Linda

Skulle inte du kunna beskriva ett typisk gympass du brukar köra? Typ hur länge du springer och på vilken hastighet och några typiska styrkeövningar. Tror att fler än jag är intresserade. Du har fått en grym kropp sen du började träna!

Reply
Ronja

Sku du kunna laga ett inlägg på din blogg om hur dina träningspass ser ut, hur ofta du tränar och så för du har en enormt fin kropp! :)

Reply
Mikaela

För oss med lite mer vanliga jobb här halva jobbdagen redan gått ;) skönt att kunna gå upp såhär sent. Avis!

Reply
Ellinor

Vart är hoodien ifrån? Btw har du världens perfekt kropp! im working on it! :)

Reply
Pinksaint

Om du tycker du börjar tröttna på gym pass så kolla in på Bikram Yoga, jag började för inte så länge sen och är helt såld! älskar det.

Reply
Michaela

Hej Kenza! tackar för en underbar blogg för de första! :) sen undrar jag om du inte kan lägga upp lite av de övningarna som du kör på gymmet? skulle va jätte snällt då jag tycker du har en grymm kropp! kram på dig!

Reply
roberta

Hej Kenza! Kan du någon hemsida där man kan hitta Jeffrey Campbell wedge sneakers? Vore tacksam om du svarade! Kram!

Reply
sara

En fråga bara, har du aldrig tänkt på att skänka pengar till fattiga? Istället för att slösa det på massor av nödiga dyra märkeskläder och annat. Gör något vettigt med dina sedlar, alla kan påverka människors liv.

Reply
Sanna Olausson

Grymt tränad! :)

Hade varit jättekul å vet hur en ungefärlig vecka i matintag ser ut för dej : hur ofta du äter och hur ofta du äter “skräp” typ

Ha det fint!

Reply
Jasmin

kef nti kenza inchaallah tkouni labass. ana bghit ngolik ana kat3ejbini bezzaf. thallay firassek.

Reply
Liza

Hej, Kenza!

Kan inte du berätta lite mer om dina träningsövningar du gör?

Har själv ett litet problem. Vill inte påstå att jag är tjock utan problemet ligger i att jag har ett “gupp” på nedre delen av magen och det ser inte alls fint ut när man är relativt smal på alla de andra delarna av kroppen.
Du har en platt och vältränad mage, hur ska jag göra? Vilka övningar?

Reply
Elin

Kan du inte berätta om din kost. Vad du äter på en dag för att hålla kroppen i sån snygg form. Kram

Reply
Jessica

Här kommer det väl bombas med kommentarer, men jag undrar har du något tips på hur man kan hålla sin mage platt samt få en plattare mage? Förövrigt så är du alltid snygg!

Reply
Lova

Hej!
Jag har gymmat i ungefär ett års tid nu och har på grund av detta gått upp massa i vikt ( muskler antar jag ). Har du märkt av något av detta nu när du tränar så mycket? Alltså, har du också gått upp i vikt snarare än ner i vikt sedan du började med din träning?
Kram

Reply
Ajlin

Till alla er som frågar Kenza om tips för att bli smalare och snyggare och plattare och allt möjligt – GÅ TILL GYMMET! Det är ju uppenbarligen det Kenza gör och det verkar ju funka för henne. Gosh!

Reply
Special Travels

Är du som jag att du älskar att resa? Kika in på min blogg för speciella resemål som man kanske inte visste fanns för att få inspiration till din kommande resa. Och även för framtida rabatter på resemål. Förhoppningsvis så ses vi någonstans ute i världen :)

Have fun,
Special Travels

Reply
Natali

Åh, du är så himla perfekt, du är exakt lika vacker utan smink och med smink,perfekt kropp,fina ögon, hår allting. Och dina kläder…. Dröm!
Perfection!

Reply
Mli - Husägare & blivande mamma ♥

Så himla duktig du är :D Själv har man en bebis i magen så här blir det inte mycket till att träna.. haha! Men BF om 3 dagar så nu är lillen snart ute :D Så efter det blir det ett måste att springa bort alla kilon, kämpigt värre.. haha :)

Kram fina Kenza ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Reply
Cornelia

Du har så fin mage :) Loves it. Älskar att träna gym egentligen, men HATAR när det är proppat av spännis-killar. Vill hitta ett gym där jag kan fokusera utan att killar likt hundar står och dregglar efter alla gymtjejer. Vissa störs inte av det men jag gör verkligen det, jag tycker det är sjukt irriterande.
Euw liksom!

Kram på dig finis!

Cornelia

Reply
Christina

Så härligt att träna mitt på dagen. Gymmet jag tränar på var halvfullt när jag kom dit, vilket är trist. Hatar att vänta på maskiner.

Hoppas träningen gick bra :)

Reply
Natalie

Du behöver inte översätta allt på engelska ifall du inte vill, man kan lägga till en Google Översätt i designen , så kan vem som helst läsa din blogg på deras egna språk ;)

Reply
Josefin

hejsan, du har otroligt snygg kropp, och jag undrar precis som många andra här om du skulle kunna beskriva hur en vanlig dag ser ut för dig gällande kost och hur ett träningspass kan se ut? Startade föresten just en blogg med inriktning på kost och träning. Målet är att inspirera så många som möjligt, blir glad om ni kikar in där :)

Reply
Amanda

Hej kenza. Jag har bal snart och jag undrar om du vet någon bra butik/sida som har fina klänningar/balklänningar? :) ps. Du är otroligt vacker!

Reply
Amanda

Hej kenza. Jag har bal snart och jag undrar om du vet någon bra butik/sida som har fina klänningar/balklänningar? ps. Du är otroligt vacker!

Reply
Fourfriends

Sjukt fin blogg Kenza!!
Vi tycker väldigt mycket om att läsa den. (Du är så sjukt snygg)
Skulle vara as häftigt om ville titta och kommentera våran!<3
10000 kramar// fourfriends
Ida,Julia,Lnnea, Kajsa <3<3

Reply
Olivia Fabreschi

Åhh vad kul, jag borde också träna. Dock ska jag snart till sydostAsien nu i sex månader (ensam hehe) så känns ovärt att köpa ett kort nu. Åker om mindre om en månad!!

Reply
denise

Undrar i princip samma saker som de flesta andra. Vad äter du? Exakt hur tränar du? Vet att du alltid har varit smal vad du än ätit men hur har du fått en sådan mage som du har nu?
Skulle verkligen uppskatta svar, har svårt med att hålla mig från onyttigheter en längre tid, och lyckas bara träna upp armar och lite ben (tränar hemma).

Reply
Anna

Åh va duktig du är, blir peppad på att träna med när jag märker hur grym du är på att hålla igång.

Har du nåt bra tips för att komma igång och sedan faktiskt fortsätta? Vad är det som får dig att pallra dig till gymmet varje vecka?

You go girl! :)

Reply
Nele

Hey Kenza!
Your blog is great. Every single evening i’m laying in my bed and read your blog! You are so pretty and i think your body is nice,too. You are my idol :-)
Ps: I love that i can read and understand your texts now!
Greetings from Germany :-) :-)

Reply
amanda

Hej! Skulle du inte kunna ha en kategori på din blogg om dina tränings – och matrutiner? Kram!

Reply
Emma

You look amazing! Could you maybe do a post once on what you do at the gym, like what kind of exercises you do?
Love reading your blog every day, very happy with the translation :)
Love from Holland!

Reply
Sara

Jag förstår inte hur du kan vara så snygg när du knappt tränar och ändå gottar dig typ hela tiden…sj håller man igen på allt det onyttiga, och jag har hårdtränat i ett helt år nu, men inte ens min mage ser ut så…så himla taskigt! :(

Reply
Jasmin

Hej!
Jag har en fråga, som jag gärna skulle vilja ha svar på.

Har du några knep på hur man tar bort the “love handles”

Tack på förhand.

Reply
Wendela

Hur ser dina träningspass ut? jag ska börja att gymma nu men behöver veta vad man ska göra! har du några tips? :)

Reply
Tea Nederman

Hej, du har en skit snygg kropp. Skulle du inte kunna ge oss lite tips på hur du tränar din mage och vad du äter? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*