• header

PLL

Jag hade en mysig middag med bästis. Vi käkade thaibuffé och desserter tills vi SPRACK. Nu ligger jag på soffan och ska precis sätta på ett avsnitt av Pretty Little Liars. Jag älskar att jag har hittat en ny serie att titta på. Man blir ju helt förstörd när man sett det allra sista avsnittet av en serie man älskar. Typ Buffy.. Där var det till och med jobbigare när jag kollade om alla säsonger igen haha.

När jag är klar (kommit ikapp) med PLL ska jag börja titta på Girls som alla pratar om. Har ni sett den serien? Är den bra?

// I had a cozy dinner with bestie. We ate thai buffet and desserts until we BURST. I’m lying on my couch now, gonna watch an episode of PLL. I love that I’ve found a new show to watch. I always get so sad when I watch the very last episode of a show I love. Buffy, for example. It was even harder the second time I watched all the seasons all over again haha. When I’m done catching up with PLL I’m gonna start watching this show “Girls” everybody’s talking about. Have you seen it? Is it good?

151 Comments

Malin

Girls!!! Så jävla bra, en rå och realistisk tv serie med humor! Min kille bilar tjuv kolla med mig ;)

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Rosengren

Pll och lying game är sjukt sevärt! Girls kan vara den sämsta serien ever. Riktigt lam och tråkig huvudkaraktär med en nasty pojkvän. Personerna som gjorde den måste vart höga rakt igenom hela säsongerna.

Reply
minoo

JA, SE GIRLS! första avsnitten är lite konstiga, men du kommer bli helt fast desto längre du kollar, jag looovar! GRYM SERIE

Reply
Emma w

Åh, Girls <3 Jag tror inte att du kommer att bli besviken :D den blir ddock bättre och bättre då man lär känna karaktärerna mer hela tiden.

Reply
Meley

KENZA DIN OLAGLIGT SNYGGA BRUD!! Jag ÄLSKAR också PLL och väntar nu på säsong 4!!! JAG TIPSAR DIG OM REVENGE!! VÄRLDENS BÄSTA SERIE!! Om du gillar PLL kommer DU STÖÖÖÖRTÄLLLLSKA Revenge! snällllllla <3 <3 <3 love u

Reply
Maria

You should start watching “The vampire diaries”, i think you like it! Much better than Twilight.
And “Lost” – the best tv-show ever! I watched all 6 seasons 3 times. So unpredictable, mysterious, intriguing, dangerous. Also not that silly-girly films, very interesting for smart people like both of us Kenza:D

Reply
Felicia

Gossip girl är en av de bästa serierna jag sett! Den har allt och fängslar verkligen. Mycket drama och kärlek. Handlar om ett gäng ungdomar på upper East side. Se det!! Jag fastnade efter ett halvt avsnitt, efter att blivit tvingad att se den typ. Rekommenderas starkt!

Reply
liza

Girls är så jäkla bra! Det är seriöst min höjdpunkt varje vecka, haha! Två andra svinbra serier är 2 broke girls och new girl! :))

Reply
Sonia

Jag tycker GIRLS var helt okej. Trodde det skulle vara mer som typ sex and The city haha.. Men jag tror man måste ge det en chans O kolla på fler avsnitt än bara ett..:)

Reply
Ellen

Jag tycker du ska börja se gossip girl om du inte redan sett det!:) värsta tjejserien med mycket drama hahah:D
Kram

Reply
Ett stort fan (Vendela)

Girls suger! Har kollat på kanske 4 avsnitt, serien är bara nasty och dom har sex hela tiden.
Tips : THE CARRIE DIARIES
Den är så jävla bäst! Det är Sex and the city carrie som ung !!

Reply
Rebecca

Hej Kenza om du vill kolla på serier kan du pröva Scandal (samma författare till Grey’s Anatomy), Vampire Diares och Revenge. Alla är väldigt bra :D
Älskar din blogg! Kramis!

Reply
Hanne

Jeg ser på pll, og jeg synest det er skikkelig bra! Det er spennende hver eneste episode, kanskje ikke så spennende på starten. Men jeg lover deg at det blir spennende etterhvert. Jeg venter spent på sesong 4. Så jeg anbefaler å se pll på det sterkeste!! :)

Reply
Emelie

Åh, Kenza! Vill bara säga att jag blir så himla glad när jag ser dig svara på folks kommentarer! Det är inte ens mina, men det känns så kul att du tar dig tid att faktiskt göra det trots din stora blogg! Tack så himla mycket för en grym insperationskälla i övrigt, grym är du! Kram!:)

Reply
Ninon

Girls is a really really good show! I watch PLL also but I think Girls is much better and it’s closer to reality. I really think you should watch it! :)

Reply
Elin

Girls är gryyyyyym. Den första serien jag sett som är totalt realistiskt och som inte döljer sig bakom en vacker yta jämt. Love it! Lite mörk humor då och då, men jag gillar sånt.

Pll är ju dock favoriten… ;)

Reply
mimmi

testa oxå teen wolf är super bra och spännande! :)
älskar din blogg och dina outfits är såå snyygga!!

Reply
mimmi

testa oxå teen wolf super bra och spännande serie som håller på, och detär inte så många avsnitt som behövs tas igen! :) älskar din blogg och vill ha allt du har i din garderob, otroligt snygg stil har du! :D

Reply
Mathilda

Vad vacker du är Kenza :)
Och pretty little liars är ju sjukt bra, vilken säsong och avsnitt är du på?
Kraaaam

Reply
Jea

Se VAMPIRE DIARIES!!!!!!!!!
Inget är oförutsägbart och man FASTNAT verkligen i serien!! (plus att bröderna i serien är riktig ögongodis!! ;) )

Reply
Lovisa

Börja se på serien Chuck! hur bra som helst! Serien är en blandning av humor, romantik och aktion. Den har i stort sett allt och den är sjukt bra! Kram

Reply
Ella

Om du gillar Buffy, så kommer du att älska Vampire diaries. Den serien är jättebra, med supersnygga huvudpersoner och lite samma tema som Buffy :)

Reply
Mikaela

pll är den bästa serien! Har sett Girls också, riktigt galen (sjuk!!) serie.

Reply
Josefin

Girls är en kool och annorlunda serie. Jag tycker absolut du ska se den, eftersom den inte är stöpt i samma form som de stora amerikanska serierna (gossip girl, PLL, egentligen alla stora) så får man ut något lite annat av att titta på den. Samtidigt som den är jävligt rolig och beskriver typiskt vanliga fast knasiga tjejer.

Reply
Cornelia

Ska börja följa GIRLS! Verkar såååååå bra.

WIHO!

Önskar man kunde se hela på SVTPLAY bara! :-(

XOXO SNYGGIS,
Cornelia

Reply
Lina

Pretty little liars är så himla bra men (ursäkta uttrycket) man blir helt fucked up! Men medan jag väntar på nästa säsong tänkte jag också faktiskt titta på Girls!

Rekommenderar även The Following! :)

Reply
Josefine

TIPS KOLLA PÅ BREAKING BAD!!!! Såg nyss klart den 4:de säsongen och det är nog det bästa jag har sett!! PLL kan ju slänga sig i väggen när man kollar på Breaking bad!!! :D

Reply
jasmine

Hej! pretty little liars är sjukt bra! ÄVEN suburgatory och carrie diaries!!! :D

Reply
Olivia

Hej, vart kollar du på PLL? För jag har letat överallt men jag kan inte hitta nåt ställa där man kan se avsnitten ! SNÄLLA svara på det här skulle bli såååååååååååå glad. Jag älskar din blogg och du är såå fin
Kram ❤

Reply
Mari

Jaa, GIRLS, se den! Är helt fast! Har sett klart säsong två.(för det finns väl bara 10 avsnitt?) Den är som många säger: Lite seg i början. Men sen när man lär känna alla så är den helt underbar!

Reply
Sophie

Jag letar också efter en ny serie, är ikapp med PLL, 90210 osv så har kollat på 4 avsnitt av girls, tyckte den var riktigt dålig. Mådde typ illa av att se den..

Reply
Matilda

Du måste ju se Vanpire Diaries om du inte sett den serien! Grymt bra är den! :D

Reply
Ulrika

Girls var jag mycket tveksam till först.. Sjukt mycket snusk, explicita scener, och andra motbjudande teman, men ändå realistisk och rolig :) Ge inte upp efter de två eller tre första avsnitten, de började ganska hårt…

Reply
Sofia -+En+blogg+om+tv-serier

Jag kan också rekomendera Revulotion, började se den i helgen och den var fruktansvärt bra. Dock ganska ny så det finns bara 11 avsnitt än så länge! :) Det kommer också en Spin off på PLL till hösten :)

Reply
johanna

nej men har hört väldigt olika åsikter om “girls”, allt från fantastisk till jättedålig. Måste ta och kika på den! :)

Reply
Linda

åh ja, girls är helt underbar. känns så sjukt äkta, och man kan verkligen få sig ett gott skratt :)

Reply
Linda

Hej! Jag måste bara säga att du är grym!! men varför jag egentligen skrev är för att jag har en fråga: Samarbetar du med DMRETRO? Har sett att de har använt dig för att marknadsföra deras grejer flera gånger bland annat på deras facebooksida… Kram

Reply
Elin

Girls är den bästa serien ever! Har blivit helt besatt av den. Realistisk och med en mörk form av humor. Så snyggt gjord. Lena Dunham, huvudpersonen har skrivit och regisserat hela serien.

Reply
R AND I

Bra inlägg, gillar din blogg! Vi har en story blogg på gång just nu, så alla som gillar fanfiction borde checka den! Teaser av första kapitlet kommer ut snart! storiesbyri.blogg.se

Reply
ish

omg you are going to love PLL, i’m a real addict and i loved the books too! enjoy yourself honey, you will
xx ish
tiny-heart-beats.blogspot.com

Reply
Emma

funderar också på att kolla på girls, har sett alla avsnitt av pll och nästa kommer ut 11 juni typ :(

Reply
Emelie

Jag blev beroende av PLL så fort jag börajde se det, skitbra serie! Dock seeeegt att man måste vänta till juni/juli för fortsättningen.. Så då får man underhålla sig med andra, just nu är Criminal Minds mitt nya projekt, haha. (jepp, jag är en serienörd;))

Hart of Dixie är en serie jag rekommenderar, nog den bästa jag sett, eller den är i topp 5 iaf.

Reply
helena

Girls är precis som alla andra HBO-serier.. relationer, mkt sex och droger och new-yorkstil.. d är jag rätt less på!

Reply
Lina

Såg ett par avsnitt av Girls, finns på svtPlay. Men det söööööög ju. Verkligen ingenting som tilltalade mej. Började själv att se The OC från början, ingen. SETH <3

Reply
Felicia

Du borde kolla på the Carrie diaries. Det är en ny serie om Carrie från sex an the city om hennes high school år. Sjukt rolig serie och balla kläder!!

Reply
Anna

Det jobbiga med pll är att det har sagt att det kommer en säsong 5 oxå! Jag som tittar på pll typ dör! För jag måste veta vem a är! Så du har mycket att titta på! De har släppt ända tills slutet av säsong 3! Hoppas du tycker det är bra!

Reply
maja

den är sååå stört bra, jäävligt bra gjord och allting! sånna som tycker att den är dålig är sånna som gillar mer typ “lyxiga” serier eller vad man nu ska kalla det – oc, gossip girl, oth osv sånna där tonårsserier. det gör ju jag också men girls är sååååå bra, så rå och ocensurerad hahahha verkligen realistisk, speglar verkligen verkligheten!

Reply
lis

Girls är jättebra, den är den mest männskliga serien jag har sett och inte tillgjord som de andra serier kan vara! se den, är helt fast! hade fint :)

Reply
sanya

PLL är bra, men jag håller med Rosengran om Lying game. Helt sjukt bra! :) Inte lika dramatiserat som PLL och Gossip Girl (även om GG är min ultimat favo!!) Den är ganska realistisk och bra gjord. Girls har jag inte hört om men kanske jag kollar på det efter the lying game :)

Reply
Erika

Girls är skitbra! Och om du vill ha tips om en till bra serie så älskar jag Revenge, så jäkla bra! Måste ses från början för att man ska förstå allt :)

Reply
Emelie

Jag älskar buffy och har sett alla avsnitt 100 gånger om.
Kollar du på serien Angel? (spike kommer tillbaka i säsong 5 när han dog i säsong 7) !
Dollhouse är faith med i och den är inte lika bra, men värd att se ! Kram

Reply
Lowa

Jag har letat och letat efter Girls men hittar inte någonstans, varken att ladda ner eller för strömming. HJÄLP! Har sett två avsnitt med vill se ALLA: Bäst.

Reply
Caroline

Usch, nej! Girls var en riktig besvikelse. Lama skådespelare, kändes väldigt budget om man jämför med andra stora serier (som gossip girl, sex and the city osv). En riktig flopp! Jag rekommenderar prison break om du inte sett det, oerhört spännande! :)

Reply
Cheyenne

I love PLL! You should watch “Breaking Bad” after this! It’s an amazing show!

Reply
Malin

Girls är inte en serie som alla förstår men den är riktigt bra. Interessanta karaktärer och Lena Dunham (en av huvudkaraktärerna samt manusförfattare och skapare av serien) är helt fantastisk i allt hon gör. Se hela första säsongen (10 avsnitt à la 30 min) och du kommer märka hur den blir bättre och bättre för varje avsnitt så ge inte upp även om det (enligt min åsikt) kan vara lite småsegt i början. Du kommer förhoppningsvis att älska den :)

Reply
Kirsti

Det er fantastisk å ha en serie å følge med på. Deilig følelse å sette på en episode når du er ferdig med alle dagens gjøremål, og bare slappe heeeelt av :) Herlig. Men Girls… Det var ikke min type serie i det hele tatt! Jeg elsker sex og singelliv, Frustrerte fruer og Gossip girl, og da skal Girls være den ulimate serien for meg. Men den gang ei. Ble faktisk litt deprimert av den! :-S Vet at mange liker den, så du kan gi den en sjans. Men jeg tipper at den ikke er noe for deg heller hihi :)

Reply
Pauline Ågren

Började se girls i förrgår, såg hela säsongen på en kväll. Sjukligt bra och hög igenkännighetsfaktor!

Reply
Erika

Jag ger alla serier en chans men GIRLS är rena skitet! Huvudrollen är hemsk! Rekommenderar True Blood och Sopranos!

Reply
Lorita

Hej! Jag är en tjej på nästan 12 år , i min blogg kommer man få läsa om allt möjligt , kika in på min blogg så får du veta mer om den! :)

Reply
Elin

PLL är den bästa serien jag sätt på läääänge, helt sjukt vad bra den är! Sitter på helspänn varje vecka när nytt avsnitt kommit, love it!

Reply
Jenni Marina

Who do you think is “A” and who killed Ali? :D I have this gut feeling that Ezra or Wren is the ultimate bad guy that’ll be revealed in the very end. And that Alison is alive.

Reply
Hanna

Pretty little liars är vääääärldens bästa serie, jag nördar typ den… dock är vissa avsnitt sjukt läskiga, jag blir jämt tvungen att pausa och på minna mig själv om att jag sitter hemma i mitt rum och inte är med i filmen hihi ^^ vart ser du den? har du köpte dvd:er eller ser du de på internet? för jag såg de på swefilmer, men nu går det inte att se längre utan att vara betal-medlem :(

Reply
Mia

Kollar också PLL nu, och ärligt talat tycker jag det bara blir bättre och bättre, precis börjat på säsong tre. Har även jag tänkt kolla girls sen, alla säger att den är så bra!

Reply
Irem

hey kenza! you should also check out “The Lying Game”. It’s kinda similar to PLL. Also other good tv shows (in my opinion, thought i would just recommend these to you :D) is “Once Upon a Time” and “Teen Wolf”.

Reply
Johanna

Jag fattar inte hypen kring “girls”! Är kanske för gammal men blir lika besviken av varje avsnitt eftersom jag förväntar mej nått skit bra men det är mest skit….
Men men smaken är som baken!

Reply
kimia

jag tipsar revenge oxå faktiskt fast de är lite irriterande men de duger om man inte har nått att titta på de. DEt går även på tv nu så de kan vara bra och veta haha MEN JAG KAN INTE FATTA ATT DU INTE HAR KOLLAR PÅ VAMPIRE DIARIES!!!!?!??! seee den !!!! lätt en av de bästa jag sett och du kommer absolut älska Damon Salvatore ;))) trust mee

Reply
Emilia

Hej! :)
En serie jag kan rekommendera är: One Tree Hill!
Det går knappt en dag utan att jag har kollat på ett avsnitt eller två, är helt fast. Jag tror du kommer gilla den :D

Reply
Ulrika

ÄLSKAR PLL!!! det blir bara sjukare och sjukare!!!
REKOMENDERAR (som väldigt många andra) även The Following och The Lying Game. Även Dexter är en GRYYYM serie <333

Reply
Daniella

KENZA!!!!! Du måste kolla på the vampire diaries!! Den absolut bästa serien någonsin! I början jämför många den med twilight, men faktiskt så är böckerna till tvd skrivna före så då är det twilight som härmar isf! det händer någonting spännande heeeeela tiden och ett nice + är att alla helt sjukt snygga så du kommer inte bli besviken i vilket fall. så kolla på den nuuuuu! Det är en order.

Reply
Steffy

Åh, om du ska börja kolla på en ny serie är det The Vampire Diaries du borde kolla på!! Den serien är i världsklass, till och med bättre än PLL! Och jag älskar båda de serierna. Men jag lovar dig, du kommer inte ångra dig. Du MÅSTE kolla på tvd!! De första avsnittena kommer vara “men åh, twilight all over again -.-” eller “åh, en highschool serie -.-“. Men ju längre fram i serien du kommer, desto bättre blir den. Man vill ba gråta haha.. Tipstipstips, du missar verkligen något otroligt

Reply
Maria

Hej! Tycker definitivt du borde ge Girls en chans! Som många redan skrivit innan mig så är det en lite mer mognare serie där dom tar upp vanliga tjejproblem, som annars kanske ses som för “fula” för att tas upp. Sjukt rolig serie om ett helt vanligt tjejgäng som inte är varken supervackra eller superrika!

Reply
Amanda

Åååh Kenza, hur får du ditt hår så fint lockigt? Använder du locktång? Isåfall vilken? Så galet fint hår!

PS: Pll är ju sååå bra! Även girls! Kram!

Reply
Emma

Pretty Little Liars är suuuuperbraaa! Det är jättespännande verkligen! Och jag rekomenderar verkligen The Vampire Diaries, sjukt bra serie :D

Reply
Emi

OMG I Love your blog / you well i don’t know you so it’s crazy to say i love you :-D But it’s like i have you on Bloglovin since … about two months ?!? and didn’t read your blog! But finally i cleaned my Bloglovin and deleted all the Blogs i don’t wanna read and wooo i read a little bit from you and now you’re like my favourite blog! 1. i hate it when i always have to use google translater , copy, paste blabla 2. you’re older than the normal blogers i read because i don’t like ‘older’ but you watch PLL :D And i started to watch last week and i even got my boyfriend to watch it :D Now u said u hate it when u finish a show – like me -.- i watched like all shows GG , 90210, The O.C, 2 Broke Girls etc.
Hope you’ll stay like i think you are :)
kisses emi

Reply
Linaolivia

Håller med, PLL är bra men jag tröttnade efter säsong 2 av all drama och hur dumma tjejerna är – den enda som är någorlunda smart är ju Spencer, men jag vill ju veta vem A är!
Jag precis som du hade skitsvårt att skiljas från Buffy, fick se om hela serien för att inte börja gråta typ haha, lätt bästa serien som någonsin gjorts.

Reply
Dracunculus

This design is steller! You certainly know how to keep a
reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
I really loved what you had to say, and more than that,
how you presented it. Too cool!

Reply
Lieselotte

Hey there, You have done an excellent job.

I will definitely digg it and personally recommend to my friends.
I’m sure they’ll be benefited from this web site.

Reply
papusi gonflabile sexshop

The Virginia Museum of Fine-Arts has a democratic ring to it,
but its practices and procedures are only autocratic.

It’s unbelievably erotic to see your partner with someone else, even if it is ‘innocent’ to begin with.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*