• header

SUMMER DRESSES

Här har jag plockat ut fyra snygga klänningar till er som jag tycker passar till skolavslutningen, studenten eller bara nån av sommarens härliga fester.

// I picked out 4 stylish dresses for you. I think they would look great for graduation or for all the lovely summer parties.

Vit klänning från Nastygal ca 300 kr // blommig klänning från byMalina 2430 kr // rosa dipdye klänning från Missguided ca 330 kr // maxiklänning i spets från Nastygal ca 500 kr

60 Comments

Maria

Love the dresses som är i mitten dom två <3 =)
Älskar Kenza din smak i kläder!
Ha en Jättebra fortsatt dag Finis <3
Kramar
maria

Reply
Sara

Hej! Kan du ge tips på några bra uteserveringar som man kan käka en god lunch i solen eller så? Skulle vara jätte snällt! :)
Sjukt bra blogg btw, keep it up! :D

Reply
Julia

Hej kenza! Du är så sjukt fin.
Min dröm är att bli modell har du några bra “tips” hur man kan få en början på “modell yrket” jag är bara 16 år och bor i halmstad så de är inte så lätt för mig att få tag i någon modellagentur i Stockholm.
Kram

Reply
Hanna

Får man tull om man beställer från missguided förutom frakten då? Isåfall vad ligger det på ungefär?
Vill nämligen ej beställa därifrån om man får massor av tull och frakt som jag fått på andra hemsidor

Reply
Malin

En klänning för 2500 kr?!?! Tror du alla har lika mycket pengar som dig eller? Ska du komma med tips till dina läsare får du komma med konkreta tips, inte saker som bara du själv har råd med.

Reply
Tea

KENZA KENZA SNÄLLA SNÄLLA KENZA! jag kollade din instagram och såg din vita klänning som är från missguided, den var verkligen jätte fin och jag behöver veta vad du har för storlek på den för jag är så kär i den och vill också gärna beställa den. Jag är ganska liten så passar inte alltid i allt :(

Reply
Ella H

Hej Kenza! Jag undrar bara hur mycket frakten + tullen kostar när man beställer från nastygal, det är första gången jag beställer därifrån så det kan ju vara bra att veta :)
Ville bara säga att din blogg ger väldigt bra inspiration med, :)

Reply
Blivande student!!

Hej Kenza!
Hade inte du kunnat lägga ut några bilder på när du tog studenten? Det hade varit jätteroligt att se. Själv tar jag studenten till sommaren. JIPPI!! :D

Reply
Nikolina

SKulle du kunna göra mig en liten tjänst ? :) in på min blogg och rösta fram min söta bebis ? :)
ankpung.blogg.se Tack på förhand

Reply
Dona

Skitsöta klänningar! Den vita klänningen från Missguided som du la upp på instagram tyckte jag var skitsnygg!! Kan man ha den på sin student tro? :) Kram.

Reply
Amanda

Så snygga! Tänkte ha på mig en vit spets klänning till skolavslutningen kan inte du tipsa om skor. :)

Reply
Alexia

Hello Kenza! Jag är helt förälskad med den vita korta klänningen.. men kan tyvärr inte hitta den! Kan du lägga ut en länk där du hittade den för jag är desperat för en snygg confirmations klänning och jag tycker att den skulle passa perfect! SNälla svar, du skulle vara min life savior om du svara

Reply
Wilma

Kan du inte göra ett collage med några fina studentklänningar? Skulle vara jätte snällt!:) puss finaste Kenza <3

Reply
N

Jag ska på bröllop i sommar och har hittat en klänning på nastygal och en på missguided.. Men har aldrig beställt ifrån dom sidorna innan så undrar lite över frakten och sånt bara? Vad kostar det att frakta därifrån? Shipping och allt vad det är?

Mvh
N

Reply
Sofia

Hej! Vet du om den korta vita klänningen från Nastygal finns kvar? Skulle vara jätte tacksam för svar :) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*