• header

IVYREVEL – THE DATE

We’re preparing for takeoff, the date will be announced this week! Make sure to follow us on Instagram so you won’t miss out! @ivyrevel

And oh.. All your questions will be answered soon ♥

44 Comments

emma

men sluta dryga ut så jävla mkt på de, man börjar nästan bli mer irriterad än förväntansfull vid det här laget..

Reply
Xamy Valentierra

Nice! But Kenza, do you seriously want us boys walking down the streets naked? we have also feelings:( haha
I wish Ivyrevel would be also for boys :(

puss♥

Reply
Mire

Om jag vore du så hade jag skapat en kategori med “IvyRevel”. Det är alltid kul att sen gå tillbaka och titta sen start. ❤ Grattis och lycka till med allt. Jag hoppas att allt kommer att gå lika bra som du önskat (till och med bättre). Kram!

Reply
Hanny

Kenza din klädlinje kommer bli så stor, kom ihåg mig hahah när du blir internationell. Din läsare Hanny ;), har läst din blogg i fyra år nu

Reply
Evelin & Alexandra

Hej! Vi är ett tvillingpar på 15 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig!

Kram!

Reply
Jennifer

hej, jag är en 15årig tjej som gillar mode, fotografi, fotboll, sommar, brunbrända ben, musik, tvd m.m, dvs att det finns en massa att läsa om i min blogg! kika gärna in, kram :)

Reply
sdfgh

Okej fyfan vad jag är bra. När du sa att ni var på Elite’s kontor och kollade modeller, så tänkte jag faktiskt att den blonda modellen är en modell ni säkert skulle ha och nu ser jag att ni hade henne! Haha. Längtar tills vi får se allt! :)

Reply
Alexandra

Varför ser modellerna i soffan ut som prostituerade? Speciellt hon till höger. Inte klädmässigt alltså utan uttrycksmässigt. Magra är de också. Om jag kunde ta fram ett klädmärke och vara med o bestämma över marknadsföringen skulle jag nog tänka på vilken chans jag har att påverka synen på mode och idealet som ungdomar idag lever med. Har du tänkt nåt på det?

Reply
Emelie

Inget med det här inlägget att göra, men bara undrar..skulle inte du byta din header snart, har för mig att du snackade om det in något inlägg! ;)

Reply
Sonia

Sommarfröjd för ögat. Love what I see .. Apropå inget, vet någon vart soffan är ifrån? Har sökt överallt utan resultat:/.

Hälsningar Sonia

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*