• header

OUR FIRST PHOTOSHOOT

Några bilder från vår plåtning igår! Vi plåtade som sagt vår första kollektion som släpps snart.. Det var så himla kul, tjejerna var SÅ duktiga och att få se våra kläder på var en helt fantastisk känsla. Vill bara visa er nu nu nu, men det får vänta…..lite till.

Ha en underbar första maj allihopa!

// Some pictures from our photoshoot yesterday! With our first collection which will be released soon. It was so much fun, the girls were awesome and it felt amazing seeing our clothes in action. I just want to show you guys now now now, but it will have to wait…a little bit longer.

96 Comments

mb

kan du berätta lite om “affärsplanen” eller vill du vänta med det? undrar mest vad priserna kommer ligga på. antar att du/ni satsar på kvalitet och att de därför kommer ha ett lite högre pris än alla budgetkläder, vilket såklart är bra. men jag tänker på att du har en yngre publik som gärna kommer vilja köpa dina kläder och undrar lite om de kommer ha råd. alltså anledningen till att jag öht taget tänker såhär är för att jag såg tonårsbossen i helgen (haha pinsamt att ens erkänna) och en av deltagarna ville liksom offra en stor del av sin familjs lön för att köpa kenza-jackan. och visst den är jättefin och i skinn och av bra kvalitet, men jag tänker liksom att yngre läsare säkert inte planerar/sparar pengar på samma sätt som vi äldre (lika gammal som dig, men ja.. känner mig lastgammal jämfört med 16åringarna haha). och du verkar bry dig mycket om dina yngre läsare så jag undrar om du haft dem i åtanke under processens gång, eller om det helt enkelt inte går ihop när man försöker starta ett företag från grunden.
jag är som sagt bara nyfiken och menar inte att kritisera ifall det skulle vara så att kläderna är jättedyra, för då antar jag att det är pga kvaliten på kläderna och det faktum att ni faktiskt startar upp från grunden helt själva. men det hade varit kul att veta på ett ungefär. och kanske också om ni satsar på att bli nästa HM eller “bara” finnas online osv. men som sagt, du kanske inte vill berätta än :) hursomhelst tror jag att det kommer bli jättebra! det verkar ju som att du går helhjärtat in och har ett fantastiskt team bakom dig. heja heja!

Reply
Saida

Hej,
Jag heter Saida. Ni har säkert fått jätte många såna meddelanden och det här kommer troligen vara långt, men snälla fortsätt att läsa det!! Det kommer vara uppdelat i några berättelser som berättelse 1 och 2

Reply
ida

Kan man få reda på något sådär vad kläderna kommer att kosta?! Kommer det vara normala priser som typ 500 kr eller såna dyra saker som du köper och som din designade jacka för 2000-3000 kr typ?! För såna dyra saker köper jag inte ens om jag har råd.

Reply
Aina

Shit vad spännande! Lycka till nu! Du har lagt ner så otroligt mycket jobb så du är värd allt gott som nu kommer ske.
Kramar

Reply
Moa Okada

Åh det kommer ju bli så braaa!! Skitsnyggt, är taggad till tusen för att få se vad ni nu styrt med i typ 1 år. Trevlig första maj på dig med vackra Kenza! P.S daaamnn girl vad deffad du har blivit! Beach 2013 get ready for Miss Zouiten!! ♥

Reply
Ida

Hjälpte din pojkvän till med att fota och sånt? eller var han med som sällskap? ;)

Reply
Jennifer

Hej, jag är en tjej på 15 år som älskar fotboll, foto, mina vänner, mode, Justin Bieber och One Direction. Kika in om någonting av det där intresserar dig , kram :)

Reply
Matilda

Kan inte du lägga ut lite tips på några snygga väskor inför sommaren? Jag skulle gärna vilja ha en brun fransväska men hittar ingen… :)

Reply
anna

ååååååååååååååh jag vill så jäkla gärna att ni ska släppa den snart, känns som att det finns en studentklännning där inne som bara väntar :'((((

Reply
karin

Kan du inte visa hela din skosamling? eller iallafall dina favoriter??? skulle vara så kul att se för du har så mycket skor (även om du bara använder ett fåtal..) snälla Kenza!! :)

Reply
Maria

I prefer pictures like this not only “outfit” photos. You are so beautiful in “natural” pose and so emotional … your outfit pictures hasnt any emotions…

Reply
Emma

Hej! Jag är jättenyfiken på din klädkollektion,är säker på att kläderna kommer vara grymt snygga! Min fråga är; kommer det vara ett dyrt eller billigt klädesmärke? :)

Reply
Hellomellow

Haha juggeversionen av Superman verkar alltid vara glad och klämkäck, det är bra det;) , när många man stöter på här i söder (Malmö) är bitterfi**or och allmänt deprimerade.

Reply
Elin

Är skorna på bild 8 (svarta kilklackar) också från din kollektion? Eller är det något annat märke! Någon som vet får gärna svara =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*