• header

BABY BROTHER

♥♥♥

VILKEN DAG!! Är helt slut och magen värker lite. Första leveransen har kommit och ni som jobbar med kläder vet vilket kaos det kan vara, men jag vill inte skriva om jobbet för nu är det helg och jag måste koppla av. Det kommer ju bli bra, men nu i början är så mycket som händer och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med bloggen. Och privatlivet? Hur hinner ni med allt?

Något skoj idag var iallafall att min lillebror kom förbi. Vi lunchade, pratade (!) och sedan hjälpte han till lite på kontoret. Vad kul det var att läsa era kommentarer till förra inlägget, det verkar som att vi är många som har lite svåra tonårsbröder. Men några skrev även att ju äldre de blir desto mindre känns ålderskillnaden och tillslut hittar man tillbaka till varandra igen. Och så kände jag idag! Vi hade det hur trevligt som helst. Det gäller ju också att som storasyster ligga på och fråga och fråga tills man faktiskt får ett svar, haha.

Nu blir det fredagsmys. Ha en underbar kväll!

// WHAT A DAY! I’m exhausted and my stomach is hurting a bit. Our first delivery arrived, you guys who work with clothes know what kind of chaos that means. But I don’t want to write about work now, cause it’s friday and I need to relax. I know it will turn out great, but so much is going on now at the beginning and I don’t know how to make time for my blog as well. And my private life? How do you guys make it? My brother came by today and that was fun. We had lunch, talked (!) and then he helped me at the office. It was very fun to read your comments to my previous post. I’m definitely not alone when it comes to issues with teenage brothers. But some of you also wrote that the age difference will feel smaller when they get older, and things will get back to how they were when we were kids. And I felt that today! We had a great time. And as a big sister you do have to ask and ask until you get an answer, haha. Have a great night everyone!

69 Comments

Lina

Alla säger att din brorsa och min är superlika:O Haha!

Gå gärna in på min blogg där nu just nu kan vinna en valfri väska i 2D från JumpFromPaper! Sjukt coola väskor, man blir helt crazy när man tittar på dem. Kika i bloggen för bilder på den väskan jag själv har fått hem :)!

Reply
Sofia Haga

Jag har en äldre bror och jag tycker inte att man hittar tillbaka till varandra trots att man blir äldre. Vi tjafsar väldigt mycket och så tyvärr…

Reply
Esther

Har samma problem med min bror.
Han är tom äldre än mig, 19, och det så. Men ibland har vi bra kontakt och kan prata mycket, sen finns det dagar då han bara säger ja/nej/okej och jag tror att jag bara är jobbigt…
Det är nog san ju äldre vi blir, desto bättre blir det. Jag tor vi kommer på rätt väg just nu, det har blivit lite bättre :D

Reply
Nicolina

Själv har jag en bonusson som blir 13, inte så lätt det heller alla gånger ;) men helt underbart på samma gång! Nostalgi på hög nivå när vissa saker händer, eller vissa beteenden visar sig osv. som man så väl kommer ihåg :)
Härligt att ni hade en mysig dag, och fortsatt trevlig helg önskar jag dig, hoppas du kan koppla bort jobbet!

Reply
Sonja

Hejhej :D Skulle du kanske kunna tipsa om var man skulle kunna köpa snygga väskor som inte är så dyra? Högst femhundra kronor typ, det skulle vara jättebra!

Reply
E

Så kul att ha så bra relation till sitt syskon!
Är din lillebror född -97?! Eller han har kanske inte fyllt år ännu. Han ser ut som absolut minst 17 iallafall. :o

Reply
Emelie

Jag och mina kompisar har ett företag och vi vet hur svårt det kan vara, i början är det väldigt mycket energi som måste läggas ner på just företaget men det är det värt det i slutändan. Och tänk inte att du ska “särhålla” de tre olika parterna, privatliv, bloggen och företaget för trotts allt gör alla dessa grejor till vem du är. Och låt de flyta ihop, känn dig inte stressad att “nu måste jag ta helg annars kommer jag inte orka” utan gör företgaet till en hobby, för då får man det att flyta ihop så ditt jobb blir som en avkoppling dvs hobby. Jag lovar det är svårt och jobbigt i början men man kommer in i det och mitt företag är typ den största delen av mitt liv just nu, min hobby helt enkelt. Men samtidigt när du är hemma då är det pojkvän, familj, tv som gäller och inte företaget. Det gäller ju att prioritera och som företagare handlare inte om att hålla alla bollarna i luften utan kunna låta dom ligga på marken stablit, så du vet vart du har dom.
Ta dig tid till det du känner att du som personer behöver få ut av vardagen.

Lycka till nu kenza.

Reply
Sabina

Jag vet hur det känns med bröderna, har själv två st äldre, 20 och 23år gamla (medans jag är 17.) har aldrig riktigt känt att jag passat in i familjen, kunnat prata med någon utav dem osv men för 2år sedan fick jag bättre kontakt med 20åringen och det blir bara bättre och bättre och nu i år har jag fått kontakt med den äldsta också. Det känns så sjukt skönt att ha någon att kunna prata med osv problemet/glädjen.

Ha en härlig helg nu, det förtjänar du! :)

Reply
Elli

Vilken fin bild! Efter att ha följt dig sedan du var tonåring så är det en stor skillnad att se denna bilden på er. Syskon är bäst, värda allt.

Reply
Elma

Hej kenza! Jag är en tjej på 12 år! Och jag älskar mode och vill bli en designer när jag blir stor. Men om du skulle behöva hjälp att kanske packa upp kläder eller något annat så kan du gärna mejla mig! Skulle vara jätte roligt

Reply
Ellinor

Hej Kenza!

Först och främst så måste jag säga att jag älskar sin blogg (vem gör inte det liksom!?). Och sen har jag en fråga! Jag har hittat mina DRÖMKLÄDER på nastygal.com och undrar om du snälla kan berätta lite om vilka kostnader och andra saker som tillkommer när man beställer därifrån? Tror det är mer än jag som undrar det :) Massa kramar, Ellinor

Reply
Alma

Woow vilka snygga ben du börjar få!! Det syns att du tränar och dom ser fan sjukt fasta och fina ut! :D

Reply
yeh

gud va skönt att få det “bekräftat” av dig. om du fattar. har en lillebror, 4 års skillnad. han är 16 och börjar sakta men säkert mogna. men lång bit kvar. men att du bekräftar det, får mig att se hoppet lite :))

Reply
Wilma

Kan inte du göra så i kommentars fältet att man kan svara på varandras kommentarer? Ett tips bara. Då får du mer kommentarer:D

Reply
elin

hejhej!

undrar vad fan du har döpt dom där die-snygga jeansen till?

nej, men vad skriver jag.,fds jag orkar inte ta bort det.

ne, men vart köper man jeansen som du har på dig?????

Reply
t

lovar, kenza, det släpper! jag och min bror har faktiskt börjat snacka på senare år. (han är 21 nu). Om några år kommer ni att vara BFFs.

Du jag måste bara fråga.. vad tycker du om att det ges elever en möjlighet att byta om i ett omklädningsrum som inte tvingar in personer i “man/kvinna”? Jag tycker att Blondinbella inte tänker utanför sina egna ramar..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*