• header

WHICH ONE?

Jag är ute efter en lite större väska. Just nu har jag en tygpåse till min laptop samt en vanlig kasse till mina matlådor, så jag vill ha en väska som rymmer allt jag behöver till jobbet. Dessa två ovan tycker jag är riktigt snygga! Céline-väskan har jag suktat över hur länge som helst men den modellen (“luggage mini”) verkar vara svår att få tag på. Finns inte online någonstans, kanske jag kan hitta den i München nästa helg? Eller så får det bli den betydligt billigare “Jet set travel tote”  från Michael Kors.

// I’m looking for a bigger bag. Right now I carry my laptop in a tote bag and my lunch boxes in a plastic bag, so I need a bigger bag so everything fits. I think these two bags above are really nice! I’ve been craving for the Céline bag for ages now but that one (luggage mini) seems to be pretty hard to get. Can’t find it online anywhere, maybe I can find it in Munich next week? Or I’ll take the much cheaper one from Michael Kors.

305 Comments

Hannis

En väska som alla har eller en som alla vill ha. Ditt val;). Just den Celine-modellen säljer slut på en gång dock.

Reply
helene

Väldigt fina väskor! tycker dock den högra är snyggast, mer stilren! Men skulle vara bäst i en ljus färg, eller neonfärg!!

Reply
Hilma

Älskar Celine väskan, Michael kors är sjukt snygg också, men verkligen hela stan går runt med dom! Skulle satsat på Celine väskan ifall det gick..

Reply
Maddie

Jag har Michael Kors Jet Set Travel Tote, och jag älskar den! Bekväm, rymmer mycket, och stiligt snygg till allt! Jag rekommenderar dock att köpa den från Apple Store, då Michael Kors designade en special version till Apple med ett inbyggt fodral för din laptop! Vet inte om det finns på Apple Store i Sverige, jag köpte min här i USA, men kan vara värt att kolla! :]

Reply
Ninon

My favorite is clearly the Celine one! But if you can’t find it… But I think there are some Michael Kors which you like a little bit more like the Celine. Anyway, it’s up to you at the end :)

Reply
Fanny

Jag måste bara säga att om det står mellan Céline väskan och Michael Kors väskan tycker jag att du absolut ska välja Céline väskan. Det är färre som har den och e den snyggaste väskan jag vet. Grät bokstavligt talat första gången jag såg den i butik. Sen tycker jag även att Céline väskan har starkare handtag och kommer därför kunna bära mycket tyngre saker i sig än Micheal Kors väskan. Det e det värsta som finns när en väskrem går av. Det går även att dra igen Céline väskan vilket det ej går med den från Michael Kors så jag förutser att du kommer att bära med dig den snygga väskan hem från München.

Reply
Emma

Celine-väskan skulle även jag kunna döda för, men om du inte hittar just den så har 3.1 Phillip Lim en liknande! ”Pashli Satchel Bag”

Reply
Lollo

Jag har en Celine och jag absolut älskar den, så plats med massa saker och passar till allt! Kan absolut rekommendera den!! :)

Reply
Lisa

Celine såg jag senast på NK i Göteborg, om det är till nån tröst! Men ska jag ge nåt råd så är MK betydligt lättare. Den väger inte alls lika mycket som Celine, plus att Celine bara går att bära i händerna. Men samtidigt är MK en öppen väska och Celine har den fördelen att den går att stänga helt. Vore jag dig skulle jag börja med MK, som dessutom bara kostar en bråkdel, och sen investera i en Celine om den fortfarande känns intressant om några månader :)

Reply
Julia

Gud vad snygg MK väskan är :D vill ha!! Men jag tycker du ska köpa den i alla fall :) kram!

Reply
Karla

I would go for the Michael Kors :) I think it’s more comfortable to carry many things in that one than in the celine one :)
greetings <3

Reply
fleur d'élégance

If you’re searching for a bag to put in your laptop and your lunch boxes I think the Michael Kors one will work better. The Celine one is not very simple to put all your things fast in and out. For that the Kors one will be better as it is easy to put everything in and the form is better for your laptop I think. I would choose the Kors one :-) If it helps *hihi*

Reply
Lina

Céline väskan helt klart! Det är en klassisk väska du kommer kunna ha hela livet! Inte lika många har Céline väskan som Michael kors väskan!(Céline väskan är en riktig investering)!
Nk i Göteborg har massor av Celine luggage mini bags! Stockholm
Borde också ha:)

Reply
Karyna

I absolutely love both but I think the Michaeal Kors one is a lot more classic and sheek. Plus it’s cheaper!! On the other hand it doesn’t seem as strong as the Celine bag.

Reply
Tina

Hey Kenza, if you are searching for the Céline Bag you should probably begin here: ‘MARION HEINRICH,Residenzstraße 18,80333 Munich,Germany.’ It is a designer boutique in the inner cities which, I know by myself, sells Céline bags. Good luck, and have fun in Munich. I think it is the most beautiful city here. Love from Germany

Reply
Agnes

Celineväskan finns på Natalie Schuterman :) Röstar garanterat på den, Michael Kors springer varenda människa runt med känns det som :)

Reply
tanja

inte kors den har alla fjortis tjejer, för inne nu.. ta den andra du är värd den och har råd ;) du får säkert tag på den

Reply
Tale

Celine utan tvekan!!! Helt ärligt är MK väskan infested av små fjortisar som leker Classy lool

Reply
Nini successxo

Hi Kenza !

I have the same problem, as I am also working in the office ! To be honest, I would recommend you to choose the celine’s bag! I have the michael kors, I really liked it and it matches with everything I wear but honestly, the gimp doesn’t seems solid when you put too much things ! So I end up carry on my lunch bag in a plastic bag anyway! The Celine’s bag is also much classier, have a zipper (which the michael kors doesn’t have so when it rains, it’s really bad !!) Anyway I hope you will consider my advice !

Ps: I really loooooove your style ! It really looks like mine ! loll like 90% of my clothes are from zara! xoxox

Reply
Marielle

Du kommer nog få plats med mer i Michael Kors väskan även om Celine är jättesnygg =)


läs min blogg om att vara sångerska och smyckesdesigner i Stockholm!
kram /Marielle

Reply
Camilla

Celine BostonBag så klart! Finns inne på Schuterman! Älskar min BB, bästa väskköpet från förra året! :)

Reply
Jeanette

Finns kopia på celineväskan på Melba.se som jag köpte för två månader sedan. (Polly bag)

Reply
Agnes

Jag gillar Celiné väskan bäst, den är mer unik än vad Michael Kors väskan är. Fast båda väskorna är ju fina :)

Reply
ida

SKOJAR DU NU?! Celine väskan kostar ca 17.000 kr och är gjord i kalvskinn!!!!!!!!!!!

Reply
klara sundgren

köp INTE mk väskan, ALLA har en sån, bokstavligt talat ALLA. Om du nu inte vill ha en väska som är sjukt inne, men vill bara säga det att alla har den.. kör på Celine väskan, sjukt snygg! leta leta leta! jag hittade min celine väska i Milano i Italien i februari det här året! :)

Reply
Vilborg Una

Definetly the Michael Kors !

Love you’re blog and everything about you.

Girl from Iceland with passion for fashion

xxVilborgxx

Reply
Sofia

Michael Kors väskan är supersnygg! Tänkte fråga vilken storlek det är på MK väskan, är det Medium? Min mamma ska till USA om en vecka, och jag har hört att det är billigare med märkesväskor där, vet du om det stämmer med MK också?

Reply
Emma

Båda är fina, men jag själv har en liten crush på Micheal Kors väskan! Så snygg, stilren och enkel!

Reply
Vickan

Köpte nyligen MK-väskan från Applestore där de har en specialvariant för Apple-produkter. Helt suveränt praktisk och dessutom såååå snygg.

Reply
Emelie

Båda är verkligen jätte fina, men jag hade nog valt den högra!
Älskar din blogg!

Reply
Christina

Hade jag haft pengarna så hade jag valt Celiné alla dagar i veckan, speciellt om jag hade suktat över den så länge som du säger att du har.
Men Michael Kors Jet Set Travel Tote är absolut värd att kikas på en extra gång innan du fattar beslutet, den är otroligt fin och man får plats med väldigt mycket utan att den känns för stor.

Oavsett vilken du väljer så tror jag garanterat att du kommer vara nöjd! :)

Har du sett MK’s nya Selma-väska? Den är otroligt snygg och stilren också :)

Reply
Louise

CELINE VÄSKAN!! Utan tvekan! Michael Kors är för mainstream och enligt mig inte ens i klass med hur snygg Celine väskan är, fortsätt leta, övertygad om att du kommer hitta någon snart :)

Reply
Johanna

Jag har Michael Cors väskan och älskar den! Men jag skulle inte rekommendera den om du ska bära runt på mycket saker. Handtagen sitter nämligen bara fast i de små spännena, de är slltså inte fastsydda. Så den klarar inte hur mycket som helst. Bara ett tips :)

Reply
Mikaela

Michael Kors väskan är tråkig, jag har den faktiskt själv! Celine väskan är assnygg, vill så gärna ha den! Et lätt val för mig i alla fall :)

Reply
Carro (stort fan)

Jag har den Michael Kors. Datorn passar perfekt och jag älskar den, passar till allt. Älskar Älskar. Jag tycker den både är praktisk och snygg! Det är ditt val såklart. Kram ha det bra :)

Reply
freja

ta celine väska. SJUKT SNYGG!! alla har redan den från MK. och du är inte den personen som härmar svenska folket utan du är den som svenska folket härmar. så snälla ta den andra så inte alla går runt med MK som dem redan gör

Reply
Klara Juhlin

Skulle verkligen rekommendera väskor från “bit of Sweden”. Perfekta! Är en dataväska men går även att ha som en vanlig handväska! Så snygga! Har själv en sådan! Gå in på http://www.bitofsweden.com/sv/
Älskar dig blogg! Du skriver på ett intressant sätt och har mycket snygga bilder till! Kram!

Reply
Klara Juhlin

Läste villkoren nu för kommentarer… Förlåt! Tips på väskor med bra utrymme plus är snygga är bit of Sweden väskorna! Jätte snyga!
Älskar dig blogg!
Kram!

Reply
Ines

I think the Céline one is much more beautiful and a MUST have right now. The MJ is a little bit boring everybody has the same, in my high school all girls have MJ !I would definitly choose Céline+ The Céline tess shirt hahaha
xoxo from Morocco !

Reply
IsabellaGossip

Hej Kenza,
I see you are looking for a handbag. Perhaps I can help…
I just opened my handbag webshop for my own brand IsabellaGossip Sweden yesterday at: htps://isabellagossip.com
I’m based in Göteborg, Sverige
Would be great to hear what you think about it?
/Isabella

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*