• header

PROM?!

Ni ville se klänningen på. Här har ni! Jag kunde dock inte dra upp dragkedjan hela vägen själv.. Jaha, när ska jag använda den här då? Någon som vill bjuda mig på bal?

// You wanted to see the dress on. Here you go! I couldn’t pull up the zip all the way though. So, when can I wear it? Anyone wants to take me to prom?

95 Comments

Linnea

Lite see-through över rumpan? Du har ju råkat ut för puckon innan som går igång på sånt…

Reply
Amanda

Ta på den till en fest nån gång! jag tycker det är så synd att man har en garderob full av fina festklänningar som knappt får användas och smyger in festkläder i vardagen – igår hade jag en sidenklänning i guld på kontoret med svart kavaj t.ex. funkar utmärkt!
Den här klänningen funkar ju på alla galor och fester du blir inbjuden på, samt nyårsafton etc

Reply
Mia

Så vacker! Du får ha den på nån gala eller tjusig prisutdelning. Går nog att lösa ;)

Reply
Baam

wow!! so awesome! i want that dress also. although same problem, when would i use it haha

Reply
wedding dream team

Man klär ju på sig sånt när det är stora event, liksom de awards du brukar bli bjuden på, då man absolut inte ska klä på sig andra casual klänningar.

Reply
Nicolina

Woooow vilken klänning!!!
Vi gifter oss nästa sommar, kom du och ha den där blåsan på dig ;)

———–

Ung och långtidssjukskriven med komplicerad skada i ryggen. När blir det bra igen? Ingen som vet. Går det att operera? Ingen som vet.

Vill du veta hur det är att inte längre göra det där vardagliga, som att arbeta, tvätta, diska, städa, fika, laga mat, umgås, träna eller göra sig fin – fråga mig gärna, för jag vet! Och anledningen till att jag skriver det här, det är inte för att göra reklam för bloggen, utan för att det ibland är bra för oss alla att se hur livet kan ta en helomvändning, kanske kan det hjälpa någon som är i samma situation men inte lika långt gången i sina besvär ännu, eller bara att man kan behöva se att livet ser väldigt olika ut för alla, att den där överviktiga tjejen i sunkiga mjukiskläder på konsum, eller i centrum, kanske inte bara är lat och ”vidrig” – hon kan faktiskt ha allvarliga fysiska besvär som gör att det tyvärr är så hennes liv nu ser ut. Så är det i alla fall för mig.

Reply
Antonia & Sofia

Hejsan! Vi är två 16 åriga tvillingar som tillsammans driver en blogg. Där uppdaterar vi dagligen med bilder på oss och våra outfits, kika gärna in! KRAM

Reply
Lina

Det är min favorit av klänningarna också, men när ska man ha den? :P Förresten hur kan du inte nå den sista biten av dragkedjan själv? Bara att ta handen uppifrån, alltså över axlarna istället.

Reply
hanna

Så himla fin bild :D JÄTTEVACKER är du Kenza!
Kolla det här med!

“Han kallas den VACKRASTE killen i bloggvärlden.

DEDE! Ska nu bli offentlig igen och släppa ny musik!

Han har skrivit världens vackraste kärlekstexter och vann OPEN SLAM RAP i Australien!”

http://DEDEPRIVAT.BLOGG.SE
http://DEDEPRIVAT.BLOGG.SE

Han kallas drömkille för han håller på förändrar världen genom sina projekt och har skrivit otroligt vackra kärlekstexter till sin framtida flickvän som han inte träffat en.

nån som har mer bilder på honom???? (:

Reply
Isa

Wow! Snyggt! Ska ni kolla in mode och design i Milan så borde ni kolla in länken här. Vad jag jobbar med just nu.

Reply
Linnea

Men herregud vilken snygg klänning!! Vet någon vart man kan köpa en likadan? Vill jätte gärna prova den inför min egen bal!

Reply
Sanna

herregud va vacker !
Du passar helt otroligt bra i klänningen och hoppas att du snart kan använda den…den där är ju för fin för att bara hänga i en garderob

Reply
Elin

Otroligt vacker! Häng upp den på väggen som inredningsdetalj om du inte får tillfälle att använda den :D

Reply
michelle

tar studenten nu till sommaren, så hade tänkt köpa den där klänningen fast i silver att ha på mig på min bal:) men undrar hur den är i storleken, vilken storlek har du på den och är den stor,liten eller normal i storleken? och sticks dem där paljetterna, för visa paljettklänningar brukar vara jätte jobbiga att ha på sig, då de kliar:) skulle vara super snällt om du kunde vara. tusen tack i förhand

Reply
Matilda

Herregud vad snygg du är!! Måste bara fråga vilken storlek du har på den? Har länge beställt denna till studentbalen men är osäker på vilken storlek jag bör ha.

Tack för en bra blogg!
Matilda

Reply
j

Heej! Jag ska på bal senare i vår. Jag har en pastellila klänning och letar nu efter skor. Ska inte ha högklackat så har du några tips på vad man kan ha istället? Färg, modell, material m.m. Tror det är fler än jag som letar efter sådant just nu :D

Reply
Sandra

Herregud, hon kunde ha gett dig en bättre klänning, tyckte att den var hemsk, som att dem inte hade någon fantasi och bara slängde ihop något med tygbitarna dom hade kvar. Släng den Kenza, den passar inte din stil. Min 80 åriga farmor hade kanske tyckt om den, men denna klänning är sååååå not kenza style (hahaha)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*