• header

RYGGSÄCK

Backpack from Modekungen.se

Hej på er!

Idag har jag flängt runt som en galning. Var förbi tandläkaren också och kom ut därifrån svart i hela ansiktet. Jag ska aldrig mer ha mascara när jag går till tandläkaren med inflammerat tandkött och ska ta bort tandsten. FYFAN vad ont det gjorde! Blödde så jäkla mycket och tårarna bara rann. Men nu är munnen ren och fin haha. Nu är det verkligen dags att ta itu med det där med tandtråd…..

Ovan ser ni en smygtitt på hur jag ser ut idag. Ni ska få fler bilder senare. Nu – lunch sen träning!

// Hey guys! I went by the dentist today and got out of there looking like a panda. Note to self: don’t wear mascara to the dentist! Aaah my inflamed gums hurt so bad! I was bleeding like hell and couldn’t stop crying haha. But now my mouth is clean from calculus (?). And now it’s really time to deal with flossing……

Above you see a sneak peek of today’s outfit. I’ll post more pics later. Now it’s time for lunch + gym!

64 Comments

Elvira

Åh blev själv sugen på en ryggsäck nu :D

Behöver du inspiration till nya frisyrer och tips för långt hår? Kika in på elvirall.blogg.se. Gör även frisyrvideos :D

Reply
Marica

Oj då! Orkar du inte heller använda tandtråd? Haha, tänker alltid “äsch, jag kan använda det imorgon” sen gör jag aldrig det :p

Reply
Javel.

Jag gjorde exakt samma sak för 3 veckor sen. Fick du inte bedövning? Du får be om mer!

Reply
Anonym

Hej kenza! Skulle vara jätte snällt och roligt om du kunde tipsa om vita studentklänningar som man har när man springer ut på studenten? :)

Reply
Linnea

Du är typ perfekt, bara så du är medveten om det. Tack för att du är en sån inspiration!

Reply
Josefin Sundberg

Jättesnygg!

Mitt namn är Josefin och jag studerar till Makeupartist på Mariart School Of Makeup & Hair i Stockholm. Jag behöver varje vecka fram till maj folk som kan tänka sig att sitta modeller. Vill du eller vet du någon som skulle vilja sitta modell, kontakta mig gärna på: [email protected] så berättar jag mer!

Reply
anna

Åh gud, jag känner igen det där. Är så himla dålig på att använda tandtråd, för jag har så tight mellan tänderna så det är skitjobbigt att få ner tandtråden. Men istället får jag ju uppleva det där varenda gång jag går till tandläkaren, och det är ju inte skitkul. Ska ta tag i det jag med!

Reply
Sanna

Vad har du för matvanor? Jag har tänkt på att du ofta äter både lunch och middag väldigt sent, äter du några mellanmål eller håller du dig mätt allmänt länge bara? :)

Reply
felicia

Jag har själv problem med tandsten, tandtråd gör ingen skillnad, mitt råd är TANDSTICKA! Sen dess har mina besvär försvunnit, jag har några smala tandstickor från Ekulf.

Reply
Elsa

Vet hur det känns!
Har också inflammerat tandkött. Det är som en bula i min mun.

Aja, krya på dig!

Reply
Kristina S

Love the backpack, it fits your style perfectly! Also, I wanted to note your cover photo is absolutely gorgeous. Keep up the good work!
Love from Germany!

thisistheplot.blogspot.com

Reply
Simone

Jag har samma problem haha! Använder tandråd flitigt i typ ett par veckor sen glömmer jag typ av de haha.

Reply
Laura

När jag var hos tandläkaren förra gången råkade mina läppar vara galet torra, så såfort de drog i munnen sprack det och det blödde som fan, haha..

Reply
karin

Usch, tandläkaren är verkligen en pina! hoppas du mår bättre nu Kenza! :) Otroligt fin är du och älskar din blogg :) <3

Reply
Carolin

Så himla snygg ryggsäck! Men gud vad läskigt det där med tandläkaren, känner verkligen med dig :/ Jag var också hos tandläkaren idag, men allt var cleant och fint som tur var ^^

Reply
Emma

Hur kul, eller egentligen inte alls kul då, men vi gick exakt samma öde till mötes idag! Jag var nämligen till tandhygienisten jag med och det var en timme av ren tortyr. Var via butiken på vägen hem därifrån och köpte både tandtråd och tandstickor, aldrig mera ska jag vara med om det jag idag fick uppleva :D Ha det bra bästa Kenza :)

Reply
Jojo

Hemskt! Gillar inte att gå till tandläkaren. Jag hade också tandsten förra gången jag var där, och det började att blöda när hon skulle ta bort det. Fy vad ont det gjorde! Ha en bra kväll<3

Reply
Sanna

Vet inte om du röker fortfarande men det är något som verkligen fuckar upp tandköttet. Kan vara bra att dra ner på rökningen (om du inte vill sluta helt) ett tag om du har problem men det sa säkert din tandläkare till dig :P

Reply
elina

Inflammerat tandkött + ta bort tandsten är ingen rolig kombination! >.< Jag fick operera tandköttet och ta bort skit o smuts ända upp vid tandroten, sedan sy igen det. Grät som en bebis i 2 timmar.. Gjorde sjukt ont fastän jag fick sövande tabletter o 2 bedövningssprutor.

Reply
Sara

Genomgick samma behandling förra året… Fyfan säger jag. Bara tanken får mig att rysa. Never again.

Reply
Cassandra

huja, jag har också inflammation i tandköttet dock inte så mycket att det gjorde ont när dom tog bort tandstenen, men min tandläkare varnade mig för tandlossning om man har inflammation en väldigt långt tid.. gaah!

Reply
Elina

Att skrapa bort tandsten känns ju knappt? Haha.. Själv hatar jag att gå dit (vem gör inte det?) men så farligt ÄR det faktiskt inte. ;)

Reply
Sama

Jag älskar att gå till tandläkare och ta spruta i min munn det blir så skön
Jag lovar men i allafall dina kläder var jätte snygga som vanligt . :D

Reply
Sara

Älskar ryggsäcken! Sjukt fin!
Sen undrar jag hur du har gjort de sjukt fina “ljus prickarna” på bilden.. Är det en app eller typ photoshop? Kram! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*