• header

24e maj 2013

Hej bloggen ♥

Äntligen fredag! Jag sitter på kontoret och jobbar. Mår mycket bättre nu, har varit hos vårdcentralen och fått hjälp med min allergi. Fick tabletterna många av er rekommenderade (Aerius), samt en nässpray med kortison. Nu känns livet lite lättare igen, haha. De tog också blodprov på mig för att ta reda på exakt vad för pollen jag är allergisk mot (för att eventuellt kunna vaccinera mig mot det). Och jag som trodde att det skulle vara ett litet stickprov i fingret blev ju helt paralyserad när en stor nål åkte fram. ALLTSÅ JAG HATAR NÅLAR!! Jag trodde nästan att jag skulle svimma, det kändes som att jag blev tappad på allt blod i hela kroppen. Okej nu överdriver jag lite, men jag hatar sånt. Jag har fortfarande ont i armvecket, det känns som att nålen är kvar.. *RYSER*

Det var min morgon det! Ha en underbar fredag fina ni!

// Finally Friday! I’m at the office, I feel so much better now after I’ve been at the doctor. I got those pills many of you told me about, and now my life feels a bit easier again haha. They also took a blood sample to find out what exactly I’m allergic to. And I thought they would do like a little stick in my finger, so I almost fainted when they brought out a big needle. I HATE NEEDLES!! It still hurts in my arm, it feels like the needle is still there.. Ahh… Well that was my morning! I hope you’ll have a great Friday everyone ♥

44 Comments

Angelica

Omg jag upplever det exakt likadant! Alla mobbar mig men det känns verkligen som allt blod åker ut! X_x… får panikångest å svimmar. Stackars sköterskor haha… xD

Reply
amanda

Konstigt att du är SÅÅÅÅÅÅ rädd för att litet blodprov och dess nål när du tatuerat dig med en nål som är lika “stor”..

Reply
Malin Andrsson

Jag har vaccinerat mig och det funkade jättebra! Förut åt jag dubbla doser medicin varje dag och kunde ändå inte vara ute. Idag kan jag må nästan helt bra med bara lite medicin så det är superstor skillnad!! Jag rekommenderar verkligen vaccinatione. Är du rädd för nålar kan det dock vara traumatiskt eftersom du måste ta sprutor med jämna mellanrum. 1 för varje pollen du vaccineras mot. Först 1 gång/veckan i 16 veckor sedan blir det efter 2 veckor, sen en månad och tillslut var 6 vecka i tre år typ. Men det är verkligen värt det! :)
Kram!

Reply
Ebba

HJÄLP! Jag ska beställa Kenza 9 i röd men måttabbellerna är aldrig samma på olika sidor? HJälp mig, det är mycket pengar så jag vill ju inte beställa fel :( eller vet du nån butik i stan som säljer dina jackor? Vilken storlek har du?

Reply
Julia

Tycker ivyrevel ska komma nuuu. Trött på era “soon” haha :D Är så nyfiken!

Reply
Emmy

Längtar så sjukt till ivyrevel släpps! Den toppen är så otroligt snygg, sen att allt klär en skönhet är en annan femma

Reply
Emelie

Skulle dom inte fungera vill jag verkligen rekomendera Loratadin Orifarm, så bra! Är jätteallergisk på sommarn med all pollen och björk och nästan ingen medicin funkar men känner knappt något med dessa, verkligen super.

Reply
Vendela

Hade också väldigt, väldigt svårt för nålar tidigare… Men nu är jag blodgivare! Tanken på att verkligen kunna hjälpa någon annan, och till och med rädda liv gjorde att jag lyckades gå rakt emot min rädsla, och nu tycker jag det är roligt att ge blod och ta blodprov (weeeeiiird jag vet…) Fundera på att bli blodgivare iaf, känns bra både för att man gör det för någon annan och för att man överkommer sin egen rädsla! (Som när jag började ta ut spindlar själv istället för att ropa på mamma, haha…. ) KRAM! :) Fin är du!

Reply
Hanni

Krya, btw, när ska ditt märke komma ut?
Har väntat, från din skjorta så ser jag att det kommer vara riktigt coola kläder?

Reply
Ida Ekholm

Jag hatar också nålar. Jag kan se en nål men när jag ska ta blodprov så blir jag illamående.
Jag har också allergi och jag använder aerius. Dom funka jätte bra. Fast nu när det är så mycket får jag ta nässpray och ögondroppar. Men det funkar inte alltid :(

Reply
Elli

Andvände du mascaran “define a lash” på den bilden? Hade du lösögonfransar eller böjde du?:)

Reply
Johanna

Haha! Och jag som jobbar i vården tycker det är skitkul att sticka! Usch vad det måste vara jobbigt att vara rädd för nålar :( Hoppas du får svar i alla fall :)

Reply
Jennifer

Hej, jag är en tjej på 15 år som bloggar om fotografering, de bästa stunderna i livet och bara allmänt härliga saker! :) kolla in :)

Reply
Gabriella

Hahaha jag fattar inte att så många är nålrädda. Eller jo, det är väl inte så konstigt egentligen.. Men folk måste tycka att jag är galen som FRIVILLIGT får största nåljäveln i världen instucken i armvecket. Är blodgivare ;)

Reply
anna

eller det kanske känns annorlunda med en tatueringsnål (jag är själv inte tatuerad så jag har ingen aning).

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*