• header

Make up

Kimono from Stone Cold Fox

Sådär ja! Efter en dusch & hårtvätt så var man lite fräschare. Nu slänger jag i mig lunch och jag ska strax klä på mig och sticka iväg. Men innan det tänkte jag bara berätta lite om sminket jag använder, jag har skrivit det förr men jag får så mycket frågor om det så jag kan ta det igen. :D Nu har jag på mig concealer från Make up store (cover all mix heter den), mascara från Maybelline (define-a-lash) & ögonbrynen har jag målat med Make up store’s ögonskugga “deadly” (med en liten borste)

Nu har jag ingenting på hyn förutom concealer under ögonen, men innan jag sticker iväg borstar jag på lite solpuder från Isadora på kinderna. När jag sminkar mig till vardags så är det såhär min make up ser ut! Men ibland gillar jag att köra lite brunt på ögonen också, när jag vill vara extra fin. Som igår, då hade jag “deadly” på ögonen också.

// There you go! After a shower I’m nice and fresh again. I’m eating lunch now and I’m soon about to put on some clothes and get going. But first I thought I could tell you about the make up I’m wearing, I’ve written this before but since you ask that a lot I can write it again. :D Right now I have concealer from Make up store (it’s called cover all mix), mascara from Maybelline (define-a-lash) & I did my eyebrows with the eyeshadow “deadly” from Make up store (with a small brush)

I have nothing on my skin now except concealer under the eyes, but before I leave I’ll put some sun powder from Isadora on my cheeks. So this is what it looks like when I do my everyday make up! But sometimes when I want to look extra pretty I put some brown shadow on my eyes as well.. Like yesterday when I had the shadow “deadly” on my eyes.

82 Comments

Gillian

Your skin looks flawless. I can’t belive you have nothing on your face, luck girl! :)

Gillian from glamupeveryday.com x

Reply
Jossan

Alltså Kenza, kan du göra något åt den där grejen med att Dennism slänger upp bilder på dig titt som tätt? Jag förstår att han hämtar inspiration från dig när han väljer ut produkter till sin butik, men jag blir arg av att se fina dig på den där dårens blogg.

Reply
Maja Hurtigh

Jag vill rekommendera sminket “Tikei”. Läs recensionerna för foundation! Jag har själv provat och är helt otroligt nöjd. Har slängt alla mina gamla (dyra) sminkprodukter och använder endast smink från Tikei.

Reply
Alex

Använder du fortfarande balsammetoden? Hur tycker du det tår? Svara gärna i ett inlägg

Reply
Sandra

Kan inte du göra ett inlägg/videoinlägg där du visar hur du noppar och fyller i dina ögonbryn? Jag verkligen älskar dem :)

Reply
Ria Sofia

Your beautiful, I absolutely love your blog and have to look everyday! It’s become part of my daily routine! Your style is wonderful, lots of love x

Reply
lisa

hej kenza du är så vacker men hur sköter du om din hud? undviker du att äta något som gör den dåligt, tvättar du den med något speciellt, går på behandlingar? snälla kan du inte berätta för oss bloggläsare kram!!!

Reply
Hanna

Hej Kenza!

Du har så otroligt fina sminkningar! Jag undrar dock hur det är att måla ögonbrynen med ögonskugga jämfört med en vanlig ögonbrynspenna? Jag vill ju inte att det ska försvinna så lätt! En gång skrämde min kompis alla små söta barn i simhallen när hon dök ner med otroligt snygga och markerade ögonbryn och kom upp med inga! :D Hoppas du fick ett gott skratt för dagen! Ha en trevlig helg! Kram!

Reply
Sosso

Du vet inte någon bra sida som man kan beställa hem Maybelline define-a-lash ifrån??? Det var min absoluta favoritmaskara och jag tror jag DÖR utan den, känns som att jag förlorat min bästa kompis.. :'((((

Reply
Hanna

Hej! Du använder väl balsammetoden? Har för mig att du skrev om det i höstas. Men jag undrar om du kanske kan visa en för och efter bild nu, även om det var flera månader sen du började. Jag har tvekat länge på om jag ska börja och jag hade verkligen velat se hur det blir! Skulle bli superglad! :) kram, älskar dig och din blogg!!!

Reply
Clara

Hej Kenza,

Jag har startat en webbshop där jag säljer bikinis från sydamerika. Vi vill sälja unika bikinis, med mycket mönster och färger med en riktigt bra kvalite. Du som älskar mode får gärna titta in hos oss.

Idag firar vi den internationella kvinnodagen med att ge alla 15% rabatt på HELA sortimentet. Skulle tyckte det var jättekul att höra vad du tycker.

webshopen heter http://www.lacolombiana.se

Ha det bra!
Clara

Reply
Pop

Snyggt, enkelt och naturligt! Skitsnyggt! Det ger ett så rent intryck när man inte har för mycket mascara under ögonen. Awesome :)

Reply
Vera

Du är superduktig på att sminka dig sådär naturligt snyggt! Och dessutom passar du hur bra som helst i lite mer vågade sminkningar. Lyllo dig! :D

Reply
Kate

It means that you dont use any foundation? Wow, im in shock! you have really pretty skin and in good condition

Reply
Click4Chic

You look gorgeous.. i have the similar make up routine… it is always eyebrow pencil, concealer and vibrint color lipstick :)

stay cool darling..

kisses from croatia

Matea

Reply
Katarina

Vad chockad jag blev över att du har deadly på bryna! :)
Vore en ära att få sminka dig!

Du borde testa svängarna lite ;)
Foundation på för att skydda ansiktet (ja det ger ett naturligt skydd) och för att fixera concealern du har tagit runt ögons. Sedan lite blush och läppstift ;)

/makeup artist

Reply
therese domhagen

Kära Kenza!
Måste bara säga att du är min största förebild! Där du är nu vill jag också uppnå, men jag har haft det svårt att kunna orka nå dit, men när jag först såg dig så tänkte jag “vilken fin tjej, hon verkar vara sig själv” osv, och jag började direkt följa din instagram och läsa din blogg! Jag kommer aldrig kunna sluta med det! För varje gång jag ser att du lagt upp en bild på instagram eller när jag läser din blogg får du mig alltid att må så bra. Även fast vi inte känner varandra så får dig mig alltid att vilja fortsätta i mitt liv, du får mig att orka ännu en dag, varje dag. Du får mig att kämpa för det jag tror på. Du är min största inspiration! Jag älskar att du är dig själv och du kämpar för det du tror på och det du älskar! Det syns verkligen vart du vill komma, den glöden måste jag säga smittar av sig på mig! Och vad jag har sett så har du inga haters eller några kanske men jag vet inte, iallafall så tror jag det är för att du är dig själv, du försöker inte vara nån annan och det är det jag verkligen älskar med dig. Känns som så många i den branschen är falska men du känns så äkta! Vet inte om du läser det här men hoppas du gör det! Jag måste tacka dig för allt du gjort! Du har verkligen räddat mig! Du kommer alltid finnas i mitt hjärta jag kommer aldrig glömma dig min ängel! Skulle vara jätte kul om jag kunde få träffa dig nån gång, hehe:$ tack ännu en gång!
Kram Therese❤

Reply
Sanna

Undrar, som ett par andra här, om du fortfarande håller på med Balsammetoden?

Reply
Amanda

Hade vart så fantastiskt om du som är en sådan förebild för kvinnor och flickor runt om i landet och världen skulle kunna prata om att det är kvinnodagen idag. En av de absolut viktigaste dagarna i världen. Tror du skulle kunna uppmuntra och stärka många om du nämnde det. Känns så tråkigt att smink, kläder och träning är viktigare. Kram

Reply
honeycoloured

Amazing, you have hardly any makeup on yet you looking flawless! Love your style.

Please check out my blog I started this week. I’d be really happy about it :)
xoxo

honeycoloured.tk

Reply
Malin

Omg.. Hoppas du är tacksam över din hy. Att inte behöva använda concealer eller foundation för att täcka finnar och skavanker.. Vilken dröm..
Vissa har det perfekta utseendet. Du är en av dem :)

Reply
julia

jag har läst att flera har frågat om “balsam-metoden”, och såklart hänger jag inte med i svängarna och inte vet vad det innebär, haha! Är det någon som skulle kunna vara snäll och förklara? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*