• header

INDOOR

Tights from Zara // shirt from Missguided // shoes Jeffrey Campbell // Balenciaga bag // watch from Michael Kors

Sjukt tråkiga bilder, men det blåste snöstorm ute idag så jag vägrade gå ut och fota. Så det fick bli inomhusbilder a la dagens outfit-arkivet 2007 haha. Ville mest bara visa min nya fina skjorta! Tillsammans med tightsen vars framsida är i fuskskinn. :)

// Boring pictures today, but it was a windy snowstorm outside so I refused to go outside to take pictures. So here’s some indoor pics a la todays outfit archive 2007 haha. But I just wanted to show you my new shirt! Together with the tights with faux leather front.

57 Comments

Annathin

Skönt att andra också fotar inomhus så jag inte blev den enda :D ville inte själv heller gå ut pga stormen så det blev som sagt fina inomhus outfitbilder haha :D Skjortan var faktiskt fin, sjukt bra combo med dina JC:s :)

Reply
summer

åh gud vilken fin tröja. Hela du är så himla vacker. När du köper dina kläder, beställer du eller köper du i affärerna? Kram.

Reply
Annamari

Så fint skjorta! Vilken storlek är den? Hurdana erfarenheter har du för Missguided?

Reply
Emma &+Amelia

Hej! Vi är två enäggstvillingar som driver en livsstilsblogg. Vi lägger upp mycket bilder på oss själva och våra outfits och skriver om hur vi kombinerar vår elitutbildning inom bioteknik med att fixa kroppen inför beach 2013. Kika gärna in. Kram

Reply
Nikolina

Om nitarna varit silver hade jag dödat för den skjortan
Man fan, jag passar inte i guld.
Den var dock supersnygg på dig !
från Ankpung Bloggar om att leva med skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer, och att vara en mamma till en liten son.

Reply
Lina

Det här är din blogg nu för tiden: Hej, blev dåliga outfitbilder idag men här är dem. Hej, här är ett nytt plagg som jag i sommar ska matcha med en stram toffs och röda läppar. Hej, jag längtar efter sommaren. Hej, jag har tränat och nu sitter jag och dricker en kopp kaffe. Hej, jag är så omotiverad idag. Hej, jag vet inte vad jag ska skriva.

ALLA dina inlägg känns så himla påtvingade. Man känner verkligen hur du inte längre bloggar för att du tycker är kul utan enbart för att få in cash på kontot. Jag (och många andra) älskade din blogg och är så himla ledsen över hur opersonlig den har blivit. Alla inlägg är uppslängda i stress känns det som. Om inte du tycker det är kul, kommer inte heller vi tycka det. Ta en blogg paus, du kanske behöver det. En rejäl. Inte en vecka. Men sen samtidigt så vet du säkert att utan bloggen kommer du inte nå ut med din nya kollektion och det är därför du håller igång den…

Reply
Sara Eng

Förstår inte hur allt kan passa på dig?? Du är så snygg hela tiden :D Om jag skulle sätta på mig något sådant skulle jag se ut som en potatis haha :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*