• header

Today’s.

Leather pants from Jofama by Kenza // sweater from H&M // boots from Acne // sunglasses from RayBan // Balenciaga bag

 

100 Comments

Emma

Hej. Tack för en bra blogg. :) Du har alltid så fina kläder. älskar dom byxorna. Så snygga. Om man hade pengar till dom! får leta budget läder byxor men det finns ju inget som är tillreckligt likt dina. :/ ha de fint. Med vänlig hälsning/Emma

Reply
Therese

Snyggt! Skulle gärna vilja att du visade fler outfitbilder med jacka på också. Roligt att du börjat lägga upp fler blogginlägg.

Reply
Sofia

Kenza du är alltid så snygg! Jag har en liten fråga: Är ditt hår så där vågigt naturligt eller använder du någon typ av tång? Vilken i så fall? Jag har platt tråkigt hår och skulle mer än gärna vilja få mitt hår så som du har det!

Reply
Sara

Kenza kan du inte prova en ljusare ögonbrynsfärg, tror det skulle passa dig adelles utmärkt!

Reply
Veronica

Kan du inte göra en follow-up på balsam metoden igen? Växer det snabbare? Känns det friskare? Använder du någon ny produkt? Är du nöjd?

Reply
Kari Ann Granbakk

Hei! Kjempefin bukse fra Jofama. Kan du si noe om str på Jofamas skinnbukser ifh til H& M jeans? Takknemlig for svar, skjønne deg :-D

Reply
Madelene Thunblom

Hej! Jag söker en vit klänning/tunika som jag tänkte ha till skolavslutningen och jag vet att jag är ganska tidig men vill köpa en nu för brukar alltid vara i sista sekunden och då är allt slut och det har blivit någonting dåligt varje år. Jag tänkte om du kunde tipsa om någon fin klänning/tunika som passar en tjej i 14 årsåldern som är ungefär 160 cm lång och ganska smal. Du kan ju göra något inlägg om fina sommarklänningar, vore jätte tacksam! älskar din blogg :)

Reply
perfekt

Har du gjort något särskilt med ditt hår nyligen för jag har undrat (under nå/några veckor)att ditt hår är som en perfekt ombre fast det kanske bara har blivit så från din gamla ombre färgning eller vad man ska säga :)
älskar din blogg :D

Reply
Olivia

Sjukt fin är du och jag dör för din klädstil. Så sjukt fina outfits Kenza och inspirerande! :D
Fortsätt som du gör, kram

Reply
Anna

Lika snygg som vanligt. Din stil är också såååå snygg. Typ rockig, tjejig, cool och sååå dö snygg!!

Reply
Nikolina

Alltså de där byxorna är så galet fina.
Finns de fortfarande att köpa?
Vet du några liknande som är billigare ?
Tycker du kunde göra lite dyr/billigt inlägg om liknande saker :) Har inte ekonomi att köpa dina fina kläder.
Från Ankpung, bloggar om skyddad identitet, att förlora båda sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.

Reply
Nelly

Åhh din blogg är såå fin och bra du är den absolut bästa bloggaren i hela världen!!!!❤ja älskar din blogg du ska vara stolt över den☺❤❤

Reply
Alva

Kenza du ser så perfekt ut! Men alla säger att ingen är perfekt…så vad är du missnöjd med?

Reply
Jarmila

Nice photos! :) I’ve hope you’ll come to Poland and we will meet together :)

Reply
Emma

Hej Kenza!
Det här låter som en jättekonstig fråga, men hur uttalar man ditt namn? Uttalar man det “Kenza” som det låter eller uttalar man det “Kinza” som jag har hört många andra säga? :)
Kram!

Reply
Erika Jönsson

Hej Kenza!
Jag tycker du är en fantastisk bloggare, du är inte skrytsam och du försöker inte vara märkvärdig som visa andra modebloggare. Du klär dig i alla olika kläder inte bara de dyraste, utan du visar dina läsare att även billigare kläder är fina. Du är verkligen en stor modeinspiration för mig, verkligen! Du inspirerar mig också av din personlighet. Du var inte heller populär i skolan som liten, jag vet precis hur de känns. Jag och mina vänner är rätt galna och outstanding. Men vi lever bara en gång och att ha kul är vår grej liksom. Jag tycker verkligen om din blogg, hade du inte kunnat ge lite klädtips på bra kläder och accessoarer som är bra att ha i garderoben? Skulle hjälpt mig en del, har svårt på morgonen att hitta kläder. Det slutar alltid med att jag tar på mig min tråkiga stil; jeans , linne och kofta eller endast t-shirt och linne. Så tråkigt! Behöver nya kläder och de hade varit riktigt grymt om du lagt upp lite klädtips! Många kramar, -bloggfan!

Reply
Smilla o Ella

Så nice :’)

Vi har frågestund på våran blogg om ni skulle vilja kika in och fråga lite :) Vi kollar på eran blogg om ni kommenterar på våran <3

Reply
Aliba

Hei Kenza!

Når jeg våknet i dag var jeg bare så utrolig glad!!
Jeg har så mye lykke i meg idag,som jeg vil bare vil spre til
alle sammen!

Ville bare si at du virker som et fantastisk menneske, og
håper du får en fin dag! <3

LOTS and LOTS of love from me! :)

Reply
Linda

Jeflar vad du måste ha frusit när du tog de bilderna. Minns själv i min aglada ungdom när jag jobbade som modell (det var många år och många kilon sen dock :-)

Reply
kristina

fin tröja!
Försöker slå besökarrekord på min blogg så ifall nån gullig person ser detta gå gärna in på min blogg och när ni ändå är där kan ni ju lika gärna slänga in en kommentar.
kram

Reply
Katarina Krönenstedt

Kenza du kanske borde köra videoinlägg på engelska, finns massa utländska tjejer som skriver till mig och frågar om dig. Nu senast en som önska hon visste vad du sa i videona! Vilken fantastisk förebild du är, all kärlek åt dig!

Reply
Kadri

I love the outfit and would really like to know which Ray-Ban model is it? All the best!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*