• header

MY READERS AND I

Gjorde ett kollage med lite bilder ni skickat in från igår. NI ÄR UNDERBARA!! ♥

I made a collage with the pictures my readers sent me from yesterday. YOU ARE AMAZING!!

20 Comments

Lillan

Vet att du får in så mycket kommentarer att du antagligen inte ens kommer läsa det här – men om du gör det skulle jag vara såå tacksam om du kunde svara på detta!

Jag har precis börjat på körskola och precis som du så har jag aldrig kört bil innan. Jag undrar hur många lektioner du tog innan du kunde ge dig ut i trafiken? I början antar jag att du fick köra på en parkering eller liknande för att lära dig koppling/växling osv (hantera bilen)? Det gör jag just nu, och känns som att jag aldrig kommer komma vidare.. TACKSAM FÖR SVAR! KRAM

Reply
Veronica

Åh ångrar så fruktansvärt mycket att jag inte ställde mig i kön efteråt för att få ta ett kort med dig, ställde mig på sidan istället och tog typ 100 bilder haha:p Var otroligt roligt att få se dig live i alla fall! Supervacker och inspirerande som vanligt, härlig och söt personlighet dessutom!:)
Blev sugen på att satsa mer på mönster;)

Kram, Veronica

Reply
Anna

Jag tycker att det är underbart att du aldrig refererar till dina läsare som “fans” eller liknande – visar att du är otroligt ödmjuk till skillnad från en del andra “stora” bloggare i din ålder!

Reply
Elma

Kan inte du göra en videoklipp (eller var det heter? någon gång? Det skulle vara sjuktroligt!:DD

Reply
Cornelia

Kenza! Vet du att man kan köpa define a last på rusta för 69 kr!! Jag ska köpa den bara för att du har den!! Ps jag träffade dej på Ikea förut!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*