• header

30e april 2013.

Åh herre vilken dag igår. SÅ många känslor. Allt ifrån glädje till nervositet och stress. Vi började gårdagen med en hotellfrukost med hela teamet vid klockan sju innan vi drog igång plåtningen. Sedan vet jag inte vad som hände, tiden gick så sjukt snabbt och vips så var klockan tio på kvällen. DÅ kom jag hem, åt Mc Donalds, tog ett bad och sedan somnade jag på en gång.

MEN VILKEN FANTASTISK DAG! Vilka duktiga modeller, fotograf, stylister och allt.. Plåtningen gick sjukt bra och det var så himla kul. Jag hann inte riktigt ta in allt igår och njuta av att vi faktiskt stod där och plåtade vår första kollektion. Nu sitter jag här och går igenom flera hundratals backstagebilder. Blir lite tårögd av lycka och stolthet när jag ser våra fina plagg på dessa coola tjejer. Det ser så fint ut!!

Vi får se om det finns några bilder som inte avslöjar för mycket, då kan jag lägga upp dem här senare. :)

// Oh God, yesterday was crazy. SO many emotions. I was so happy, nervous and stressed out at the same time. We started the day at seven with breakfast buffet with the whole crew, and then we started the photoshoot. I don’t know what happend, but suddenly the clock was 10 pm. That was when I got home, ate Mc Donalds, took a bath and then fell asleep. BUT SUCH AN AMAZING DAY!! Great models, photographer, stylists and everyone else. The photoshoot went so well and it was really fun. I didn’t really have time to enjoy the fact that we were actually shooting our first collection (!). But I’m going through all the backstage pics now and I’m so happy and proud. It’s an amazing feeling seeing my clothes on these cool girls. It all looks so good! I’ll try to find some pictures I can post here, that doesn’t reveal to much.

My colleague Gustav and I. The best team!

42 Comments

Josefin

Så himla glad för din skull! Du är en stor inspiration för så många människor, hoppas du vet det. Kram bästa Kenza!

Reply
Anon

Do you have any pictures of your outfit? It looks insane. Also when does the collection come out?

Kenzas svar: I didn’t have time to take outfit pics yesterday! :( But I’m sure I’ll wear the same soon.. We’re having some problems (again…) with the delivery but hopefully in may. :)

Reply
Lina

Kan du inte tipsa om lite bra bloggar som du läser? :) Alltid kul med lite ny inspiration och då är det kul att höra vad andra läser! Jag och nyss gjort ett inlägg om massa bloggar jag läser om du vill få lite nytt! :D Kram

Reply
josefine

Alltså kenza.. vad gör dom med dig? varför gör dom dig så sjukligt smal..? knäppa människor, du är ju redan dösnygg, helt perfekt! Det värsta är väl bara om folk tror att du ser ut sådär..

http://favim.com/image/265040/

helt sjukt.. du borde anmäla detta!

Kenzas svar: Det där är ju sjukt! Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Tycker synd om hen som sitter och gör det där, eftersom att hen uppenbarligen har en väldigt skev kroppsyn. :/

Reply
Gabbislashfashion

Åh vad kul för er! Måste vara en underbar känsla att se sin egna kollektion! Jag undrar bara om man kommer kunna köpa era kläder online sen? Ser fram emot att se resultatet :-)

Kenzas svar: Vi kommer bara sälja online till en början. :)

Reply
J

Grattis och fan vad härligt för dig att se era verk :)) Är fett nyfiken på vad priserna kommer ligga på och hur de ser ut! Kommer en butik att öppnas och då jävlar blir jag en kund :D Eller det kanske blir webbshop :P Aja, du är duktig och ambitiös. GOOD LUCK :D

Reply
felicia

LÄNGTAR TILLS DIN KOLLEKTION KOMMER!!!!!!! AAAH!!! men en fråga, hur kommer priserna ligga på ungefär? pussss

Kenzas svar: Haha vad glad jag blir!!! :) Priserna är inte helt satta än, därför vågar jag inte skriva något. Men i första kollektionen vill vi inte ha något för mer än tusenlappen. Enklare plagg billigare än så såklart. Kram!

Reply
Cassandra

Brukar inte kommentera men kände att jag var tvungen nu eftersom jag verkligen längtar efter att se din kollektion. Älskar din stil och dina kläder, har varit ett stort fan av dina jackor du gjorde för Jofama och är helt hundra på att jag blir ett fan av din kollektion nu också! :)

Haha, diggar bilden!
Ni verkar ha så roligt tillsammans, speciellt när du skickar så fina bilder på dig själv till honom när ni jobbar, haha! Så jag har även länge velat se en bild på hur han ser ut (har kanske missat någon bild tidigare?!)
Men han var ju jättesöt och givetvis du också!
Kram

Reply
Sara

ÅH KENZA, DU ÄR SÅ GRYM OCH DUKTIG!
Jag undrar var den tröjan kommer från? (kunde tippa på missguided men hittar den inte på deras hemsida, isåfall vad heter den?)
Sedan undrar jag vad du tycker, jag tar nämligen studenten i år och har inte hittat en studentklänning än (är alltid ute i sista sekund).. såg att du hade en vit klänning på din födelsedag, tror du man kan ha den på studenten eller blir det för mycket? Sedan undrar jag vad du hade för skor till din outfit då du aldrig la upp en outfit bild.
En sista fråga: vad har du för storlek i dina Jeffrey Campbell Rum Moto Boot och Jeffrey Campbell Perfect? Det står på Henrykoles hemsida att vissa är stora i stoleken och att man ska gå ner en halv storlek och bla bla bla.. eftersom att jag också har 37-38 ville jag bara fråga dig. Jag längtar verkligen till att få se kläderna från din kollektion! Du är min förebild! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*