• header

EN RUMPA

Jag la upp den här bilden på Instagram igår. Glad och nöjd över hur min lilla stjärt ser ut i just de här byxorna, som jag kallar för “the booty pants”. Ni vet ju hur det är, det är ju fan inte lätt att hitta jeans som sitter snyggt. Jag blev lite chockad över att jag fick kommentarer som “där sjönk du i mina ögon”, och nån annan jämförde det med att klä av sig och ta utmanande bilder. What? Tänk att en JEANSrumpa kan skapa sånna reaktioner… ;-)

Fast en gång la jag ju upp en bild på min stortå också. Till och med där var det någon som blev arg.

// I put up this pic on Instagram yesterday. Happy and satisfied with how my little ass looks in these pants, I call them “the booty pants”. You know how it is, it’s sure not easy to find a pair of jeans that fits perfectly. I was a little bit shocked that I got comments like “I thought you were better than this”, and someone compared it with getting naked and taking sexy pictures. What? I dind’t know a butt in a pair of JEANS could create those reactions…

But one time I posted a pic of my big toe, and even then someone got mad.

247 Comments

Lisa

Äh strunt i dom kommentarerna! Tycker man ska va stolt över sin kropp och när du fick en sån WOW känsla över din snygga rumpa så är det klart du ska visa världen det! Samma sak som om du skulle känna en WOW känsla över hur ditt hår ser ut en dag… :D tycker bara det r härligt när folk är stolta över sina kroppar utan att visa mallighet :) önskar man själv hade den känslan!

Reply
Sanna

Asså allvarligt, jag tror varken du Kenza eller någon annan kan “tända” på en stortå (eller vad vet jag..) som man kan tända på en rumpa. Det finns faktiskt en skillnad.

Reply
Annika

I’d be taking pictures of my ass all day long if it was as nice as yours haha :D

Reply
Hanna

Detta ÄR en utmanande bild. tror inte att du är så pass dum att du inte förstår alls vart kommentarerna kommer ifrån när du tagit en närbild på ditt arsele enbart för att fiska efter bekräftelse. Kan inte komma på någon annan anledning till varför du la upp denna bilden. Och jag tycker faktiskt att det är okej om man vill göra det! Alla ni bloggare gör det, du, kissie, dessie paow. Men skillnaden är väl att du tror dig stå över dessa andra tjejer och kan inte stå för att det är precis bekräftelse du söker som dom. Och jag tror att det är det folk kan störa sig på. Jag tycker också om min kropp, har ett flertal jeans som jag tycker sitter skitsnyggt i röven men finns inte på kartan att jag skulle knäppa en bild på den och sedan lägga upp den på min blogg om jag nu haft någon eller på instagram, för att sedan få kommentarer om den från folk. Jag hade tyckt att det var pinsamt just för att det är så uppenbart varför man gör det.

Reply
Dixi Wonderland - Hemmafru vid 22 års ålder

Sånt blir jag så jävla förbannad över!
Varför se ner på människor som väljer att vika ut sig eller till och med göra porr? Nu menar jag inte att du gjort detta but you get the point! Förstår inte hur en rumpa kan få någon att tycka mindre om dig?! För mig går det verkligen inte ihop. Tycker du ska vara skit stolt över din tuch! You look good girl :D

Reply
amanda

Fast du har ju inte ens något ass? Onödigt att lägga upp om du inte har någonting att visa upp..

Jag tror du förlorar många läsare på det här, Kenza.. du har tagit över Kissies roll och har börjat provocera, men du lyckas inte riktigt eftersom din blogg är så jäkla tråkig.. sorgligt.

Reply
Maija

Det är bra att man är nöjd med sin kropp och visar det. Och om du inte var det så.. vore det jättekonstigt. För du har den perfekta kroppen! Man börjar bråka om vad som helst nu för tiden, speciellt på instagram, där man oftast inte känner varandra och det är lätt att säga dumma saker till andra.. Det är lite kul tycker jag :D Att bråka om så värdelösa saker. Så som om någons rumpa! Hallå? Vissa har för mycket fritid, tycker jag.

Kram från Finland <3

Reply
Johanna

Bry dig inte om dem som skriver sådant! Det är bara roligt när folk vågar stolta över sin kropp. You go girl!

Reply
A

Tycker det är intressant att filk tycker att det är sexistiskt att visa rumpan. Skulle sätta en slant på att oralsex är vanligare än analsex idag, men inte blir vi upprörda över alla ansikts-bilder i världen och kräver en censur av alla världens läppar, munnar och tungor..

Reply
Sara

Aaa, fast jag läste igenom alla kommentarer du fick på den bilden och tycker du inte att du förvränger tjejens ord lite nu eller? Det var ju inte alls så hon menade? Hahah, snacka om att verkligen sönderförvränga folks ord för att få kommentarer …

Reply
amanda

Jag tycker personligen att du har världens snyggaste arsle , samtidigt så får ja en bild i huvet, står du framför spegeln o bara dör för ditt eget arsle så du tänker att shit ja måste fota de ? Hahaha tänknär du står där o poosar medans bilden på ditt arsle tas, du kollar på bilden o tänker shit de här måste ja visa alla människor hahaha de är rätt kul faktiskt.

Daaamn look at my ass… im so sexy ooohh ohhh

Haha skoja men du fattar säkert

Reply
Christine

Lol! Some people are just… weird! Love your “jeansbutt”.
I was like; That ass!!! ;)

Reply
Andreas

Hahaha antagligen avundsjuka bara. Du har en sjukt grym rumpa det ska du veta!

Reply
Hanna

Äh, skit i dom. Den där rumpan ska du vara stolt över. Finns nog rätt många som skulle se ut som du, jag bla =D
Kram

Reply
ems

Ne, inzoomade bröst eller inzoomad röv, båda är ändå “privata” områden. Jag skulle aldrig få för mig att lägga upp en sån där bild ur en sådan vinkel. Men liksom om du vill poetrera dig på de vise så är det förstås din sak.

Reply
Agnes

Jag tycker det är bra att du är nöjd över din kropp! Det skulle även jag vilja vara, men jag vet inget bra sätt att träna rumpan. Kan du inte berätta om vilka övningar du gör för att få resultat?

Reply
Amanda

Asså det var ju ingen big deal med bilden men Kenza du känner typ alltid behov av att försvara dig själv, du borde inte ens bry dig om såna kommentarer ännu mindre göra ett inlägg om det :P

Reply
Instagram: tiiigeer

Love! Du har så sjukligt fin kropp jag svär!!
Skulle ge allt för den där röven BAM!!

Reply
Filippa

Du måste ha varit medveten om attfolk skulle bli upprörda men vill du lägga ut en bild på din rumpa eller stortå eller vilken kroppsdel som helst, gör det om du känner dig bekväm med det. Jag tänker inte säga “låt Kenza vara” för det är en av konsekvenserna man får ta om man är så pass känd som Kenza är

Reply
Anette

Jag tycker din jeansrumpa är supersnygg! Sådär snygg blev inte min i alla byxorna jag testade idag… så jäkla svårt att hitta de perfekta booty-pantsen. Hold ’em tight girl!

Reply
Danni

Stortå!? Skäms du inte? Nä, du får göra precis som du vill Kenza! Keep up the good work. :)

Reply
Rebecca

Haha man märker ju att du fiskar efter komplimanger! Har en snyggare rumpa än dig, men inte håller jag på och lägger upp bilder av den. Om man vet att man ser bra ut och är självsäker, så behöver man inte söka bekräftelse.

Reply
tove

Hahaha, ja du… vad säger man om de som orkar lägga såna onödiga kommentarer..?

Riktigt snygga byxor, jag skulle uppskatta om du skrev i ett inlägg eller svarade mig på min blogg vart du hittat dem? :)

Reply
Ellie

Well, you shouldn’t have took this picture, it makes you kinda cheap looking.

Reply
Felicia

Sånt är ju bara för patetiskt. Att folk blir upprörda över en jeastsjärt. Lättprovocerade jävlar haha..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*