• header

Och vinnaren är…

…tittade ni på finalen av Top Model Sverige? OBS SPOLING LÄS EJ VIDARE. Haha, hur sjukt är det inte att jag hade helt rätt? Jag tippade ju vinnaren här i bloggen efter första avsnittet. Jag måste dock säga att jag hejade på andra tjejen. Tycker vinnaren hade en rätt tråkig attityd mot allt.

Jag är HELT död i benen efter 2 pass på gymmet så nu ska jag krypa ner i sängen med lite choklad och ett avsnitt av Pretty Little Liars. :)

// I just saw the finale of swedish Top Model. After the first episode I made a guess on which girl would win and I was right haha. But I think the other girl should have won. The winner had a pretty bad attitude.

My legs are KILLING me after 2 hours at the gym so now I’m gonna go to bed, eat some chocolate and watch an episode of Pretty Little Liars.

101 Comments

BEA

du har inte tänkt på att det är otroligt lätt att bli vinklad i TV? speciellt just i sådana här program.

Reply
arbenita'

Håller med dig Kenza.
Blev riktigt besviken på juryn.
Kan du inte kontakta den andra tjejen o ta in henne på din casting? :D

Reply
anna

så sant! ville också att shams skulle vinna …hon gick som en top model..och hade allttttttt

Reply
paulina

här över har vi en top model! ;D

måste bara fråga, har du någonsin tänkt på att bli fulltidsmodell? med det menar jag, alltså riktigt riktigt professionellt och globalt känt som en modell, än mer som bloggare?
jag kan tänka mig att ditt utseende (hoppas du tar det som en komplimang) passar som en victoria secret modell, men det är ingenting du tänkt på eller? att bli modell? eller kanske victoria secret modell? skulle vara kul att höra hur du tänker kring modellandet, skriv jättegärna något ämne om det :)

Reply
Tilda ♥

Haha, håller med! Hennes reaktion när hon vann: Yey..
Tippade också henne till final från början, tillsammans med Shams som var min favorit!

Drömde förresten om dig i natt, jättekonstigt, haha, men träffade i alla fall dig på vasaplan i Umeå och du såg att jag hade min Jofama by Kenza jacka och hejade liksom lite, sedan åkte vi på samma buss någonstans och pratade lite! Trevlig var du i alla fall! ;)

Reply
Sariiish - Bloppis

Jag brukar aldrig kommentera men helt otroligt vad ofattbart snygg du är på denna bild för att inte tala om den som kombinerat outfiten/färgerna, skorna och håret! Klockrent!

Jag har precis startat en bloppis där jag lägger upp jackor, skor, märkesjeans (några med prislappen på), toppar, cardigans, väskor, smink (oanvänt), sjalar och mycket mer! Jag har så himla mycket plagg här hemma som jag behöver rensa bort! Du får pruta och paketpris hos mig så in o fynda.

Reply
johanna

jag tycker helt klart att fel tjej vann.. den andra var mycket bättre, härligare attityd, bättre gång och snyggare på bild.. Hoppas det går bra för henne ändå!

Reply
Amanda

Kände exakt samma! Andra tjejen borde ha vunnit helt klart.. Hoppas Josefin var gladare än vad hon såg ut i slutet, usch gillar inte sån där kaxiga tjejer!!

Reply
Marre

tycker också att shams var en värdig vinnare! hon var så söt och gullig men även duktig och vet vad hon gör. :) x

Reply
anonym

Kollade nyss på gamla avsnitt av modelljakten måste bara säga att du suger i tv. Allt du sa lät så himla onaturligt och tillgjort. Dessutom lät du som en täppt läspande åsna. Fin är du kenza men inte fin röst.. lägg ner musikkarriären och tv dirr.

Reply
Mmmm

Jag hejade på shams också. Josefines attityd va negativ. Och hon verkar så otacksam och bara så “jag kan allt”. Hon klagade mycket på de andra . Jag hade velat se dig i top model (americas) bara för att du skulle kicka ass. :)

Reply
A

Kenza, you are gorgeous, you are sweet, funny, above all intelligent, you are beautiful, and I am happy that you have such a wonderful man, making you feel like his beloved angel…. because you are… a loveable angel.
not ‘special’ like the bad attitude model, you are… special because you are so pure and real, so. .. aware of real stuff that matters. I still re all the photo of you receiving the reward, the presentator was a little overwhelmed by how big you hugged him… THAT is you, and all the crazy fun stuff in your brain as well, of course :-)

hm…

Just felt like saying that, and believe me, i dont know many people in the many countries i worked and lived in, that i would want to say the same thing to..

i love what you do, how you stand in life… for as lomg as your legs still allow you to stand of course, after that torture session in the gym :-)

take care sweetheart, you are a constant sweet reminder of what life has to offer, if we just learn to love it.

Reply
A

oh and like i said before, there is nithing you have to do for it, no expectations, just kind of… do stuff that you do and write about it :-)
big damn big hug for you.

Reply
Parisian Bird

Love that orange top. Orange is the perfect color for tanned people like you!
Does anyone here knows a link to watch sweden’s next top model? I’m curious to see because swedish woman are usually really pretty and I like to stare at pretty people. hahah
…omg, I sound like a weirdo! o__o

Reply
tight ass

Typiskt att den mindre vackra och inte alls charmiga tjejen vinner… inte att jag bryr mig om vem som vann men det var ändå orättvist :/

Reply
Cornelia

Tittade på sista avsnittet men har inte följt serien detta året så har ingen åsikt. Dock var den lilla tjejen 10 gånger sötare! :-)

Hihi.

Kram,
Cornelia

Reply
Marica

Trodde också att hon skulle vinna, men håller med dig om attityden. Shams verkar helt klart trevligare! :)

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Tova

Tycker vinnaren verkade väldigt känslokall och dryg men det kan ju ha varit TV3 som framställde henne så. Hejade också på den andra tjejen :) mycket gladare och hade en roligare personlighet! :)

Reply
Gaby Jasmina

Så onödig kommentar av anonym ( fegt också ) skriva detdär om din röst o att du låter som en åsna eller va det stod ?
haha asså de inte alls sant, du har fin röst en vanli röst asså en av dom onödigaste kommentaren i världshistorien skriva taskigt om nåns röst ? :/ förvirrande värld man lever i ibland men vet en del läsare e så negativa o typ letar efter minsta lilla ” fel ” borde egentligen tycka synd om dom

undrar kenza vet du säkert får en del dumma o onödiga kommentarer som storbloggare o har lärt dig inte bry dig om dom helt enkelt ?
eller hur hanterar du de taskiga kommentarerna / läsarna ?

älskar din blogg btw , du e fin tjej som skriver intressant o allt ! :)

Reply
Sanna

jag håller helt med dig, jag tycker vinnaren är sjukt tråkig och irriterande på det sättet att hon gav intrycket om att hon är så mycket bättre än alla andra. Jävligt dålig attityd

Reply
ida

Är det bara jag som upplevde att Josefine drev lite? Att det fanns någon form av humör och självdistans i det negativa? JAg tyckte i alla fall att hon var hur skön som helst!

Reply
Knutte

Åh jag har också helt fasnat i den serien, haha, helt galet, bara längtar till det kommer ett nytt avsnitt. :P

Reply
Elina

Shams är så overkligt vacker, önskade så att hon skulle vinna! Hon verkar så rolig och mysig, haha! Kan du inte använda Shams som modell? Håller med dig om vinnaren, hennes ego verkar lite för stort, men det förstör bara för hennes själv i slutändan.

Reply
Elin

Ja, Josefins potential syntes redan från början. Och jag gillar hennes inställning och attityd, jag tror den behövs i en hård värld som modellbranschen. Hon är stark och faller nog inte offer för en så pass kall, dryg och utseendefokuserad värld.

Reply
Annie

Kenza! Jag vill tipsa dig om en tävling jag har i bloggen nu i samarbete med H&M Conscious Collection.
Jag lottar ut 2 stycken superfina Conscious-cyklar (som just nu står på display på Norrmalmstorg och Medborgarplatsen).
Kika in på http://annie.freshnet.se/ för mer information!
Kram A

Reply
Julia

Tyckte också Shams skulle vunnit. Men samtidigt ger det här dem båda en chans på nåt vis. Josefin är lite för gammal för att kanske ha en bra chans på egen hand,nu får hon det klart för sig. Medan Shams har den tiden och kanske mer vilja och ork att kämpa för det nu. Så tror det blir bra för båda. Det är definitivt inte sista gången vi ser Shams!

Reply
Annakarin

Du borde väl om någon veta hur otroligt vinklat TV är? Hon är väldigt snäll och har en härlig humor och ironi. Det kom inte fram i TV, utan som om hon vore elak, just pga att de vinklade henne så.

Kom igen bruden, du om någon borde faktiskt ha genomskådat det. Suck it up ;)

Reply
Lillan

Jag har hela tiden tänkt att Josefin kommer vinna, eftersom när du skrev att du tippade henne så antog jag att du hade fått en spoiler redan.. Så det var lite trist att man trodde att man visste vem som skulle vinna hela tiden (och det stämde ju). Tycker det är helt sjukt att Josefin vann med den personligheten.. Hade det varit i Americas next top model så hade hon rykt i början pga attityden.. Men Svenska versionen är ju B på alla sätt och vis, så inte chockerade precis. :(

Reply
Kicki

Jag håller med dig. Jag hoppades på att Shams skulle vinna eftersom Josefin verkade vara lite kall ibland. Ogillade hur hon var när hon fick ringa hem då hon bara “Jaha, det var väl trevligt” hmm.. Men hon tog bra bilder så hon förtjänade väl att vinna.

Reply
Sara

Håller helt med dig! Shams hade mycket mera utstrålning och en sån skön attityd. Synd att man visste de skulle välja Josefine.

Ps. underbara bilder på dig! SJUUUKT vacker :)

Reply
Filippa ♥

Skön att det är någon mer än jag som tyckte att hon hade tråkig attityd. Himla svårt att läsa av henne också. Hejade också på andra tjejen!

Reply
Malin

Läste precis en väldigt onödig kommentar längre ner om Modelljakten, och jag måste säga att jag tycker att du var GRYM! Hoppas det väger mer än det den andra skrev. Helt stört hur vacker du är dessutom.. Inte alls avis ;)

Reply
Emma

Hela svenska top model är enhligt mig skit..
Vinnaren är inte ens säker på att få ett kontrakt och läste precis idag att Josefine inte fick det, vilket betyder att hon var med i svenska top model och vann äran?!

Reply
Malin

Läste precis en väldigt onödig kommentar längre ner om Modelljakten, och jag måste säga att jag tyckte att du var GRYM! Hoppas att det väger mer än det den andra skrev. Helt stört hur vacker du är dessutom.. Inte alls avis ;)

Reply
Emelie

Visst Josefin hade tråkigt attityd men Shams var ju sjukt omogen och divig o jag tycker hon bara kändes fake. Sen när hon säger att hon borde vinna för att hon är från Malmö och de inte slår igenom så många därifrån, vad har det med saken att göra? Glädjespridare? Njaa, när hon pratar låter hon såååå sjukt uttråkad. Josefin var lätt det bästa valet tycker jag!

Reply
HANNA

Håller helt med dig kinsa!! Jag tyckte hon var duktig men shams hade så mycket bättre attityd verkligen!! <333 kisses

Reply
L

men TACK! jag tyckte också hennes attityd var helt rutten. Och hon var väldigt arrogant också. Som när någon vann den där skinnjackan slängde hon ur sig något fult som “jag har en snyggare och dyrare skinnjacka hemma”
okej?
Då blev jag helt äcklad sen så såg jag bara alla hennes dåliga sidor. Hon var självgod helt enkelt, därför hade det varit skönt om hon inte vunnit, så hon kunde få käka lite “humble pie” som man säger.
Nej väldigt besviken. Och glad att se att jag inte var den enda :)

Reply
Sanna

Jag tycker ni har tråkig attityd mot Josefine och spär på det här om hur en tjej borde vara. Måste man vara skitglad och positiv till allt? Juryn får snacka hur mycket skit som helst som inte ens är konstruktiv kritik och tjejerna ska bara stå där och ta massa orimligheter. Löjligt.
Sen ser man hur vinklat det är och att dom själva väljer vem som ska åka ut genom att välja en kass bild som antagligen är kass pga fotografen inte var skärpt. Samma med USA-versionen.
Skulle vilja se någon ge Caroline “kritik” för hennes sk programlederi. Sen skulle hon bara stå där och svälja allt.

Reply
Anonym

Shams attityd var ju lika dålig. Så fort Shams inte vann något så blev hennes attityd jobbig. Är glad över att Josefin vann.

Reply
Marie

Satt och tänkte på det, att du faktiskt tippade vinnaren när programmet startade. Häftigt!

Reply
Tove

Håller med dig helt!! Shams verkade vara så oroligt härlig och hon gick grymt! :)

Reply
sara

Jag tror mycket handlar om hur tv klipper osv. Jag tror inte hon var dryg/kall, utan kanske bara blyg och lite mer tillbakadragen? Jag tycker hon verkade snäll och rolig. Shams hade ju bara en töntig, “im from the ghetto”-attityd typ, haha. Så nääää, rätt tjej vann enligt mig och tydligen enligt juryn också! :)

Reply
Darya

Hej
min fråga handlar inte om detta. Men men jag undrar om du fortfarande använder balsammetoden ? kram

Reply
Ellen

Ja haha josefin verkar lite små tråkig men skit så duktig hon är!;D Precis som du ju;]
allt bra?
Kraam

Reply
Carolina

What? Shams var det ju som hade kass attityd! Hon tyckte ju redan att hon var en supermodell, galet divig och världsfrånvänd, helt enkelt inte mogen för ett riktigt jobb öht. Josefin kunde verka lite kall, men jag tror ärligt talat att det mest var som det verkade, inte som hon faktiskt är.

Reply
Selma

Tycker exakt som du gör! Att Josefin var typ tråkig, fast hon var sjukt snygg. Men Shams skulle ha vunnit!

Reply
Annie

Hela den här säsongen var dålig, förra säsongen levererade mycket bättre och mognade kandidater. Men Shams kunde inte ens tala ordentligt så hur skulle det fungera i reklamfilmer? Dessutom var Shams lite favoritiserad från början och fick ut mer av juryn. Josefine var ett bra val, hon var bra på bil, vann de flesta utmaningarna och kunde sälja sig själv.

Reply
Mari

Håller helt med!! Tyckte inte alls om hennes attityd!! Tråkigt att man ska behöva vara sån. Shams var verkligen grymt duktig. Nu vann hon inte top model. Men hon kommer komma långt!! :) jag var helt säker efter gårdagens avsnitt, att hon skulle ta hem det då hon visa att hon hade det i alla hörn. Men men…
Du har det med Kenza!! :) grym! Älskar din snälla mjuka insida!!! Fortsätt så!
Kram

Reply
Sanna

Döp om programmet till Sveriges bästa attityd då. Verkar ju vara det det handlar om xD ?

Reply
Miranda

Josefin var nog den snyggaste av alla kandidaterna, hon verkade även mogen, hennes sätt att vara lär snarare vara en fördel än nackdel i den hårda modellvärlden. Shams hade talfel och verkade ha ganska lågt IQ.

Reply
Sarah

“Och se Shams glädje om jag inte vann, det skulle göra mig arg” Sådär säger man väl inte högt? Josefine asså…Shams skulle helt klart ha vunnit! Håller med dig.

Reply
Rebecka

jag älskar PLL !! Skulle du kunna göra en tutorial på hur man får tjejernas stilar ? oMG vore så grymT! puss <3

Reply
gabbi

men snälla nån… det går inte alltid att lita på att det visas den rätta sidan av en när dem klipper och klistrar i såna program. dem visar ju inte ens allting ju. så, tycker ni är lite dömande då ni inte ens känner josefin ifråga. hon kanske är en störtskön tjej i verkligheten? men dem har förmedlat en fel sida utav henne. tänker er själva att ha en filmkamera rätt upp i ansiktet hela tiden som filmar varje ansiktsuttryck du gör.. kanske inte alltid det lättaste att förmedla dem rätta känslorna. och att det ser helt äkta ut. så sluta vara så himla dömande mot en person som ni inte ens känner!!!!!

Reply
Cassandra

Jag tycker varken Shams eller Josefine hade någpn trevlig attityd.. Men hejade lite mer på Josefine ändå. Personligen gillade jag nog Pamela mest.

Reply
Cecilia

Josefin sa faktiskt i ett extra klipp som fanns på tv3.se/play att hon själv upplevde att de hade vinklat hela säsongen så att hon verkade super dryg. Jag tyckte också att hon verkade vara sjukt trist och dryg, men sen när jag kollat på den lilla intervjun med henne så ändrade jag mig.

Reply
° Photospiration

Jag hade Josefine som favorit från första avsnittet också,men ju närmare mot slutet desto mer började jag faktiskt att hålla lite mer på dom andra, på grund av hennes attityd som du säger. man får väl ändå hoppas att hon blev väldigt vinklad :o

Reply
Hedda

Jag är inte den duktiga personen när det gäller att följa bloggar, men jag har fastnat för dig. Hör många som säger att de tycker du är falsk och de du gör är bara för att visa att du är bättre än andra. Helt fel tycker jag, beundrar att du kan vara dig själv ute på din blogg! varför jag valde att skriva på denna bilden är för att du var fruktansvärt snygg här haha! ha det så bra :)

Reply
julia

det roliga med dem som kommenterat här och dig med Kenza är att ni inte verkar kunna uppfatta sarkasm, vilket Josefin använde sig av rätt ofta. Hon är inte alls som programmet fick henne att framstå. När hon sa kommentarer om när t.ex ena tjejen vann en skinnjacka så var hon sarkastisk. Dessutom så var Shams otroligt dålig förlorare och sa i princip samma saker som josefin, fast skillnaden är att shams var seriös. “Men när jag är modell kommer jag ha privat chaufför och allt kommer vara lättare” hur naiv och barnslig som helst. Visst hon blev bra på bild, men för att vara modell krävs det att man är lite realistisk och inser att modellivet utanför top model inte alls är lika lätt.
Jag vet vem Josefine är eftersom vi har gått i samma skola och bodde i samma stad. Lägg av med all negativitet, ag trodde att folk hade förstått att tv ALLTID vinklar. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*