• header

KEEP IT CLASSY.

Jeans from BikBok // sweater + coat from Issue 1.3 // bag from Zara // Jeffrey Campbell shoes // sunnies from Le Specs // cross bracelet from Ginatricot // Sophie by Sophie screw bangle bracelet // other jewellery from “& other stories”

134 Comments

Ebba

Snälla svara på denna frågan i ett inlägg. Hur tar du dina outfit bilder, när inte någon annan fotar dig. Har du fjärrkontroll?, självutlösare? För när jag fotar med självutlösare så kan det bli lite svårt att få fokus där man står. Men hur gör du? Kraaam! Älskar dig och din blogg Kenza!

Reply
molly

Hej, vilken typ “modell” är byxorna du har på dig, eller vad heter de?
ASBRA BLOGG:DD

Reply
Louise

Vill du ha en sund livsstil? Vill du känna dig stolt över det du ser i spegeln? Vill du passa i den där bikinin du kollat in? Kolla i så fall in min blogg, Itsalifestyle. Fullt med motivation till träning och nyttig mat utan några konstiga dieter, proteinpulver eller andra icke naturliga levnadssätt.

Reply
Ashleigh

LOVE this outfit from head to toe :) I would buy everything in this outfit if I wasn’t broke from fashion already this month! x

Ash x

Reply
Sara

Har du några tips på hur man ska klä sig om man är kort, ganska stora lår och rumpa men smal midja? Känner mig som en knubbsäl i vad jag än tar på mig.

Reply
elin

hej kenza, hur tycker du balsam metoden har fungerat? Har länge funderat på testa den eftersom jag tror det skulle kunna vara bra för min hårtyp, skulle gärna höra lite feedback om den :) tackar på förhand!
mvh. Nyfiken

Reply
Emilia

kan du inte skriva var du har köp dina kläder istället för vilket märke det är?

Reply
Aina

Jag älskar dina Jeffrey Cambell skor. De är helt underbara, har försökt hitta ett par liknande. Vet du om det finns någonstans?

Reply
Emma Jeppsson

Jag älskar verkligen din känsla för fashion!
Är verkligen ett stort fan av dig och din blogg, det märks att du har lagt ner mycket tid för att kunna få bloggen så här stor.
Keep on Working girl!

Reply
Mimmi

Åh Kenza! Du är verkligen perfekt! Jag önskar att jag också såg ut som du!! Är du nöjd med ditt utseende? Jag tycker i alla fall att du är hur vacker som helst! Kraaaam

Reply
Sanna

jävligt snyggt !
gillar armbanden väldigt mycket…stod och höll i ett par sånna idag men struntade i att köpa dem. Ångrar det nu när jag ser dem på dig ;)

Reply
Erika

Fint utom skorna som jag inte tycker passar till. Supersnygg väska! Känns som att man kan sy en själv av en gammal sjal med lite stoppning i typ :)

Reply
Lina

Lite konstig fråga kanske, men nu när du har vitt nagellack och röker, blir inte pekfingernageln på handen som du håller cigaretten i gulaktigt då?
Så brukar det det bli för mej när jag har t.ex. fransk manikyr, tippen blir liksom gul. :S

Eller är det kanske så att de där superlacket du använder även står emot röken? ;)

Reply
Martyna

Jag skulle vilja se mer av dina avslappnade outfits, när du chillar omkring i converse och bara sköna kläder, för det är väl inte alltid du är så uppklädd? Älskar faktiskt dina mer avslappnade outfits för dem kan man använda sig mer av liksom! Annars så eelskar jag din bloggg! Du är bässtt

Reply
Anna

Kenza, I loooooove your blog and your style! Also love that you enjoyed your time in our country (Australia).
Just a question re: this sweater – what size do you wear? I want to buy it but I am not sure what size I would be…

Reply
jennie

Ruggit snyggt! Härligt med en snygg vardagsoutfit som vem som helst kan ha i garderoben :)

Jag ber dig och alla ni andra att kolla in min blogg och ta till er det jag har skrivit! Jag vill inte att någon utav er ska få uppleva det jag upplevde.

Reply
Elin

Snyggt! Väntar med spänning på att eran kollektion släpps :) Vars kommer kläderna att säljas?

Reply
Cecilia

Oj , där fick du verkligen till det, sjukt fint och matchar jättebra också! :D

Reply
Julia

Hej!

Eftersom att jag har ca 3 läsare på min blogg så tänkte jag skriva om den på lite stora bloggar så kanske någon kikar in: juliaengstrom.webbloggg.se

Om ni kunde kika in så blir jag jätteglad!

PS. Kommer ett bättre inlägg ikväll på min blogg så håll koll;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*