• header

Dagens

Jeans från Dr Denim // skjorta & fuskpäls från Chicy // boots från Scorett // halsband från H&M // guldringar köpta i Australien

Såhär ser jag ut idag! Sprang ut och tog lite bilder i solen för en stund sedan. Nu ska jag hem och slänga i mig ett mellanmål och sedan dra till gymmet. Jag blev förresten inspirerad av My att föra matdagbok idag & fota allt. Skulle det vara kul om jag la upp det här? Jag älskar ju mat så det blir inget “ät såhär så blir du smal”-inlägg för att hetsa någon, men ni mailar mycket och frågar om hur en typisk mat-dag ser ut för mig så jag kan ju lika gärna slänga upp det här.

// This is what I look like today! I ran outside to take some pics in the sun. Now I’m heading home to eat a snack and then go to the gym. Btw, I got inspired by My to make a food diary today and take pictures of everything I eat. Would it be fun if I posted it here? I love food so it won’t be a “eat like this to get skinny” post, but you guys e-mail me a lot and ask what I eat on a typical day. So I can post it here if you want me to.

129 Comments

Sara

Hej fina Kenza!
Jag undrar vad du har för UK size på din skinnjacka från Missguided och den röda klänningen därifrån? Vill beställa några saker och är lite osäker på vilken storlek jag ska beställa, vill inte returera.

Sedan undrar jag vart du har köpt de rosa kontorsprylarna? Jag vill ha sådana då jag älskar rosa! Skulle uppskatta om du kunde svara. Kram <3

Reply
Anna

Nej snälla gör ingen matdagbok – även om syftet inte är att visa hur man äter för att bli smal så kommer det att uppfattas så av många just pga hur du ser ut. För de som äter mer och eller onyttigare än dig eller redan har en rubbad syn på mat kommer inlägget bara bli ångestladdat. Lösningen för all vikthysteri och kroppsfixering är att inte fokusera på mat överhuvudtaget!

Reply
Klara

Jag älskar också mat (oj vad “tjockt” det låter att skriva så..) och skulle gilla matbilder! Vet inte hur nyttigt du äter, skulle ju såklart vilja inspireras, men iof även kul att se bilder på fet mat också för det är ju så gott :)

Reply
Mari

Slänga upp det här? Haha kom igen du tjänar hundratals kr varje månad och du kan lika gärna slänga upp de här? Du är ju förfan helt vrickad i huvudet din otacksamma människa.
Du förtjänar verkligen inte allt du har, och allt på ett serverat fat har du med fått det på.

Reply
Jenny

Avskyr mat- och vardagsbilder haha, hoppas det inte blir allt för mycket sådant! Älskar din blogg för modet och hoppas på fortsatt fokus i den riktningen :) gör som du känner för, just speaking my mind!

Reply
BORING

UPPDATERA MER, JAG ORKAR INTE MER MED BARA OUTFITS BLIR GALEEEEEN, kollade din blogg hela tiden förr men nu finns det bara en outfit per dag det är inte ens kul att gå in här mer. nu tänker du säkert att okej gör inte det mer då men jag har vant mig vid att gå in på din blogg hela tiden nu och jag vill verkligen den ska vara mer som förr för nu är den vääääldigt tråkig…..

Reply
Narcissa

Vad roligt! Jag gjorde ett sånt inlägg direkt efter My och tänkte “fan va kul om kenza gjorde ett sånt” Så skulle verkligen vara grymt om du gjorde det :)

Reply
Klara

Javisst, bara hetsa de yngre tjejerna ännu mer. Gör det :)
Vad skulle syftet vara? Trodde att det här är en modeblogg.
OBS! Enbart kritisk kommentar, inget näthat.

Reply
Anna

Hej kenza!:) Gud vad fint du matchade skjortan:) jeans, boots och det super snygga halsbandet!:) enkel men lite festligare outfit :) göör fint:)

Reply
Sofia

Vill du ha vacker hy?

Har du fet t-zon, finnar, pormaskar, fina linjer, rynkor, rosacea, psoriasis eller torra fläckar i ansiktet?

Fräscha upp din hy!

http://kemiskpeeling.blogg.se

Tips, råd, instruktioner och vart du köper det billigt!

Reply
Amanda

Kan inte du lägga upp någon gammal (eller ny) outfit som du tycker att du misslyckades totalt med, eller aldrig skulle kunna tänka att ha på dig idag? :)

Reply
Lina

Joo, gör mat inlägg jätte gärna! Ser alltid så gott ut de din pojkvän lagat på hans instagram! :)

Reply
jessi

Mat dagbok/inlägg vore grymt! Man kan ju få lite nya tips på recept o.s.v :) Du ska verkligen göra de! ;) Kolla gärna in min blogg där jag just postade wanties från H&M.

kram Jessica

Reply
nellie

hej:)
skulle vara jätte roligt om du du la ut bild på alla dina favorit skor och vart dom är ifrån.
jag hittar själv inga snygga och du har superfin klädsmak så skulle gärna vilja ha tips.
kram!

Reply
Liz

Oh please do it! I would love to see what kind of things you eat!
BTW I absolutely adore your shirt <3
Hugs!

Reply
Rosanna

Ja jag tycker verkligen att du ska lägga ut bilder på vad du äter och så. Skulle vara superkul! Älskar såklart din blogg redan som den är, men allt kan ju bli bättre :D
Kram!

Reply
Frida Johansson

Hej Kenza!
Du klär dig väldigt snyggt och jag älskar din stil!
Jag har fått total torka på shoppingsidor. Nelly.com är det enda jag kollar på. Kan inte du samla ihop ett gäng hemsidor med snygga kläder (gärna klänningar till skolavslutningen) och samla ihop till ett inlägg?
Skulle vara jättekul med lite nya sidor att kolla på!
KRAM

Reply
emma

hej! skulle inte du kunna visa lite inspo för våren?? tex, skor, färger o bland annat. skulle verkligen vilja att du gjorde det tack på förhand!! :)

Reply
Ebba

Tack för din fina blogg som jag alltid blir så glad av att läsa. Ibland kollar jag igenom kommentarerna på vissa inlägg här och det är så fint att 99% är fina snälla kommentarer till dig som jag tycker att du absolut förtjänar. När jag läser de där 1% så blir jag så ledsen… Tänk att bära på så mycket mörker att man tvunget känner att man måste lägga över lite av det på någon annan. Jag förespråkar kärlek och ljus och det är något som är mycket roligare att dela med sig av. Och det tycker jag att du gör genom din blogg. Så tack igen för att du är så jordnära och äkta och trevlig. =) Ha en fortsatt bra kväll!

Reply
Vendela

Vad gör du för att få så fint ljus på bilderna?Jag tycker också att det skulle vara kul att se vad du äter!

Reply
Saskia K.

Hey Kenza, eine Frage: Wie machst du dir immer die Haare zusammen? Mit einem Kamm?

PS: You’re the most beautiful women in the world ;)

Reply
sisi

yay! share please! i also wondered if you would like to share the creamy pesto sauce recipe, it looked so delicious! anyway, looking pretty as always kenza! have a great evening:)

Reply
Maria

NEEEJ söta Kenza snälla gör det inte, jag tycker att det räcker med att se en massa “mat bilder” på facebook och instagram så fort man loggar in, och jag tycker det börja bli SÅ tjatigt nu..! Så snälla, gör det inte… Älskar din blog annars!! Du är hur go som helst :) Kram! <3

Reply
Lite torr blogg

Vad har hant med din blogg? Det ser mer ut som en torr lookbook nuförtiden! bara outfit bilder och trakig uppdatering. Ja! kanske testa och byta till en matdagbok ?! :S

Reply
Maria

Kenza! Har du sett att du ar med pa missguided.co.uk? “KENZA wears…” Stolt svensk i UK nu kan jag saga :)

Reply
Simone

Jag tycker som några redan skrivit att du ska skippa matdagboks inlägg. Min första tanke var att det skulle vara bra eftersom att du verkar äta en bra och varierad kost men samtidigt dyker tanken upp att varför är vi intresserade av vad andra äter? Om du hade varit tjock så skulle det vara totalt ointressant (iaf för mig) men just för att du har en slank kropp så finns intresset och jag tror att det beror på att man någonstans tänker “gör jag lika dant så kommer jag se lika dan ut”

Reply
S

Alltså..förstår verkligen inte hur man kan vara så intresserad av att se vad någon äter under en dag. Antagligen tror många att du lever på svart kaffe och cigg (för det gör ju alla smala…eh) eller kanske lite lättkeso.
Men nu tror jag att du är en tjej som är smal av naturen och äter regelbundet, så ja du kanske ska lägga upp matinfo så folk blir chockade av att du faktiskt äter ordentligt.

Menar INTE de här som något “elakt” mot dig, tänker mer på varför andra vill se din mat och inte någon mer rund bloggares.

Reply
Andromeda18_

I think it would be fun to see what someone from Sweden eats on a daily basis. Not only am I very interested in other cultures, I’m also from southern Europe where we have this huge food culture, so it would be nice to find out about the eating habits of someone from northern Europe. By the way, are your eating habits similar to other Swedes or are they more specific? For example, my eating habits are considerably different from most people I know. I try to eat healthy (but tasty) food as often as possible, so I try to eat according to the traditional Mediterranean diet, which isn’t something a lot of people do anymore (this explains, in part, why more than 15% of the population here is obese and about 37% is overweight. Basicaly, more than half the population is fat).

Reply
Emma och Amelia

Vi är två enäggstvillingar på snart 18 år som skriver om våra liv som studerande på en elitutbildning i bioteknik,hårdjobbande på beachkroppen och hur man blir så snygg, ödmjuk och framgångsrik man bara kan, kika gärna in :)

Reply
Moa

Jag tycker verkligen inte att du ska lägga upp någon typ av matdagbok, även om du klart har sagt att syftet är att inte hetsa till att bli smal osv. Jag talar som en fd anorektiker, och ett sådant inlägg skulle tyvärr vara ångestladdat för väldigt många. Även om just de människorna just nu skriker om att du ska lägga upp just ett sådant.
Lägg upp lite bilder då och då på mat, onyttigheter osv istället. Tycker att du har varit en förebild som berättar för dina läsare att du relativt ofta äter skräpmat, godis osv. Förstör inte det med ett sådant här onödigt fokus på mat, som indirekt kommer att bli kopplat till ditt yttre i folks hjärnor även om du inte tänkt det. Om du nu inte skulle göra tvärtom och bara lägga ut skräpmat för att ge utseende/mat-hetsen en stor jävla käftsmäll ;)

Reply
Elisa

Tycker INTE du skall lägga ut matdagbok även om ditt syfte inte är fel, så kan det ändå bli väldigt fel. Låt oss istället strunta i att fokusera på mat på det sättet och visa upp dina vanliga roliga inlägg ist! :)

Reply
Camilla Lövgren

Jag älskar också mat! Fan vad bra ide, doooit! (mycket roligare än match & kombine eller vad ditt projekt med kläderna hette.. Fast, jag är ju inte här för att läsa om mode, jag är här för att läsa om en skön tjej.. Så kan vara så att majoriteten ändå hellre vill ha dina klädestips än matyummieness… ><)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*