• header

20e april 2013.

Hallå där!

Vilket härligt väder det är i Stockholm idag! Vi började denna lördag med en 5 km powerwalk ute i solen. När vi kom tillbaka så gjorde jag bananpannkakor till oss. ÅH NEJ ska hon tjata om dem igen, tänker ni. Haha. Men jag testade att MIXA bananerna idag med mixerstav, istället för att mosa dem. Det gav en mycket jämnare smet och pannkakorna blev väldigt fina och lätta att vända. Testa! Fick tag på färska jordgubbar igår också så det hade jag på.

Idag ska jag fixa lite inför ikväll men jag ska se till att fota lite till er också. PUSS!!!

// Hey there! It’s lovely weather here in Stockholm today! We started this Saturday with a powerwalk in the sun. When we got back I made banana pancakes. OH NO, is she really gonna talk about the again? Haha. But this time I mixed the bananas with a hand blender, instead of mashing them with a fork. The result was a smooth batter and the pancakes was really easy to turn over. Try it!

I have some stuff to prepare for tonight but I’ll make sure to take outfit pics for you as well.. KISSES!!!

71 Comments

A-s

could you recommend some netshop where i could buy my graduation dress??:))
From finland

Reply
Isa

Hej kenza! Vad är det för vitaminer du äter? (Tabletterna man ser på bilden)

Kram på dig!

Reply
Alexandra

Hej kenza!
Vad är det för tabletter du tar? :O hoppas du svarar!
Ha en fin fin dag, kramar på dig.

Reply
S

Hej Kenza. Vad är det för tabletter du tar? Något att rekommendera? Kram & smaklig måltid. ❤

Reply
Nicolina

Åh gud vad gott, måste testa! Färre kalorier än vanliga pannkakor?

———–

Ung och långtidssjukskriven med komplicerad skada i ryggen. När blir det bra igen? Ingen som vet. Går det att operera? Ingen som vet.

Vill du veta hur det är att inte längre göra det där vardagliga, som att arbeta, tvätta, diska, städa, fika, laga mat, umgås,
träna eller göra sig fin – fråga mig gärna, för jag vet!

Och anledningen till att jag skriver det här, det är inte för att göra reklam för bloggen,
utan för att det ibland är bra för oss alla att se hur livet kan ta en helomvändning, kanske kan det hjälpa någon som är i samma situation
men inte lika långt gången i sina besvär ännu, eller bara att man kan behöva se att livet ser väldigt olika ut för alla, att den där
överviktiga tjejen i sunkiga mjukiskläder på konsum, eller i centrum, kanske inte bara är lat och ”vidrig”
– hon kan faktiskt ha allvarliga fysiska besvär som gör att det tyvärr är så hennes liv nu ser ut.

Så är det i alla fall för mig.

Reply
anna

vad är det för vitaminer/kosttillskott du käkar? du verkar äta en varierad kost så då ska de inte behövas.

Reply
Anni

Hej! Kan du snälla skriva ut receptet på bananpannkakorna? Har du mjöl i, eller bara banan och ägg och en klick kvarg? :) :)

Reply
Alexandra

Hej kenza!
Vad är det för tabletter du tar? :O hoppas du svarar,
Kramar till dig

Reply
CAROFLINA.SE ♥ LYXIGA VARDAGAR ♥

HAHAAA, du och dina jä*la bananpannkakor. Jag blev så bananpannkakifierad av dina inlägg att jag var tvungen att prova en morgon, och vet du vad? Jag är fast. Och det är DITT fel Kenza. Så nu är mina kompisar trött på mig och mitt tjat om dessa jä*la bananpannkakor. Ett tips, skiva bananer och ringla över lite chokladsås och ha på så blir det sjukt gott :)

Reply
Clara

Kan du göra en video där du visar hur du gör din hårdonut? BTW äällskar din blogg!!<3

Reply
Krista

Those banana pancakes are THE BEST! I’ve noticed they are a lot easier to turn if you mix a little bit of backing power to it :)

Reply
Angelica

Jag vill som så många andra också veta vad det är för tabletter du tar? Om det är något bra som du kan rekommendera :P

Reply
V

Haha, jag testade pannkakorna första gången du skrev om dom och jag är lika fast! Så sjukt goda och nyttiga! Har även i introducerat pojkvännen som även han är beroende! Ge gärna fler sådana tips om du har! Nu ska jag fortsätta berätta för alla jag känner om hur goda bananpannkakorna är…!

Reply
Nikolina

Faskien, igen ? Jag som inte provade sist fast jag var sugen. Nåja, får ta och göra dem nåndag endå ;)
Tack för en underbar blogg. För att du är du !
Från ankpung.blogg.se Nya adress, ny attityd

Reply
Emilia

Testade bananpannkakor idag efter allt ditt tjat om dem här på bloggen, och jag förstår din besatthet, jättegott blev det!

Reply
Elina

Du är så fin kenza! Och de där pannkakorna ser så goda ut, skulle du kunna lägga upp receptet för dem igen? Du la ju upp det förut, men jag hittar inte inlägget :P
Kram!!

Reply
Wilma

Hej, jag skulle så himla gärna vilja veta hur du gör dina lockar i ditt hår. Om du typ lockar med locktång eller sover med något i håret. Gör en video så kan fler också se!

Reply
Rebecka

Hej! Testa att riva bananerna på näst grövsta på ett rivjärn! Det blir som puré plus att man slipper dra fram mixern varje gång! Ha de gött!

Reply
Hanna Harrsjö

många undrar vad det är för piller, jag tror de rosa är järn tillskotts tabletter som heter Mitt val kvinna eller något sånt, den gula ser ut som en fiskolja tablett som inehåller omega 3 och de två vita har jag ingen aning om

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*