• header

TODAY’S

Jeans from Anine Bing // top from H&M // leather jacket from Jofama by Kenza // Jeffrey Campbell boots // sunnies from RayBan // Miu Miu bag

Såhär ser de nya byxorna ut! Påminner om mina välanvända från BikBok, men lite kortare i modellen och ljusare tvätt. Sitter som smäck iallafall! Och jag VET att jag har de här bootsen ofta (sett något klagomål) men de är mina favoriter och såååå sköna. :)

Nu har jag jobbat klart för dagen och ska hem och laga middag. Vad ska man hitta för mat ikväll då? Jag är sugen på lasagne…

// Here you have my new jeans I talked about! They remind me of the ones from BikBok, but a little bit brighter and shorter. I love how they fit! And I know I wear these boots a lot but they are my favourites and SO comfy.. :) Now I’m done for the day so I’m heading home to cook dinner. What should I cook today? I want lasagna…

1

131 Comments

hilda

lol att folk klagar på att du använder skorna ofta, jag använder mina converse varje dag…

Reply
Julia

Så löjligt att någon klagar på att du har samma bots på dig ofta. Bara för att du är en “modeförebild” eller vad man ska säga, ska du inte behöva klä upp dig eller så för oss.
Sen vet väl alla hur det är att ha ett par favoritskor, jeans eller whatever! Dessutom är de sjukt snygga! ;D

Reply
clara

Varför skulle du inte få ha dom ofta?? Ser så himla sköna ut och är verkligen snygga! Passar till allt :)

Reply
julia

snygging!!! Åh jag har en rätt som är supergod! Jag kallar den för inbakat. Det är typ som en calzone fast med smördeg, och inuti har jag bakat in kassler, broccoli tillsammans med mjukost och creme fraiche! Supergott!!!

Reply
Anna

tok gilla den här outfiten! så min stil, älskar jackan men tycker den är lite väl dyr så får nöja mig med min röda från MQ istället :)

Reply
baksida

hej Kenza!!

Hoppas allt är bra med dig!

Jo, Jag tänkte fråga dig om en sak, dina outfit bilder är ju så sjukt fina så det bara inte är sant! Men du tar sällan en bild på din baksida (ben, rumpa, rygg etc etc.). Dock har du gjort det på den här och då blev jag jätte glad och då kom jag även att tänka på det här.

För jag och säkert många andra är ju intresserade av hur dina kläder sitter där bak också! :D iom att du köper ju saker som är sjukt snygga och som man själv kan tänka sig köpa :)

Så om du skulle kunna tänka på det i framtiden för dina outfit bilder skulle du säkert göra många tjejer glada! + att din rumpa är ju bara för snygg så man dööör (avundsjuk….!)

puss o kram

Reply
Helena

Såg en tjej med en röd skinnjacka idag och tänkte “fan vilken snygg jacka”, sen såg jag att det var ditt märke! Så fin! :D

Reply
Josefin

Jag håller på och lagar köttfärslimpa, potatismos och brunsååås. Mums hehe :)

Reply
Jess

Nja.. Du är jätte vacker men gillar dessvärre inte dagens outfit. Better luck 2morrow ;)

Reply
Pauline

Hi!

Nice oufit.
I would be great if you could do another food diary post. It gives a lot of meals ideas :)

Reply
julia

Varför bryr folk sig om hur ofta du har på dig dom där skorna? Du får väl ha på dig dom hur ofta du vill och när du vill? Hur ofta byter dom skor liksom? Själv har jag mina trasiga converse varje dag och byter typ aldrig, och ingen klagar? Varför ska folk då klaga på dig? Åh blir så less på folk.

Reply
mary

hallååå, vart köper du jeansen? läste på nätet att mrs h har kollektionen inne, men på mrs h finns ju inget. sad girl. puss pårej

Reply
Stina

Haha, har du fått klagomål att du har de bootsen ofta? Jävligt töntigt isåfall kan jag tycka :D Jag menar, det är väl få som har så mycket kläder och ger så mycket inspiration som dig?! Snygg är du dessutom och verkar väldans vettig med båda fötterna på jorden.

Reply
gabbi

vad spelar det för roll att du har på dig dem skorna ofta? dem är ju jäkligt snygga och sen att dem är bekväma dessutom… att folk orkar hitta minsta pyttelilla fel att klaga på hela tiden haha otroligt!

Reply
milla

Hej Kenza! Har letat efter en såndär perfekt “tightare” top såå länge. Är det från årets vårkollektion eller är det en gammal tröja du har där från HM? :)

Reply
Christina

Hej Kenza !
Jag vet inte om du läser dina kommentarer men jag tycker du är en jätte vacker kvinna med otrolig utstrålning och charm. Ditt utseende är otroligt vackert och dina kläder är super fina! Bilderna som du lägger upp är så fina! Jag ville bara fråga om du kunde typ fotografera din garderob, bara visa hur stor och så. Du har ju så må ha fina kläder skor och assecoarer så man kan ju indra hur du får plats!
Hoppas du läser detta !
Kram Christina

Reply
TILLA

För er som gillar kläder, Har en liten garderobsrensning just nu på min instagram. in på TILLASALE så hittar ni bland annat en och annan kenza-jacka ;)

Reply
Christina

Byxorna var riktigt snygga :) Fint resultat.
Skorna är ju helt underbara, varför ska folk då klaga om du använder dom mycket?

Reply
Elin

Dina bilder är alltid så grymt snygga! Älskar verkligen filtret! <3 Men tror du att du nångång skulle kunna testa som omväxling med ett annat filter? Lite då och då? Skulle vara skoj ;)

Reply
Sofia

alltså ÄGGMÖK. Du är så himlarrrns snygg och verkar vara go som fan. Inspireras speciellt av dina fula miner, du borde bjucka på några flera sådana som man kan kopiera höhö.

Reply
Nina

Supersnyggt!
Ett tips till alla tjejer är att köpa levis 501 jeans och klippa ner till shorts!! Finns att köpa på tradera för billig peng! Blir skitsnygga shorts till sommaren ju! :)

Reply
Spanien Johanna

Här serverades det frukttallrik till middag. Väldigt skönt att bara slänga ihop något nu fräsch nu när det börjar bli varmare här nere på spanska solkusten.

Reply
Emelie

Snark! De som orkar klaga på dina skor måste ha för mycket fritid! Vem nöter inte runt i ett par favoritskor?

Reply
Olivia

Åh snälla Kenza, du som har så bra smak och hittar alltid fina klänningar, skulle inte du kunna tipsa om några bra hemsidor som säljer fina balklänningar? Tror att många skulle uppskatta det! Kram och tack för en bra blogg!

Reply
adina

skulle bara slänga in en kommentar och bara tala om hur jävla snygg du är. varje gång jag går in på din blogg så mår jag typ dåligt av att se hur fina outfits du skapar och du passar så himla bra i allt! vilket jag känner att jag inte gör och vill liksom “hitta” min egna stil eller bara kunna trivas med det jag sätter på mig. du har en fantastisk blogg och jag tycker du är verkligen begåvad jävla snygg.
tack för mig, kramis

Reply
Modefreak mamman

Tänk att du måste förklara dig på din egen blogg varför du använder samma skor några dagar i rad? Vad händer med världen?! Du får väl tamejfan ha dom 365 dagar om året utan att behöva förklara ett smack för någon!

Iallafall så är jeansen schyssta som fan ;)Även din röv, höhö!

Reply
Isa

hahaha, hur kan man klaga på att hon har samma skor varje dag!? Suck på människor, det finns väl värre saker! Jag har typ samma skor varje dag!

Kram Kenza! (Vad är det för vitaminer du tar, såg en bild på din frulle här om dagen)

Reply
Jane

Nice jeans. I’ve been already trying to find some jeans, which will be fine at me..but nothing:(
I love that shoes!

Reply
nicoline

Hej Kenza!
Jag ska till London ikväll och jag undrar om du kan tipsa om något speciellt som man borde kolla på när man är där, sevärdheter, butiker osv… aa du förstår :)

Reply
anna

Du är förjävla snygg alltså! Men måste ändå lägga en smådryg kommentar, “sitter som EN smäck” säger man! “sitter som smäck” är helt enkelt inte grammatiskt korrekt ;) kram /språkfascisten

Reply
Marilyn

Kenza you are soooooooooooooooooooo damn beautiful!

Follower from Switzerland

Reply
Sanna

Skit snyggt:). Snälla kenza kan du berätta vart din pojkvän har köpt sina rayban glasögon? har han tagit solglasögon clubmaster och gjort till vanliga glasögon? eller fans det sånna i glasögon? snälla svara har letat så länge.

Reply
Sara

oo din rumpa! perfekt. För övrigt, palla om folk klagar på dina skor hahah! Hade du haft nya varenda dag hade det också varit fel. Snygg som vanligt i varje fall :D

Reply
Johanna

Hej Kenza, jag älskar din blogg och jag undrar en sak, alla mina kompisar säger att man uttalar ditt namn “Kinza” men jag brukar säga “Kenza” så jag undrar vad som är rätt ? :)
Kram Johanna

Reply
Clara

hej Kenza!
väldigt snygg outfit!
Såg väskan och kom och tänka på att jag verkligen behöver en ny,lite större väska! skulle bli jätte glad och du kunde lägga upp ett inlägg med några snygga förslag :)
kramar

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*