• header

26e mars.

Hej bloggen!

Jag jobbar hemifrån denna förmiddag. Varför? För att jag knappt kan gå. Mina ben är helt döda efter igår, träningsvärken är okej men benen känns som spaghetti haha. Orkar knappt lyfta dem. Så idag unnade jag mig en lugn morgon här hemma, gjorde en god frukost, en kopp kaffe och tittade på Biggest Loser samtidigt som jag fixade med lite papper & fakturor hehe. Jag ska strax klä på mig och sticka iväg till kontoret!

Jag testade på något nytt till frukost idag, nämligen bananpannkakor. Det var gott! Vill ni att jag visar/berättar hur jag gjorde? ♥

// Hey guys! I’m working at home this morning. Why? Cause I can barely walk. My legs are killing me after yesterdays workout, they feel like spaghetti haha. So I decided to have a peaceful morning and made myself a nice breakfast, a cup of coffee and watched Biggest Loser while I did some paperwork hehe. I’m gonna get dressed soon and go to the office!

I tried something new for breakfast today, banana pancakes. It was delicious! You guys want me to show you how I made them? ♥

58 Comments

matilda

Hmm hur ska jag skriva detta för att du inte ska ta detta på fel sätt men jag tycker att det är så tråkigt med din blogg att man aldrig får följa med dig på någon personlig resa. Då menar jag inte resan till sundsvall eller till thailand utan en resa inom dig själv. Man får inte SE vem DU är, allt är stängt och privat. Vi får se dina bilder på “här sitter jag med en kopp kaffe i pyjamas och flirtar med ögonen”. Men det GER inte mig någonting, eller så lägger du upp en bild på en ny kjol/tröja/whatever och du tjänar såna pengar på det. Jag tycker att det är så konstigt. Hur kan DU/VI få ut någonting på detta???? Vi får inte ens se ditt jobb, vart jobbar du, vad du gör om dagarna, eller hur det känns att starta upp detta?
Sen klickar jag in på tyras blogg t ex, där hon visar sig svag, hur hon mår dåligt och tar sig upp, men faller igen.. och det är något som iallafall ger MIG nånting…

Kenzas svar: Hej! Vad tråkigt att du känner så, men det är inte meningen att ni ska få känna mig på djupet i denna blogg. Du måste ju förstå att det inte går när det är en halv miljon främlingar som läser. Jag har ingen aning om vilka ni är och jag måste vara försiktig både för min egen skull och för mina nära & kära och nu talar jag av erfarenhet, det händer väldigt konstiga & jobbiga grejer ibland. Jag var tvungen att ta ett beslut och jag bestämde mig för att dra ner på det privata & gå åt modeblogg-hållet istället. Det var antingen det eller ta bort bloggen, och eftersom att jag tycker om att blogga (och älskar mode) så fick lösningen bli såhär. Och jag är en rätt privat människa och vill hålla det så. :) Jag tvingar ingen att läsa här och jag bloggar inte för att du eller någon annan ska få ut någonting av det. Alla väljer själva vilken blogg man vill läsa, och om det är bloggar som Tyras du vill läsa så har du hamnat fel. Jobbet kommer ni få se mer av sen självklart, men nu innan lanseringen så är allt lite hemligt tyvärr. Kram!

Reply
Emelie

Ja visa gärna! Skulle vara så snällt. Kan du också berätta hur du brukar träna i veckorna? vilka pass och hur många osv. Skulle vara jättekul och veta :)

Tack för en grym blogg!

Kenzas svar: Jag tränar 2-3 gånger i veckan. Går på grupp-pass på Nordic Wellness så som MRL, Zumba eller Core. Kör jag Core (vilket är bara styrka) så springer jag även 5 km på bandet. :)

Reply
Julia

Uuh, lagade du “en banan per ägg” -pannkakor? med bara ägg och banan? Där har du ett tips åtminstone! :)
Kram!

Kenzas svar: Oh yes! Så gott! :)

Reply
Jossan Kossan

Åååhh! Vad gott!

Du är super snygg alltid! Borde nästan sluta läsa din blogg! Blir så avundsjuk varje gång…men jag blir också glad av din skönhet! Om jag fick välja utseende för en dag hade jag lätt valt dig! Kramar på dig! Älskar din blogg!

Reply
Filippa ♥

Åhh, ja det hade varit super roligt att få veta hur du gjorde. Alla gör ju det nu för tiden, haha:) skulle vara roligt att pröva♥

Reply
Anna

Åh vad coolt att du svarar på kommentarerna där uppeeeeee.
Skulle inte du kunna svara på denna med typ ett heeeeeej eller något? Coooolt isfall. Din blogg är grym!!!

Kenzas svar: Heeeeejjj!!! Hehe.. Tack! :)

Reply
Iwona

Hello Kenza!
I visit your blog since a few years, and i love it :)
You’re great and always give me some energy! ;)
Thanks!
Kisses from Poland ;*

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Hej Kenza.

Läste ditt svar till första kommentaren tror jag det var. Jag minns i början när du bloggade och två tjejer hade kastat saker på ditt fönster mitt i natten och skrikit och kallat dig en massa saker. Du och din pappa hade gått ut och frågat vad dom sysslar med. Jag förstår att du inte vill vara privat i bloggen när du råkat ut för såna saker.

Är jätte glad att du kommer gå in mer med ditt företag så fort allt startat igång så att säga. Det som är lite jobbigt är ju när man hängt med från början då du var mycket mer personlig men det blir ju lite jobbigt när bloggen är så enormt stor.

Hoppas du får en underbar dag iaf :D
Kram

Reply
Johanna

ja, jätte gärna! hade varit roligt att testa det själv! fortsätter du fortfarande med balsam metoden? är den bra?

kram!

Kenzas svar: Mitt hår mådde väldigt bra av BM, men jag slutade med det i Australien. Dels för att det inte gick att få rent med all sand och skit. Och jag tycker om att locka/styla håret och det funkar inte med stylingprodukterna som är godkända (dvs utan silikoner). Det gav liksom ingen stadga. Kram!

Reply
Linnea

Ja visa! Vill gärna ha ett sånnt recept! Åt det nästan varje dag när jag var på en resa och det var hur gott som helst!

Reply
Wilma

Hej!
Jag skulle jätte gärna vilja ha receptet, låter jätte gott! Måste bara säga att jag älskar din blogg. Du skriver så sjukt bra och kan göra en helt vanlig dag jätte intressant + jätte snygga bilder. Jag tittar din blogg flera gånger varje dag och tycker den är superbra. Men kan du inte uppdatera lite oftare? Du skriver ju så bra så det skulle vara kul att få lite flera inlägg vaje dag!
Hoppas du får en jätte fin dag
/ Wilma

ps. jag älskar din still, allt du tar på dig är såååå snyggt!! :)

Reply
Fanny

Åh bananpannkakor är hur gott som helst, men visa gärna hur du gör eftersom alla gör så olika! :D
Ha en jättebra dag Kenza!

Kram

Reply
Soffan =)

Hejsan Kenza. Jag undrar ifall du kunde visa hur du sorterar dina kläder, skor och väskor i din garderob. Jag bor rätt litet och har problem med hur jag ska ha mina väskor och skor så det är snyggt men också lätt att ta fram. Vore spännande att se hur du gör :)

Kenzas svar: Det är många som frågar om detta men ärligt talat så har jag problem med det själv! Det är SÅ stökigt och kaos. Måste rensa och köpa större garderober känner jag. :P

Reply
Sanna

Jag saknar dina videobloggar! Du var väldigt flitig med det ett tag men det kommer aldrig upp någon längre :( hade vart kul om du började med det igen! Förstår att du har mycket att göra men någon gång ibland hade uppskattats :D

Reply
amanda

Älskar din blogg den är grym! De som tycker den är tråkig kan hitta någon annan. Men jag gillar dig och hur du bloggar!
Kram

Reply
Johanna

Hej Kenza! Jag har lagt märke till att all mat du lagt upp senast tiden på bloggen liknar LCHF, är det nått du försöker följa?

Reply
Maria

Hej Kenza!

Jag kan inte hitta bra en foundation som skulle passa bra på min hud färg(ganska ljus hudfärg)..
Kan du säga – rekommendera någon bra foundation??
Och vad du använder för mascara?

Tack så hemskt mycket ! :*

Reply
Voom

Hejsan Kenza! Jag älskar din blogg!! Och jag tycker det skulle vara kul om du kunde visa en bild på hur du ser ut när du just klivit upp ur sängen! Det skulle också vara kul om du slänger upp någon läsarfråga lite då och då!! Ha det bäst!! //Voom

Reply
matilda :D

visa gärna, jag har gjort det två gånger men mina blir inte lika fina och goda som alla andras haha, kan inte du visa hur du sminkar dig, såg att du la ut vilka produkter men skulle jätte gärna se ett videoinlägg på min främsta förebild, du är verkligen sååå fin!!!
och såg att du svarade på en kommentar vilka pass du tränar och vad är MRL och core för nått?
om du ska rensa din gaderob kan inte du ha en bloppis då, skulle ju varit jätte coolt att ärva nått plagg som du har haft på dig :))
Kram världens bästa Kenza <3

Reply
Maria

Tyckte du de var goda? Då kommer du säkert hitta massa goda recept på mon blogg. Max 8, nyttiga, lätt att hitta ingredienser :)

Ta hand om dig Kenza! Kram

Reply
Tina

Vilka ögon kvinna! Du är så himla fin!! tack för en trevlig blogg man kan gå in på varje dag :) kram!

Reply
Veronica

Haha visst är det härligt dagen efter legday, not! Stannade också hemma igår pga att jag knappt kunde lyfta benen haha:p Men det är iaf ett bevis på att man kämpat mer än väl;) xx

Reply
Veronica

Haha visst är det härligt dagen efter legday, not! Stannade också hemma igår pga att jag knappt kunde lyfta på benen haha:p Men det är iaf ett bevis på att man kämpat väl;) xx

Reply
Esther

Hej Kenza! Jag skulle tycka att det vore jätte roligt om du typ tog foton på hur din garderob ser ut! Spännande att få se hur du får plats med alla dina fantastiska kläder! Kramis <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*