• header

IVYREVEL – THE DRESS

♥ Dress from IvyRevel ♥

(IvyRevel will be available on ivyrevel.com very soon – follow us on Instagram for the latest news @ivyrevel)

112 Comments

Ellinor Melkersson

Jättefin, ska bli spännande att se hela kollektionen. hoppas inte det är allt för dyrt :)

Reply
Sanna

Hej Kenza är så otroligt stolt över dig! Först började du blogga en helt vanlig person tänk dig. Sedan efter några år blev du modell sedan en egen program ledare, till guldfynd by kenza sedan jofama och nu håller du på med ett eget märke du har gjort det. Jag är så himla stolt över dig Kenza, under några års bloggande komma så himla långt!

Jag är riktigt glad för din skull och det är också min dröm att bli så. Och en av Scandinaviens största blogg jag fattar inte? Du är en jätte stor förebild för mig och även andra läsaren!

Kram Sanna
Ville bara säga hur glad jag är för din skull! ♥

Kenzas svar: Tack Sanna! Vad du är fin! <3

Reply
Emma

Så grymt snygg klänning! Du är så vacker Kenza och påminner jätte mycket om en av mina vänner :-) Så roligt !

Reply
Hanni

Åh f*n vad fin! Skulle gärna ha den, kan ni se till att den kommer väldigt snart? Letat efter sådana klänningar för avslutningen.

Reply
Gina

Åhh kan knappt vänta! Men kommer Ivyrevel endast användas som en webbshopp eller kommer även en butik att öppnas? Det skulle bli så awsome!

Kenzas svar: Nu i början kommer IvyRevel endast vara tillgängligt på ivyrevel.com :) Kramar

Reply
Julia

Egentligen skulle ni släppt i höst/vinter till den där mässan eller vad det var, eller hur. Hur tänkte ni där? Det har snart gått ett halvår och det är fortfarande inte släppt :o eller har ni utvecklat kollektionen eller gjort något annorlunda? För jag förstår verkligen inte hur ni hade tänkt att ni skulle hinna annars :p Hoppas de kommer nu i veckan i alla fall. Så hinner kanske de som vill köpa något till sin avslutning/student göra det :) det ser ut att bli jättebra i alla fall.

Kenzas svar: Hej! Ja vi var tvungna att tänka om, och ta fram en sommarkollektion istället. Kram!

Reply
Alina

Nu till vinter, vilka vinterjackor kommer vara populära? Asså vilka kommer vara trendiga? :)

Reply
Yarem

Längtar så sjukt mycket till lanseringen! Är övertygad om att jag kommer bli kär i alla kläder, precis som jag är kär i den här klänningen haha

Reply
B

KOMMER JAG KUNNA BESTÄLLA EN INNAN SKOLAVSLUTNINGEN?
DEN 13 JUNI
har inte hittat någon klänning :((

Reply
Nora

Är Ivyrevel ditt nya, egna märke?

Kenzas svar: Hej! IvyRevel är grundat av mig och ett gäng härliga personer. Min roll i företaget är creative director & det är även jag som designar alla plaggen. :) Kram!

Reply
Linnea

Hej Kenza! Kan du inte jättesnälla, söta och rara berätta när? Skulle så hemskt gärna vilja bära denna på min skolavslutning och till midsommar!

Kramar

Reply
Ellen

Åh helt underbar, precis så jag hade tänkt att dina kläder skulle se ut. Vill ha den nu!!!! Längtar ihjäl mig tills de kommer ut.
Lycka till med allt Kenza kramar Ellen♥

Reply
Tova

När du har sån korta klänningar eller kjolar har du shorts under det då? För när jag har så korta kjolar så är jag rädd att visa allt jag inte vill visa och hittar inga så taijta och korta shorts, liksom har du några tips på vad man kan ha under då eller något?:)

Kenzas svar: Kör som jag, tighta tubkjolar! :)

Reply
S

Uttalar man märket “iiivaj revel” eller “ajvy revel?” om du förstår vad jag menar? :)

Kenzas svar: Nr 2. IvyRevel :)

Reply
Kristine

Kan du tipsa om vart man kan köpa blomkransar till håret. Letar som en tok, finns ingenstans ju. Tacksam för svar, kram :)

Reply
Rebecca

ÄLSKAAAAARR KLÄNNINGEN! Superfin! :)
Längtar verkligen tills kläderna släpps!

Reply
Malva

Hej Kenza! Tack för en riktigt bra och inspirerande blogg. Jag är en av dem läsarna som bara tittar och läser men aldrig skriver något. Men nu är det “dags”. Jag undrar om hur priserna för IvyRevel kommer se ut? Blir priserna dyra eller lite mer plånboks vänliga? Tacksam för svar och återigen tack för en fin blogg!

– Malva

Kenzas svar: Hej! Ni får svar på alla era frågor snart! :) Kram

Reply
Mary

Kul! Hoppas verkligen att det kommer att gå bra för er, det förtjänar du efter allt jobb! :)

Reply
Consuelo Paloma

I’m already loving it! You have a great taste and love your style. Because you do this with passion and everybody knows that!

I’m looking forward xx

Reply
Michaela

Kenza, fungerade knepet med att lacka ringarna? Eller rostar dom ändå? Håller med dig att det inte är varken ekonomiskt eller särskilt kul att springa & köpa nya hela tiden bara för att dom rostar. Är därför så nyfiken på om dom höll även om det bara gått några dagar sedan du köpte dom? :)

Jätte fin klänning! Kram

Kenzas svar: Ja! Eller hittills har de inte blivit missfärgade iallafall! :)

Reply
Maria

Oj, den där var på riktigt det finaste jag någonsin sett. Förstår inte hur jag någonsin ska kunna bli nöjd med någonting jag har på mig längre.

Kenzas svar: Haha åh vad glad jag blir!! :) <3

Reply
Johanna

Herregud. Jag MÅSTE ha den där. Åh. Men antar att man måste slåss med många andra om ett exemplar.

Reply
Jossan

Heej, vad har du för typ av trosor under så kortare klänningar och kjolar?

Kram

Reply
Anny

Jättefin, men tråkigt att den är så kort… Hade den varit 1 dm längre hade jag slagit till utan att tveka!

Reply
Lovisa

Hej Kenza! Jag älskar den klänningen och skulle vilja bäre ebn sådan på midsommar, kommer ni öppna webshopen innan midsommar eller ska jag börja leta efter någon annan klänning? :)
kram

Reply
Ida

Hej!
Hur söt som helst! Skulle vilja köpa den, men vart? Skulle bli jätte glad om det är någon som vet vart man kan köpa den?
Kram!

Reply
Postat av: Dilan

Hej!
Så söt klänning, jag undrar om det kommer vara särskilt dyrt för alla plagg? skulle jätte gärna vilja att det inte var dyrt att köpa. Kram! :)

Reply
Linnea Ivarson

Hejsan! Jag har trånat efter din sommarklänning ett bra tag nu, men sen din nya kollektion kom ut har jag inte sett röken av sommarkläderna. Går den fortfarande att köpa? Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*