• header

I’M ALIVE! …. eller?

Aldrig. Mer.

Jag tror jag aldrig har mått såhär dåligt i hela mitt liv? Lätt topp 3 värsta bakfyllan. Tankarna idag har varit “jag ska aldrig mer dricka alkohol. jag ska sluta röka. jag ska skaffa barn så jag inte har något val” typ. Haha, skoja….. Eller? Har inte varit kapabel till att göra ett skit, inte ens äta men nu äntligen ska jag vräka i mig en fet pizza. Borde väl inte ens skriva det här med tanke på att jag har en hel del unga läsare men vad fan, jag är ju bara människa.

Jag har passat på och läst igenom era tävlingskommentarer och nu dragit en vinnare. Grattis Jasmine! Jag trodde inte det skulle vara så många som tävlade, det var jättesvårt att dra en vinnare. Tycker ni alla förtjänar ett par fina skor på fötterna. Om ni vill kan jag höra runt och försöka styra upp lite fler tävlingar! Jag vet att många företag mer än gärna vill synas här och det i utbyte mot att mina goa läsare får fina presenter tycker jag är en bra idé. :)

MEN ASSÅ WTF VEM ÄR DET SOM SPELAR SÅ HÖG MUSIK SOM DUNKAR I TAKT MED MIN HUVUDVÄRK?! AHH

// Never. Again. I don’t know if I’ve ever been this bad in my whole life? Top 3 worst hangover ever. My thoughts today was like “I’ll never drink again. I’m gonna quit smoking. I’m gonna have a baby so I don’t have a choice” Haha, just kidding….. Or am I? I haven’t been capabel of doing anything today, I couldn’t even eat. But now I’m gonna eat a big fat pizza. I know I shouldn’t write this because I have a lot of young readers but what the hell, I’m only human. WTF, WHO’S THE ONE PLAYING MUSIC SO LOUD, MY HEAD IS KILLING ME!! AHH

Bjussar på en “gammal” bild på mig och mina läsare, för ni vill inte se hur jag ser ut idag. Mår dåligt varje gång jag går förbi spegeln, haha.

51 Comments

Lina

Hahaha! Så befriande! Såg att Blick la upp en bild inatt på er.. det såg inte ut som att du mådde dåligt då iaf. Måste ha hoppat på dej i sömnen. Haha! ;)
Hoppas jag inte mår lika dålig imorgon. Sitter nu utanför porten och väntar på alla andra sega jävlar som baaaara skulle gå på toa, dra på lite puder, knyta på sej skorna.
Jo, tjena.. det var 3 cigg sedan. (Och när de väl kommer ner håller väl jag på att pissa på mej!) -_-‘

Reply
Fiona

Hahaha det är så roligt att alla gör vad dem tror är “peace-tecknet” men det är baklänges och betyder nåt i stil med “fuck you/off” xD stör mig sjukt mycket

Reply
anonym

Asså Kenza du KAN INTE vara ful hur du än bär dig åt! Du är allltid så sjuuukt snygg! Åh jag älskar dig och din blogg såå mycket!

Reply
Cornelia

haha vet du vad jag sa till min kompis idag? “Kenza är fan snygg hela jävla tiden, till och med när hon är sjuk” och jag är säker på att du hade varit lika ursnygg som du alltid är, kram!

Reply
Sofia

Synd att man inte vann, men det skulle verkligen vara jätte roligt med fler tävlingar Kenza!!!! :D:D

Reply
Cattis

aldrig kommenterat din blogg men HAHAHA, så kul! Häll i dig vatten och sov en stund så blir det nog bätre!

Reply
Sussi

Så länge du är NEGATIVT inställd till alkoholen och cigaretterna så borde det ju inte vara så farligt. :P Fast då borde du kanske faktiskt sluta röka och dricka också, haha.

Reply
Kinga

Snälla sluta röka, en sån fin tjej som du passar inte med en cigg i mun. Jag har skrivit det förrut och jag tänker skriva det igen. Min mamma fick lungcancer av cigg, vill du oxå ha det? Jag vet att alla rökare struntar i att lyssna, men tänk efter. Det finns inget positivt med cigg. Cancer e det värsta man kan få men tänk på hur jäkla äckligt det luktar, en jäkla askfat luktar du i munnen. Och så kommer du tappa alla dina tänder men först kommer de bli missfärgade innan de ramlar av. Och alla pengar man lägger, de kastar man bort. Jag vet att du e “rik” så du bryr dig säkert inte om pengar men pengar e en investering kasta inte bort de på skit. Istället för att slösa de på cigg, skänk de till alla stackars barn som har det svårt. Jag vet att du redan gör det. Men tänk på att varje gång du köper ett paket så kan du bidra istället till nåt bättre. Det kan vara en grej som du kan hålla fast vid. Nu känner jag mig ganska dum som sitter och skriver detta till nån jag egentligen inte känner, men det e du som ska känna dig dum som röker inte jag. Snälla lägg av med det

Reply
Hedvig

Du borde fundera på att bli nykterist typ ,tycker jag ;) det är det bästa valet jag själv gjort i mina 18 år jag levt Haha! Slipper baksmällor och annat trams jao ^^ ha det bäst!

Reply
Ida

hej Kenza! Jag ska köpa kenza 9 eller kenza 10. Jag tycker båda är skiiit snygga. Men Kenza 10 kanske lite bättre eftersom man kan ha “pälskragen” eller kan man det på kenza 9 också?

Reply
Cinja

haha hate that feeling! happens like once a year for me. I don’t know how some people do it every week!

Reply
Janine

Don’t forget to drink a lot of WATER while drinking alcohol, could prevent a bad hangover!

Reply
Towie

“Du borde känna dig dum för att du röker”. Seriöst? Lägg ner.
Låt Kenza röka om hon vill, och varför ska hon behöva tänka “extra” på andra som har det sämre bara för att lyckades dra vinstlotten att bli rik? Hon har redan sagt att hon skänker pengar osv, vilket är toppen. Räcker inte det?

Kenza är en vuxen människa och välja sina egna val. Dessutom röker hon inte ens varje dag, det har hon skrivit själv.

Reply
Ashley

Hello Kenza,

I totally agree, you are human so you can get drunk and have a hangover. But what’s the point in letting your readers know? Like you said, it’s not good for your young readers, but let’s not even think about that. The very first thought that should concern you is that you come off extremely trashy when you talk like that! I’m not saying you can’t make mistakes or just have some fun, but to actually decide to write it down and put it on your blog, it’s not smart, you are damaging your image. Even if you cancel this post, in 10 years or so it still might be found on the internet because all it takes is for someone to do a screenshot and publish it. You might not care now, but it might be bad for your career overtime. I believe you are way smarter than this so Kenza, next time keep this very not classy stuff to yourself…

I wish you all the best,

Ashley

Reply
Katrine

Huffda, håper det går over! Det er ikke noe særlig godt. Gratulerer til vinneren da! Hadde vært morsomt med flere konkurranser ja! :-D

Reply
Terese

Grattis till vinnande Jasmine! Ha gärna mer tävlingar Kenza, vore sjukt kul! :)

Reply
Britta

Jag tycker faktiskt du har en bra innställning. Att dricka alkohol sådär ibland är väll inte fel men jag tycker du ska ta tag i rökandet. Försök och sluta! Du kommer att få mycket finare hy om du slutar och du lever längre! Jag hoppas värkligen på dig och snälla tänk igenom det.
Du är så värd ett bra liv!

Pussar och kramar från Britta♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
Melhi

Hej Kenza!

Jag tror att många läsare önskar sig en “ful” bild av dig. Du är med och skapar de ideal som får unga tjejer att må dåligt. På många sätt är du en väldigt bra förebild, du är snäll, omtänksam, rolig, ödmjuk, driftig, o.s.v. MEN du reproducerar även de normer gällande utseende som unga tjejer utsätts för varje dag. Det är INTE ditt fel att unga tjejer mår dåligt, men du ska veta att många blir GLADA av att se dig i mindre bra dager också. Vissa för att de är avundsjuka för att du fötts med så jävla bra gener, och andra för att de helt enkelt känner sig stressade över att de inte ens kan se lika bra ut som du när du har en dålig dag. Och de dåliga dagarna vill du ändå dölja… Varför? Du har så “råd” att vara ful. För få tror ens att det är möjligt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*