• header

DEN LILLA SVARTA

Ett måste i garderoben för mig! En svart liten klänning som får en att känna sig skitsnygg, och som man bara kan slänga på sig inför en utekväll när man annars inte har någon aning om vad man ska ha på sig. Från Missguided!

// A closet must have! A tight little black dress that makes you feel sexy, a dress you can just put on when you have no other idea what to wear when you’re going out. From Missguided!

113 Comments

Matilda

Porrig!! Haha nä men hur håller du tuttarna på plats i en sådan? Känns som att de kommer dingla runt liksom?

Reply
karolin issac

du är så himla vacker kenza jag älskar dig så mycket! min prinsessa! <3

Reply
Ellen

Hej! Vad har du för nån BH när du har denna klänning? Har en likadan klänning men kan inte hitta någon bra BH att ha under, har testat en beige vanlig BH men det syns ju och det är inte så fint..

Reply
Ellen

Hej! Vad har du för nån BH när du har denna klänning? har en likadan klänning men kan inte hitta nån bra BH att ha under, provade med en beige BH under men det syntes och det va inte så fint…

Reply
Camilla

Sjukt snygg klänning! Påminner lite om en blandning av din blåa peplum-klänning och den där svarta bodynsom är transparent där framme! Ursnyggt iaf! :)

Reply
melle

Kenza! jag tänkte precis beställa Jofama By K. 9 i röd men undrar om jackan kommer bli förstörd ifall jag sätter dit nitar? har du provat?? har du några tips? vill ej förstöra jackan.. :( kram tjejen!

Reply
Olivia

Heej Kenza! :) Jag tycker att dina bilder är superfina och jag gillar verkligen hur du framhäver detaljer och färger så att dina dagens outfit bilder blir väldigt unika. Jag antar att du/den som tar dina bilder är bra på att fotografera och att du har en riktigt bra kamera, men jag undrar ifall du använder något bra men enkelt redigeringsprogram som du kan tipsa om? Vore jättetacksam för svar!!
Ha ett bra lov! <3

Reply
Fanny

Hej! Har du något tips på någon internetsida med snygga kläder? Inte nelly, utan någon annan man missat?? Helst svensk :)

Reply
natalie

Kenza, du är så fin, snygg och underbart vacker. Tänk om man fick ha ditt utseende och din garderob. Älskar din stil och hur du inte är som alla andra, you go girl!

Reply
Sigrid

Do you wear brah underneath? and in that case, what sort of brah? Looooved the dress! where can you buy it? <3

Reply
Sofia

Har letat efter den klänningen som en tok på hemsidan! Var finns den!? Jättesupertacksam för svar! En perfekt klänning för min kompis 18års födelsedagsfest :)<3

Reply
Emma

skulle du kunna göra en sminkvideo där du visar hur du sminkar dig både till fest och till vardags?

Reply
Sofia

Jätte fin! Vill oxå ha en sån men vill inte se helt platt ut…. Har du tejpat dina bröst ? Isf hur gör du då?:)
Tackar för svar!

Mvh sofia

Reply
linn

vad använder du för bh till sånna klänningar? skumpar tuttarna inte runt och omkring o gör ont när man dansar?

Reply
katie

Hej, tänkte kolla med dig vad det är för st du tar när du beställer från uk. för att sist när jag gjorde de så fick jag hem alldeles för stora kläningar.Har S. KRAM!

Reply
Anonym

Hej Kenza, jag har gatt igenom varenda svart klanning pa missguided, men kan verkligen inte hitta den har klanningen? Har du kanske mojlighet att kolla din bokningsbekraftelse for namn pa klanningen, sa kan jag mejla Missguided och fraga om den? Det hade varit jattesnallt! Vilken storlek kopte du foresten, och hur gor du med BH, ingen BH? Valdigt fina brost :)

Reply
Ace

Hej! jättefin klänning. men hur får du brösten att se ut som du bär en bh under? alltid undrat det :)

Reply
Hanna

Hej.
Jag undrar hur det är att beställa från Missguided. Extra kostnader osv..

Tacksam för svar :)

Reply
Renate Sandberg

Hei vakre!
Jeg kan ikke finne kjolen noen vei på missguided. Er det lenge siden du kjøpte den? Kjempe fin!
Kram

Reply
Elizabete

such a gorgeous dress! you really need to have the body for it.. not everyone could pull it off like you, Kenza. ;)

kisses

Reply
Ebru

så sant. Äger massa svarta klänningar vilket leder till att klädångesten minskar en aning haha ;D

Reply
Melissa

I have to be the devil’s advocate here, for I actually think your little black dress is too much = deep cleavage + super tight + extremely short (I think ALL those sexy features combined AT ONCE make for a rather vulgar look). Thank God it is at least black. Your body on the other hand is, as usual, stunning.
Tons of hugs!

Reply
kat

Hej alla bloggare intresserad av mode!
Säljer en äkta Michael Kors klocka på tradera köpt i USA i självaste michael kors avdelningen! den är silver och jätte snygg! vill ni se mer bilder och info kolla in på tradera på säljar namnet Katjazc!!

Have an awsome day:)

Reply
Adam

Sjukligt snygg! Jag köpte en liknande till min flickvän förra veckan.
Jag skulle verkligen uppskatta om några av er ville kika in på min blogg. Jag köper en present till min flickvän per dag. Ibland mindre, ibland större presenter, men alltid med mycket tanke bakom. Följ min blogg för att se presenterna, tankarna bakom och hennes reaktioner varje dag!

Tack på förhand!
Adam

Reply
Anna

Hej jag har en liknande fast i body! Min fråga är vad man ska ha för slags bh under så att den inte syns, vad använder du?
Tacksam för svar!

Reply
joss

antagligen använder hon brösttejp! fast ja vet ju inte men det var vissa som undra vilken sorts Bh. Eller så använder man inget över huvudtaget om de är möjligt ;P

Reply
Kajsa

Hej! Supersnygg klänning verkligen, men undrar som många andra vad du använder för bh under? Har märkt att du får den frågan flera gånger i kommentarsfältet varje gång du lägger upp en liknande klänning/top: men att du ALDRIG svarar. Hur kommer det sig? Känns tråkigt när det är så fruktansvärt många som frågar men inte får svar. Har du inte nån bh kan du väl svara det så slipper man undra? Finns väl ingen anledning att inte svara?

Så tråkigt bara, beundrar dig och bloggen i övrigt. Väldigt tacksam för svar! Kram

Reply
hejsan

Hej!
Har letat efter klänningen på Missguided men hittar inte den :( Skulle du kunna länka den på din blogg?

Reply
Sara

Hur är materialet? :)
Är det fast, t-shirt-tyg,stretch? :))
Tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*