• header

SUPERSMOOTHIE

Jag hade inte tid att göra de goda bananpannkakorna imorse, så till mina kokta ägg gjorde jag en supersmoothie! En banan, blåbär, mango, hallon och kvarg. Riktigt gott! Ibland kör jag med bara bär & naturell yoghurt, men då blir det rätt surt. Bananen gör det sött och gott! :)

Visst blev den vänstra bilden fin? Ibland får jag till det med mitt nya objektiv, ibland inte. Det är lite knepigt hehe..

// I didn’t have time to make the delicious banana pancakes this morning, so I made a smoothie! One banana, blueberries, mango, raspberries and quark. So delicious! Sometimes I make my smoothies with just berries & yoghurt, but it tastes kinda sour.. Banana makes it sweeter!

Isn’t the left picture nice? Sometimes I know how to handle my camera/lens, sometimes I don’t. It’s a little bit tricky hehe..

49 Comments

Alexandra

Anledningen till att du inte får till det med ditt nya objektiv på dina outfit-bilder är att motivet (du) är för stort och för långt bort. Närbilder på små föremål och halvkropps- och ansiktsbilder är å andra sidan idealiskt att fota med ditt nya objektiv med låg bländare och fast brännvidd. Lycka till! :)

Reply
Sina

Hej Kenza, vill först och främst säga att din blogg är suuuper bra!! Och du är så sjuuuukt snygg!!!
Sen kom jag på en lite rolig sak, kan inte du göra en video när du bakar eller något, eller så filmar du din morgon/dag och sedan göra det till en video så vi får se :D Skulle vara sjuuukt kuuuul!!! :D :D :D

Reply
kugåieogfhiöpr

ååh jag köpte en av dina jackor från jofama igår (kenza 3, från shestore), den sitter som ett smäck! valde mellan 36 och 34 men eftersom det är skinn ger det ju med sig så jag tod 34an och guuuuud så skön den är! det bästa köpet jag har gjort på läänge!
du är så snygg och jag älskar din blogg, läser den varje dag. kram!

Reply
Helena

Hej Kenza!
Jag såg på efter tio med Malou igår där Tyra Sjöstedt o PT Fia var med o pratade om stress o utbrändhet. Båda har valt att vara öppna o ärliga på bloggen om vad de går igenom, framför allt Tyra. Jag själv tycker det är bra o starkt av dem att prata om det just för att det är lätt för oss läsare att tro att livet är så perfekt eller som Tyra kallar det bygger upp ett “luftslott”..
Men när jag lyssnade på dem så kom jag faktiskt att tänka på dig. För jag har följt din blogg nu ett tag o tycker den är trevlig att kika in på o du tar många fantastiska bilder. Men så tänker jag att du har bloggat länge o började väldigt ung, hur förhåller du dig till stress? För du pratar inte så mycke om det på bloggen, vilket jag förstår, men känner du att det har blivit för mycke för dig också ibland? O hur förhåller du dig till stressen om den knackar på din dörr en måndagmorgon?
Vore kul o intressant med ett inlägg om just din syn på hälsa o stress!
Vänligen!

Reply
N.elle

Try the green smoothie its also delicious…1 banana, half chopped apple, 1/4 avocado, 1 bunch of spinach and 1 cup of almond milk you can add ice to it if you want!!!

Reply
Edith

Åh vad gott! Gör alltid smoothie på morgonen. En fråga bara: Mixar du direkt i glaset med en stavmixer eller hällde du bara upp det så för bilden? Kram

Reply
Lina

Hejsan, har en liiiten fråga jag kom på när jag såg reklamen för nästa let’s dance.. Har du fått frågan om att vara med? Om inte, skulle du ställa upp om du fick det? hade faktiskt varit riktigt roligt att se dig där:) får en känsla av att du skulle kunna vara en riktig dans tjej och bli riktigt bra :D ha det bäst // Lina

Reply
Rebecca

Hej vilka fina och inspirerande bilder. Tänkte bara fråga hur du ser på lättprodukter. Använder du tex lättkvarg eller väljer du den vanliga? Tack för en superfin blogg!

Reply
Uddevallas Gossip Girl

Have you heard? Uddevalla got there own Gossip Girl. I wonder what took her so long, this city has been crying for her for quite some time now. But don’t worry she is here to stay. Or at least if you help her get the posts out there. You can email all the dirt you have on people totally anonymous if you like. Just send a tip in at [email protected]
xoxo I know you will love me

Uddevallasgossipgirl.blogspot.com

Reply
Nea

Hej!
Jag tycker också att naturell kvarg smakar aningen surt. Så jag har börjat blanda i en skvätt Fun light (jordgubb) och vips så smakar det glass istället :)

Reply
Anna

Om du tycker att din smoothie blir för sur med bara bär och yoghurt så prova att ta i en nypa vaniljpulver, eller några droppar Agave-sirap. Då blir den lite mindre sur utan att det kostar för mkt kalorier. Sirapen har väldigt lågt GI :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*