• header

STRIPES

Idag bär jag Zara från topp till tå! Förutom väskan från Chicy, klockan från Michael Kors och solbrillorna från RayBan.

// Today I’m wearing Zara from head to toe! Except for the bag from Chicy, watch from Michael Kors and sunnies from RayBan.

118 Comments

Isabell

Hej! Jätte fin blogg och du är en väldigt vacker lady. Jag undrar om du skulle kunna vara jätte snäll och lägga upp bilder på alla dina tatueringar och skriva deras betydelse nedanför. Skulle verkligen vara intressant att få veta! MVH/ Isabell :D

Reply
Amanda Morrison

Åh du är sååå fin kenza!! Hur hittar du inspo till hur du ska klä dig o matcha? :o kram
Btw kan du inte komma till Alingsås någon dag? :) och ha en bloggträff det skulle vara en dröm !!

Reply
Jennifer

Jag är en tjej på 15 år som bloggar om mode, vardag och träning bl.a. Älskar också att fota! Kolla in och lämna gärna en kommentar efter dig, kram :)

Reply
Anna

Så himlans snyggt med dom byxorna och den tröjan. Sen älskar jag också alla gulddetaljer och den dösnygga väskan.

Reply
Martha

Kan inte du lägga ut alla dina headrar från två år tillbaka eller något, skulle faktiskt vara kul att se!
Jättefin Btw

Reply
lejla

hej, har du skinnjacka över eller någon annan jacka? :) ps du är jätte fin och jag ser verkligen upp till dig <3

Reply
Diana

Måste ändå komma med lite konstruktiv kritik! Det är en konst att hålla privatlivet borta från bloggen och hitta en balabs, men nu för tiden är inläggen här samma visa dag efter dag! Fina outfitsbilder varje dag, och två inlägg om “ska snart till jobbet”…. och efter…. “har varit på jobbet”… Det hade varit kul att få lite oväntade inlägg från dig med kategorier som smink, inredning, matlagning, musiktips osv. :) Kanske en frågestund också! Haha… Just sayin’…

Reply
julia

love your outfit!!! especially the shoes :D
are they from the newest zara collection?

Reply
Klänning panik

Hej Kenza!
Skulle du inte kunna ge mig/oss tips om klänningar till bröllopsfest? Jag ska på flera bröllop i sommar och har ingen aning om vad jag ska ha för klänning eller varken hittat något.

Reply
Valeria

Hey Kenza! I was wondering, since you’re half morroccan, is this half arabic or berber? Many hugs!

Reply
Rita

I’m really thankful that you’ve been transliting to english. I really want all of your clothes, they are so cool! Love them! I love reading your blog to, Yay. And I REALLY WANT to see you in an anathor hairstyle or color.

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

PS. Glöm inte kolla in frågestunden!

Reply
Niki

Snälla snälla KenZa kan du ge tips på hur man kan matcha jofama by kenza 9 jackan nu till sommaren och hösten. SNÄLLA !!

Reply
amanda

Alltså snälla ÄT LITE MER du blir bara smalare och smalare och det är inte fint längre. Du såg mycket finare ut förr.. just saying

Reply
Malin

Denna flicka behöver ett nytt hjärta, många människor är redan engagerade och har donerat stora summor. Kanske kan du också avvara en slant eller skriva en rad om detta. Din pojkvän kan nog hjälpa dig och läsa vad det handlar om. Var ett hjärta och hjälp en flicka att få ett nytt hjärta. Kram

http://www.tijanaognjanovic.com

Reply
ALiCE med ICE

Hej Kenza! Såg att Kissie skrivit ett inlägg om att hon nu “bevisar” att hon har Sveriges största blogg… Jag har alltid trott att din är den största? Hur är det egentligen? Frågar av ren nyfikenhet – vore absurd om Kissies är större än din eftersom din är betydligt bättre ;)

Reply
Ann

Måste nog hålla med en annan som kommenterade.. Du ser ut att ha blivit så mager.. Vill inte va taskig eller så men det märks ändå. Enligt mig alla fall..

Reply
Chantelle

Are you shitting me? That’s all from Zara? I swear they’re the Gods of fast fashion. You look beautiful and so chic. One of my favourite looks so far on you. Just WOW.

Reply
Maija

Snyggt! Som alltid ;) det måste vara varmt i stockholm om du kan gå runt i såna där skor (vad heter dom på svenska? Pumps?)! I Finland är det bara några plusgrader varmt, jag skulle inte ens använda converse än :D

Reply
Erika

Heej! Jag köpte idag en randig skjorta från cubus (blev inspirerad av din outfit i detta inlägg!) men kände att jag ångrade mig direkt när jag kom hem för jag vet inte alls hur mer man kan använda den! Sen hjälpte det inte att min bror sa att den såg ut som en pyjamas… Haha. Skulle bli jättetacksam om du kom med lite tips på hur man kan bära den!

Här är skjortan: http://cubus.com/sv/Dam/Kollektion/Kollektion/Skjortorblusar/7133204/

Kram på dig! Du verkar vara en toppentjej.

Reply
Bo

Dear Kenza,

This is going to be a long reaction to your outfit post, comparing to the other girls below. But I have to say that I absolutely love your way of dressing. I don’t call it a style on purpose, because I think it is refreshing and different every other season. You can adapt yourself to different fashion styles. Than I think you are definitely some sort of rock chick, and the other time I look to your blog, you look sweet, and you are wearing all those quite little dresses. You are always ahead of the new fashion trends all-around the world, it is like you have installed an app to stay up to date or something. Even with this outfit, you know how to keep it simple and clean. I like it that you have chosen for the vertical stripes instead of the horizontal ones. It makes you thinner than you already are, and accentuates your body on all the correct places. I have to admit that I love your blog, of course not all of the outfits, but that would be unique if I did. I do not know how to dress most of the time. I always choose the wrong outfits, or I mismatch them. I think this is because I am very short. Because of that I can not wear long shirts and long sweaters. It would make me look like I am a ten-year-old or someone of that age. I have to go for black, black and black. And when I want a little bit of variation I have to choose for some killer heels, but that is not a problem at all, since I have loads of them. I guess that what I am trying to say is that I love your chose of dressing yourself, and I see you as a sort of role model for myself. You make me aware of the clothes I actually can wear.

Kind Regards,
Bo Goldsmits

Reply
Hanni

Hej Kenza!

Du brukar ta av dig jackan för att visa outfit, kan du snälla också visa oss dina ytterdelar?

Reply
Z

Omg i have to wear that shirt all day everyday at work, iiah :{ but u look gorgeous as always :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*