• header

ZIPPERS

Pants from Ginatricot // top from yourglow.se // shoes from Kurt Geiger henrykole.se // Alexander McQueen scarf // leather jacket from Jofama by Kenza // sunglasses from RayBan // silver rings from my jewellery collection for Guldfynd // clutch from Hongkong

122 Comments

moa

Snyggt!! Titta gärna in på min blogg moabergstroom.colin.se och lämna gärna en kommentar :D Kram!

Reply
lol

KAN DU FUCKING TA KORT PÅ DIN GARDEROB ELLER? HUR FAN FÅR DU PLATS MED ALLA FUCKING KLÄDER??????

Reply
Naghmeh

I have a pair of leggings similar to this from Zara with the zipper details and I love it and wear it to death!
love the dainty silver rings :)
xo

Reply
Celina

Du är jätte fin Kenza, älskar dig!! Vill ba fråga dig hur man ska behandla Kenza9, tacksam för svar :)<3

Reply
NINA

Kenza, jag har undrat länge nu vad du har för domän på din blogg?

Blir jätteglad för svar! <3

Reply
maria

Jättefin jacka! Jag har även en fråga, en läderjacka från din en tidigare kollektion (jag tror den var lite tunnare, passade mer för sommar) och med blommigt fodral – finns den fortfarande att få tag på? Tack för fin inspo, jag är gravid och tycker det är helt hopplöst att sätta ihop fina outfit men jag hittar ofta bra insiration i dina bilder :) Ha en trevlig helg, det lilla som är kvar! Kram från Tyskland!

http://www.improveme.se/mariaslife – om tillvaron som gravid och att hamna i ett nytt land

Reply
Kajsa

Fin du är! En liten fråga bara; Vilken Jofama by Kenza jacka använder du? Förstår att du använder lite olika, men oftast? :)

Reply
linn!!

Hej Kenza! Jag undrar om du har något tips på snygga ryggsäckar som är lite “hipster” inspirerade? Tack på förhand! Kram

Reply
Cornelia

Jättefina naglar för övrigt. Helt inne på vita naglar just nu, så sjukt snyggt!

XOXO,
Cornelia

Reply
hanna

Hej Kenza, jag och min syster ska åka till Cypern i augusti och jag undrar, du som är så resvan och allt, kan inte du visa vad du brukar ha med för produkter när du reser på solsemester? Jag har aldrig åkt på solsemester så behöver lite tips :)smink, solskydd osv :) älskar din blogg <3 kram

Reply
Malena

I love that bag! everytime I see you wearing it I’m like: I NEEEED that bag. Unfortunately u bought it in Hongkong :(

Reply
M

Hej Kenza.

Läste lite i dina gamla arkiv och såg att du inte drack alkohol förut. Får man fråga vad det var som gjorde att du började igen? Behöver såklart inte svara om du inte vill men hade gärna velat veta. :)

Reply
Johanna

Jag ska till Stockholm nästa helg, vart kan man se dig nånstans? Skulle va sååå roligt att träffa dig, älskar din blogg! :)

Reply
Carro

Älskar verkligen din blogg!!!
Kika gärna in min om kampen från anorexin till det friska livet efter att ha levt med sjukdomstankarna i 4 års tid. Nu mår jag bra och försöker jag leva ett så friskt liv som möjligt och bli av med tankarna för gott!

Reply
Isabelle

Hej! Jag har en blogg som heter acrobella.blogg.se
Jag skulle bli sjukt glad om jag fick lite fler läsare!
Jag bloggar om gymnastik, tips, min vardag och mer!
Tack på förhand! <3
//Isabelle

Kenza, ville bara säga att du är sjuukt fin!! :) <3

Reply
hanna

Du är så HIMLA SNYGG Kenza :D JÄTTEVACKER!
Kolla det här med!

”Han är absolut den VACKRASTE killen i bloggvärlden.

DEDE! Han ska nu bli offentlig och släppa ny musik!

Han har skrivit världens vackraste kärlekstexter och vann OPEN SLAM RAP i Australien!”

http://DEDEPRIVAT.BLOGG.SE
http://DEDEPRIVAT.BLOGG.SE

Han kallas drömkille för han håller på förändrar världen genom sina projekt och har skrivit otroligt vackra kärlekstexter till sin framtida flickvän som han inte träffat en.

Är det någon som har mer bilder på honom????? (:

Reply
Amanda

Hej, älskar din blogg mer än allt.
kan du inte börja ha andra effekter på bilderna? Lite mer ljusa bilder? hihi, löve you!

Reply
Jennifer

Hej! Jag tänkte kolla med dig om Dilay jobbar på pressbyrån i slussen?
Om hon gör det, måste jag säga att var himla trevlig, att bara säga att man är fin i håret gör ens dag så mycket bättre! Självförtroendet förstärks! Hälsa henne det! Vi ska våga säga till olika människor vi möter hur fina dom är eller bara le mot dom man möter kan säkert uppskattas i tillvaron.
Kenza, you are amazing!
Puss på er där ute, ni är också amazing!

Reply
Emma

Sjukt tröttsamt hur folk ska hålla på och anklaga dig för att “sno stilen” från Angelica Blick.
Ja, ni klär er emellanåt rätt lika, men vem gör inte det? I princip alla som följer en viss stil klär ju sig någorlunda lika. Man finner ju inspiration av varann.

Reply
Julia

Hej! Det skulle betyda VÄRLDEN om ni kunde kolla in min nya blogg! har hittills bara lagt upp ett inlägg men skulle älska er till månen och tillbaka om ni kollade in min blogg. Vill verkligen att folk ska läsa den! :)
Den kommer handla om mode- och beauty eftersom jag är en stor nörd när det gäller det… Även om fotboll, mitt dagliga liv, mina drömmar om en London-resa och såklart om One Direction eftersom jag är en stor directioner! Jag har en Nikon D3100 som jag älskar att fota med, speciellt mina hobbysminkningar som jag älskar att göra på mig och andra!

puss och kram :)

Reply
Rebecca

Hej! Jag är en glad tjej på 16 år som älskar mode och shopping. Skriver om detta i min blogg, tillsammans med min vardag, träning, resor och andra saker ur mitt liv. Ta er en titt! Kram :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*