• header

STUDDED BOX

Varje månad får jag hem en Glossybox. Det är en låda med olika skönhetsprodukter som man prenumererar på och får hem varje månad. Såhär såg min box ut denna månad! Jag tycker den var lite cool så den sparade jag och har den nu i bokhyllan. Men jag undrar, vem var stackarn som fick sitta och sätta på alla nitar? Det måste ha tagit sjukt lång tid haha…

// I receive a Glossybox every month. It’s a box with beauty products, you subscribe to it and get one every month with different products every time. This is how my box looked like this month! I thought it was cool so I now have it in my bookshelf. But I can’t help but wonder who put on all the studs? It must have taken forever haha…

103 Comments

Amanda

Riktigt snyggt, men du var nog den enda som fick en sådan låda ;) För jag fick ingen sån snygg iallafall! :-(

Reply
Emma

Snacka om att dom specialbehandlar alla bloggare!

Ni får alltid dom bästa sakerna i boxen och fina specialboxar, boxar med godis osv osv.
Visst bra reklam men de känns lite som att vi som inte har någon stor blogg bara får skräp produkterna…

Kenzas svar: Jag tror vi får precis samma produkter, men att deras PR-byrå spexar till det lite när de budar ut det till mig. :)

Reply
Anna

Haha låt oss hoppas att det var en maskin som skötte det. Annars, hoppas jag att den personen fick bra betalt för att sätta dit nit för nit ;p

Reply
Mariel

Tja, det fick väl hen stå ut med, för jag fick då inga nitar på min box :P

Reply
Linda

Snälla du måste svara på de här! Vilken hemsida går man in på för att beställa den? du behöver ju inte göra ett nytt inlägg för att svara på frågan, du kan ju bara uppdatera inlägget! SNÄLLLAAAAAAAAAAAAAAA Puss o Kram <3

Kenzas svar: Du skriver upp dig på deras hemsida glossybox.se :) Kram

Reply
Annika

skulle du vilja visa vad en glossybox brukar innehålla ungefär? Kollat lite på deras hemsida och tycker det verkar intressant :)

Reply
Isabelle

Sån där box får ingen annan, måste vara för att du är känd. Dåligt av Glossybox att göra skillnad på kunder….

Reply
Em

Ja det kan man ju undra. Men även vilka alla stackare är som sätter nitar på skor, jackor, jeans, väskor osv…

Reply
Louise

åå men vad häftigt!! undrar om det går att köpa liknande någonstans.. :D

Vill du ha en sund livsstil? Vill du känna dig stolt över det du ser i spegeln? Vill du passa i den där bikinin du kollat in? Kolla i så fall in min blogg, Itsalifestyle. Fullt med motivation till träning och nyttig mat utan några konstiga dieter, proteinpulver eller andra icke naturliga levnadssätt.

Reply
Fanny

Hej Kenza!

Har du en mail jag kan kontakta dig på? Det gäller ett välgörenhetsprojekt som jag undrar om du skulle vara intresserad av.

Hälsning, Fanny

Reply
Hanna

Tyvärr kan det mycket väl vara så att en underbetald, stackars barnarbetare i Asien fick sätta på dem!!!

Kenzas svar: Min box skickas ut av PR-byrån Glossybox jobbar med. Alltså var det någon stackare i Stockholm, inte i Asien. Kram!

Reply
Isolde H

Hahahah, underbart! Undrar vad du får nästa gång? En med paljetter?
Glossybox är hur som helst en väldigt bra present att ge bort (:

Reply
Olivia

Hej Kenza!
Jag har funderat på att beställa glossybox och jag undrar bara vad du tycker om det! Är det bra produkter och mycket variation?
Kram! <3

Reply
Emme

Hej, skulle du kunna göra ett inlägg där du ger tips på snygga skolavslutnings klänningar?

Reply
Emma

Hej!
Jag undrar om du skulle kunna vissa lite vad du har fått i dina glossybox funderar nämligen på att börja prenumerera? PS älskar din blogg!!

Reply
Malin

Denna flicka behöver ett nytt hjärta, många människor är redan engagerade och har donerat stora summor. Kanske kan du också avvara en slant eller skriva en rad om detta. Din pojkvän kan nog hjälpa dig och läsa vad det handlar om. Var ett hjärta och hjälp en flicka att få ett nytt hjärta. Kram

http://www.tijanaognjanovic.com

Reply
Christina

Så snygg :) Kanske det var ett fåtal speciella personer som fick en nitad box? Annars är det väldigt synd om de som måste ordna med alla nitarna till alla boxarna…

Reply
Anonym

skönt att det inte var någon asiatisk barnarbetare iaf! de har du väll fått nog av efter alla nike/converse (nike äger converse) skor du har. för du vet väl att nike är ökända för sitt barnarbete? MEN VAD GÖR DET!? FÖR CONVERSE ÄR JU SÅ J…. MODERIKTIGA! Nej men seriöst, Kenza. Dumpa skiten och satsa på en eko-sko i converse modell. se länk ovan (http://www.ethletic.se/)

Reply
Nellie

Hej fyller snart år och undrar om det är värt att önska sig glossybox? Är de bra produkter eller betalar man för en massa dåliga små prova på saker? Sjukt snygg ask/box förresten

Reply
gabbi

lite dålig stil om det är som vissa ovan skrev; att vissa specialbehandlas och får bättre produkter och snyggare boxar bara för att man är “känd”. vi alla betalar ju lika mycket för att få våra glossyboxar! menar absolut inget illa mot dig kenza nu!

Reply
Penny

Nä inget illa riktigt mot dig utan mot glossybox. Hämtade ut min idag och dum som jag var tänkte jag att ååhh vad kul med nitar, men icke. Det var min sista idag med, blir nog inga fler beställningar där inte.

Reply
Nahla

Jag började med glossy box förra månaden så jag har hittils fått två st :-)
Jag e supernöjd ( fast jag inte får så fin ) och längtar redan till nästa box kommer :-) det ända jag va missnöjd med denna box är att det saknades produkter som skulle varit med i boxen :-(
Har det hänt dig eller ngn annan läsare?! Har ni alltid fått alla grejer om inte har ni mailat de eller ngt

Kraam till allaaaa. :-))))))

Reply
Erika

Haha vad roligt, det är min syster som har satt på dessa nitar! Så var lugna, ingen maskin eller barnarbetare!

Reply
vilma

Ja, HAHAHA vad roligt man kan ha åt tanken på att det suttit ett 8-årigt barn på ett stengolv med 20 öre betalt per 17-timmars arbetsdag. Jag mår så dåligt i min själ när jag ser hur folk köper nytt hit och dit utan att blinka och tror att alla tillgångar är oändliga. För visst, vissa har ju pengar att spendera, men verkligheten en stödjer och bidrar till är fruktansvärd. Fruktansvärd.

Lite miljötänk hade känts extremt fräscht på någon av alla stora bloggar. Du skulle kunna vara först, Kenza. Tänk på det. Tänk efter.

Reply
Anna

Nice, tycker att alla boxar blir liggandes i mitt rum, jag vet inte vart jag skall slänga dem! Hehe. Men hade jag fått en sån box så hade jag sparat den utan att tveka ;)

Reply
malin

Men åh vad snygg! Men jag som alla andra (förutom du) fick en helt vanlig, plain låda. Men bra idé! Jag brukar spara några sådana för att kunna slå in roliga presenter vid födelsedagar osv. Ska faktiskt göra en egen sådan vid något tillfälle!

Reply
CAROFLINA.SE

Jag avslutade faktiskt min prenumeration av Glossybox ENBART för att storbloggarna får specialboxar medan vi som betalar inte får det. Tycker det är dålig PR för de att göra så. And that’s my opinion!

Reply
Emelie

Men herregud. Alla som säger att det är orättvist, släpp det! Det är en liten LÅDA med NITAR. Gör inte någon himla big deal utav det. Sätt på egna nitar om ni så gärna vill ha det!!!

Reply
Stina

Och du tycker inte de är konstig och fel att bara för du är “känd” ska du få en glossybox som är mer uppiffad.

Reply
Sandra

Förlåt Kenza, men jag har tappat tålamodet. Din blogg suger MER & MER! Ja, nu kommer jag få hat. MEN jag gillade gamla Kenza som bloggade för att de va kul. Nu provocera du extremt mycke, visar upp dina “dyra” prylar och är en dålig förebild till yngre då du lägger upp rökbilder/rumpbilder. I use to love u. Men nu få de fan räcka.

Reply
isabelle

hej!
snälla kan du kolla på min blogg, jag skulle bli jätte glad då :). och hur har du gjort din coola design? :)

Reply
Julia!

Jag är oxå med i glossybox och jag fick ingen så snygg låda!
Bara en vanlig… :/

Reply
Anonym

Så sjukt orättvist att de som är “kända” får finare och mer pimpade boxar medan vi “vanliga” får enfärgade glossyboxar.
Men kul för dig i alla fall :)
Kram

Reply
Julia

Jag ska stika iväg och göra sånna med en gågn!! Ps: Jag är 8 år och älskar din blog!! =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*