• header

Jag älskar dig syster.

Igår la jag upp en bild på mig och min storasyster på min Instagram. En sån bild som alla andra människor lägger upp, på sig själv och ens syskon/vän/förälder.. Jag frågade självklart min syster om lov innan eftersom att jag har såpass många följare & läsare.

Det här är alltså min storasyster. Min syster som jag känt hela mitt liv, som hållit mig i handen sen dag 1, som jag har vuxit upp med, som alltid finns där för mig. Och att folk har mage till att på denna bild skriva elaka kommentarer om henne? Jämföra oss två. Vem är snyggast, vem är fulast. ALLTSÅ JAG SPYR. Hur kan man vara så utseendefixerad? Hur kan man vara så elak? Jag ville nästan ta bort bilden. Jag blev arg för att folk förvandlade en bild på mig och min älskade syster, till något fult. Jag hittade även bilden på en “skvallerblogg”, där var kommentarerna ännu värre.

Jag blir också arg för att när jag lägger upp en bild på mig och min bror så är det ingen som jämför oss två. Det är ingen som skriver “herregud vad du är snyggare/fulare än din bror”. Alltid ska det vara tjejer som jämförs. Alltid ska det vara TJEJER som jämför tjejer. Sluta upp med det, det är så fruktansvärt onödigt.

Translation.

Här är jag och min vackra storasyster. Vi skiter fullständigt i hur vi ser ut, för vi älskar varandra ändå.

659 Comments

NATTI

NI ÄR SJUUUUUKT LIKA!!!! BARA ATT NI HAR OLIKA STILER!! OM NI ANVÄNDE SAMMA KLÄDER HADE SAMMMA FRISYR OSV SKULLE NI VARA IDENTISKA!! SKITIFNA BÅDA TVÅ!! GE MIG ERAT UTSEEENDE

Reply
A

skitsnygga båda två, precis lika vackra och man ser i era ögon att (VIKTIGAST O DET ENDA SOM BETYDER NÅT EGENTLIGEN) ni är fina människor.

Reply
Hanna

Åååååååh va vacker din syster är. Jösses, diggar henne piercing totaaaalt. Brukar vanligtvis inte gilla sådana men hon rockar den. Säg åt henne att skaffa en blogg för den vill jag läsa ;)
Puss

Reply
JULIA

Ni är båda mycket vackra. LIKA vackra på ERA olika vis. Alla har rätt till en åsikt och denna åsikten kan även vara en egen åsikt kring hur man vill klä sig. Jag tycker det är fruktansvärt att jämföra två människor som är så olika bara för att man har blodsband. Det finns likheter mellan dig och din syster, Likheter som man kan se på saker som ni inte valt själva. drag och speciellt era ögon och läppar är väldigt lika. De människor som har mage att skriva en sådan kommentar kommer du aldrig få möta i riktiga livet, för det är de människor som har en väldigt stark åsikt i sitt eget huvud och kan skriva ner, men aldrig kunnat säga det rakt till en människa. De som skriver just de elakaste kommentarerna kanske påstår att dom står för det dom skriver, tror du dom känner detsamma om ett par år när dom växt upp och kanske till och med fått uppleva situationen själv? tro INTE INTE INTE jag, Människor är så trångsynta och så egoistiska. Vi kan inte omvända situationen och tänka att det var vi som satt i den kniviga och fick massa hat och elakheter mot oss. Du är en så häftig förebild för så många att jag tror att det kan överväga, eller i alla fall hoppas jag det. fortsätt precis så som du gör för det är ASHÄFTIGT!

Reply
Josefin

JÄTTEBRA SKRIVET!!! När jag såg bilden på instagram få blev jag så himla glad! För det är ju inte ofta du lägger upp bilder på din familj (vilket jag så klart förstår också), så därför tyckte jag det var så härligt med en bild på dig och din syster! Jag kan erkänna att jag också jämförde, men bara era drag för att hitta era likheter, inte för att se vem som är snyggast! Det är helt jävla oväsentligt!! Konstigt att dina vänner och familj kanske hellre väljer att inte vara med på bild när människor beter sig så jäkla vidrigt i kommentarsfälten! USCH!
Jag tycker hur som helst att ni är superfina båda två, men som jag skrev så är det egentligen helt oväsentligt… Men jag gillar stilen din syrra ser ut att ha! Så cool! Jag är tyvärr lite för feg för den själv :)

STOR KRAM till er båda!

Reply
I

ni är otroligt vackra tillsammans. brukar inte kommentera här, men var bara tvungen att säga det.

Reply
Pauline

kul ändå att få se din syster ordentligt, man har ju sett din bror lite då och då så var kul att se andra syskonet zouiten liksom! och en riktigt pingla det där, zahra om jag inte minns helt fel? älskar hennes hårfärg + frilla!!

Reply
Elin

Världens finaste båda två!! Det finns avundsjuka människor vart man än vänder sig, keep your head up high finisar.

Reply
Malin

Håller verkligen med vad du säger om hur tjejer jämför varandra. Så fruktansvärt ledsamt!

Reply
Maya

Men gud! Jag följer dig på instagram och när jag såg bilden tänkte jag gud vad snygg hennes syster är. Ni är båda så sjukt snygga, strunt i avundsjuka tonåringar!

Reply
Hanna

Jag beundrar dig så himla mycket kenza!
Jag läser din blogg varje dag!
Jag beundrar att du är en sån stark person jag önskade jag också kunde vara lika stark som dig!
Du är så himla vacker och det är din syster också!
Skit i vad andra säger folk är bara så jävla avundsjuka!
Tack för att du har världens bästa blogg
Du är bäst kenza! <3

Reply
Rebecka

Jag är inte modeintresserad så läser inte din blogg men hittade hit via Lady Dahmer. Kloka ord.

Reply
Sanna

Skoja du med mig eller? Hon är ju hur fin som helst!! Ni båda är skit snygga! Och att hon har septum?!!! Gaaaaah va snyggt!!!

Reply
Julia, Junes+abstracts

Jag tycker att många som kommenterar skjuter sig i foten när de försöker mena väl. “Ni är vackra båda två!” osv. Kenza har inte bett om någons åsikt, sluta ta er rätten att “godkänna” Kenzas och hennes systers utseende!

Själv säger jag: det är väldigt värdefullt att ha en syster som man kan lita på, prata med och söka stöd hos även om man inte ses så ofta. Min syster bor 100 mil ifrån mig men hon betyder väldigt mycket för mig. Härligt att ni har varandra!

Reply
Julia, Junes abstracts - schampo är för fegisar

Risk för dubbelkommentar, det blev något fel när jag skrev den förra. Jag tycker att många kommentarer skjuter sig i foten i syfte att mena väl. “Ni är båda vackra!” osv. Grejen är den att Kenza inte har bett om någon annans åsikt om hennes och systers utseende, oavsett om det är positivt eller negativt. Man tar sig rätten att “godkänna” eller “icke godkänna” andras utseende när man säger att någon är vacker eller ful. Sluta med det!

Själv säger jag: min syrra bor 100 mil bort och vi ses inte så jätteofta, men hon betyder mycket för mig. Härligt att ni har varandra, Kenza!

Reply
Rebecca

Ni är båda hur fina som helst ju!
Du har helt rätt i det du skriver, det är nästan alltid tjejer som dömer varandra för olika saker, det är hemskt!

Reply
Vivi

De är bara idioter som skriver något sådant, det är inte ens lönt att bli bry sig om dem. Ni är två helt olika människor och vackra på ert eget sätt!

Reply
Alexandra

Hemska jävla människor. Jag säger bara, en fin bild på två fina tjejer! Men framför allt så vill jag också säga att, även om jag inte känner dig och inte ens träffat dig, så är mitt intryck av dig från bloggen att du verkar ha en awesome personlighet! Vissa som blir kända och rika kan inte hantera det utan att bli snorungar, men du Kenza verkar liksom ha kvar båda fötterna på jorden, du verkar som en astrevlig tjej, intelligent och med fina värderingar och dessutom skön humor!

Ha en fin dag!

Reply
Daniela

Man ser verkligen att ni är systrar, ni har nästan identiska ögon och samma vackra drag runt munnen. Älskar för övrigt din systers hårfärg! Fortsatt fin måndag!

Reply
Maria

Din syster är otroligt vacker och allt annat är en lögn! Tjejer kan vara så elaka mot varandra så att det är vidrigt.Vad det beror på är ju som känt oftast avund. Tjejer måste skärpa sig och behandla varandra med respekt och snäll ärlighet! Fördomar och elaka kommentarer är tyvärr vanligare än komplimanger i samhället. Skärpning!

Reply
Sofia

Fy så fult gjort, blev hemskt ledsen när jag läste detta. Förstår inte varför någon skulle ha något behov av att jämföra era utseenden,herregud, vad har folk för fel? + NI är jättevackra båda två!!!

Reply
Sara

HAHA, driver folk med mig. säger inte det här för att vara snäll. säger det från hjärtat. Din stora syster är fan skit snygg. utan att överdriva. Ni två är lika vackra. Och ni har samma ögon också

Reply
teabird

men alltså helvetet så stört??? Håller helt med dig, Kenza. Jag tycker ni båda är lika vackra och hon ser ju ut som en jättefin person som verkar rolig, snäll etc. Alltså wtf, en del människor är så osäkra och äckliga som personer att det är helt jävla stört. FY. FAN.

Reply
Jenny

Supersnygga båda två, väldigt olika. Förstår att du blir irriterad över jämförelserna då det inte har någon betydelse vem som är “snyggast”. Och kan man ens säga “snyggast”, det ligger ju helt i betraktarens ögon. Frågan är varför betraktaren så ofta känner behovet av att uttrycka det så tydligt? Jag blir sjukt irriterad när jag läser vad du skriver och jag håller verkligen med dig. Så synd med denna utseendefixering som tjejer blir utsatta för, och även utsätter andra för… Kan inte vi tjejer bara sluta upp med mobberierna och lyfta varandra i stället?

Reply
Sara

Hon är ju jätte vacker!!!! Hälsa henne det! Usch för störda utseende fixerade människor som tror sig ha rätten att säga sådana avskyvärda saker

Reply
Nohara

Ni är så vackra båda två! de som säger något elakt är ju bara avundsjuk att de inte är din syster, skit i de! de vill bara få ner dig på deras nivå och det är jätte lågt av de att göra så.. de kan bara gå och äta bajs! sjukt fin blogg kenza :) puss

Reply
Christine

Inget gör en så arg som när någon är elak mot ens syskon! Och varför måste alla tjejer utvärderas och jämföras utifrån nån jävla snygg-skala? Vad sägs som att belysa kvinnors prestationer, förmågor och personlighet istället?

Och vi vet väl alla, att det finns inget som är så fult som avundsjuka, elakheter och en taskig attityd.

Reply
alva

gud så lika ni är kenza! och ni båda är så otroligt fina! det är bara avundsjuka som skriver hat-kommentarer. & du får hälsa din syrra att hon har en as ball look! diggade den otroligt!

Reply
Amanda

Jag kommenterar aldrig blogginlägg, och förmodligen läser inte du ens detta. Måste bara säga: Jag såg insta-bilden och spydde på folks kommentarer, fy fan. Varför ska man lägga tid på att få någon må dåligt? Har ingen förståelse för det. Dodga deras vidriga kommentarer, låt inte dem nå dig. oavsett hur fula saker de skriver; kom ihåg hur mycket positiva saker folk skriver och hur mycket bra saker du har att vara tacksam för i livet.
Starkt av dig att klara av allt näthat! Hade inte klarat av det.

/A

Reply
Patti

Actually, my first thought was how obvious it is that you are sisters! You have the same eyes! Then I read the text with help from Google translator ;) and I really can’t understand how people can be so horrible, especially when they don’t even know the person they are talking about!
Just ignore them, they are not worth thinking about! :)

Reply
Hedda

Två otroligt fina. Även om ni är olika så är ni så lika haha. Förstår inte att människor orkar kommentera elaka/dumma/onödiga saker om andra människor? Det är bra att ni struntar i sånt trams och lever vidare! Kenza du är så otroligt grym på det du gör och du är ju såå VACKER SÅ MAN DÖR!

Reply
Kvinna

Det är patetsikt att folk skriver elaka kommentarer och jämför er två, absolut inget att ta åt sig av. Men samtidigt tycker jag att man borde tänka på vilken bild man sänder ut. Din blogg består av väldigt mycket fina bilder på dig, inget fel med det, men det sänder också ut en lite ytlig signal till mig som bloggbesökare. Lägger man ut sådana bilder så kan det bli en ganska utseendefixerad yta, därför kanske folk skriver om just yta. Självlart är det ingen ursäkt för dem som skriver elaka kommentarer.

Reply
Vanessa

Asså orka att människor ska hacka på det sättet, ni båda är lika vackra som ni är! Att folk kan vara så jävla utseendefrikserade! Det är ett utav det värsta jag vet! Det är fortfarande insidan som är viktigast, att folk fortfarande håller sig till de omogna nivån och aldrig kommer över det!

Reply
Alma

Ni är vackra båda två. Alla människor är vackra på sitt sätt, det är bara synd att människor är värre än djur. Så skit i vad folk säger.

Ha en bra dag!

Reply
NEEMEES.COM

Jag tycker ni är så lika :)
Likadant leende, ögonen och näsan. Så fina ni är tillsammans. Ni måste vara stolta över varandra :)

Visste inte att du har en storasyster. Kram på er

Reply
Balrog

Hade helt ärligt kunnat MÖRDA för att få se ut som din syrra. :( :(
Hon är seriöst en 11-poängare och lätt på min lista över 10 vackraste i Sverige.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*