• header

9e april 2013.

God morgon!

Jag sitter och äter frukost & betalar lite räkningar denna morgon. Jag ska snart klä på mig och sticka iväg. Först till jobbet en sväng, sedan ska jag få fina naglar hos Linda och sedan tillbaka till kontoret. Jag är så fruktansvärt trött idag (jag vet inte om man kan hata morgnar så mycket som jag gör?) men det är bara att hälla i sig lite kaffe.

Inatt drömde jag att min fina vän kom hem. Hon har varit borta sedan oktober och jag tycker det är dags att komma hem!! Jag hälsade ju på henne en sväng i Australien i vintras men det var ju 3 månader sedan så nu saknar jag ihjäl mig igen. KOM HEM HJÄRTAT!

// Good morning! I’m eating breakfast and paying some bills this morning. I’m just about to get dressed and leave. I’m going to work first, later I’ll stop by Linda’s to get fresh nails and then back to the office. I’m so tired today (I don’t know if you can hate morgnings more than I do?) but I just need some coffee.

I had a dream last night about my beautiful friend. She’s been away since October so I think it’s time to come home!! I visited her in Australia but that was 3 months ago so now I miss her like hell again. COME HOME DARLING!

17 years old VS 21 years old ♥

32 Comments

Victoria Jönsson

Det är så sjukt hur man kan sakna en människa, det är först när dom inte är hemma hos en, då man inser hur mycket man saknar den!! speciellt om den bor långt ifrån.. xoxo

Reply
sara

hej kenza, kan inte du börja uppdatera din kategori “ur kenzas garderober” ? :D

Reply
Alex

Apropå att betala räkningar, har du sett den nya serien tonårsbossen, Kenza? Där är det en ung tjej som drömmer om en “Kenza-jacka”. Programmet väckte mycket känslor och tankar som jag känner att jag måste sätta ord på.

Det blev väldigt tydligt i det programmet hur utseende, konsumtionssamhället och klädtrender påverkar unga tjejer (inte alla, men många). Många unga tjejer som läser din och andras bloggar vill ha era dyra designade kläder och vill kunna köpa samma kläder och lika stora mängder kläder som ni rika bloggerskor gör, fast de lever på studiebidrag. De får en skev syn på ekonomi, budget och hur mycket pengar som ska gå till kläder. Eftersom kläder genom bloggar och andra medier uppfattas som så viktigt för unga tjejer så är det iofs inte konstigt att de tror att det är det främsta man bör lägga pengar på.

Förstår att du som bloggare skriver om det som folk vill läsa om, men det är så synd att vissa unga tjejer inte riktigt förstår hur mycket mer pengar du har att röra dig med och att de inte kan leva som du och spendera i närheten av de summor på kläder som stora bloggare gör.

Hoppas du reflekterar över detta eftersom du har möjlighet att nå ut till så många unga tjejer, och att du använder den möjligheten till något positivt. Hoppas du tar feedbacken på rätt sätt, för jag tycker du är en bra förebild jämfört med vissa andra stora bloggare, men det går alltid att bli bättre och man kan aldrig reflektera för mycket över vilka signaler och budskap man sänder ut och om de är de budskap man strävar efter att nå ut med.

Om du skulle läsa detta Kenza – ta det som en komplimang, att du är en bloggerska som jag tror kan förstå denna poäng och har ett moget konsekvenstänkande.

Ha det fint, fina du!

Reply
sofie

Du får säga till dem nere i landet down below att hälsa på här nu istället när de börjar gå mot vintertider för dem! :) Perfekt ju

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*