• header

GÅRDAGENS

Jeans from Dr Denim // tshirt from Acne // jacket from Zara // shoes from Zara // chain necklace from Australia // triangle necklace from H&M // bag from Balenciaga

126 Comments

Jennifer

Kenza, kan inte du göra ett inlägg där du visar upp flera av dina väskor?
Jag är på jakt efter en ny väska och skulle vilja ha lite inspiration :)

Reply
May

Where is the top from inside your leather jacket from? Not the t-shirt but the yellow and black one? Thanks

Reply
Sara M

Hej Kenza! Det står ju inte var den mönstrade jacken är ifrån, du kanske glömde det?

Sedan undrar jag vad du har för storlek i skinnjackan med fransar från Missguided? det är engelska storlekar som 6, 8, 10 osv och jag förstår inte riktigt. Och likaså dina jeans från Lindex som du hade till outfiten för några dagar sedan, där är det 25, 26, 27 osv.

VORE SUPERSNÄLLT OM DU KUNDE SVARA! :)

Reply
Matina Johansson

Hej Kenza!
Vi är två tjejer som går på omvårdnadsprogrammet på Carlforsska gymnasiet i Västerås och är nu mitt uppe i vårt projektarbete. Vi har idé om att göra en pdf-tidning till gymnasielever där vi tar upp lite om träning, kost och självkänsla. Vi tänkte även försöka få en intervju med en känd person för att fråga om just dessa ämnen.
Du är en otroligt stor förebild när det kommer till unga idag och att få ha med dig i vår tidning skulle locka och inspirera många ungdomar. Vi behöver starka förebilder och därför kontaktar vi just dig även om vi tror att chansen att du har tid är otroligt liten.
Vi bor i Västerås och har därför kanske svårt att mötas i verkligheten för en intervju men ifall det är okej för din del skulle vi kunna maila frågor, annars får vi ordna på något sätt och ta oss till dig. Vi kan låna en bil och ta en tur till dig om du skulle vilja det.
Det vore otroligt stort för oss om du är villig att ställa upp och vi tror att du har möjlighet att påverka många ungdomar i Västerås med hjälp av detta.

Vi uppskattar svar snabbt annars måste vi tyvärr leta vidare. Tack på förhand!
Matina Johansson och Malin Sund
Mobil: 0704784616
Mail: [email protected]

Reply
Anna

Måste fråga efter att ha undrat det några gånger nu, går du på riktigt omkring med mössan sittande sådär? Värmer den nåt då och glider den inte bara av? En seriös undran alltså.. jag har svårt att tänka mig att den gör någon nytta sittande sådär :)

Reply
Vilma

Kan inte du lägga upp en video blogg på hur du fixar ditt hår? :D du har säkert skrivit hur du lockar håret osv hur många gånger som helst men hittar inget av dina inlägg där du gjort det :( men det skulle vara kul om du gjorde en videoblogg och berättar lite!

Reply
anonym

Hej Kenza! De är en online sida för klädshopping jag letar efter som jag vet att du skrivit om här förut (nått på d…?) kan inte du skriva de sidor du tycker är bäst för online shopping? billigast/snyggast kläder osv. :)

Reply
Alexandra

Är det en mönstrad tröja som du har under eller sitter den fast i jackan? Superfin outfit!!<3

Reply
Linnéa

Hej Kenza! Hur mycket gick tullen på när du beställde från missguided? Skulle jättegärna vilja veta! :)

/ Linnéa

Reply
Ellen

Du har underbart hår! Hur får du dom där lösa lockarna? är det ditt riktiga hår? Jätteglad för svar! Älskar din blogg

Reply
Linda

Wow I looove your style, i’ve been a big fan of your blog for 4 years now and let me tell you I seriously can’t get enough of it. :) So big thanks to you for your amazingly best blog ever!!! <3

Reply
Nellie

Hur ofta köper du nya Dr Denims? Och hur tvättar du de osv? Mina i modellen Kissy är helt utslitna efter typ 1 månad.
Har nu köpt ett par Plenty, och skulle inte ha något emot om de höll litelite längre… Har du något supertips på vad man ska/inte ska göra? :D

Massa kramar till dig, finaste du!

Reply
Alma

Hej. Jag vill köpa kenza 3 i brun. Vet du vart den säljs? Finns det någon annan jofama by kenza som säljs i brun ?
Skulle vara toppen om du kunde svara❤❤❤

Reply
jadu

Hej kenza!, jag tycker att du borde uppdatera mer om dagen & inte barq lägga upp massor med bilder på din outfits

Reply
fatma_hou/funny_pick_

Tack tack o tack för du svara på insta d betyder sjukt mkt!! Trodde aldrig att du skulle svara d e nt alla som svarar när de får sjukt mkt kommentarer men jag e tacksam för ditt svar d värmer skiit mkt!! Kom till hemorten non gång i bredäng om du pallar;) men aja hoppas att du hare bra puss min nordafrikan :*

Reply
Emma Ylönen

Aah! Ditt hår har varit så sjukt snyggt på senaste tiden, vet inte om det är för att du stylar det på ett speciellt sätt, men det är så grymt snyggt! Snälla berätta hur du gör :) Älskar din blogg!

Reply
C

måste säga att jag gillar din blogg, men att det märks att du ofta har bloggtorka eller vad man ska kalla det för. förstår att du har mkt att göra (som många andra) och att det inte är lätt att blogga i flera år. Ville bara säga att det på senaste tiden blivit lite tjatigt att läsa din blogg då du ofta lägger upp gamla bilder, eller skriver ngt inlägg om dagens outfit där du i princip lägger upp samma bild fast från olika vinklar flera ggr:S är nog många bloggare som har svårt att komma på idéer efter ett tag men vissa är bättre på att variera sig..

Reply
thes

hej, snabbt tips, innan du lägger upp bilerna: fyll ut nivåerna så ser de inte så “dimmiga” ut. Älskar din blogg <3

Reply
A

you look so enormously huggable and grabbable on that photo with your face in the sun. With that jacket, you also look full of expression. You look like a girl that is just a pleasure to be with.

Reply
Hedda

Hejhej! Kan du göra ett inlägg där du tipsar om vårjackor? Behöver en just nu men har ingen aning om vilken jag ska välja!

Reply
Ida

Hej kenza! Du är så himla fin! Du är värkligen min förebild jag kollar din blogg varje minut och jag önska jag kunde se ut som du! Jag älskar ditt utseende och dina kläder. Ha de så bra du är bäst!

Reply
Alex

För er som undrar över Kenzas skinnjacka så säljer jag min likadana på Tradera just nu, storlek 34. Sök på “skinnjacka MC”.

Reply
Madelia

Alltså det är helt sjukt att man kan vara så himla fin som du är! Jag verkligen avgudar din stil och ditt utseende! Du är verkligen en person som man ser upp till! Vore typ hur kul som helst om du svarade till min mail! Kram

Reply
maternity pictures at baby shower

Tobacco has not simply been linked to low birth weight
but can be considered a bad agent to introduce into one’s body during the crucial developmental stages of the fetus, especially during the initial trimester of pregnancy. Article Source: can find helpful information about. Yes, the mother can now hear another heart beating along with her. Researchers in Nigeria studied the entire population of one area to make an effort to discover what effects malnutrition could have during pregnancy. If you are women and wish to get pregnant however are over forty years old you might desire to think about a few of these health problems associated with pregnancy over 40.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*