• header

Någon som har storlek 38….

….och vill ha Jeffrey Campbell-skorna ovan? Det är samma modell som de svarta i skinn jag har och använder hela tiden, fast dessa är i brun mocka. Jag råkade nämligen få hem fel storlek, och nu när jag har fått 37orna (jag ligger mellan 37-38 så dessa 38or passar dig som ligger mellan 38-39) så tänkte jag att jag tävlar ut 38orna istället för att skicka tillbaka dem. Jag vet ju att ni älskar skor lika mycket som jag.

SÅ, den som vill ha dessa skriver en kommentar till detta inlägg. Skriv fulla namnet på skon (svaret hittar ni HÄR) samt en kort liten rad om varför du vill ha skorna. Glöm ej mailadress. Jag drar en vinnare imorgonbitti! :)

// Sorry, this competition is for people in Sweden only.

TÄVLING AVSLUTAD

3,588 Comments

Emma

Rum Moto Boot Tan JEFFERY CAMPBELL, jag skulle jätte gärna vela ha skorna, kollat på dom länge men aldrig haft råd! Skulle verkligen bli överlycklig!

Reply
Filippa

Jag äger inte ett enda par klackar och jag har dessutom suktat efter dina svarta skor sedan jag såg dem för första gången! Jag skulle bli helt överlycklig över dessa Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell skorna!! :D

Reply
Linnea

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

varför jag vill ha dessa?
jag kommer se ut som en prinsessa!
att en dag få se ut som du
det vill jag göra nu nu nu!
Ge mig dessa mocka så ska
jag både tacka och bocka :)

Reply
Sara Fors

Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell.

Det skulle vara en dröm för mig att få äga ett par JC boots. Har alltid älskat dom sen jag såg bilden på dig i somras med en kjol med vackert fall dock så har de alltid varit utsålda och aldrig tillgängliga när jag leta efter dem på tex. Henry Kole. Tack för att du ger oss kenza-fans chansen att få äga dina skor!

//Sara Fors, email:[email protected]

Reply
Kajsa

Skorna heter rum moto boot tan, jeffery campbell.
Jag vill ha dom här skorna för att det är skolavslutning om 16 dagar och jag har inga skor, hittar inga och dom skulle va perfekta till min turkosa klänning, tycker att färgen på skorna skulle va jätte fint till klänningen! :)

Reply
Hanna

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell

jag skulle jätte gärna vilja ha skorna, min bästa kompis är helt kär i dom skorna och hon fyller år snart, skulle varit helt perfekt present! (jag kan inte ha dom själv, har tyvärr storlek 39-40)

Reply
DIANA ÖSTERBERG

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Just nu är jag på jakt efter ett par boots, då jag inte har några just nu. Hittar inga tillräckligt snygga, eller så är de svindyra! Jag Lånar utav mina systar, och känns trökigt att fråga varje dag “kan jag få låna…”.

Håller tummarna! :)

[email protected]

Reply
Frida Larsson

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell
Har länge kollat in denna modellen,
passar vid de flesta tillfällen.
Lika snygga som du,
vill ha dem på mina fötter nu!,
Jeffrey Campbell – dress you well!

Reply
P

Skorna heter Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell.

Jag vet knappt vad jag ska skriva för att övertyga dig, men när jag såg skorna så föll jag direkt. Min vän köpte såna för ett tag sen och när jag såg dem tänkte jag “varför köpa såna när det finns massa andra fina skor…”, men herre min jesus va fina de var på! Passade till allt. kjolar, shorts, jeans. Allt. Därför skulle jag älska att få dessa.
Kram!

Reply
Erika

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell!

Jag skulle vilja ha dessa skor för att jag älskar dem och jag skulle bära dem hela, hela tiden och för att det skulle vara en dröm att få gå i ett par Jeffrey Campbell skor som du Kenza har varit ägare av ! :)

Massa kramar från Erika <3

Reply
Sanna Olsson

Men gud vad kul att du väljer att göra så istället!!

har alltid velat ha ett par lite mer vardagliga klackar och dessa skulle vara perfekta!

tack för en grym blogg och en grym tjej!

you go girl, bra förebild för oss! tack!

kramisar

Sanna

Reply
steph

åhh vilka snygga! ville bara berätta att jag verkligen ser upp till dig. Inte bara utseende mässigt, utan du verkar vara en riktigt god tjej! du gör mig motiverad till att träna och vara hälsosam! skulle vara extremt tacksam om jag vann skorna! pussss ❤

Reply
Jessica Håkansson

Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell

Om man hade dessa par skor så är det som om man är i himmelriket barje dag! Har testat dem en hel del gånger men de har aldrig blivit av att jag har gått och köpt dem. Min budget är inte så stor nu, jag har en hel andra prylar jag behöver lägga mina pengar på. De passar till många outfits, klänningar, shorts, kjolar, jeans YOU NAME IT! Om jag vann så skulle du aldrig se dem ligga och skräpa i min garderob, jag skulle använda den hela tiden eftersom de passar till allt, tom så skulle jag kunna ha på mig dem när jag sover.

De skulle även passa väldigt bra till min skolavslutningsklänning jag har införskaffat!
Kram
Jessica Håkansson

Reply
Sana Kader

Rum Moto Boot Tan by Jeffrey Campbell!

Jag vill inte vinna skorna till mig själv utan till min allra bästa kompis! Hon fyller snart the big 20 och förtjänar det bästa, dessa skor är gaaaalet dyra speciellt när man är en fattig student också haha, det skulle vara sjukt kul både för mig men också att kunna ge min älskade vän något hon förtjänar och ser bra ut i!
Hon har en stor del i mitt liv och att ge henne något som hon älskar skulle göra mig så otroligt glad och lycklig! =)

Kram Sana.

Reply
Emelina

Hej du kanske redan har dragit en vinnare men men.. :)
Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL
Jag är för tillfället gravid och är shopping tokig. Skor är typ det enda som är roligt att shoppa för det vet jag att jag alltid kommer i… :)

Reply
Emma

Hej Kenza!
Skorna heter Rum Moto Boot tan, Jeffrey Campbell!
Jag vill vinna, eftersom min stora kärlek och passion för skor tyvärr inte matchar min studentplånbok. Och just dessa skönheter skulle få mig att smälta lika fort som mjukglass en varm sommardag! Mmmmm(L)

Reply
cecilia

rum moto boot tan jeffrey campbell, jag skulle gärna vilja ha dom eftersom att jag själv letar efter ett par bech(?) bruna med lite klack som jag tycker är en jätte snygg model o tränd sm passar till sommar klänningen o höst o vår osv , och gratis är väl alltid gott ? ;) nej men skäm o sido, skit snygga!

Reply
Jessica Sundin

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell

Vore en fröjd för fötterna att få dessa snyggingar! Att de är bruna är bara perfekt då det nu är sommar och svart känns lite för tungt..

Reply
Elin

Jag vill vinna Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell, för att jag skulle ge skorna till en av mina bästa kompisar. Hon har storlek 38, älskar högklackat och dessa är hennes stil. Jag vet att hon skulle bli jätteglad så jag hoppas att jag vinner. Delad glädje är ju dubbel glädje! :)

Reply
O.G

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.
Jag skulle vilja ha dom för att dom är så grymt snygga!

Reply
Diana

Rum Moto Boot Tan Jeffery Campbell heter skorna. Jag har storlek 38 och jag äger inte några skor av detta märket eftersom ag är en fattig student haha:/ Så det skulle vara hur coolt som helst att få skor hemskickade av dig och att jag kommer äga ett par Jeffrey campbell som ingen här vart jag bor har exakt denna modell. Då jag kommer sticka ut från mängden som bara har dem vanliga skorna från jeffrey campbell.Jag håller tummarna för mig själv haha,tack på förhand finaste kenza!!

Reply
Hanna

Rum Moto Boot Tan :)
Ska till England i höst och studera i 3 månader, vore riktigt kul att få gå runt där i dessa skor som är så sjukt snygga!

Reply
Fanny

Rum Moto Boot tan Jeffrey Campbell heter modellen på skon! :)
Jag vill vinna för att jag ÄLSKAR den typen av klackskor! Den lite klumpiga typen med tjock klack :)
& Har nyss köpt en väska som är identisk med färgen på skon haha & gud vad fint de två hade vart tillsammans :D

Kram!

Reply
Fannie

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell heter dom.
Jag skulle verkligen vilja bära dem på min konfirmation då jag vill vara extra fin och sticka ut lite från alla vita klänningar. Det skulle betyda mycket!
Kram!

Reply
Julia Je

De heter Rum Moto Boot från Jeffrey Campbell!!!

Jag har spanat in en klänning från ditt egna märke, IVYREVEL som jag hoppas att jag kan bära på min skolavslutning med de här snygga skorna ;) :D

Reply
Sara

Rum moto boot tan, Jeffrey Campbell. Jag som inte äger ett enda par klackskor skulle mer än gärna vilja ha dessa som jag dessutom inte själv har råd med. Perfekta året runt! :D

Reply
Karla Härdin

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.

Jag skulle bli såå glad om jag vann denna sko! Den är både tidlös och så grymt snygg, älskar färgen. Den är verkligen så himla fin.
Tack för att du är en sådan härlig människa som ger så mycket inspiration!

Reply
Emma!

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell
Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna dessa skorna för att kunna ge till mig älskade mamma som så ofta ger mig saker så skulle jag vilja ge henne nått hon skulle bli superglad för!, dessa hade passat henne perfekt då hon äääälskar denna modellen! :)
Puss!

Reply
Emilia

Rum moto boot, Jeffrey campbell

Jag skulle vilja ha skorna för att jag så länge jag kan minnas velat ha ett par Jeffrey campbell skor! Och efter att se dig matcha liknande skor i alla fina outfits har det bara gett mig större cravings! :)

Reply
Tove Söderström

Skonamn: Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.
Ålder: 18 år
Bor: norr om Stockholm, Sollentuna.
Motivering: mina favorit skor sen långt tillbaka men som jag aldrig haft råd med. Lever endast på studiebidrag så kommer nog inte ha råd med dem heller. Skulle använda dem nästan varje dag, så inga skor som går till spillo här inte. Vore super tacksam.
Kram, Tove

Reply
Sarah

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell

Jag skulle vilja vinna dem här för att jag hade dem här tidigare och jag hade sparat och sparat för att verkligen kunna köpa dem och då när jag hade köpt dem så hade jag dem i skolan och vi måste ta av oss våra skor där och det var då dem blev stulna och nu har jag ej råd att köpa ett nytt par.

Reply
Mire

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.

Jag skulle jätte gärna vinna då jag aldrig har råd att köpa snygga skor. Äger endast ett par converse, & om jag vill ha ett par andra skor på mig så får jag låna min systers, då jag varken får någon månads eller veckopeng, och har snåla föräldrar. Skulle verkligen vara världens lyckligaste om jag vann! Beundrar dig och din stil som in i helvete, men har inte pengar för att kunna klä mig som du, vilket verkligen suger så jag bor i Kalmar, går i en skola där alla har märkeskläder.. :// SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!! Skulle vara en dröm om jag vann!!

Reply
Hanna J

Svar: Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.

Vill gärna vinna de underbara skorna! Lägger hellre min föräldrapenning på min dotter och familj så det är sällan jag unnar mig själv saker, som tex snygga dyra skor :)

Reply
Wintana

Svar:Jeffrey Campbell rum moto boots
skorna är ur snygga jag älskar verkligen din blogg.dig.allt du gör känns bara så rätt!<3<3 du är otroligt vacker och har en fantastisk personlighet jag har aldrig träffat dig men bara du skriver så vet jag hur du är som person<3:) jag brukar inte läsa bloggar men din är såååå intressant och fantastisk går inte 1 timmar utan att jag kollar ! hoppas du väljer mig älskar dig1<3

Reply
Fanny

Hej! skorna heter Rum moto boot tan Jeffrey cambell.

Jag vill väldigt gärna ha dessa skor eftersom de är så sjukt snygga!

Reply
Elin

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell :)
Jag vill så gärna vinna dem då de är skitsnygga och skulle vara en perfekt studentpresent! Har alltid drömt om ett par JC skor :)

Reply
Linnéa

Hej! Rum Moto Boot, Jeffrey Cambell ! :D

Jag vill ha dem här skorna för det skulle vara perfekt till mig som är så kort, och om bara ett par veckor är det avslutningsmiddag och skolavslutning och det skulle vara så bra om jag fick dem skorna, har nämligen inte pengar för att köpa ett par med klack själv, så har inte kunnat göra det än! Och så börjar jag gymnasiet i höst, känns som jag kommer vara kortast av alla där, dessa skor skulle jag använda på vardagen i skolan då, skulle bli så mycket självsäkrare och längre och snyggare ;) Har lite komplex för jag är så kort nämligen. Det skulle betyda jätte mycket om jag fick dessa skor! Ett plus är ju att dem är såå snygga också! Precis min storlek, jag ligger mellan 38-39! Så snällt av dig att du ger ut dem till någon av dina läsare! du är bäst Kenza. Kram Linnéa

Reply
Elsie Dryden

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.
Så snygga skor! Har inga liknande :)

Reply
Jandan Farouk

Dessa skor heter Rum moto boot Jeffrey Campbell

ska bli intressant o se hur stor chans man har att du ser detta lilla inlägg bland alla dessa flera tusen comments.. Men Kenzzzzz jag älskar dom ..<3

Reply
Sofia Hagberg

Skorna heter Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell.

Jag skulle vilja ha skorna för att jag älskar Jeffrey Campbell och inte har råd att köpa ett eget par. Vore riktigt grymt att vinna!

[email protected]

Reply
Michaela

Rum Moto Boot tan Jeffrey Campbell.
För det första så är de riktigt snygga. För det andra så har jag jobbat otroligt mycket den senaste månaden samtidigt som jag har hanterat gymnasiet, och dessa skulle definitivt pigga upp mig och passa i härliga sommartider :)

Reply
Maja

Svar: Rum Moto Boot Tan från Jeffrey Campbell.

Jag skulle vilja vinna för att bland annat kunna matcha dom till somriga klänningar och bruna ben i sommar!

Reply
Linda

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell !!!

Till min fina lilla syster :) Jag skulle vilja vinna dessa fina skor till min lilla syster. Hon ser så mycket upp till dig och vi båda följer din blogg dagligen. Om inte flera ggr om dagen. Vi bor i olika världsdelar, jag i nord afrika och hon i Sverige sen ett par år tillbaka. Att få vinna dessa till henne hade vart helt underbart. Puss o kram!

Reply
Johanna S.

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Måste först säga att du Kenza, är så ofatbart snäll som är villig att lotta ut dessa skor till någon av dina läsare, och din blogg är så inspirerande och fin! Du är verkligen någon man kan se upp till.

Och det är därför jag vill vara med i tävlingen för att försöka vinna dessa till någon som Jag ser upp till, min mamma.
Det är så att hon snart fyller år och jag vill ge henne något alldeles speciellt. Hon har haft det svårt under en lång tid efter att ha genomgått ca 5 misslyckade ryggoperationer. Så att få se henne glad och ge henne dessa vore som en dröm.

Ta hand om dig Kenza, du är verkligen Bäst!

// Johanna Söderberg

Reply
Denise Wallin

Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell heter skorna.
Jag skulle sjukt gärna vilja vinna dom därför att jag är ett stort fan av dig, och att vinna dom av dig skulle vara jättekul. Sen älskar jag Jeffrey Campbell skor också och just dessa är brutaalt snygga och jag tror dom skulle sitta väldigt snyggt på mig, hehe. Tyvärr har jag själv inte råd till dom och jag har inga klackskor som passar just nu, så detta skulle verkligen vara perfekt.
Puss och kram! ♥

Reply
Selma

Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell….Ja och jag vill ha dom för att dom är jättefina och för att jag inte riktigt har råd med att köpa dom själv, har provat dom och gått runt med dom i butik, men känns som att den kärleken får förbli en dröm, dvs om jag inte vinner dom här.

Reply
Stefany Yalda

Rum Moto Boot Tan,Jeffrey Campbell :)
Jag älskar jeffrey campbell skor och gud vad skönt det skulle vara att vandra runt i dem här i sommar! ❤

Reply
Mahtab

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.

Platsen i min garderob som är sparad till “De snyggaste skorna” står fortfarande helt tom, just därför skulle jag bli jätteglad om jag vann dessa skor!

Vill också säga att jag älskar dig och din blogg! Kommer alltid finnas här och försöka vara så stöttande jag kan :)

Reply
Sofia Strömqvist

Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell heter modellen!

Du är och har varit en av mina största idoler inom mode. Jag började läsa din blogg för kanske 3-4 år sedan, och med dig som inspiration har mitt intresse för kläder och mode vuxit starkt. Din känsla för mode avundas jag, och motiverar mig till att experimentera själv med kläder. Du är min förebild, en riktig inspirerande kvinna är du och det skulle vara en “Dream come true” ifall jag skulle vinna dessa underbara skor. Speciellt då jag endast i mina drömmar skulle kunna köpa de med tanke på priset. Vet att chansen för mig att vinna är 1 på vet inte hur många, men snälla kenza, du är min största idol.

Älskar din blogg, kram!

Reply
Linda

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.. Helt klart för att skor är det bästa som finns, och att få ett par sådana här är ju verkligen en dröm!

Reply
Sandra Alm

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Jag har alltid suktat efter dessa skorna, men inte haft råd att köpa dom.. Jag fyller 20 år snart och det hade varit en fantastisk present om jag hade vunnit dessa! Jag menar, vem vill inte ha dom? De är otroligt snygga! :)

Reply
amanda '

Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL
Jag skulle vilja ha dessa skor därför att det skulle verkligen vara en dröm att få äga ett par Jeffrey Campbell skor. Jag skulle inte kunna lägga så mycket pengar på ett par skor och vinna dem av en sån fin människa som dig hade varit en dröm!

Reply
Emmy

Rum moto tan, jeffrey-campbell.

Jag vill vinna dessa skor av den enkla anledningen att jag är förälskad i JC-skor men plånboken håller inte “/

Reply
Linnea

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Nybliven mamma som bekräftar myten; fötterna blir större efter man fått barn!! Nu är alla de för små paren bortskänkta och jag är nöjd med det men i hemlighet drömmer jag om ett nytt par så jag kan mata min borttynande fåfänga lite ;) Inte för att jag egentligen behöver såhär snygga skor mer än någon annan, men var dom mina skulle jag helt klart slita dem med hälsan.

Reply
Julia

Run Moto Boot Tan Jeffrey Campbell.

Hahaaa, those are my little sister’s dream shoes:) That would be a cool present for her 23rd birthday in a week:) Because giving someone you love soooo much, something they want – is HAPPINESS, isn’t it?:)
Thank You, Kenza!

Reply
Erika

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell!

Ååh, min vän fyller snart 20 och hon skulle bli så SJUKT glad och överraskad om hon skulle få se dessa ligga i presentpåsen från mig!

[email protected]

Reply
Elsa Halling

Rum Moto Boot Tan Jeffrey campbells

Hej bästa kenza!
Varför jag vill ha dem, förutom att jag är typ helt kär i dem och har ritat av dem på en fashion-bild uppgift i skolan och drömmer om alla outfits man kan ha med dem? Ja, dem är ju dödligt snygga också, och i min storlek ;)
Kram

Reply
Klara Johansson

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell heter skorna!

Jag skulle verkligen bli glad att vinna dessa då de hade varit sååå snygga att ha på min student, då jag har klänning kris och pengar kris så hade verkligen ett par Jeffrey Campbell skor lyst upp hela min student och hela mig!!

Reply
Revati

Skämtar du med med Kenza!!! Jag ÄLSKAR dom här skorna varje outfit som du har med dessa svarta kollar jag alltid och tänker ” GE MIG DOM ” och så kommer jag in på din blogg och här tävlar du ut “Rum Moto Boot Jeffrey Campbell” skorna i MIN storlek! *fingers crossed* :)
HA EN BRA DAG KENZA! KRAM Revati!

e-post : [email protected]

Reply
Elina

Sent ute förmodligen, men vad tusan!
Rum Moto Boot heter skorna :) SJUKT snygga!!!

Reply
elin

Rum Moto Boot tan heter skorna och jag skulle SÅ gärna vilja ha dom eftersom att jag sökt ett par tanfärgade boots hur länge som helst. När jag hittade dessa så kände jag JAAAAA och när jag sen såg prislappen så kände jag NEEEEEEEJÖÖÖ……. Sånt e livet va! Men nu kanske jag har min chans! Pöss! <3

Reply
Julia

Rum Moto Boot Tan – Jeffrey Campbell
Skulle så gärna vilja vinna dessa skor då de skulle bli perfekta till min brors student. Ville ha något riktigt speciellt att ha på mig, men några nya skor har jag inte råd med :(

Reply
emelie

Rum Mot Boot Tan, Jeffery Campbell

Jag skulle vilja ha skorna för de skulle passa så mycket till olika sommar outfits och det är dom perfekta som jag har sökt :)

Reply
Suzi

Hej Kenza!

Svaret är: Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL

Jag skulle jätte gärna villja ha dessa skit snygga skorna. Som tur är just min sko stolek 38! Själv skulle jag inte kunna köpa dom.

Jag läser din blogg varje dag. Älskar din kläd-stil!

KRAM PÅ DEJ!

Reply
Iris Appelbom

HEEEJ! Jag skulle såå gärna vilja ha Rum Moto Boot Jeffrey Campbell då jag inte har några Campbell skor och de skulle se uuunderbara ut med den outfiten jag tänkte ha på skolavslutningen! Kram! <3

Reply
Elin Kvist

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell..

Jag skulle vilja vinna dem för att ge dem som en present till min kära syster, för att gratta henne! vore så häftigt och roligt!!! kram

Reply
Fanni Jokimäki

Skorna heter Rum Moto Boot Tan och jag älskar dom! Har tänkt beställa dom svarta hur länge som helst nu, men dom kostar ju en del… Skorna var ju nästan ännu snyggare i den här färgen och jag skulle bli så glad om jag vann dom :D

Reply
Malin

De heter Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell. Jag verkligen älskar Campbells skor men har inte råd att köpa några själv… Känns så himla tråkigt eftersom jag verkligen älskar skor, men inte har möjlighet att köpa de jag vill ha. Dessa är fantastiskt snygga, älskar färgen! Går att matcha till allt möjligt – supersnygga till jeans och en skinnjacka, eller en klänning om man vill få en söt look lite rockigare. Jag skulle bli överlycklig om jag vann! [email protected]

Reply
Maja

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Det skulle vara en ära för mig att få bära de där skorna. Alldeles perfekta till festivalen i sommar!!! Jag älskar din blogg Kenza! Kram

Reply
Evelina

Skorna heter Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell. ;)
Jag skulle så sjukt mycket vilja ha skorna för jag har verkligen varit avundsjuk så himla länge! Jag tröttnar aldrig på dem! Jag har inte råd heller för jag går fortfarande i skolan så jag skulle bli så himla glad! Det skulle vara så coolt att ha lika som du! Min största idol lixom! Jag skulle vara så tacksam!
Så jag får hoppas på det bästa!
Kram! :D <3
[email protected]

Reply
Olivia

Rum Moto boot tan, Jeffrey Campbell

..är namnet på skorna! Jag skulle vilja ha dessa då de är skjutsnygga och skulle vara så fin med ljusa jeans eller någon fin blommig eller vit klänning, lite bohemiskt nästan. Skulle verkligen behöva ett par bruna i min gaderob!
När jag ändå håller på så har du en super bra blogg som jag kollar dagligen, kram!

Reply
Madelene

Svar: Rum Moto Boot Tan, Jeffert Campbell.

Jag trampade snett igår och har spenderat dagen på akuten.
Just nu hatar jag min onda fot, men om den hade en fin sko på sig tror jag att jag skulle kunna förlåta den för allt lidande! ;)

[email protected]

Reply
Amanda

Rum moto boot tan, Jeffrey Campbell! Jag vill ha skorna bara för att jag vill ha dem typ..dem e så pretty som en midsommarnatts dröm :D

Reply
Vilma

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Eftersom jag precis fått hem en vit superfin klänning som de här skorna skulle passa perfekt till! Jättefina:)

[email protected]

Reply
Susanna

Rum Moto Boot Tan , jeffreys ! Ljuuuvliga skor som skulle passa perfekt till sommarnätterna till mina nya jeans shorts eller söta blom klänningarna :) ha det så bra !!! :))

Reply
Petronella

Hej Kenza! Skorna heter “Rum Moto Boot Tan” Från Jeffrey Campbell.

Jag vill hemskt gärna vinna skorna eftersom att jag behöver fylla på min sommargarderob med snygga skor! Skorna är ju väldigt dyra också och hade aldrig haft pengar att lägga på de! De är ju så grymt snygga också! Sen är jag väldigt kortväxt så att komma lite högre upp hade inte varit fel!

Håller alla tummar och tår!

Mail: [email protected]

Reply
Vilma Isaksson

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.

Jag äger inga högklackat och skulle gärna vela ha ett par, och då vill jag såklart också ha ett par snygga! Dom här skorna är hela roligt snygga, jag för varje gång jag ser dom :o
Och jag får endast 500kr i månaden och de räcker inte till ett par skor när jag samtidigt vill ha massa andra saker så jag skulle gärna vela ha dom här så jag kan köpa något snyggt att ha till dom!

Reply
Charlotten

Rum moto boot tan, Jeffrey Campbell.

Om denna sko jag kan drömma men aldrig vilja gömma.
Jag skulle kunna göra vad som för denna sko, till o med heta Barbro.
Även en Åsna på ett zoo i Örebro skulle glo på denna sko.

Så Kenza snälla sluta menza & ge mig denna sko så jag slipper tröstäta Marabou..

hehehe, puss o kram hela dan :)

Reply
sara

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell. Tar studenten om 2v och hade varit perfekt till studentklänningen :)

Reply
Lovisa H

Rum Moto Boot Tan, Jefferey Campbell.

Det vore väldigt häftigt att gå i ett par skor från Jefferey Campbell, hade kunnat ha dom på skolavslutningen t.ex. och vid andra tillfällen. Även fast jag är ung hade jag känt mig lite speciell och cool på något, och det är min storlek :)

Reply
Felicia Asplund Fors

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Jag vill sååå gärna ha Jeffrey Campbell-skor. Tjatat på mamma, men dom är för dyra. Har inga skor med klack, och jag är snart 15 år! Herregud, hahaha.. Skulle vara en dröm att få de skorna som du har haft!(även om du inte använt dom..)
Puss&Kram!

Reply
Hannah

Rum moto boot tan Jeffrey campbell.
Skulle gärna vilja ha dessa skorna! De är så snygga och skulle passa jättebra till min avslutningsklänning :)

Reply
Victoria

Hoppas jag fortfarande kan delta eftersom du ej presenterat vinnaren än.
Modellen heter: Rum Moto Boot Jeffrey Campbell och jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa till min mamma som fyller år snart. Hon har tittat på dessa ett tag och vet att hon skulle bli överlycklig om hon fick dessa. Hoppas på det bästa för hon förtjänar mycket, vilket för övrigt alla mammor gör hehe :D

Reply
Erika

Åh!! Rum Moto Boot Tan heter de och de är så gaaaalet fina!<3

Jag blir sååå inspirerad av din stil och vill verkligen bygga upp en finfin garderob. Jag är så modetokig så du anar inte och dessa skor är lycka för mig. Nu håller jag tummarna att jag blir den lyckligaste tjejen på jorden imorgonbitti!

Kram på dig Kenza!

Reply
Sanna

Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPELL heter dessa snygga skor! Jag skulle vilja ha de eftersom jag snart har bal med skolan ( går i nian ) Jag har letat som en tok efter ett par snygga skor, men det har varit omöjligt att hitta några …. Dessa hade varit perfekta eftersom de matchar med min klänning! Sen så äger jag inga snygga klackskor och speciellt inte JC skor! Åh dröm skor!!

Puss och kraaam

Reply
Tone

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.
Jag skulle vilja vinna dessa för att sedan ge dem till min underbara syster för att ställer upp i vått och tort.

[email protected]

Reply
Emma Larsson

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell ! :D
Jag blev dumpad idag av min pojkvän som jag varit tillsammans med i nästan ett år över facebook-chatten. Jag skulle behöva dom här skorna för att rocka studentveckan och visa han vad fan det är han missar! /norrlands kramar från mig till dig, du äger Kenza! Puss!

Reply
Frida Alexandra Törnqvist

Tjeeena! Fulla namnet på skorna: Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL.
Jag vill (skulle vilja) ha skorna eftersom de är perfekta till sommaren. Passar bäst till bruna långa ben. Jag skulle använda dom på skolavslutningen, peace & love eller på en grillkväll i sommar! Sen såklart för att det är SKITSNYGGA och varje tjej bör ha ett par JEFFREY CAMPBELL i garderoben ;)

Reply
Kajsa

Hej Kenza! Skon heter; Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell!

Jag vill ha skorna för att jag förtjänar dom efter detta år! Tar ÄNTLIGEN studenten med efter mycket slit, bra betyg, extra jobb och distansförhållande! Jag ser nu fram emot allt vad framtiden har att erbjuda och är säker på att jag kommer ta den med stor med dessa på! Tack för en bra blogg!=)

Kram Kajsa

Reply
tina salomonsson

Rum Moto Boot Jeffrey Campell, JC som du skulle säga ;)
Bor ensam i bostadsrätt å jobbar som timvikarie då jag nyligen blev av med jobbet, så mycket pengar över till shopping finns tyvärr inte =( Dessa skor är som en dröm <3
Ta hand om dig snygging!
XX Tina Salomonsson

Reply
ann-sofie

Jeffrey Cambell; Rum Moto Boot Tan. Snyggaste skorna jag har sett, mina absoluta drömskor. Att vinna dessa i din blogg ser jag som en chans på miljonen, dvs omöjligt, men hoppas kan man alltid. Slutar man hoppas då är livet i princip förlorat. Ha en fin dag, du kommer verkligen hitta en värdig vinnare till dessa skor, det vet jag :)

Reply
Linn Forsberg

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.

Det vore en dröm att få vinna dessa skor, av dig speciellt! Jag älskar Jeffrey campbell men äger sorgligt nog inga par.. Dessa skor är så otroligt snygga och exakt min storlek! Jag skulle älskat att ha dem till min nya klänning.

Du är bäst kenza, ha det underbart. KRAM <3

Reply
Gabriella Nyisztor

Hej Knenza!
Rum Moto Boot Tan jeffrey Campbell.
Varför jag vill vinna dessa skor? Jag vill vinna dessa skor för att jag är ett stor fan av dig + Jeffrey Campbell! Och ett par av dessa skor hade varit en 18 årings dröm att ha in sin sko samling. Min dröm är att en dag få äga ett par Jeffrey Campbell och om jag hade vunnit dessa skor från DIG så hade skorna fått mer betydelse, för du är helt enkelt en klart förebild och en riktigt fin människa! Hade burit skorna med stolhet och stort självförtroende för att jag skulle veta att dessa skor är från en av Sveriges finaste människa!
Du är bra Kenza, och hoppas du mår bra! Kram

Reply
Karina

Rum Moto Boot i färgen Tan av Jeffrey Campbell :) Jag skulle gärna vilja vinna eftersom de är så snygga och eftersom jag inte har några skor från Jeffrey Campbell men har alltid vellat ha ett par. Att man kan vinna ett par i min storlek är ju en underbar överraskning. Att vinna de, hos dig, skulle ju vara som en dröm!:)
Kram!

Reply
rebecca

jag är en jätte sko älskare, jag var på väg på en fest en gång för några veckor sedan då jag hade på mig ett par exakt likadana skor som du tävlar ut och så snubblar jag plötsligt och den vänstra klacken går sönder och ligger sönder bruten en meter bort och blodet forsa från benet … så kan det gå, det var en gåva från min mor så jag skulle bli mer än tacksam om jag skulle få chansen att på nästa fest glänsa i dessa underbara skor utan att ramla.

[email protected]

Reply
Emma

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.
För att jag älskar skorna å älskar din blogg:) Skulle se det som en tidig födelsedagspresent :)))

Reply
Cathleen Nyman

Rum Moto Boot (tan), Jeffrey Campbell!

Skulle älska dessa skorna och använda dem varje dag tills mina hälar inte klarar mer! Och som student i Oslo är detta guldklimpar i mina ögon när dem kommer från dig :D!

Reply
Gabrijela Stankovic, Mary Tran och Kristina Pettersson

Skorna heter Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL

Hej! Vi är tre tjejer som har varit barndomskompisar hela livet. Nu ska vi flytta till olika städer för att studera. Trots att vårat band aldrig kommer att försvagas så vill vi ha en symbol som stärker den. Vi alla tre har spanat i dessa skor alldeles för länge och fick tips på att du lottade ut dem. Vi alla tre har samma storlek och vi kör en remix på “systrar i jeans” fast denna version är “systrar i skor”

MAKE THIS STORY REAL!
Vi skulle vara supertacksamma! :)

Reply
Ellinor

Rum Moto Boot.

Min storlek!…tillsammans med tusen andra ser jag :)
Jájá, man kan ju bli en på tusen :) Toksnygga!!

Reply
Talita medal

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell :)

Jag vill har skorna för att jag vill vara lika cool som dig i sommar! <3
Puss o kram !! :)

Reply
Talita medal

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell

Jag vill ha skorna för att jag vill vara lika cool som dig i sommar! <3
Puss o kram !!

Reply
Minna Johansson

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.
Jag skulle vilja vinna dessa skönheter, för att jag skulle känna mig otroligt bekväm och fin i dom här skorna. Dels så är dom också så jääävla snygga och dom skulle passa perfekt till min skolavslutning samt fina sommarkvällar med vännerna! :)

Reply
Tess Ganevik

Skorna heter: Rum moto boot tan, Jeffrey Campbell.
Under det kommande lovet kommer det bli både mysiga dagar på stan, middagar med pojkvännen och familjen, sena grillkvällar med fina vänner och fler fartfyllda fester. Dessa skor passar i princip till alla outfits, de kan matchas med en söt klänning, vita jeans tillsammans med en fin topp och att ha dessa skor till en ganska enkel outfit skulle också bli helt perfekt, ett par skor som ger vilken outfit som helst det där lilla extra. Att vinna dessa skor skulle verkligen ge sommaren en grym start & jag skulle bli ännu mer taggad till alla fantastiska dagar & kvällar som väntas!

Reply
Donna

RUM MOTO BOOT JEFFREY CAMPBELL!!

Riktigt snygga skor, som man kan ha till allting. :D

Reply
Sanna Puoskari

Skorna heter Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell :)
Jag skulle vilja vinna dessa skorna för att de är så snygga och perfekta! Vem skulle inte vilja äga några sådana snygga skor? De passar till massa olika outfits och de verkar vara jätte härliga att gå i :) skulle blivit jätte glad om jag vann och skulle använt de väldigt mycket. Kram :)

Reply
Anastasia Sredojevic

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.
Jag skulle vilja vinna dem hära skorna åt min mamma! För att Hon är världens bästa mamma och hon fyller år nu i juni så jag skulle jätte gärna vilja översska henne med ett par snygga Jeffrey Campbell skor. Hon gör allt för mig och min bror och hon ger oss alltid jättefina saker och någonstans där på vägen glömmer hon bort att skämma bort sig själv lite, så jag tror att hon skulle bli SUPER GLAD om hon fick dem! Och jag lovar att dem kommer att sitta skitsnyggt på henne!

Reply
Ebba Gladh

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.

Har varken något klatschigt rim eller någon snyfthistoria men det hoppas jag inte behövs. För skorna är så fruktansvärt snygga att jag nästan skulle vilja hitta på en snyfthistoria eller knåpa på ett rim i några timmar! Håller mina fingrar och tår!!

Reply
My Landerholm

Hej! Jag skulle bli galet glad över dessa skor eftersom jag skulle använda dem tills klacken är platt och aldrig skulle kunna köpa ett par själv. //Bruden i före detta vita tygskor som snart faller sönder.

Reply
Linn Andersson

Åh guud! Min högsta dröm har gått i uppfyllelse!!! Du lottar äntligen ut ett par Jeffrey Campbell Rum Moto Boots, och dom är i min storlek också :D Mina absoluta favoritskor som jag har suktat efter SÅ länge, men inte haft råd att köpa. Nu har du verkligen gjort min kväll :)

Du är min största inspiration och jag verkligen ÄLSKAR din klädstil! Ibland tror jag att folk runt omkring mig tror jag är galen i dig och din blogg, så mycket som jag tjatar och pratar om dig hihi. Jag hoppas att din kollektion kommer ut snart så jag och de andra bloggläsarna kan ta och “gotta” oss i den! Kommer defenitivt

Reply
Linn Andersson

*kommer defenitivt köpa kläder ifrån din kollektion när den kommer ut!

Kraaaam från ditt största fan <3

Reply
Sofia

Rum Moto Boot Tan heter dessa skor.

Skulle gärna vinna dessa när mina favoritboots, de enda med hög klack, börjar se riktigt risiga ut. De har burits i vått och torrt (i alla väder och till alla kläder), vilket dessa också skulle göra om jag vann dem.

Reply
Marijam Azizuddin

Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell.
Jag skulle gärna vilja vinna skorna eftersom att min syster fyller år om ungefär en halv månad (13/6) och dessa skor hade varit perfekt då hon verkligen älskar skor. Har inte råd att köpa ett par Jeffrey Campbells själv då jag bara är 13 år.
Kram <3

Reply
Malin

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.

Jag skulle vilja vinna skorna, men inte till min egen fördel (jag har stl. 37 i skor) – utan jag hade velat ge dessa snygga boots till min fina mor, som har ställt upp så himla mycket för mig de senaste månaderna; då det har krisat med ekonomin och skolan (pluggar till lärare). Jag har varit sönderstressad och jag hade aldrig klarat mig utan hennes hjälp. Det hade bara varit underbart och få överraska henne med dessa JCs. :)

Reply
Masshe

Rum moto boot tan. Jeffrey Campbell

Jag kan styla dessa skor med nästan vilken påhittig outfit somhelst! :D

Reply
Ema Dobraca

Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL

Varför jag ska vinna? Jag har alltid velat ha ett par bruna boots men jag är för feg för att köpa. Det är så jäkla snyggt med ett par bruna boots och dessutom enkelt att matcha. Men som sagt, jag är för feg. Har varit nära på att köpa flera gånger men har alltid ändrat mig i sista sekunden och köpt svarta istället. Så det hade varit ytterst kul att vinna och få in något brunt i skofamiljen. Kram

Reply
Linda

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell.

Vem vill inte ha dessa skorna! Nu passar inte dessa skorna mig i storleken men jag vet att min kära syster skulle älska dom. Så jag vill vinna dessa skor till henne. Hon betyder så otroligt mycket för mig.

Tack.

Reply
Josefi

Rum Moto Boot!

I år har jag kämpat som in i med mina betyg. Jag ville nämligen kunna känna att jag var oerhört nöjd med betygen jag ska få i hand under studentdagen nu om någon vecka. För en skofantast som mig vore det en oerhörd belöning för allt slit jag lagt ner att få lov att strutta runt i ett par Jeffrey Campbell-boots!

Reply
Frida m

Tjabba! Skorna heter: Moto boot Tan, Jeffrey Campbell!
Jag vill vinna dessa snyggingar för att det vore för jäkla härligt att gå runt i ett par snygga skor i vår/sommar samt att jag bara är 1.60 och gärna hade fått lite hjälp på traven att bli lite längre;) Mvh frida

Reply
Esther

Rum Moto Boot Tan – Jeffrey Campbell.

Min kära mormor fyller 60 år på fredag och hon såg dessa när vi tittade på skor på internet och ville ha ett par sånna, perfekt storlek. Så jag tänkte att det skulle vara den perfekta presenten till henne! Kram

Reply
Sewit

Rum moto boot tan
Jag ska åka till USA den här sommaren och jag skulle gärna vilja ha skona till vardags, dem passar med allt. Har alltid velat att ha ett par Jeffrey Campbell skor men dem är så dyra, blir alltid avis på att du har så många par =)
Hoppas du väljer mig

Reply
Julia

De heter Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Jag sitter varje dag och kollar på Jeffrey Campbell skor, men mamma vägrar köpa ett par till mig eftersom våra pengar knappt räcker till mat :(. Jag älskar dig och du skulle aldrig förstå hur mycket ett par Jeffrey Campbell skor skulle betyda för mig.

Xoxo Julia

Reply
Jejja

Den är ju såå snygg denna Rum Moto Boot Tan från Jeffrey Campbell!
Igår satt jag och grät för att min yngre syster lånat dessa skor utan lov och repat sönder skon framtill. Och idag hittar jag denna tävling! Hade ju varit så skönt att få bäbra dem hela på mina fötter igen. Perfekt storlek är det också! :D Meeen….är kanske lite för sen. Antar att du dragit en vinnare redan.
kram

Reply
Emma 17

Namnet: Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell!

Tycker dessa skor var så grymt snygga och har själv kollat på sådanna tidigare, men aldrig köpt! Dessutom är det precis min storlek 38-39 så det skulle verkligen vara perfekt!! Sen att det är DINA skor gör ju inte saken sämre direkt, hihi ^^ Bamsekramar till dig, med världens bästa blogg <3

Reply
Sofia Hansson

OJOJOJOJ!!! Jag har faktiskt en lista på mina livsmål pch ett av dom är att äga ett par Jeffrey Campbell skor! Så underbara! Som studerande har jag inte råd att köpa ett par heller. Hoppas min dröm slår in nu!
Skorna är ett par rum moto boot tan. Och de är precis min storlek också! Verkligen kärlek vid första ögonnkastet där!!
Kram!!
[email protected]

Reply
Elin

Rum Moto Boot Tan – Jeffrey Campbell

Lite synd att jag har storlek 37, men bättre för mamma! ;)
Vinner jag kommer jag att ge skorna i en liten försenad mors-dag present till min mamma som alltid ställer upp för mig! För tillfället är hon arbetslös och dessa skor kommer garanterat göra henne mycket gladare! Hon är guldvärd <3

Reply
anna

Rum Moto Boot tan, Jeffrey Campell.

Att Campell bära,
vore mig en sagolik ära.
För ett par Moto Boot i min skohylla
slår till o med en karatefylla.
Hoppa, dansa o spinna
det blir förnamnet om jag får vinna.
Nu jag önskar o jag ber,
att du mig dessa skönheter ger!

:) Jag skulle alltså bli superdupermegaglad om jag får spatsera runt i dem här skorna :) tack för en grym o inspirerande blogg!

Jag skulle bli så extremt sinnescrazyglad om jag vann dem skorna! För herre min jesus amanda carl-filip vad snygga dem är

Reply
Hanna Pekola

Rum moto boot tan Jeffrey campbell.

Om vi säger såhär, finns det någon anledning att man inte skulle vilja ha dem?! Hur snygga som helst, jag skulle så gärna vilja ha skorna för att det vore otroligt gött att vinna något så fint, speciellt från din blogg. Är ett stort fan av Jeffrey Campbell och jag lovar att jag skulle ta väl hand om dem och slita dem med hälsan.

Kram

Reply
Viola

Rum Moto Boot Tan JC

I denna stund sitter en fattig student och drömmer sig bort till sin brorsdotters dop i höst. Klänningen är redan kirrad, en heeelt underbar från Nelly, nu är det bara accessoarerna kvar! Klänningen i storlek L och jag ska göra allt i min makt för att komma i den.
Här bakom skärmen sitter en ganska överviktig kvinna, som snart ska lägga ifrån sig den för att påbörja kvällens pass på mitt lilla hemmagym. Det är en ganska tuff väg att gå, men jag har bestämt att jag ska klara det. 10 kg är redan borta, snaaart är jag nog där! Så jag hoppas att jag kommer få dessa på posten som en liten kick på vägen, ha en underbar kväll Kenza! Ciao Viola (håller alla tummar och tår)

Reply
Malin

Skorna heter Rum Moto Boot Tan – Jeffrey cambell.
Varför jag skulle vilja ha dom? Främst för att jag har inte hittat några skor alls iår, har inte orkat leta riktigt. Jag har ett par urgamla converse som jag har tröttnat på. Fyllde år igår ;) Hade varit en rolig grej om jag vann, en sak som skulle förgylla min vardag. /Malin

P.s Tack för en fin och inspirerande blogg Kenza!

Reply
Emma

Hej Kenza :)

Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell.

JUST DOM SKORNA har jag suktat efter SÅ länge så du förstår inte! Skulle bli obeskrivligt glad och tacksam om jag fick dom! :)

Reply
Sofia

Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell.
Skorna är fantastiskt snygga! Jag önskar de kunde få pryda mina fötter i sommar då jag själv är dålig på att unna mig snygga skor, det vore väl dags nu så hoppas!!

Reply
Petra lundstedt

Rum moto boot tan jeffrey campbell.
Hej är en ny bliven mamma så dyra skor är inget som står högt på listan, har även aldrig vunnit något. du har en grym blogg. petra

Reply
Fanny Holmqvist

Jag skulle väldigt gärna ha dessa skorna för att jag har så himla många idéer om hur jag ska matcha dem och många av dessa har jag fått inspirationen ifrån dig till.
Puss & kram

Reply
Matilda

Tjilevippen! Skorna heter Rum Moto Boot Tan. Supersnygga skor och skulle passa denna blivande tvåbarnsmamma (bebis i magen o en son på 1 1/2) perfekt när jag i höst (efter att ha klämt ut ungen) ska bli gamla Matilda igen! Då är jag färdig med barnafödandet och det vore så kul att ha ett par såna här snygga skor att ta på sig. Bara dom gör ju att man blir milf ;-)

Reply
Mathilda

Skon heter “Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell”

Jag vill ha skorna för att de är dösnygga och skulle komplettera min garderob perfekt. Jag har letat i evigheter efter en snygg sko med klack och dessa är som sagt riktigt snygga! Bästa studentpresenten vore det!

Reply
Matilda

Tjilevippen! Skorna heter Rum Moto Boot Tan. Supersnygga skor och skulle passa denna blivande tvåbarnsmamma (bebis i magen o en son på 1 1/2) perfekt när jag i höst (efter att ha klämt ut ungen) ska bli gamla Matilda igen! Då är jag färdig med barnafödandet och det vore så kul att ha ett par såna här snygga skor att ta på sig. Bara dom gör ju att man blir milf ;-) glömde mailadressen såklart! [email protected]

Reply
Fanny Holmqvist

Jag skulle vilja ha dessa skorna för att jag har så himla många idéer om hur jag kan matcha dessa och många utav de har jag fått inspirationen till ifrån dig.
Puss & kram

Reply
Amanda

Borde verkligen inte sitta här och läsa din blogg bör jag egentligen skulle tentaplugga, Oops! Men eftersom jag har strl 38 så kan jag hoppas på att garderoben fylls på som kompensation för den tomma hjärnan ;)

Reply
Denise Namakula

Svar: Rum Moto Boot Tan

Jag älskar skorna och skulle verkligen vilja ha dom! Med tanke på min ekonomi så kommer jag inte kunna köpa dem inom en snar framtid, men skulle sååååååå vilja rocka dem där skorn till en tuff outfit!!

Reply
Julle

Rum moto tan Jeffrey Campbell

Har aldrig rört ett par Jeffrey Campbell skor och skulle verkligen uppskatta skorna eftersom det är mors dag imorgon. :) <3
Skulle göra min dag Kenza. :)

Reply
Sophia

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Jag själv har storlek 36, men min mamma har 38. Och det är just min mamma jag vill ska ha dessa. Det finns ingen, och då menar jag verkligen INGEN, som är så fantastisk som min mamma. Hon har ställt upp för mig och min lillebror i ur och skur och gjort allt för att få våra liv att gå ihop, både vad gäller aktiviteter, skola och pengar. Jag är evigt tacksam över att just jag har välsignats med en så fin mamma med så enormt stort hjärta och det hade varit otroligt roligt att få möjligheten att överraska henne med ett par fina skor som jag vet hade passat henne perfekt!

Håller tummarna nu! Ha en fin helg vackra du :)

Reply
Fanny

Rum Moto Boot tan, jag vill vinna därför att jag har kollat på alla hemsidor efter att ha sett dig i typ såna här skor till en klänning och tyckte det var så sjukt snyggt. Har dock inte hittat några som faller mig i smaken och dom här är lite väl dyra för mig med noll inkomst. I WANT THEEEEM.

Reply
Erika Wallberg

Modell: Rum Moto Boot, färg: Tan & märket är Jeffrey Campbell, SÅKLART! ;)

Skorna är dom snyggaste en tjej på två ben kan gå i & jag skulle dela dom med min bästa väninna & min syster, som alla har strl 38 precis som jag! Skorna skulle alltså glädja minst tre damer som delar en liten lägenhet tillsammans! :D

XOXO

Reply
ellen bergkrans

Dom heter rum moto boot tan jeffrey campbell :)
Jag vill jättegärna ha dessa skorna då dom är jättefina och jag har inte råd med ett par själv, blir mina fösta högklackade! :D

Reply
Ines

Svar: Jeffrey Campbell Rum Moto Boot

Jag vill gärna vinna skorna för att sommaren har precis börjat och det skulle passa perfekt till ett vit klänning med en brun bälte och en krans i huvudet till min skolavslutning.

Reply
Winnie

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell

Jag skulle så sjukligt gärna vilja ha dessa skorna eftersom jag ALLTID velat ha Jeffry Campell skor, men har aldrig riktigt haft ekonomin till det.

Kram!

Reply
Lina Jönsson

Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL. Jag hade väldigt gärna velat vinna skorna för att jag tycker att dem är fantastiskt fina men har inte råd att köpa egna. Jag är student och pluggar till sjuksköterska, ska jobba på ett boende för äldre i sommar vilket ska bli jättekul! Hoppas hoppas hoppas att du väljer mig, hade gjort min dag! Kram

Reply
Alicia Holm

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.
Min största dröm är att äga ett par JC skor, och Rum Moto Boot är min favorit!! Det skulle betyda så mycket om jag vann! Det är min högsta önskan ❤

Reply
Hanne Larsen

Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Campbell

Well hello!
Jag tar studenten nu den 5 juni och har en klänning som jag kanske med lite hjälp av din smak, kommit fram till att dessa skulle vara slående snygga till! men då skivor och mössan kostat lite för mycket för min lilla ekonomi så har jag inte råd med campbell. Men om man nu tror på ödet kan man nästan tro att dessa 38or var menade att hamna fel för dessa är mina drömskor!

ha det gött Kenza, och din blogg är grym! :)

Reply
sara

Rum Moto Boot heter dem och jag vill gärna vinna dem för att jag är LÅNG och ALLA tycker att jag inte borde ha klackar just för att jag är lång men jag VILL ha det och jag vill gärna ha dessa för dem är dösnygga hahah

Reply
Linda Lumikero

Hej finaste kenza :)

Vet inte vad jag ska börja med. Jag älskar dessa skor. Har spanat in på dom ett tag nu, och på alla Jeffreyn du har postat på bloggen. Jeffrey Campbell’s kan man kombinera med allt, och ändå lyckas de alltid se classy ut. Klänning, shorts, you name it. Alla tjejer behöver ett par sådana skor. Ååh jag skulle nästan göra vad som helst för att få detta ögongodis att bli mitt!

Puss och kram :)

Reply
Felicia Hagelin Lindqvist

Rum moto boot tan.
Skulle bara betyda mycket för mig att få dem! Skulle bära dem varge dag! Tack på förhand!

Reply
Shilan

Rum Moto Boot Tan
Kommer aldrig ha en chans att vinna men MÅSTE ge det en försök eftersom det är just dessa skor jag vill ha till balen som är den 5 juni, men dock för dyra för min del. Skorna är AMAZING och skulle inte dö men skulle bli sjukt glad över att vinna dessa skor. De finaste av alla Jeffrey-campell skorna. Och vet att just 38 på dessa skor passar mig eftersom jag redan provat ett par. Nu är ju min chans 1 på 2000 ungefär och tror inte jag kommer vinna tävlingen. Men om jag inte kommer va med så kommer jag nog ha en stor ångest i mig att jag inte försökte ens eftersom det är mins drömskor. No joke, haha hälsningar // En desperat 16 åring, kram <3

Reply
Saga

De heter Rum Moto Boot Tan.
Jag skulle verkligen vilja vinna då jag typ inte äger några klackskor och skulle vilja köpa några nya till sommaren då jag tänkt mig att jag ska skaffa mig en ny klädstil :) Det är du som har fått mig att våga klä mig mer som jag vill och vad jag tycker är snyggt :) Inte klä mig i det som mest smälter in. Tack för din blogg!! :)

Reply
Bisa

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.

Jag har länge sucktat efter dem, men alltid lagt pengar på något annat. Resten av familjen hatar att shoppa skor så därför har jag blivit något av en “väsktjej”. Hade gärna blivit en “väsk och skotjej som har har fått skor av Kenza”

Reply
Shilan

Och vinner jag dem så kommer jag som bevis skicka bilderna med skorna på balen till dej. Och skulle vara sjukt cool. Liksom vinna ett par skor som tillhört KENZA, waow hihi

Reply
Märtha

Jeffrey Campbell rum moto boots

Dessa skor passar både på vardagen och lite mindre fester! Skit snygga till våren, sommaren och hösten! Jag har dessvärre inte råd med ett par egna. Skulle vara en riktig ära att vinna dessa snygga skor! Kram Märtha ♥

Reply
Filippa

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.

Haha åh herregud, tror inte du läser min kommentar, men man kan alltid ge det ett försök!

Jag behöver ett par skön skor att kunna matcha med enkla outfits, har bara converse, men dom är så tråkiga! Skor är den viktigaste delen på en outfit, och jag behöver några snygga att matcha, där har du förklaringen, ha en Bea kväll!
Kramar <3

Reply
Elin A

Rum Motor Boot, Jeffery Campbell.

Motivation: Jag är en fjortonårig tjej som läser din blogg vääldigt ofta, blev superglad när jag såg detta inlägg. Har kollat på liknande skor länge. Anledningen till att jag skulle vilja ha dem är ju enkel, de är urfina! Har länge velat ha ett par jeffery Campbell skor men aldrig vågat lägga pengar på det… Då jag bara går i 7an så blir det relativt svårt för mig att tjäna pengar, som du förstår. Därför skulle jag inte våga lägga så pass mycket på ett par skor, även trotts dess skönhet. Om jag vann dessa så skulle min skolavslutningsoutfit vara fulländad, kram!:)

Reply
Josefine

Svar: Rum Moto Boot Tan JEFFREY CAMPBELL

Jag skulle gärna vilja vinna skorna då de är galet snygga men då min studentekonomi inte riktigt klarar av den sortens utgifter.

Kram!

Reply
Chanel

Hej!
Rum Moto Boot heter modellen, färgen Tan av Jeffrey Campbell. :)
Jag vill ha dom här skorna för att ge till min syster, eftersom hon går genom ett par svåra saker just nu. Vill visa henne massa uppskattning och det skulle vara så kul att ge henne dom här skorna. Tror vem som helst skulle bli glad utav att få dom och jag hoppas på att få göra min bästa syster glad!

Reply
Komal K

Rum moto boot tan.

Jag vill ha dessa skor för att min mamma fyller år snart. Vill gärna ge henne som present.

Tack

Reply
Sara Hassen

Rum Moto Boot – Jeffrey Campbell
Är en tjej som oftast går runt i sneakers men vill gärna ändra på detta, det är dock svårt då de flesta klackskor inte är särskilt bekväma att gå i. Dessa skor skulle passa perfeekt! Både snygga och bekväma, precis så det ska va!

Reply
Zina ahmed

Rum Moto Boot JF
Jag skulle vilja ha dem eftersom min nära vänn tar studenten i år, hon har alltid köpt fina grejer till mig men jag har aldrig kunnat gengälda det, det hade suttit perfekt med dessa fina boots och gjort henne samt mig jätteglada, två fåglar i en smäll haha, är ett fan av din blogg kenza och dina outfits är suuuuper !!

Reply
Ulrika

Skorna heter Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell, och jag vill ha dem för att på riktigt få känna mig kvinnligt snygg och dessutom skulle det vara mina allra första högklackade vardagsskor! :) Kram

Reply
Jenny

Rum Moto Boot Tan Jeffrey Campbell heter skon. Jag vill gärna vinna eftersom jag vill kunna ha dessa skor till en snygg outfit inspirerad av dig! Jag som lever på studiebidrag och ska börja studera till hösten har tyvärr inte råd med dessa underbara skor som jag har velat ha hur länge som helst. Håller tummarna för att jag vinner dessa eftersom det skulle betyda väldigt mycket för mig.

Reply
Sofia Strömqvist

Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell heter modellen!

Du är och har varit en av mina största idoler inom mode. Jag började läsa din blogg för kanske 3-4 år sedan, och med dig som inspiration har mitt intresse för kläder och mode vuxit starkt. Din känsla för mode avundas jag, och motiverar mig till att experimentera själv med kläder. Du är min förebild, en riktig inspirerande kvinna är du och det skulle vara en ”Dream come true” ifall jag skulle vinna dessa underbara skor. Speciellt då jag endast i mina drömmar skulle kunna köpa de med tanke på priset. Vet att chansen för mig att vinna är 1 på vet inte hur många, men snälla kenza, du är min största idol.

Älskar din blogg, kram!

Reply
Kajsa

Jag säljer dessa i stl 40 i svart om någon är intresserad! Bara använda i typ 10 min, men jag säljer för att jag behöver pengarna!

bara att maila mig på [email protected]

Reply
lina zangana

Rum Moto Boot Jeffrey Campbell!!

Om jag vinner kommer jag att ge dem till min mamma som födelsedags present :D hon fyller år snart :D:D:D:D:D

Reply
Olivia

Hej Kenza! Namnet på skon är Rum Moto Boot Jeffrey Campbell.
Jag älskar denna skon lika mycket som du gör! Jag älskar din blogg. Det skulle bli en ära om jag vann dina skor!

Reply
Olivia

Älskar dina kläder! Du har gjort så jag har blivit mer mig själv! Jag följer dina klädråd och klädstil.. Du är fantastisk!

Reply
Petra Jakobsson

RUM MOTO BOOT JEFFREY CAMBELL!
Jag hämtar all min inspiration från dina outfits och det är jäkligt svårt att hålla samma inköps-tempo som dig Kenza ;) Därför behöver jag vinna dessa fantastiska RUM MOTO BOOT JEFFREY CAMBELL skor!

Petra

Reply
Ellinore Henriksson

Jag skulle såå gärna vilja vinna Rum Moto Boot Tan, Jeffrey Cambell. Det är helt enkelt de snyggaste och mest perfekta vardagsbootsen som finns och jag skulle döö av lycka om jag vann dom!!

Reply
Sara

Åh dessa hade varit perfekta nu till min student (och till allting annat). Känner att dessa verkligen hade fixat alla mina problem med att hitta ett par perfekta bruna boots!

Puss

Modellen Rum Moto Boot, Jeffrey Campbell

Reply
Emily

RUM MOTO BOOT JEFFREY CAMBELL.
Precis återhämtat mig från knäskada, haft kryckor i 6 månader, och får nu börja använda klackar. Älskar dessa!

Reply
Emma Carlagård

Rum Moto Boot – Jeffrey Campbell

Jag kollat på dom länge men har inte riktigt råd, dom hade passat perfekt till min vita klänning som jag ska ha till avslutningen på skolan. Dom hade även passt väldigt bra till alla outfits till sommaren. Kram

Reply
Ida N

Rum Moto Boot – Jeffrey Campbell

Jag har inte råd att köpa dom själv och därför skulle jag tycka att det vore roligt om jag vann ett par.. och dessutom så är det ju dina gamla! skulle vara något roligt att kunna skryta om, hehe ;)kram <3

Reply
Stefania Citraro

RUM MOTO BOOT – JEFFREY CAMBELL
Om man àr en fattiglapp, men àndà àlskar mode,
vad skall man dà gòra om man inte ens har ràd med en tiding fràn vogu-e.
Dessa skor hade fòrgyllt min dag, bàttre àn en resa till Prag.
Làt mig fà bàra dessa skor, och jag kommer àlska dig lika mycket som min mor.

(àr man fòr sent ute tro? Hoppas inte det)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*