• header

FIRST SUMMER OUTFIT

Dress from Ginatricot // Jeffrey Campbell rumble boots // bag from Spell // RayBan aviator sunglasses // necklaces from H&M

Såhär har jag sett ut idag! Årets första (svenska) sommaroutfit! :D

// This is what I looked like today! This years first (swedish) summer outfit!

141 Comments

Brittany

Love this outfit! What curling iron do you use?! I love how you do your hair, would love to see the steps you take to get it like that!!

Reply
Brittany

What curling iron do you use?! I love how you do your hair, would love to see the steps you take to get it like that!!

Reply
Sara

Hej Kenza jag vill verkligen inte vara elak men nu för tiden så skriver du aldrig någonting på din blogg utan bara lägger upp massa med bilder som ett inlägg. Får jag fråga varför? Det börjar bli tråkigt och jag är en trogen läsare som följt dig sedan början och funderar på att sluta nu.

Reply
Maria

I have a really great interes why you are always wearing the same shoes in winter and summer? Your legs doesn’t sweats in these boots? Or you are freeze in winter?
So, no matter what.. I like your outfit! Awesome legs :)

Reply
Olivia

Åh vad fin outfit!
Är klänningen ny? Undrar om den finns kvar att köpa?
Ha en trevlig kväll!
Kram :)

Reply
Helena

Är det inte lätt att visa röven i såna där klänningar? :o Jag hade lätt gjort det..

Reply
Cecilia

Älskar din stil!

Hoppas du har hört De vet du:s nya låt Kär i en kändis! Om inte, så måste du!
Kram! :)

Reply
sofie

Kolla in mitt senaste inlägg på bloggen:) hiss eller diss till sko iden? komentera så kollar jag in din blogg:)

Reply
Lovisa

Älskar din klänning!!! Skulle jätte gärna vilja ha den på min skolavslutning. Kollade på Gina om den fanns där, men det gjorde den inte… Var det längesen du köpte den??

Reply
evelina

Hej, hur gör du när du har så korta klänningar ? Är du inte rädd att de ska blåsa upp och du ska visa trosorna? Eller har du något under? Jag oroar mig iaf alltid för de när jag har klänning..

Reply
Delia

Hjälp behövs!
Nu är det ett faktum.. Emma har åkt på den rejäla tullavgiften o det är så himla synd att skitungarna kan komma till att drabbas. Jag vet att det finns vänliga själar här ute i Sverige o jag hoppas att vi tillsammans kan hjälpa dom i Uganda att göra en insamling till dom. Jäkla korruption alltså. Vi kan hjälpas åt att sprida ordet till vänner o bekanta så att fler får kännedom om denna fantastiska insats Emma o Co. gör för Ugandas barn! Jg vet att du har skrivit om skitungarna innan o det hade varit så himla fint om du skrev om dom igen så att vi kan nå ut till flera. Här nedan är inlägget om situationen.

http://skitungarna2011.blogspot.se/2013/05/nodsituation-extra-insamling.html?m=1

Reply
Mathilda

hej! kan inte du tipsa om någon bra ögonbrynspenna för oss brunetter? jag har väldigt svårt att hitta en eftersom jag inte vet vad jag ska gå på. den får dock inte vara för dyr, under en 100-lapp. tack på förhand!<3

Reply
Saga

Fin som alltid!:)

Har en likadan klänning som kenza har på bilden och om någon är intresserad av att köpa den, släng in en kommentar på min blogg eller maila mig på [email protected]!

Reply
Kajsa

Hej Kenza!

Jag vet att du ibland läser bloggen “Våra skitungar” och Therese och Emma är nu i stor hjälp av en extra insamling då en rejälextrakostnad har kommit upp i samband med en donation till dem. Kan inte du hjälpa dem med att sprida information om att de behöver extra hjälp ekonomiskt just nu? Vore guld! Jag kan inte själv nå ut till så många men vill så gärna att det löser sig för dessa härliga skitungar.

Emma har skrivit om situationen på bloggen: http://skitungarna2011.blogspot.se/2013/05/nodsituation-extra-insamling.html

Kram! :)

Reply
Aurelie

Har skrivit om hur man kan få personer att känna sig mindre osynlig osv. SKulle bli jätte glad om du läste det Kensa och tipsade det vidare. :)

Reply
Meegan

Hi Kenza,

How is Mani? He is such a cutie.
Also, where did you get the silver ID necklace you wore to the party in Munich?
I read thru the comments to see if it said, but I can’t find out who it is by. I would love to buy one just like it or maybe in rose gold.

Thanks! And I can’t wait to see your clothing line.
:) :) :)
Meegan

Reply
arsenic

i want to look like this every summer day! älskar att din blogg är så stilren (inte bara till utseendet men även på dina inlägg) <3

Reply
Mimmi

Åh en av mina favoritklänningar, har inte tagit fram min ut garderoben än ! DU är så snygg i den iaf :D eller ja du är alltid snygg ..

Reply
Sandra

KENZA, i really love your healthy hair. What do you use to keep them that healthy?

Love,Sandra

Reply
Nicole

Hur gör du ditt hår sådär fint? Använder du en locktång? Tacksam för svar! Älskar dig och din blogg!! :D

Reply
Angie

Hur funkar översättningen du har i inläggen? :) skriver du det själv, så det blir dubbelt så mycket för dig att skriva? :) bara nyfiken, älskar din blogg. Har varit beroende i typ två år nu.. :P

Reply
josefine

Jag älskar ditt hår det är skit snyggt
samma med ditt utseende
din klädstil är skit snygg
du är en väldigt bra modell
älskar dina bilder

Reply
Neliz Özkalp

Är inte det Spökparken vid Folkuniversitetet? Går på ksg som ligger i den byggnaden så har typ stått och glott på dina bilder ett tag xd

Reply
Cassie

du kanske ska ta ut hunden på en längre promenad …istället föratt gå iväg själv..hundar som gör så brukar vara rastlösa ( för dålig motion)

Reply
Malin Widlund

Hej Kensa? Jag skulle så gärna vilja veta vad du använder för locktong till ditt vackra hår! Har verkligen kämpat med att få till sånna lockar men aldrig lyckats! Skulle vara otroligt tacksam för svar!
Kram<3

Reply
caro

alltså, gör något med din blogg. shiit alltså SLUTA att enbart ta kort på dig själv i 40 olika positioner. såå jobbigt. varför fotar du inte det du gör? till vardags??? gaaaahhhh jobbig blogg har du , fruktansvärt boring. sorry

Reply
Tove

Jag tycker att du har jättesnygga ögonbryn! Jag har jättesvårt att hitta en bra nyans, det blir antingen för mörkt eller orange för mig hela tiden hahah… Så jag undrar vilken ögonbrynspenna du använder?

Reply
Linn Andersson

Guuuud vad fint de 6:e fotot uppifrån hade varit som header!! Gudomligt fint kort på en riktigt fin tjej! :D

Reply
Linn Andersson

Guuuuud vad fint de 6:e fotot uppifrån hade varit som header!! Ett otroligt fint kort på en riktigt fin tjej! :D

Reply
frida dehlin

jag har läst din blogg i flera år nu och den är fortfarande lika bra, jag tröttnar aldrig av din blogg, den är så sjukt bra. Du är en riktig förebild för mig, har alltid velat träffa dig och bara fått hälsa på dig sedan första gången jag läste din blogg! jag har aldrig blivit så inspirerad av någon blogg som jag är utav din, du är så sjukt vacker och verkar hur snäll som helst. hoppas du fortsätter med allt du gör och aldrig slutar med detta, det är din talang! du är min förebild och mitt allt, hoppas du förstår det! hoppas på att jag får se dig innan jag dör iallafall haha. ha det så himla bra kraam <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*