• header

18e mars 2013.

YO!

Jag har haft en rätt hektisk förmiddag med möten & jobb och har inte kunnat kika in här förrän nu. Har gjort mig en kopp kaffe och tänkte blogga lite innan jag måste fortsätta jobba. Hur mår ni idag mina fina? Allt bra? Jag mår toppen, förutom att det helt plötsligt börjar vräka ner med SNÖ. Jahapp, då var vintern tillbaka!

Stannar kvar här på kontoret någon timma till sedan ska jag hem för att byta om till träningskläder. Jag och Tillan ska köra dubbelt pass idag på gymmet. Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag är SÅ peppad på 2 timmars träning!! :)

// YO! I’ve had a pretty busy day with meetings & work so I haven’t been able to blog until now. I just made myself a cup of coffee and thought I stop by to say Hi before I have to get back to work. How are you today? I’m fine, except that it started snowing again.. So the winter is back!

I’ll stay here at the office for one more hour and then I’m heading home to change clothes. Tillan and I are going to the gym for a double workout. I never thought I would say this but I’m SO excited for 2 hours of workout!! :)

Jqnh_L on Make A Gif, Animated Gifs

Bjuder på kassa webcam-bilder haha. Min snygga skjorta är från Missguided.
// Here you have some lousy webcam pics haha. My shirt is from Missguided.

39 Comments

Sara

Hej fina Kenza!
Jag undrar vad du har för UK size på din skinnjacka från Missguided och den röda klänningen därifrån? Vill beställa några saker och är lite osäker på vilken storlek jag ska beställa, vill inte hålla på och skicka tillbaka. Och skulle du kunna länka den fina skinnkjolen som du hade på dig igår eller skriva vad den heter? Har letat efter en sådan otroligt länge men inte hittat någon :/

Sedan undrar jag vart du har köpt den vita tröjan du hade på dig i förrigår? Du skrev inte det.

Och en sista fråga.. jag undrar vart du har köpt de rosa kontorsprylarna? Jag vill ha sådana då jag älskar rosa! Skulle verkligen uppskatta om du kunde svara. Kram <3

Reply
ayca

Did you know that if you have to do 2 different workout then you haven’t given your all in the first workout :D

Reply
vicke

hej varifrån är din pojkväns Los Angeles skjortan han hade på sej igår dagens bilder? :)

Reply
Emelie

grymt med träningssug, är oxå galet sugen på att träna efter en månads uppehåll med över 2 veckors influensa..! fy alltså :p

Reply
Julia

Hej skulle inte du kunna göra ett video inlägg någon gång? Det hade varit så roligt att se! och eftersom du älskar mode så kanske du kan göra något i videon! kram

Reply
sandra

hej kenza tack för en bra blogg på gossip.se kan man läsa att du är bisexuell stämmer det?

Reply
frida

spelade quizkampen och då kom det en fråga: Vad heter bloggerskan Kenzas pojkvän? Jag svarade såklart rätt. :)

Reply
johanna

jag verkligen äälskar din blogg, kan inte gå en dag utan att jag läser den ;) men ja har aldrig fattat vad gör du egentligen på ditt kontor? haha! kan du inte berätta?:)

Reply
Amira

Hej Kenza! Detta kommer kanske lite oväntat för dig, men jag undrar om du skulle kunna tävla ut en Jofama by Kenza skinnjacka? Det har varit min dröm i flera år att äga en sån jacka och jag har sparat nästan alla bilder på dig när du har på dig den och du är sååååå vacker i den!!!! Jag önskar att min familj hade råd med att kunna köpa en sån jacka, men jag kan bara drömma om att få ha det. Om du kunde ha en tävling så hade jag varit den första som deltar och förhoppningsvis vinner också! Det är lite långtänkt kanske, men det skadar aldrig att fråga ju :) kram på dig vackra Kenza!

Reply
Mickis

Hej!
Först och främst, tack för en grym blogg! Sedan tänkte jag bara säga att jag tyckte det var jättekul med matbilderna och att jag hoppas på mer sånt i framtiden :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*