• header

FUCK YEAH BIKER JACKET

Ni har väl inte missat att grymma Fanny släppt en kollektion för Estradeur? Jag tycker alla plagg är asballa, men just den här vita jackan föll jag hårt för så den klickade jag hem. Den kostar 1495 kronor, lite saftigt pris för en jacka i fuskskinn men jag som själv jobbar med kläder vet hur kostnaderna kan dra iväg ibland och det handlar inte alltid om materialet. Och självklart betalar man för designen och märket också.

Jag tycker iallafall att den är jättefin med de quiltade detaljerna. Ser fram emot att bära den i vår! :)

// Fanny’s collection for Estradeur is out! I think all the clothes are really cool but I fell hard for this jacket so I made an order. It costs 1495 SEK which is very expensive for a jacket in faux leather, but I work with clothes so I know how the costs can go up and it’s not always about the material. And of course you pay for the design and the brand as well.

I think it’s super stylish with the quilted details, and I can’t wait to wear it this spring! :)

70 Comments

Johanna

Jag har precis fyllt 18 och ska då såklart ge mig ut i nattlivet! Min fråga till dig är vad du tycker man kan/ska ha på sig när man är ute på klubb? Kanske du skulle kunna lägga upp några av dina favorit utgångsoutfits? Skulle vara superkul om du kunde göra ett inlägg om det här, tror fler än bara jag skulle uppskatta det!
Puss och kram!

Reply
Erika Karzan

Hej! Jag är ett stort fan av din blogg och läser den dagligen. Jag kom att tänka på, du måste ha megastor garderob, eftersom att du har så många vackra kläder! Hade inte du kunnat lägga ut en bild på din garderob. Hade varit kanonkul! kramis från ett stort fan :)

Reply
Johanna Sarkar

Den är sjukt snygg! Jag vet dock inte om vitt är min färg på jackor, och för 1500 spänn är jag inte så beredd på att testa – hur snygg den än är!

Men de vita Killer Platform, Big Ass Hoodie och Almost Naked Pants ska hem till mig! :D

Reply
a

snygggg du skulle passa i den!!! men fusk skinn är väl ändå bättre än riktigt, vem vill gå runt med ett dött djur på sig

Reply
Sara

Hej fina kenza! Vill säga att jag verkligen gillar
din blogg men tycker att du på sistone har börjat lägga upp alldeles för mycket outfit bilder. Det är inte alls så kul. Det är roligt att se någon gång i bland vad du har på dig men inte varje dag. Det är i alla föl min åsikt. Ha det bra fina du, kram

Reply
Marica

Sjukt snygg, men på tok för dyr för min plånbok. Får nog hålla mig till min fuskskinn jacka från hm, den kostade nog bara 400, lite mer rimligt pris för mig. :)

Reply
Merjema

hahha säg att du driver med mig? saftigt pris 1500? du betalade förfan 10000 för jackan du har på bild inlägget under. och du tycker att 1500 är ett saftigt pris? DUBBELMORAL gumman <3

Reply
Anonym IJ

Herregud Kenza, ärligt talat? Jag skrattar åt dig! Varför slösar du pengar på 100-tals skinnjackor! Skäms du inte? Jag fattar att du har ett perfekt jobb med pengar runt omkring dig. Du kan torka dig med sedlar, men ärligt talat? Har du sett vad barn i andra länder behöver? Med dina 1200 kr och 4900 kr, vet du vad mycket saker dessa barn i tex, Palestina, Syrien, Afrika kan få? Vet du det? Jag blir så arg, inte en enda gång har du nämnt dessa senaste månaderna att du har skänkt pengar! Visa att du är en godhjärtad person istället för en pengar galen tjej! Hela tiden nya saker för tusenlappar!!!

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Jessica

Gud vilken fin jacka! Älskar verkligen dessa modeller på skinnjackor, verkligen fina.

märkte att du har bloggat en hel del om ditt hår, kikar du in på min blogg så kommer du lära dig en hel del om det, har massa skönhetstips ute på bloggen :)

ha en trevlig dag fina du <3

Reply
Balsammetoden

Kan inte du lägga bilder in av dit hår före och efter blsammetoden? :-)

Reply
Nikolina

Verkligen as snygg. Bloggade faktiskt om den innan dig :)
Den perfekta vita skinnjackan :)
Från Ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer och samtidigt vara mamma åt en liten son.
Plåtning och intervju för SOLO i morrn :)

Reply
Sanna

Hej Kenza! Jag undrar om du får mycket förfrågningar att vara med i olika tv-program? Det är inte ofta man ser dig på tv, är det för att det inte är så vanligt med bloggare på tv eller tackar dom flesta nej? Skulle du kunna tänka dig att jobba inom tv? Kram!!

Reply
Maja

Riktigt snygg! Synd att det inte är riktigt skinn, då hade jag klickat hem den direkt. Tycker det är jobbigt att ha fuskskinn då det inte andas. Men riktigt snygg jacka!!

Reply
frida

Bra och viktigt att stödja de som gör plagg i fuskskinn/päls så att du som modeförebild kan sätta ett exempel att djur inte är mode!

Reply
Linnea

Hej! Skulle du kunna göra ett inlägg med tips på studentklänningar? Jag hittar inte någon klänning jag fastnat för och du har en så himla grymt fin stil! Grym blogg!! Tacksam för tips!

Reply
felicia dahlman

Helgrym jacka, kanske blir ett klick hem för mig med!
Kika gärna in på min blogg som handlar om hur jag tolkar det senaste modet.

Ha en bra dag!

Reply
Jessica

Tänkte klicka hem den när jag till min fasa insåg att jag redan har en vit (fusk)skinnjacka sedan förra våren… Dock inte med sådana fina detaljer… Men det ska bli kul att se hur du matchar den! Jag har inte lyckats hitta så mycket att matcha min med än, förutom vitt, svart och små färgklickar som jag varierar…

Reply
Svar till Anonym IJ

Jag är nästan 100% säker på att Kenza skänker pengar till välgörenhet, och det är hennes pengar alltså hennes beslut på vad hon slösar det på? Dessutom skulle de inte vara så kul att läsa om hur mycket pengar hon skänker och bla bla, vart enda dag. Känns bara lite skrytaktigt…du verkar inte ha förstått att detta är en modeblogg.

Reply
Louise

Skulle du kunna göra ett inlägg med lite fina bikinis? Fastnat för Victoria’s secrets bikinis men dem är så otroligt dyra och du kanske har förlag på några som skulle passa en studentplånbok? :D

Reply
anonym

klickade också hem den! men en vecka senare så tog nelly bort den från min beställning och skickade tillbaka pengarna :( så sjukt besviken och ledsen hade också sett fram emot att bära denna i vår men jag får fortsätta gå i min gamla fula skinnjacka:/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*