• header

1st of May

Har ni haft en trevlig första maj? Jag har hängt med vänner i solen, ätit lunch och druckit kaffe. Så härligt nu när man kan börja sitta ute så att vovven får vara med också. Det blir så mycket lättare då. Svängde även förbi kontoret för att kolla läget (lagret börjar bli fullt med kartonger med kläder nu!) och nu är jag hemma en sväng för att byta om. Har inte varit på gymmet på en vecka men känner mig inte heller träningssugen, men en lång powerwalk ute i solen är alltid härligt.

Puss!

// Have you had a nice day? I’ve been hanging out in the sun with my friends, we had lunch and coffee. It’s so nice to be able to sit outside now so that my dog can be with us as well. I also went by the office (our warehouse is getting full with all the boxes!) and now I’m home to change clothes. I haven’t been at the gym for a week and I’m not motivated at all today, but I’m always up for a long power walk in the sun.

Jag har på mig min skinnjacka från Acne idag. Kika in senare för outfitbilder. :D
// I’m wearing my Acne leather jacket today. Stop by later for outfit pics.

52 Comments

Lina

Hej kenza! Jag är så taggad på att få se din nya kollektion men har bara en fråga, du har skrivit att du tar med dig vovven till kontotret, betyder det att det kommer hundhår på kläderna? För jag har fått oturen att vara allergisk mot världens goaste djur så vore tråkigt om jag inte kommer kunna använda kläderna på grund av det.. Ha en bra dag :-) kramis!

Reply
Sanna

va underbart att ha ett sånt fantastiskt projekt och få ha det som sitt jobb, kan inte tänka mig något roligare jobb än att få syssla med det man älskar

Reply
Emily ponsonby

hej! du är så snygg och helt enkelt perfekt! jag hoppas att du vill titta på min blogg och mina framsteg! jag älskar dig och jag hoppas att du gillar min blogg,kram

Reply
Jasmine

Hej jag undrar om du
skulle kunna lägga ut bilder på
dina tatueringar och berätta om
tanken bakom dem?!
För övrigt vill jag bara
säga att du verkar vara en härlig tjej
med en cool stil!:)

Reply
S

Gick förbi där du satt där, men hade så attans brottom till en buss så jag var inte säker på om det var du eller inte. :)

Reply
Katrine

Høres ut som du har hatt en herlig 1 mai da! Jeg har ikke kost meg så veldig, ligger syk i sengen. Men håper på å bli frisk snart :-) Liker bildet av deg!

Reply
Silvia

Hej fina Kenza!!
Jag ville säga att din blogg är hur fin och bra som helst, jag läser och även läst den hela tiden. Jag älskar den så fruktansvärt mycket ska du bara veta. Du är jättefin och jättesöt. Du har varit min förebild jättelänge.
Tro mig, jag läser din blogg varje sekund, minut och timma, haha. Men ville kommentera och skriva detta, ha en fortsätt bra torsdag underbara du, kram <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*