• header

HAPPY MOTHERS DAY!

Idag är det mors dag och jag vill hylla min fantastiska mamma. Den största anledningen till varför jag gör det jag gör idag, är för att kunna ge tillbaka till min mamma. Som hon har slitit för att få allt att gå ihop. Mamma, tack för att du alltid funnits här för mig! Jag älskar dig! ♥

// Today it’s the swedish mothers day and I want to celebrate my amazing mother. The main reason why I’m doing what I do today, is because I want to give back to my mother. She always had a really tough time keeping things together. Mom, thank you for always being here for me! I love you!

Min fina lilla familj, minus storasyster

136 Comments

Matilda

Oj, du och din familj är verkligen inte lika varandra :o Men jättefin familj!

Kenzas svar: Jag tror man behöver träffa oss för att se hur lika vi är, speciellt jag och mina syskon. :) Men när det gäller mina föräldrar så är jag mer lik min pappa. Kram!

Reply
christelle

Kenza morsdagen var ju förraveckans söndag:D

Kenzas svar: Nej här i Sverige är det ju idag. :)

Reply
Alicia

så mysig bild! :)
kan du inte visa i ett inlägg vad du har för klockor? behöver en ny och lite inspiration skulle inte vara fel :)

Reply
Lina

Det ser ut som att du gör ett bra jobb med att ge tillbaka. Hon ser ju sinnessjukt fab och lycklig ut! :D

Kenzas svar: Mamma läser alla kommentarerna här i bloggen och kommer bli SÅ glad när hon ser detta. Tack vad du är fin!! <3

Reply
Esther

Have a nice day! I celebrated Mothers day in the Netherlands two weeks ago. You’ve got the same nose as your mother and the same mouth as your brother!

Reply
Sara

Vilken fin familj, och vilken fin mamma! Vad jag har förstått utifrån det du skrivit i bloggen om din mamma under åren verkar hon vara helt fantastisk. Stor kram!

Reply
Sara

vad hände med dig och din pappa, vill inte verka påträngande men du berättar alltid att, det här påminner om min pappa så det kan jag inte se eller äta o.s.v.
det är många som undrar och du kan väl i alla fall berätta en liten snutt av det ?
älskar din blogg :)

Reply
Annie

Vad fin hon är din mamma! :)

Vill också säga att jag tycker det är jätteroligt att man fått se mer av din fina familj nu! Det känns som man får lära känna en helt ny sida av dig även om man alltid vetat att den fanns där :)

Puss o Kram !

Reply
Maria

Gud vilken fin familj!
Kenza, jag tar studenten i år och vet inte vad jag ska önska mig i present :/ Jag har alltid velat ha en klocka och när jag här om dagen såg din fina Marc by marc jacobs klocka i rose så blev jag förälskad. Jag försökt leta bak i arkivet men inte hittat vad den modellen heter. Hoppas du kan svara på det :)
Och kommer du ihåg vad din nya garderob med spegelskjutdörrar från Ikea heter? Puss & Kram!

Reply
Jakob

Jösses vad fina ni är alla tre (+ syrran som inte är med i bild)! Din mamma kan vara väldigt stolt över det arbete och allt slit hon gjort genom åren när hon idag stolt kan se på hur fantastiskt duktig du är i allt du tar dig för! Med all säkerhet är dina syskon precis lika fina personligheter.

Reply
Jossan Kossan

Din bror är så snygg…känns skumt att säga det…men det är sant!

Jag blir alltid så glad av din blogg Kenza! Att se din leende familj, att se hur bra du lyckas med livet! Man blir verkligen imponerad!

Ha det bääst (flodhääst)

Reply
Amanda

din mamma är så söt att jag dör!! jag tycker verkligen det är så fint av dig att ge tillbaks till din mor. hade jag haft möjlighet skulle jag också vilja ge tillbaks till min mamma som kämpat och slitit som ensamstående. Alla borde ta tillvara på sina mammor och verkligen visa hur mycket dom betyder för en. Kram till dig <3

Reply
Jenny

Din lillebror är verkligen lik din mamma, och du säkert mer som din pappa. Verkligen vacker familj. Både din mamma, du, din bror och din storasyster. Även fast din mamma nog har haft det väldigt svårt så har hon iaf fått väldigt fina barn. Inte bara på utsidan utan även på insidan, iaf om man tänker på dig Kenza. De andra vet vi ju inte, men anar att dom är lika bra! :)

Reply
Lyra

Underbar bild! Blir själv glad av att se sådana lyckliga ansikten. Hur fina som helst!!

Reply
Rebecka

Vilken söt mamma du har !!!! :D Jättehärlig bild, ni ser så lyckliga ut allihopa =)

Reply
Ida

Din mamma är säkert fantastisk! Hon har ju fått er tre och verkar ha gjort ett superjobb. Grattis till henne! :)

Reply
L

Vilken fin familj du har! Och jag ser visst likheten, speciellt mellan dig och din bror, samma leende! Hoppas ni får en fin dag tillsammans, man ser hur stolt din mamma är, det bara strålar om henne!

Reply
Sarah

Wow, din mamma är sååå vacker. Har inte sett så mycket bilder på henne på bloggen men denna bild…WOW. Även du och dina syskon är sjukt vackra. Gratta henne från alla oss<3

Reply
Christie

Awww… big smiles all around!

It looks like she’s raised some happy, healthy kids. She should be proud of what she’s done. :)

Reply
theresa

Och minus pappa eller…? Har jag missat något? Förlåt ifall jag har frågat något för intimt i så fall.

Reply
Yarem

Måste bara säga att din mamma verkar vara en väldigt stark kvinna! Din familj har ju inte precis haft det lättaste livet, men ändå kan hon stå där och le genuint. Och likaså du och dina syskon. Ni är verkligen en jättefin familj! :)

Reply
Nea

Vilken fin familj! Läste nån kommentar gällande din relation med din pappa, ville bara säga att jag tycker du inte ska känna dig pressad att berätta. Givetvis är det ingen (vad jag sett?) som faktiskt PRESSAR, men många undrar ju förståss. Har gått egenom en hel jäkla del med min far också det är inte precis så att man vill dela det med hela världen, ens en liten del heller. Starkt jobbat,stå på dig o hade bra <3 !

Reply
Emma

Jag håller med ovanstående, hon ser verkligen fab ut! Vad fint av dig att ge tillbaka Kenza, önskar att jag kunde göra det lika bra som du.

Reply
Linn

Åhh sååå fina! Ser verkligen ut som ni trivs till tusen med varandra! Din mamma och dina syskon måste vara världens gladaste och lyckligaste. Så söt mamma. Titta hur hon uppfostrade sina barn, snygga, trevliga, goa, snälla, omtänksamma mm. Men framförallt se att ens barn är sveriges största bloggare. Det finns en sak din mamma borde vara och det är riktigt riktigt STOLT!

Reply
Anna

Fin bild! jag tänker på när du berättat att din mamma stolt visat upp omslag du gjort för olika tidningar på sitt jobb för sina arbetskompisar, hon måste vara en så söt person!! hon ser himla trevlig ut :) Ni är jättefina allihopa! kram :)

Reply
Elli

Vad vackra ni alla är :D
Jag undrar också vilka strumpbyxor du använder, märke, den? De är så sjukt snygga!

Reply
Fanny

Åååh vilken fin familj du har! Skönheten går i släkten ser man på både din mamma och lillebror! (och syster såklart)

Reply
Theres c:

Ja du har då lyckats otroligt bra med det skulle jag tro! Se bara på det lyckliga foto liksom!

Hur orkar du översätta till svenska, i varenda inlägg? haha avgudar dig, jag själv är ju inte direkt så populär så att jag behöver det men wow, go guurl!

Reply
Nina

Så fin mamma! Påminner väldigt mycket om min egen faktiskt! :) stor cred till alla mammor där ute och särskilt alla ensamstående mammor som fått slita för att kunna få genom vardagen.

Reply
Clara

Åh, blir så rörd då jag ser hur gulliga människor är med sina mammor! Ha en grym dag tillsammans med din familj, Kenza! Du är bäst!

Reply
Johanna

Blir så GLAD av bilden. Vilken fin familj, ni skiner!

Så fint med kärlek och mammor som ger så mycket kärleksfullt. Hoppas ni haft en riktigt fin dag. :)

Kram på er!

Reply
Ellen

Gud vilken härlig bild, ni är så fina och din syster. Bor inte din syster i Stockholm för ni verkar inte träffa varandra så många gånger?
Ha en bra dag Kenza, ♥ you

Kenzas svar: Tack! Nej hon och hennes familj bor i Skåne sen flera år tillbaka tyvärr. Vi försöker åka och hälsa på varandra men det är svårt att finna tiden för det med jobb osv. Var där sist i slutet på februari, men nu kommer hon upp i veckan och går på Beyoncé med mig! :) Kramar

Reply
sels

Önskar att jag kunde ge tillbaka till min mamma som fått kämpa och uppfostrat mig själv, men jag är sjuk och har bara pengar så jag kan betala för precis det jag behöver och inget mer…Hoppas verkligen jag blir frisk nån gång så jag kan lösa det.

Reply
Felicia

Är du adopterad? inget illa menat men du är inte så lik din mamma osv välldigt fin bild i alla fall

Kenzas svar: Nej jag är inte adopterad.

Reply
Louise

Vad fina ni är! :)
Började tjuta nyss, när du skrev att du skulle ge tillbaka till din mamma! Ååååå.
Jag vill ge så mycket till min mamma för hon har haft det kämpigt. Köpte blommor till henne idag som hon älskar. Ha en bra dag!

Reply
Nelly

Hej snygga människa! Snälla jag ber dig att göra en video om hur du gör ditt hår, från när du kommer ut ur duschen tills det är stylat och klart!
Kram!

Reply
Krista

Vad har din mamma gjort som gör henne så bra? Eller så kanske hon varit normalt kärleksfull och vettig och du som är extra tacksam och glad. Vore kul att få veta iaf eftersom ni verkar ha ovanligt bra relation.

Reply
Maja

Åh va fina ni är! Vilken söt mamma du har!Du och din bror tar nog bra hand om henne <3 Stora kramar!

Reply
Jonna

Jag känner så igen mig i det du skriver… Jag kommer antagligen aldrig att bli rik, men när jag har en stabil ekonomi ska jag ge tillbaka så mycket till min mamma. Pappa är ute ur bilden(en komplett idiot) och mamma sliter som fan för mig och min lillebror, för att allt ska funka och för att vi ska må bra. Utan henne hade jag inte överlevt en dag. :)

Reply
olivia

ååååh vilken fin mamma du har!! Blev så glad av någon anledning att jag fick se bild på henne, bilden ger verkligen ett leende på läpparna hos mig, över att se era fina leenden!!!:) puuuuuussssss <3

Reply
Sara P

Vilken härlig bild på er tre, ni alla är sååå fina! Jag önskar er allt gott här i världen! Hoppas ni hade en underbar morsdag! Kram

Reply
Sara

Så fint! Din mamma måste vara redigt stolt över dig. Den enda meningen, om att ge tillbaka, berörde mig för min mamma har också slitit som fan för mig för mig och min bror (pappasituation ganska lik din) och när jag blir vuxen vill jag fan bara ge tillbaka! Är så dålig på att uttrycka min kärlek, och oavsett vad hon gjort “fel” förut så ska jag göra mitt bästa för att göra min mor stolt. Lyckas i livet, leva på mig själv och GE TILLBAKA. Det är alldeles för lätt att vara 17 och för egoistisk fastän man bara vill väl. Tack för att du är en sådan bra förebild, du verkar verkligen vara en toppenmänniska som förtjänar all lycka i världen. Kram!

Reply
Hanni

Så himla mysig familj.
Såg din syster, gud vad jag älskade hennes septum.
Kanske en fråga du inte vill svara på men var är din pappa?

Reply
Maria

Vilken fin familj! Viktigt att ta vara på varandra och verkligen uppskatta smågrejer och varandra. Tänk så mycket ens föräldrar har gått igenom och har fått göra för att hålla allt ihop. Fint av dig att ge tillbaka, det är viktigt. Fortsätt att vara som du är Kenza, jordnära och snäll – det är de bästa!

Reply
Agnes

Måste bara instämma med övriga kommenterare, WOW vilken fab mamma! Jättesöt och såå snygga kläder :D Kul att du delar med dig av din familj, förstår att du är stolt och glad över en så fin familj! Måste kännas så bra att kunna ge tillbaka, i framtiden vill jag också kunna ge tillbaka till mina föräldrar som har gjort allt för mig :)

Reply
jen - Gift, gravid och mamma

Åh va jag förvänta mig en helt annat utseende. vad knäppt de.där vad man målar upp en bild i huvudet pga lite text.Hon ser ut att va världens goaste, NI ser ut o va världens goaste familj. Åh, lycka i ögonen på er!

Reply
Emelie

Åh, vad glada och fina ni ser ut alla tre! Men du och din bror har ju EXAKT samma leende(!) och man kan ju riktigt se hur stolt din mamma är över er, så lika varandra tycker jag ändå ni är!:D

Reply
Rebecca

Underbart fin bild! :)
Varifrån är klänningen? är ute efter ungefär en sådan. tacksam för svar.

Reply
Malin

Vilken underbar hyllning till din mamma! Vet inte exakt vad the lowdown är med din far, men hon har varit fantastiskt stark att uppfostra tre fina barn och det märks att ni alla ger varandra massor med kärlek! Heja Kenzas mamma!!! <3

Reply
Hanin El-sabee

Hej, är det din pappa som är marockan eller mamma? Man ser aldrig din pappa på bilder så man kan inte vara säker haha!

Reply
Tea♥

Alla dessa år som jag har läst din blogg tror jag att jag aldrig har sett din mamma.
Och du ser, ehm hur ska jag säga detta… mer utländsk ut än dina syskon. Antar att du är mer lik din pappa då kanske?
Annars är hela familjen super söt :)

Reply
Therese

Gud vilken underbar mamma! Det bara strålar glädje om henne, det syns på långa vägar. Det ser man att du ärvt av henne :) Kul att du visar en bild på henne har alltid undrat och föreställt mig hur hon ser ut, och fel hade jag ju iallafall inte :D

Massor med kramar <3

Reply
Tina

Can a family look any happier? I don’t think so :) Even though you mentioned your problems with your dad several times, you can be happy to have such an amazing mother. At least this is how I feel in a similar situation. You three look amazingly beautiful in here! Love from Frankfurt, Tina

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*