• header

@ the shoot

Den här tjejen känner ni väl igen? DÖSNYGGA Linnea! Hon var med i Modelljakten på Kanal 5 play som jag höll i, och efter tävlingen signade hon kontrakt med Elite och har sedan dess jobbat flitigt. Idag är hon en av våra tre modeller här på plåtningen för vår klädkollektion! Och hon och alla andra tjejerna är så sjukt duktiga!! :)

// Do you recognize this girl? GORGEOUS Linnea! She was in “Modelljakten” (the tv show I hosted) and she signed with Elite after the competition. Since then she’s been working a lot and today she’s one of our three models at our shoot! She and the other girls are so amazing!!

84 Comments

Bella Sundqvist

Hej Kenza! Du är min största förebild och jag tycker du är en sån underbar person. Jag har alltid velat bli som du när jag blir stor. Och vet du vad? Jag fortsätter att kämpa som bara den, för en dag ska jag bli som du fast som min egna variant! Jag älskar dig Kenza och du ger mig så mycket inspiration! Jag önska jag var din lillasyster eller något så jag kunde låna dina kläder haha :D

Det skulle betyda så sjukt mycket om du kunde gilla/kommentera/följa mina bilder på instagram! Jag heter bellasundqvist där! Du får säkert jätte många sånna här kommentarer och du kanske inte ens lägger märke till denna. Men jag ger det en chans och jag kommer alltid vara en trogen Kenzaläsare! Min måndag har varit så tråkig, jobbig och dyster och kanske kan du ge det 1 minut och göra min dag? :)

So much love to u! Du är världens bästa. ♥
Kram från Bella, hoppas det gick superbra med plåtningen!

Reply
Emma

Men ÅH Kenza! Jag ska gifta mig i sommar och har letat som en tok efter en överdel som ska se ut EXAKT sådär. Nu får du skicka ut kläderna för försäljning direkt ;)

Reply
Madelina

Hej Kenza, det är så att jag snart ska ha bal och har kollat runt på olika hemsidor men hittade inget speciellt, skulle du kunna tipsa om något på din blogg?

Reply
Veronica

Heeeej!!!!!
Jag är ett jätte stort faaaaannnn av dig!!!

Om du har tid och kan så vill jag att du tar kort på dina shampoo och balsam och sådant du använder till håret och hur du gör ditt hår så fint.
Är jätte glad om du gör det!!! :) <3 <3 <3 <3 <3 <3

//STORT FAAANNN

Reply
Veronica

PS: jag vet att det inte är du som är på bilden så bli inte förvånad när du läser det jag skickade :*

Reply
Sara Samantha+Melody+Lundqvist

Kenza! Jag har förgäves letat ett klipp i flera år nu med dig och dina vänner som du la upp för massor av år sen, iaf i klippet så rappar/sjunger du och sen säger du en rolig fras ur white chick tror jag som STUPID STUPID STUPID och slår dig på pannan. Hahahah kan du inte snälla lägga upp det klippet igen , så jag kan få njuta på det igen hahaha. PLEASE <3

Tack Puss / Sara

Reply
Marielle

Det ska bli så himla spännande att se allt sen :D

——
Läs min blogg om att vara sångerska och smyckesdesigner i Stockholm!
kram /Marielle

Reply
Adelina

Hej, älskar din blogg. Har följt den i typ två år snart, du inspirerar mig otroligt mycket Kenza:))

Modellen är jätte fin förresten!!:D

Reply
amina

är absolut inte rasist men hade varit dökul o se ifall en av tjejerna var mörkhyad. de så sjukt synd tycker jag att mörka tjejer knappast syns här i sverige fastän landet ska ha gått vidare o blivit…. ja du vet

Reply
discounts & coupons

I am curious to find out what blog platform you are utilizing?
I’m experiencing some small security issues with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*