• header

NEW FROM SPELL

T-shirt and bag from Spell/kyssjohanna.se

Som ni vet är jag ett stort fan av Spell’s fina fransväskor och nu har jag en till i min samling. En i brun mocka med broderade pärlor. SÅ fin!! Den är inte lika stor som min mörkbruna i skinn (som jag använder väldigt ofta) men systemkameran får plats ändå. T-shirten till vänster är också så fin, med snäckskal på axlar och runt ärmarna. Den + väskan + ett par jeansshorts. Så ska jag se ut i sommar! Älskar bohem-looken.

Måste ju passa på och fylla på med nytt igen nu när jag rensat ut hälften av mina kläder & skor (som jag kommer sälja på bloppisen i sommar!) ;)

// As you guys know I’m a big fan of Spell’s beautiful bags. I’ve got a new one now, in brown suede with pearls on it. SO beautiful!! It’s not as big as the one I have in dark brown leather (the one I wear a lot) but it does fit my camera. The t-shirt to the left is also very cute, with seashells on the shoulders. The t-shirt + the bag + a pair of denim shorts. That’s for sure a look I will go for this summer! I love that bohem look.

51 Comments

sofia

Alltså åh herregud Kenza! Pretty Little Liars. Jag dör!! :O Avslutade precis säsong 2. Shit just got real.
Vänligen; någon som verkligen behövde avreagera sig! haha.
kram

Reply
stella

Åhh! jag vill så gärna köpa saker från din bloppis! Men jag bor inte i Stockholm..:(
Kan du inte göra ett tradera konto? :3 haha

Reply
Syrena Johansson

Hej hej Kenza!

Jag vet att du är emot våldtäkt men tyvärr är Sveriges lag så dåligt utformad att om inte misshandel/våld används vid våldtäkten kallas det i lagens ögon inte för våldtäkt och det är därför det är så svårt att sätta fast våldtäktsmän!!

Jag har därför startat en namninsamling för att ändra lagen. Blir vi tillräckligt många som skriver på måste riksdagen reagera och ändra den, och jag hoppas därför att du gärna vill skriva på den och kanske till och med sprida den goda saken vidare?

https://www.change.org/petitions/sveriges-riksdag-uppdatera-lagen-om-v%C3%A5ldt%C3%A4kt-till-modern-tid

Det är länken till namninsamlingen.

Hoppas du vill hjälpa till, all hjälp tas tacksamt emot :)

//Syrena Johansson

Reply
TANATI

Om du inte har alldeles för många fransväskor och ryggsäckar så kan du nog hitta några hos oss för en lite billigare slant :)

Reply
irma

Hej!
kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga sommaruppsättningar och nya trender!

Välkommen!

Ps.Glöm inte vara med i min tävling där du har chansen att vinna en Maria Nila inpackning!

Ha det bra!

Reply
Josefine

Kenza, jag har precis upptackt dina skinnjackor (!). Grymt snygga!! Bor sedan nagra ar tillbaka utomlands men ska nu hem till Sverige over sommaren, vill otroligt garna plocka upp en utav dina jackor. Vilka aterforsaljare finns i Stockholm?
Thanks! xx

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*