• header

DIAMONDS

tights från Zara // linne + tygpåse från Batoko // jeansjacka från Levi’s // örhängen från Topshop
tights from Zara // tank + bag from Batoko // denim jacket from Levi’s // earrings from Topshop

Såhär ser jag ut idag. Hade noll inspiration imorse så slängde bara på mig ett par tights och en gammal tjocktröja. Men linnet är fint iallafall!

Jag ska snart packa ihop mina saker och åka hem. Det är måndag vilket innebär att jag kommer tillbringa 2 timmar på gymmet ikväll. Jag är rätt seg nu men jag vet att bara jag kommer dit så blir jag peppad. :)

// This is what I look like today. I had no inspiration at all this morning so I just put on a pair of tights and an old sweater. The top is nice though! I’m going to grab my stuff soon and go home. It’s Monday which means I’ll spend 2 hours at the gym tonight.

98 Comments

Vendela Fredeby

Vad du än har på dig så är det super snyggt! Hehe ville också berätta att jag höll ett tal om dig förra veckan om att du är min inspiration och att du är en så bra förebild, puss på dig! :D <3

Reply
Mini

Den där hoodien som du har på dig vart är den köpt för den ser jätte mysig ut :D ha en fortsatt super bra dag och kör så det ryker på gymmet :P

Reply
sss

HAHA linnet fint?? två diamanter på tuttarna??? ser ut som sju svåra år på den första bilden sorry kenza total FAIL denna gången

Reply
Moa

Hej finaste Kenza! Varje gång du lägger upp nya bilder på dig själv här på bloggen blir jag såå avis för du är så otroligt snygg ska du veta!
Sen vill jag bara tala om att du är en stor förebild för mig inom en hel del områden. Jag älskar din stil och skulle helt ärligt kunnea komma hem till dig och bara sno din garderob rakt av. Du har så himla fina kläder! Sedan har jag också tack vare dig fått riktigt mycket träninginspiration och jag måste säga att av det jag sett här på bloggen har du veeerkligen kommit en lång bit på vägen på träningsfronten. Tidigare skrev du att du nästan aldrig tränade till att nu till och med köra dubbelpass vissa dagar! Grym du är!!

Sen undrar jag också om du kan göra ett London-inlägg? Du har väl varit där ett par gånger och jag är sugen på att åka dit!! Vad MÅSTE man göra?? Vart ska man shoppa? Vart kan man bo? Vad är bra? Vad är dåligt?

Tack för en grym blogg, du är så himla underbar! Hoppas verkligen att jag nån gång stöter på dig på stan när jag är i Stockholm för det skulle jag verkligen vilja!! STOR KRAM!!

Reply
Linn

Hejsan! Jag och en kompis åker till Stockholm för en shoppinghelg nästa vecka. Jag tänkte höra vilka affärer du handlar dina kläder på? Om du har någon favorit butik och kanske vars dom ligger. Hoppas på svar, kram!

Reply
Isabell Larsson

Kenza kan inte du berätta om balsammetoden?! Har du slutat använda dig av den? Före- och efter bilder skulle va grymt!
Skulle jättegärna vilja höra din erfarenhet av den då jag själv funderar på att börja.. :) Tack på förhand, Kram.

Reply
Fanny

Hej Kenza! Jag undrar bara vart din jeans jacka som du har på dig från Levi’s finns på hemsidan. Jag hittar den inte snälla kan du svara vart den finns,vad man trycker på? ❤ Tacksam för svar //kram Fanny

Reply
Vägen till vacker

Du är så vacker och en sådan inspiration! Kolla gärna in min blogg om skönhet och hälsa, samt ideal, träning och kost. :)

På resan mot bättre självkänsla!

Reply
Lowa

HEJ SNYGGING!

Varje gång jag går in på din blogg får jag inspiration och jag ÄLSKAR din stil.
JAg undrar lite vad som hände med din klädlinje du skulle skapa? Är den på gång eller har jag bara missat den?

Kram

Reply
Vanessa Clausen

where did you get the big grey shirt from?? the one under the denim jacket :D

Reply
Johanna

En kompis till mig hängde med dig för ett tag sedan ga gemensamma bekanta. Tråkigt att höra att du inte alls är den som du verkar i bloggen. Tydligen otrevlig och att du visste vem du var, lite bättre än alla andra. Synd när folk som bloggar tror att dom är superkändisar eller odödliga. Kom igen, vad har du gjort? Du gnäller i din blogg och visar kläder.

Reply
Madeleine

kan du länka här vad du har köpt tightsen från zara. Hade gärna velat ha ett par sådana! :)
Du är jätte fin, kram!

Reply
Therese

Hej Kenza! Hvor kan jeg kjøpe lik jakke og hvilken str er det i den jakken? Herremodell?

Reply
Maja

Alltså Kenza jag tror seriöst inte du förstår hur mycket jag ser upp till dig, du är helt underbar och ditt utseende är ju nästan underbaraE helt sjukt vacker!Önskar till månen och tillbaka att jag skulle kunna få ditt utseende!!!!!!!

Reply
Olivia

Heej Kenza! Vet du om den jeans jackan finns kvar?? Om det gör det skulle du kunna länka eller maila mig? Jag har letat som en galning på 1000 olika hemsidor och kan värkligen inte hitta :( Ja skulle bli glad för svar om du har tid och vill

Reply
lisa

det skulle vara jättesnällt om du kunde länka sidor med sådana jeansjackor för hittar verkligen ingen sida :/

Reply
Izabella

Hej kenza!
Är ett av dina fans. Du är verkligen superfinnoch ger så mycket insperation! Jag tror inte jag kommer få ett svar men skriver iallafall…
Vet du vart man kan få tag i en sån jeans jacka som du har på bilden ovan? Är galet kär i den och skulle kunna ge flera miljoner för den! Har letat över allt, butiker internet osv men hittar den ingen stans… Skulle du kunna maila mig?:) kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*