• header

Yesterday

Shoes from Jeffrey Campbell // skirt from Australia // top from Missguided

Jag hann inte plåta av dagens outfit igår, men såhär såg jag ut. Halva dagen. Resten av dagen hade jag jeans och bekväma skor. Men jag lär ha på mig detta igen och får se till att ta ordentliga bilder då istället.

Har ni haft en fin dag? Ska ni ut och fira Valborg ikväll? Jag har legat död med världens huvudvärk hela dagen. Det gör så jäkla ont nu med. Dagens höjdpunkt var att Aleks kom hem för en stund sedan och står nu och lagar pasta carbonara….

/ I didn’t have time to take outfit pics yesterday, but here’s what I wore. Half the day. I had jeans and comfy shoes the rest of the day. But I’m pretty sure I’ll wear this again and then I’ll take proper outfit pics. Now it’s time for pasta carbonara…  That’s seriously the highlight of my day, cause I’ve been in bed all day because of a horrible headache..

61 Comments

Agnes Johansson

hahaha kära kenza.. känn dig INTE ENSAM om detta… alla är ute och firar, medans jag jäser i soffan, äter hallon och stalkar dig lite…:p hoppas värken lägger sig snart !!

Reply
Francesca Lopez

För min del var vi hemma, åt god mat och drack lite vin.
Suuper snygga skor..like like like :)
Ha det super och hoppas på att din huvudvärk går över!
Kram

Reply
Ellen

Du beställer från Missguided antar jag. Kan man verkligen få dom kläderna att komma till sverige? alltså du beställer dom själv så jag hade också kunnat beställa där ifrån som privat person?

Reply
Ellen

Hej du beställer från Missguided förmodar jag:) Men beställer du som privat person till sverige? för undrade om jag som privat person kan beställa så det kommer hem till mig här i malmö? för vågar inte pröva om det inte går därför frågar jag dig först:)

Mvh

Reply
msanaweber

Hey Kenza
I have the same shoes;)
Love the outfit;)
Please visit my blog if you will find time to do this;)
Everybody tell me that we are similar lol for me is compliment;))))
Kisses from Poland!!!!!!
Xoxo

Reply
Prosha

Åh älskar verkligen din blogg! Jag blir så inspererad varje dag, du är en av mina få förebilder! Älskar dig!

Reply
Nadine

Jag har tillverkat en klänning. Folie till dig, den kmr på måndag på posten puss nadine

Reply
Elisabeth

Hei! Når du har på deg klær du har kjøpt i Australia, kan du skrive hvilken butikk de er fra om du vet? Jeg bor nemlig i Australia, og kunne tenke meg å finne for eksempel dette svarte skjørtet (kjolen) du har på deg på dette bildet :)

Reply
Emi

Love love love your outfit and OMG those Jeffrey Campbells *_*
Haha naaw now i want Pasta Carbonara, tooo <3

Reply
Bellaaa

hej kenza! jag vill bara säga att du är jättejätte fin!
kan inte du lägga ut en video när du typ fixar ditt hår eller bara typ videobloggar? jag skulle bli superglad! :)

Reply
B

I think it would looks much better with pair of black jeans, maybe with gold details, but even better with silver details and jeffrey campbell lita spikes in silver. (just wondering)

Reply
Caroline

Vad har du för knep att känna dig så bekväm i korta kjolar?? Är så snyggt men varje gång jag försöker ha en känns det som att jag visar rumpan för halva världen :)

Reply
C

varför kan man inte kopiera dina bilder? Har en inspirationsmapp och du har så mycket fina outfits jag vill spara där, men går inte :'(

Reply
Kikki Sandström+Inspiratör+o+Coach

Vilka mördarskor och då tänker jag inte bara på den gyllene klacken med “piggar”. Klackhöjden är ju betydande och det måste vara rena mordet på fötterna. Snyggt JA men tur att du hade jeans och bekväma skor resten av dan :-)

Reply
Medina

Hej kenza! Var har du köpt STRUMPBYXORNA? Dem är så fina och man ser dem på många av dina Dagens outfit men du skriver inte vart dem är ifrån. Hade varit jätte snällt om du hade kunnat skriva vart du har köpt dem :).

Reply
Sofia Haga

Supersnyggt! Jag firade Valborg med mina bästa kompisar samt pojkvänner och min kompis underbara hund. Vi grillade och spelade spel. :)

Reply
Jennifer

Hej, jag är en tjej på 15 år som älskar fotboll, foto, mina vänner, mode, Justin Bieber och One Direction. Kika in om någonting av det där intresserar dig , kram :)

Reply
Johanna

KLICKA DIG IN PÅ MIN NYA BLOGG FYLLD MED ÅSIKTER OCH TANKAR! Inlägg som handlar om självförtroende och olika saker i samhället jag stör mig på. Lämna gärna kommentarer med era åsikter skulle vara jätte kul! Alltså ingen vardagsblogg!

http://yourchoice.blogg.se/

Hoppas alla har en as nice valborg! / Johanna

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*