• header

ACNE

Leather jacket from Acne // sweater from Missguided // skirt from American Apparel // boots from Zara // bag from Melba // sunglasses from RayBan

Alltså jag fullkomligt ÄLSKAR min nya jacka från Acne! Jag var tvungen att skicka tillbaka den först för att byta storlek, men nu sitter den perffa. Kan tänka mig att den blir ännu snyggare när jag använt den lite mer, för nu är den lite stel. Tycker förövrigt att det är rätt kul att jag på morgonen klagar på kylan och sedan sätter på mig kjol & skinnjacka. Kenza i ett nötskal liksom. Snygga kläder går alltid före temperaturen haha. Till mitt försvar har jag 2 tröjor till under, plus halsduk och sånt. Sen tar jag ju bilen så jag behöver inte vistas ute så mycket, förutom när jag går ut med vovven men då kan jag bara slänga på mig en varmare jacka.

Jag kom precis hem från jobbet så nu ska jag ta en dusch och sedan laga mat. Aleks är borta ikväll så jag hade tänkt ha lite ensamtid & mysa ner mig framför 90210. :)

// I LOVE my new jacket from Acne! I had to return it first to change size, but now it’s perfect. I can imagine it will be even better when I’ve used it a little bit more, cause now it’s pretty stiff. And I think it’s funny how I this morning said it was very cold, and then put on a skirt & leather jacket. Kenza in a nutshell! But I did have 2 more sweaters under, plus a scarf. And I take my car everywhere so I don’t have to be outside so much, except when I walk my dog but then I just put on a warmer jacket.

I just got home from work so now I’m gonna take a shower and then make some food. Aleks is gone tonight so I’ll have some alone time, cuddle up in my couch and watch 90210.

110 Comments

Medina

Hej! jag undrar om du fick betala någon tull när du beställde från missguided, isf hur mycket? :)

Reply
Hanna

Jackan var gudomlig! Helt otroligt vad en snygg skinnjacka kan göra mycket med ens outfit :)

Reply
julia

var tittar du på 90210? den går inte på tv längre och jag vill gärna titta :)

Reply
Nellie

Skulle vara jätte kul om du kunde tipsa om snygga skor som inte gör att man blir så lång, alltså inte så hög klack på!
Älskar din blogg och de skulle verkligen vara skit kul om du kunde tipsa om det!:)

Reply
hanna

kenza det börjar bli tråkigare och tråkigare att läsa din blogg. det ända du bloggar om är dina outfits. ärligt talat så är det skitlångtråkigt. du klär dig snyggt, fine, men det börjar bli jävligt långtråkigt. Antingen så bloggar du intressant eller tar en pause, det här funkar inte kenza

Reply
karin

Vart kollar du på 90210? hittar inte det någonstans på internet förutom på swefilmer, men där finns det bara två säsonger och jag har kollat på dem. TIPS?? :) Skitsnygg är du Kenza!!! :) <3

Reply
Vilda Gonzalez

How do you do the layout of your pictures like that? So that there are some small pictures next to eachother but then some big ones as well? And how do you get them to line up properly even though they’re not the same dimensions? I’ve tried on my blog but can’t figure it out. It’d be lovely if you could help.
By the way, I love the outfit. You’re so beautiful.

Reply
sara

tycker det känns som om du har börjat anstränga dig lite mer angående bloggandet, för även om din blogg just nu bara handlar om outfits så känns det ändå som om du försöker skriva något lite mer roligare under bilderna& de e sånt man uppskattar :)!

Förstår att de kan vara svårt att hitta motivation men tänk typ vad du hade känt skulle vara intressant att läsa om du var läsaren och inte bloggaren :p det borde hjälpa haha :)

Reply
Moa

Du är så otroligt vacker Kenza. Men du ser ut att ha blivit lite smal på sista tiden, hoppas du mår bra både psykiskt och fysiskt. Kom ihåg tatueringen på vänstra armen. Be strong girl. Du är en jättestart kvinna. Massor av kärlek <3 Kram

Reply
Camilla

Helt klart sjukt jäkla snygg! Kanske inte värd 10k men jäkligt snygg är den! Jag hoppas att den är riktigt skön att ha på sig! Acne i sig är ju galet snyggt :)

Reply
Ellen

Hej Kenza!
Hur tycker du att en basgarderob ska se ut? Vilka plagg skall finnas med och i vilka färger? Skulle bli sjukt tacksam för svar! För övrigt är din nya läderjacka sjukt snygg!

Reply
Alexandra

Hej Kenza!

Kan du inte visa hur en ätar-dag ser ut när du tränar? Tips du kan ge på bra och nyttig mat?

Kram på dig från lilla mig!

Reply
Gina

Visste du om att det är sista sesongen på 90210 :(? det är 5 delar kvar and no more!

Reply
FJ

Hejsan du verkar ju vara en riktig shopping expert !! Jag har en fråga till dig som jag skulle vara otroligt tacksam om du orkade svara på, det är nämligen så att jag ska resa till Berlin och självklart så vill jag ju shoppa..så min fråga är helt enkelt om du känner till några roliga butiker i Berlin, bör tilläggas att jag helt inte gör av med en förmögenhet på varje plagg så lite budget shopping !! Tack så mycket på förhand !! Pussar och kramar till dig !

Reply
Josse

Hej! :)
Vart tittar du på 90210? :)
Jag brukar titta på swefilmer, men där finns bara säsong 1 och 2. Skulle bli jätteglad om du kunnde länka sidan där du kollar på serien?!:)
– Eller tittar du på film? :P

Reply
Ann Nguyen

Hej Kenza!

Är en trogen läsare som läser din blogg dagligen. För ett tag sedan nämnde du att du har ett fadderbarn samt skänker en summa pengar varje månad, något som är otroligt generöst och omtänksamt. Du verkar vara en mycket jordnära människa med båda fötterna på jorden och inspirerar något otroligt mycket.

Med tanke på hur många människor du berör och når ut till, hade jag och mina klasskamrater varit otroligt tacksamma om du kunde sprida medvetenhet om vår projektarbete som vi driver.

Sedan i höstas har jag tillsammans med tre andra klasskamrater drivit ett projektarbete i samarbete med Operation Smile Sverige där vi försöker sprida medvetenhet kring problemen om läpp-, käk- och gomspalt, LKG, i utvecklingsländer. Vi har precis avslutat en insamling och skänkt ett summa pengar till denna välgörenhetsorganisation för att fler barn som lider av LKG i utvecklingsländer ska få chansen att operera sig. Det är ett ytterst litet problem i vårt rika land Sverige, då barn som föds med LKG opereras direkt efter, medan barn i fattiga länder aldrig får möjligheten på grund av familjens ekonomiska situation.

Med detta önskar jag av hela mitt hjärta att du läser denna kommentar och hoppas innerligt att du kan hjälpa oss att sprida medvetenhet om detta problem som råder i världens länder. Ingen kan göra allting, men alla kan göra någonting. Tillsammans kan vi hjälpa våra medmänniskor.

Här har du länken till min blogg där jag tillsammans med min projektgrupp har skrivit en artikel i hopp om att inspirera andra att hjälpa barn med LKG.

annnguyen.blogg.se/2013/march/projektarbete-smile.html#comment

Ta väl hand om dig!

Ann Nguyen

Reply
Halloooojjj

Heejsvejjss
Kan du inte visa din garderob? Är det en walkincloset eller en vanlig garderob?
Skulle bli sjuuuukt glad om du svarade :)

Reply
Frida

Jättesnyggt! Och ja, jackan kommer ju sitta ännu bättre sedan, det är det som är så bra med skinn! =D Det formar sig efter kroppen liksom.

Reply
Nikolina

Jag måste bara få tacka dig för att du delar med dig till oss läsare av ditt underbara liv :)
från the one and only ANKPUNG! :)
Riktigt snygg jacka, och de är nog som du säger att den blir ännu bättre eftersom tiden går :)
Från ANKPUNG!

Reply
t.

Heeello, du vore världens bästaste om du kunde länka till lite snygga studentklänningar! Eller iaf sidor som har snygga klänningar, måste köpa en snart men hittar ingen! Nelly har ju massor men inte så många storlekar och alla kommer säkert ha likadana då haha.. Tack på förhand! :)

Reply
taji

Så gör hon bara för att ni ska börja klicka er in här mer, tror ni seriöst det kommer bli en daglig sak att hon bloggar såhär mycket? Snarare sällsynt fall, kom igen nu tjejor… finns m¨ånga andra BÄTTRE förebilder än kenza. Och är man dessutom förebild för att man är snygg så är man nog inte så mycke till förebild. För come on, det är enbart därför ni ser henne som förebild.

Reply
Cassandra

Förundras alltid över att du inte fryser i hjäl! Jag funkar tvärtom, hellre varmt än snyggt. Har dock märkt att dom flesta yngre tjejer klär sig snyggt men kallt.. tycker det är tråkigt att se 17 åriga tjejer i converse och skinnjacka när det är -15 ute.. Inte bra någonstans.

MEN självklart klär du dig snyggt.

Reply
S

Hanna, eller så slutar du läsa om det är så ointressant. Kenza har skrivit tidigare att hon tappat blogglusten och dessutom håller hon på med jobb på annat håll.

Reply
Amina

Så många skriver kommentarer om att du är så snygg, men jag förstår att du är så mycket mer än bara snygg. Som du säger så är ju bloggen bara någon procent av ditt liv, och det finns så mycket mer. Jag känner att du visar det en del i bloggen ändå, så som att du aldrig ger upp. Du sa att du tröttnade på bloggen ett tag men ändå fortsätter du kämpa med att lägga upp så intressanta posts som möjligt för att få oss underhållna. Du kämpar på ditt kontor för att göra saker du står för och bryr dig om. Du är en så duktig och stark kvinna! Jag har ingen aning om hur du är i verkligheten men på bloggen sprider du så mycket glädje och jag uppskattar det. Du ispirerar mig till vilka kläder jag kan köpa, till att träna oftare men framförallt så inspirerar du mig genom din kämparglöd du sänder ut. Jag är jättetacksam över att din blogg finns. Den får mig att vilja kämpa hårdare och bli bättre!

Reply
Lisa

Din blogg är verkligen perfekt när man inte har en aning om vad man ska ha på sig! Jag är nyss hemkommen från en fyra månaders resa och känner mig såååå lost i kläddjungeln. Men så kikar man in här och får massor med inspiration. Jag är förvisso helt luspank för tillfället, men här finner man alltid awesome inspiration!!! Nu är det bara att knepa och knåpa ihop en outfit av det som redan finns i garderoben :D tack Kenza!! :D

Reply
Becka

snyggt men kallt. lite weird är de att se er som trotsar kylan med skinnajckor. våren kommer inte fortare bara för att ni klär er somrigt ;) Kylan kommer avta i april så det är bara att vänta och klä er som normala männsikor ;)

Reply
Peter B

Älskar din blogg. En vacker dag kommer snygga män kunna ha bloggar som din.

Reply
Marre

Ditt hår ser så himla lent och fint ut! Är det balsam metoden som gör det så eller något annat? Har så frissigt hår speciellt efter att jag var tvungen att klippa det mycket kortare! :(

Reply
Jessica

Jag tycker du har väldigt fin klädstil och så. Men som du la ut i ett annat inlägg, så köpte du en jacka för 2000kr… Du har inget tips på kläder man kan köpa som liknar din stil, men inte är riktigt så “dyrt”?

Reply
Anh

These are definitely worth a try and are not as pricey
as the cosmetics are; and hence do not leave a gaping hole in
your wallet. Curcumin, demethoxycurcumin and bisdemethoxycurcumin differentially inhibit cancer cell invasion through the down-regulation of MMPs and u
– PA. A teaspoon of turmeric poweder in a cup of warm
milk used three times daily has long been considered an effective Ayurvedic treatment for colds and influenza.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*