• header

Today’s.

Pants from BikBok // top from Melba // leather jacket from Jofama by Kenza // bag from Spell // boots from JC // sunnies from Nastygal

106 Comments

sofia

Hur får du ditt hår så lockigt?! Lockar du det eller sover med flätor? Osv :))

Reply
lisa

Äntligen en annan färg än svart! Du är super snygg i denna look! LOVE U KENZA :*

Reply
Anneli

Vad ska man ha för trosor (modell/färg) under vita byxor. Oftast syns det igenom?

Reply
Lotta

Hellloooo, jag bara undrar här lite snabbt, om du har en skitsnygg outfit på dig baserad runt en skinnjacka t.ex, hur gör du när du är inomhus? Tar du av dig jackan eller behåller du den på?

Reply
Kristin Bäck Persson, ekhagen, Huskvarna

Åhh kenza jag <3 U!!!!! Jag har gjort en klänning i folie som jag ska posta till dig!! Du kommer bli så fin i den!! Kan inte du visa upp den sen? Du är bäääääääääst!!!! Hihiiihigi

Reply
Fredrika

Supercool outfit! Kika gärna in mitt senaste inlägg där jag skriver om hur det var att gå modell på en av Skandinaviens största modevisningar!

Reply
Simone

Will you please make a post of how you make these fantastic curls? Your hair always look perfect. :)

Reply
Isabel

Så otroligt fin outfit! Jag älskar skinnjackan! Sjukt snygg! Du är så otroligt vacker Kenza! Varför kan jag inte få se ut lite mer som du…?

Reply
Ellen

En av dina snyggaste outfits helt ärligt verkligen. Rätt enkel men helt underbart fin. Du passar så mycket bättre i ljusa skinnjackor och vit än svart.

Skitsnygg!! Kramar Ellen ett stort fan<3<3

Reply
Jonas

Jag såg dig irl idag och ville verkligen gå fram och fråga om att få ta en bild med dig men helt seriöst freakade jag och kunde knappt stå upp för jag blev så nervös av din närvaro. Min flickvän blev likadan och det slutade med att vi bara stod och lutade mot varandra för att hålla oss från att ramla. När du sen gick iväg sa jag “okej om vi ser henne igen så ska jag fan be om ett foto, jag ska inte vara en bitch”. Fem minuter senare såg vi dig igen och jag freakade återigen… Jaja, nästa gång så jävlar!

Reply
Maja

Snyggt! Men känns det inte konstigt att posera mitt på stan. Jag tycker det är jättepinsamt ;)

Reply
Rebecca

Hej! Jag är en glad tjej på 16 år som älskar mode och shopping. Skriver om detta i min blogg, tillsammans med min vardag, träning, resor och andra saker ur mitt liv. Ta er en titt! Kram :)

Reply
Ida

Guuuud vilken snygg outfit!!! jag dör!!!
Jag undrar hur du gör för att få volym i håret när du har lockat ditt hår? för när jag har lockat mitt hår så blir de alldeles platt där uppe, jag får liksom ingen volym! har du något bra tips? kan du inte göra en video och visa hur du gör när du lockar håret? snälla snälla Kenza!! älskar dig och din blogg puss!!!

Reply
Johanna

Hej! Jag ville bara uttrycka hur mycket jag älskar din blogg och dina bilder! Man blir så himla glad av att gå in här och sjukt inspirerad till bra outfits!
//Johanna

Reply
Jessica

Du ser ut som en dröm!

Skulle gärna vilja veta vem/vilka som tar dina outfit-bilder, om du kanske vill börja skriva under bilderna vem som är “dagens fotograf”? :D

Reply
Bine

Snygg outfit! En fråga de gällande just virkade och mer genomskinliga kläder, vad har du under dom? Om man inte e så sugen på att visa hela magen under. :)

Reply
Hanna

Hej! Jag letar efter en brun skinnjacka, hade tänkt mig en lite kortare, med skärp, och såg denna du har på dig på bilden här, vilket är precis en sån jag har tänkt mig! Så det jag undrar äär, vilken modell är detta? Och vet du kanske något bra ställe jag kan köpa den på? Tack på förhand och kraaam

Reply
Wildgiven

Hejsan! Vi är ett par från Karlstad som pysslar med lite handgjorda smycken och drömfångare! Tycker du har exakt den härliga stilen som vi vill att folk som bär upp våra smycken ska ha! Så min fråga är om du är intresserad av att få ett halsband av oss och då kanske visa en liten bild på det på din blogg!
Här har du våran facebooksida som är under uppbyggnad!
http://www.facebook.com/wildgiven

Maila gärna på ([email protected]) om du är intresserad!

Mvh/Wildgiven

Reply
ebba

vart kan man köpa jackan?? har inte sett den i affärerna än, kommer den snart?
kram

Reply
JOSEFINE ANDERSSON

Ahhhh, jag tillhör en såndär tråkig jäkel som läser din blogg dagligen men aldrig kommenterar. Kände bara att jag var tvungen att säga HUR GRYMT JÄKLA BRA DU ÄR OCH HUR GRYMT JÄKLA SNYGG DU ÄR! Så nu har jag sagt det!

Reply
Lollo

Hej, finns den modellen på jackan du har kvar?
Har googlat ihjäl mig men hittar inget, skulle verkligen uppskatta ett svar.
MVH, LOLLO

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*