• header

HEY!

Tank from Missguided // shorts from Chiquelle

Jag skulle egentligen postat det här inlägget imorse, men jag hann inte. Nu har jag en lunchpaus iallafall och passar på att blogga. Har suttit i möte hela förmiddagen med foto-gänget. På måndag är det dags för vår plåtning och det är mycket som ska fixas innan dess. Men SÅ kul ska det bli! Och det ska bli så kul att träffa våra fina modeller. En av dem kommer ni känna igen. Alla bitar börjar iallafall falla på plats och snart…..väldigt snart lanserar vi!! :)

Hoppas att allt är bra med er idag. ♥

// I was supposed to post these picture this morning but I was in a rush. I’ve been in a meeting all morning with the photo crew. It’s time for our photoshoot on Monday and we have a lot to do until then. But it will be SO much fun!! All the pieces are coming together and we’re launching soon….very soon!!

2

71 Comments

Emma

Oj.. Vet inte hur jag ska uttrycka mig för att inte låta elak.
Men detta var nog det fulaste jag sett dig i, tyvärr!
Tur att du är så vacker själv att kläderna hamnar i skuggan.

Reply
felicia

en fråga!
Du har ofta strumpbyxor på dig och dom går ju sönder efter en gång man använder dom. Köper du nya varje dag eller håller dom länge? :)

Reply
Maria

Hej Kenza!Jag tycker inte att det är bra alls att du har ett sånt tröja som har ett upp och ned vänt kors.Jag vet att du inte är troende men du ger ut en symbol som många vet att den är symbol för Lucifer som är grunden till all ondska i hela världen.Inte ändå bra fast man inte är troende på något sätt att ge sådana symbol till hela folket som läser din blogg.Oavsett varför man har den symbolen på sig så är det att stödja all ondska. Den är inte “bara” en tröja…det är ett statement till folket att vad du tycker.
Kram

Reply
Veronica, feminist och socialist

Har skrivit ett svar till Isabellas vidriga syn på inter- och transsexuella:

“Jag har ett kort svar: Sätt dig in i en situation där du känner att du inte hör hemma någonstans. Att du konstant känner dig osäker – du vet inte vem du är. Du är inte trygg. Du är avvikande.

Tänk dig att det sedan kommer någon som säger att det är att hitta på ett problem. Som skrattar åt dig. Som totalt nonchalerar dig och avfärdar din situation som nonsens.”

http://ensemble.blo.gg/2013/april/ingen-ska-uteslutas-pga-sin-identitet.html

Reply
Cecilia

Hej!

Jag skulle så gärna vilja se hur du bodde, är så jäkla nyfiken haha. Plus att jag måste ha bra inredningstips ;) Små detaljer o hela rum skulle vara väldigt trevligt o få se :) Ha de bra, Kram!

Reply
Ida

Jätte snygg kvinna!!!

Var har du köpt dina strumpbyxor? Hittar aldrig ngr där det där svarta syns :P

Reply
Felicia Englund

hej kenza! asgrym blogg, älskar din stil, men förstår inte vart du får all inspiration ifrån!
menmen, det jag skulle fråga var, gjorde det ont att tatuera texten “be strong girl” på armen? jag ska nämligen skaffa en tatuering där med text, men alla säger att det är det värsta stället på kroppen. Men, hur tyckte du? svinont? kram felicia

Reply
shue

en fråga. är du kristen?- brukar se att du har korsringar och tröjor och liknande med kors. Men nu ha du en tshirt som har ett kors uppoch ner vilket står för antikrist?
Vad har du för religion? tillhör du ngn religion?
P.S snygg outfit och snygg e du med, like usual!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*