• header

SUMMER PLANS

I vintras i Australien

Jag börjar undra om det blir någon sommar i år? Eller om det blir en skitsommar som förra året? Det är ju snart juni och temperaturen sträcker sig knappt upp till 20. Som bäst. Imorgon ska det bli 14 grader och regn. Fan, jag hoppas verkligen på en fin svensk sommar. Jag kommer inte kunna resa så mycket som jag brukar, eller jag vet inte om jag kommer komma iväg någonstans överhuvudtaget. Jag och Aleks har en långweekend inbokad i Nice i slutet av sommaren (fick det i födelsedagspresent av honom) men förutom det så har jag bara jobb jobb jobb inplanerat.

Jag skulle dock vilja komma iväg med vännerna också. En vecka någonstans med sol, bad och party. Vi får se om det går. Jag får försöka pricka in en vecka när det inte är prover och sånt som ska kollas, och innan höstkollektionen lanseras. Vad har ni för planer denna sommar?

// I wonder if there’s going to be a summer this year? Or a shitty one like last year. I mean it’s almost Junie and it’s not even 20 degrees outside (on a good day). Tomorrow it will be 14 degrees and rain. Damn it, I’m really hoping for a great swedish summer this year. I won’t be able to travel like I used to, I don’t know if it’s possible to go somewhere at all. Aleks and I are going to Nice in the end of summer (his birthday gift to me) but except for that I’ve only got work work & work. But I do want to go somewhere with my friends. We’ll see about that. Maybe I can take a week off between all the samples/fittings and the launching of our fall collection. What are your plans for this summer?

155 Comments

Charlie

Hej Kenza!

Jag har under några år följt dig. Du verkar vara en härlig tjej som sprudlar av energi. Jag tror mig inte tillhöra den målgruppen som du riktar dig mot (född- 82), men du har ändå gett mig mycket stimulerande läsning. Keep it up!

Och nu vill jag ge dig något tillbaka. Gå in på min pojkväns bands hemsida och skrålla ner. De har precis släppt sin nya singel “My heart is a yo- yo” med tillhörande video. Ett härligt Örebroband:)

Vore grejt.

http://www.thetranq.com

Reply
Jessica

Trist att ni har så dåligt väder i Stockholm..i Umeå är det riktigt varmt och fint och har varit det i flera dagar idag är temperaturen över 20 grader den står på 23 och steker riktigt varmt i solen!! Ser ut att hålla i sig här med :) hoppas ni också får bättre!

Reply
18 årig kille

Jag ska ta studenten i Göteborg nu nästa vecka, något som ska bli sjukt skönt. Kom precis hem från Göteborgs första student utspring faktiskt. Sedan har jag tänkt jobba jobba på en butik inne i Göteborg, och sedan ska jag förhoppningsvis till Spanien där mina föräldrar har ett radhus, om jag får ledigt:) Det skulle vara jätte kul om du la upp ett inlägg om hur din student var, och lite dina tankar och minnen av den dagen. Ha det gött och lycka till nu med kollektionen! Du är alla studenters dröm bara så du vet, haha pusss

Reply
Elsa

Jag bor i Umeå, och här är det hur varmt som helst! Vi har haft 23-26 grader jättelänge!
I sommar ska jag till Spanien och sedan en tripp till Stockholm med mina kusiner. Annars ska jag bara vara med mina vänner och njuta! Kram

Reply
alicia

Först blir det sommarjobb på ett dagis i några veckor, sedan sticker jag till USA för art bila runt i 4 veckor längs med västkusten och besöka L.A och Las Vegas bland annat. Ska bli riktigt kul!

Reply
Jenny

Här i Norrland har vi sol och minst 22 grader sol varenda dag, iaf där jag bor. Underbart! :) Inget som helst regn. Än. *peppar peppar…*

Reply
Melissa

du är så sjukt snygg, är bara liiite avundsjuk.. ALLA killar vill ha dig och ALLA tjejer vill va dig ;) hahah!

Reply
Gabriella

Jag åker iväg med ett kompisgäng en vecka i juli! Vi ska till Budapest och eftersom jag pratar ungerska får jag bli guide ;)

Reply
Alexandra

Hade tänkt stanna hemma, har inte så mycket o välja mellan liksom. Förstår inte egentligen vad som är fel med vädret här? Du vet väl om att det bara är maj och att det inte ens SKA vara såhär varmt som det är nu?

Reply
Yarem

Jag tänkte just på samma sak. Det känns som att det inte kommer att bli en ordentlig sommar i år…Hoppas verkligen att det blir det i alla fall.

Jag ska faktiskt till L.A om 11 dagar! Längtar :D

Reply
Jennifer

hej jag är en 15årig tjej som älskar mode, foto och fotboll! så det är ungefär det jag bloggar om :) kika gärna in, kram! :)

Reply
Sara

En vecka med sol, bad och party lät inte dumt! Har man tur kanske det finns tid till det i sommar! :D

Reply
amanda

Jag bor lite längre ner i landet och vi har just nu 24,4 grader i skuggan ;) Dock var det likadant förra våran och det blev en skit sommar så det är väl bara o vänta och se!

Reply
Leonie

Hey Kenza! I love your blog! <3

This summer I will visit SWEDEN/STOCKHOLM :D :D :D
I have to go shopping to BIKBOK :D

Maybe we will met each other :D haha would be great!

Greetings from Germany!

Reply
Amanda

Ja,vad är mina planer för denna sommaren? Den frågan har jag tänkt på många gånger. Man hör folk som har planer för vad dom ska göra men jag har tänkt att ta det mest som det kommer. En dag i taget och bara ta det lugnt och ha kul! Vart väldigt mycket med skolan den senaste tiden. Så jag ska verkligen lägga mig ifrån allt som har med skolan att göra och ladda upp för ett sista år i grundskolan innan det är dags för gymnasiet. Men självklart har jag lite planer..ska eventuellt med några kompisar till Göteborg, kanske en weekend till London med the family, Gotland med familjen, och böda med vänner och så ska jag umgås med en kille jag saknar så otroligt mycket! Han bor i skåne och jag i småland så vi ses inte varje dag nu när det är skola o sånt. Ska ha en helt fantastisk sommar med sol,bad, vänner o familj helt enkelt! Gäller bara att Svergie leverera med bra väder!

Reply
Carro

eftersom du har så fin mage och kroppp och allt så undrar jag hur tränar du? Skulle vara jätte tacksamt att få veta vilka saker du kör när du tränar och sådant! För du har ju verkligen en dröm kropp! Kram Carro

Reply
Helen

Undrat du om det blir sommar snart?! Jag håller på att svettas ihjäl! 23 grader varmt här i Örnsköldsvik.. Sommaren är ju här! :) Dessutom är det ju bara Maj.. Det kommer till er också snart! ;)

Reply
Lina Tsutsumi

Jag hoppas också på bättre väder! Vill inte ha en skitsommar igen som förra året! ): Själv tänkte jag åka till Eskilstuna och köra upp och så blir det nog Kroatien en vecka!

Reply
eenularakk

Also will not be able to travel like last year. I was working in a hotel in Greece, but not this year :( My plan is to stay in Denmark and work before starting the bachelor in September :)

Reply
Karin

Ska åka till England och semestra med killens släkt.
1 vecka i deras hemstad Nottingham och 2 veckor i Cornwall (sydväst? kust) Ska bli kul o se lite annat. Håller tummarna att jag slipper regnet! ;)

Reply
Mikaela 21 Sthlm

Ush vad segt att ha massor med jobb! Dock har du ju haft möjlighet att kunna resa i massor senaste åren när många andra i din ålder jobbar och pluggat, så du får kolla på bilder från det och le, minnas.

Jag har 5 veckor ledigt (lyx!). Ska upp till norrland i några dagar och hälsa på farmor, ner till halmstad en helg och hälsa på en vän som pluggar och åka till italien i två veckor!

Hoppas du kommer iväg en vecka!
Kramar Mikaela

Reply
sara

Tycker verkligen synd om dig kenza, tänk va hemskt att bara få åka till nice,usch de kan inte va roligt

Reply
Johanna K

Jag åker iväg till Kambodja och jobbar med lärarfortbildning för organisationen Teachers across borders! Det ska bli otroligt spännande!

Reply
Sad!

Jag har en pojkvän sedan 2 år tillsammans. Vi är rätt så seriösa. Han arbetar, jag pluggar. Vi har aldrig åkt någonstans tillsammans, aldrig aldrig.

Vågade inte ens fråga honom om vi skulle ta och planera in en resa tillsammans under sommaren. I februari tog jag mod till mig och frågade det. Han svara med “Ja, varför inte?” Inte direkt svaret jag hoppades på, men men.

Frågade igen i mars: “Ja, men det finns tid kvar, vi kan planera det en dag.”

Frågade igen i slutet av april, skrev till och med ett långt jävla sms om att jag förstår om han inte vill resa med mig, men att jag väldigt gärna skulle vilja. Han svarar “Yes, det kan vi göra”

Samtidigt säger han att hans arbetslöse äckliga vän ska besöka hans hemstad och att han då ska fixa fram nummer till minst 5 tjejer, eftersom han aldrig haft en tjej innan.

Jag är så jävla sårad och nere, nästan deprimerad. Varför tar han inte initiativ till att planera en f*cking resa med mig? Är det något fel på mig? Dåligt sällskap? Gillar han ens mig?

What to do..

Reply
Sylwia

beautiful photo :) i love good weather, i cant stand when its below 20 degrees, so im going Golden Sands in Bulgaria :)

Reply
Lina

Men vad säger du? Här har det varit sinnessjukt väder i flera veckor.
Den ENDA planen för i sommar var P&L-festivalen. Men det SKET sej ju. Utöver den veckan som jag fick ledigt så är det bara jobb jobb jobb.
Så denna sommar får gärna regna bort just nu! /BITTER tjej

Reply
Sara A

Se det lite positivt! Om du var i Australien i vintras och ska till Nice i slutet på sommaren, så kanske det inte är så farligt ändå? :-) Det är mer än vad en annan får uppleva på flera år!

Reply
Sofia n

Ni får komma till luleå ;-) vi har haft 25 grader varje dag i snart 3 veckor!! Phu men fantastiskt. Hoppas vi får en sån här fin sommar med!:-)

Reply
Jojo

Jag hoppas också att det blir en bra sommar, och själv så har jag inga dirketa planer:) haha + härlig bild!<3

Reply
caroline m

hej, jag ska mest va hemma. i heslingborg är det jättevarmt, även när det regnar. på lördag ska det bli 23 grader. jag ska nog till stockholm, är där ifrån så är alltid i stockholm hos min släkt o så. :) : D

Reply
Linda

Jaa, hoppas verkligen temperaturen stiger snart! Haha dock borde vi inte klaga, den 1 juni förra året var det 6 (!!) grader och spöregn (too bad för min syrra som tog studenten då) :/

Reply
sofia

Men Nice låter ju inte helt fel det! Själv kaaanske jag kommer iväg till Spanien i September. Kanske… ^^

Reply
Caroline

In next week I’m going to visit my family in Denmark. I’ll be there for two months;)kisses!

Reply
Sarah

Hej Kenza! I sommar så ska jag och mina fyra bästa vänner åka till Ayia Napa. Det är min första utlandsresa utan föräldrar och alla vi är sjukt taggade. Skulle vara superkul om du kunde berätta lite om din första gång, hur det va och så! Kram

Reply
Micaela

Alltså du, Nice är så jävla fint! Krävs nästan ingen annan semester. Haha!
Hoppas jag känner igen mig när du åker dit och lägger ut bilder, för det är alltid lika kul. Haha, kan jag snälla följa med?!?
Mina kusiners pappa har en chef som har två lägenheter där, som vi alltid brukar bo i (vi åker dit med kusinerna och har lägenheter bredvid varandra med samma balkong) så det är as mysigt! OMG NEJ NU SAKNAR JAG DET STÄLLET FÖR MYCKET :'((

Reply
Arina

hoppas också på en bra sommar :) själv ska jag till Kroatien i juli ;D kram :)

Reply
Madeleine

Du borde komma och semestra här uppe i Norrland för vi sjukt fint väder!;-) hehe

Reply
Ebba

Ska vara hemma den här sommaren. Brukar alltid åka till Italien men i år ska jag vara hemma och ha hela huset för mig själv!

Reply
Julia

Märks att du blivit lite bortskämd med att ha kunnat resa så mycket de senaste åren ;) Kollar man tillbaks på alla dina resor så tycker jag du har rest väldigt mycket faktiskt. Och väldigt roliga och olika resor. Jamena er Australienresa var ju jättestor och ni var borta länge.. och nu ska ni till Nice i sommar. Vet att allas liv är olika och det är så ditt liv ser ut och du ska ju inte sluta resa bara för att andra inte kan det på samma vis, givetvis inte. Men försök att vara tacksam, försök. Tänk att det är genom bloggen (till största del) som du har möjlighet att leva som du gör. Tänk vilka möjligheter du har fått. Att kunna ha ett arbeta som du verkligen brinner för och som du många gånger kan komma och gå ifrån lite som du vill. Att kunna ta semester flera gånger om året. Att aldrig behöva tänka en sekund över ekonomin. Du är väldigt lyckligt lottad när det gäller det, det tror jag nog du vet. Men sånna här inlägg och tankar känns lite.. onödiga. Kram

Reply
Madeleine

Åh hoppas också på att denna sommar kommer att leverera underbart väder! Solen skiner här i Borås, men ingen sommar i Borås utan en regnskur varje dag haha.
Men en långweekend i Nice låter ju underbart, kommer bli sådär härligt romantiskt, ett bra avslut på sommaren :). Själv ska jag hinna med och jobba lite under sommaren. Läser på högskolan just nu och detta är min sista lediga sommar, sedan ett år kvar av utbildningen och jobb jobb jobb! Så denna sommaren har jag, min lillebror och mamma bokat in en resa till Indonesien i 2,5 vecka i juli och sedan Milano i 1 vecka i slutet av augusti :D hoppas på att denna sommaren kommer att slå den förra som var helt underbar! Hoppas du med får en toppen sommar :)! Kram

Reply
Jullan

Näää sluta gnäll på vädret i Stockholm! Ni har haft många fler dagar med sol och temperatur över 16 grader medan här i Amsterdam drunknar vi i regn, förstenas av iskalla stormar. Och vi finns ju då söder om Sverige…

Reply
Dvy

I am going to travel all summer (and even autumn) long.
First I am going enjoy the sun on the island Gran Canaria (Spain) in July, from there I’m gonna catch a plane to Macedonia. After one month in sunny Macedonia, I am going to travel for one month in Russia (I’ve never been there before) and from there again sunny Macedonia ’til the end of October.
The good side of going to university is the long summer break, haha :)

Reply
anna

Nice är helt fantastiskt fint! Hyr en bil en dag och åk runt lite längs vägarna som slingrar sig längs rivieran, det är så sinnessjukt vackert!
Jag skulle egentligen till franska rivieran jag med, men sen fick jag jobb istället. Bra det med!

Reply
Lyn

Indeed, the weather really sucks!
Here in Belgium too, all I see is rain rain rain …
I’m going to Cyprus with my mum in July & with my boyfriend to Maastricht in September.
I hope for you that you can find a week off to spend some time with friends!
Lots of love xx

Reply
Sara

Om min syrra är kvar i London i sommar så åker vi säkert ner dit i sommar igen!:D kraaaam <3

Reply
Sofia

Härlig bild! Har egentligen inget speciellt planerat. Ska iaf ha 4 veckors semester. Och har bokat en resa till Spanien i september :-)

Reply
Marica

Vi får allt hoppas på en fin sommar!
Min enda plan hittills är att jag åker på klassresa till Turkiet på Fredag. Om man nu kan räkna det som en sommarplan, men där lär det iaf vara sommar!!

Reply
Hanna

Hahahahaha här uppe i Luleå kan man knappt gå ut på grund av värmen, klockan åtta på kvällen är det fortfarande över 20 grader utomhus, underbart! :)

Reply
Linnea

Jag ska till Rhodos med vänner på partyresa en vecka:D och så ska jag sommarjobba i en månad!:)

Reply
Sofia

Först en vecka i Tunisien, sen en weekend i Köpenhamn och därefter en vecka i Turkiet :)

Reply
Petra

Men åh snälla klaga inte.. Du har rest så mycket och äntligen får du känna på lite hur det är att jobba. Var glad att du ska åka till Nice iallafall.

Reply
Alexandra

Först jobba i 4 veckor direkt när skolan slutar sen blir det Paris en vecka i augusti!! Älskar den staden så ofantligt mycket!!! Men Nice är säkert också jättefint, har velat åka dit jättelänge men det får vänta! :)

Reply
Elin

Jag jobbar också hela sommaren, när man pluggar annars måste man ju det :/ Men ska försöka komma iväg en vecka i slutet av sommaren iaf! :)

Reply
M-h

Jag och min pojkvän skall på interrail i Europa tre veckor! Har du några tips på vilka städer i Europa vi skall besöka? :)

Reply
Fideli

Jag åker till Thailand i tre veckor snart! Ni kan ju joina oss! ;) Ha en fin sommar <3

Reply
Sonia

Ååå ska också till Frankrike fast till Paris! Sen kanske London också, annars är det skärgården som gäller :)

Reply
Angela

Nice är helt uuuunderbart kan jag lova, vill verkligen tillbaks dit! Men i juni blir det Florida en vecka och New York en vecka, båda ställena med min pojkvän och hans familj :) sen flyttar jag och min pojkvän till Santa Barbara i augusti! Är så övertaggad haha :)

Reply
Johanna

Kom upp till Norrbotten, i svartbyn i överkalix hade dom varmast i landet igår :D Imorrn lovar dom 25 grader varmt och stor sol och torsdag 26 grader och sol i Kalix. Och jag som inte är nå fan av sol och värme gillar inte detta väder.. Fyyy jag dör av värmeslag :S

Reply
Sofia

Totatalt älskar dina kläder! Din stil och allt det där! :D Och din bikini, vad har du köpt den?

Reply
Katrine

Nice høres bra ut da! Får håpe det blir en bra sommer :-)

Jeg reiser til Rhodos nå i juni og resten av sommeren skal jeg bare være hjemme :-)

Reply
Emelie

Jag tycker att maj månad har varit jättefin! Men jag uppskattar iofs allt som inte är snöväder. Jag har också mest jobb i sommar, någon festival blir det, annars ska hoppas jag också på att de veckor jag har semester blir fina!!

Reply
Fiona Schubert

going to Turkey with my family, the last time :)
next year alone with my best friends in Malgrat in Spain :)

And than, before Turkey,1 week London :)

i’m so excited!

kisses!

Reply
Christina

Vad tråkigt att du inte hinner resa mycket i sommar.
Min sommar startar med att bästa vännen kommer hit för massa trevligt, sedan en resa hem till Sverige, sedan direkt därifrån till en vecka i London och någon gång runt omrking blir det en resa till Danmark och till hösten en eller två veckor i solen. Massa spännande saker helt enkelt.

Reply
Kajsa

I Norrland är det fin väder!! Haha, allt kretsar inte kring Stockholm ;) och “bara” en resa var inte så bara. Tror du blivit lite bortskämd!

Reply
Sandra

Som nån annan skrev, du var ju i Australien för inte så länge sen och i ett par veckor? Och Nice är väl inget dåligt? Välkommen till livet som alla “vanliga” har… det består av jobb jobb jobb jobb… Jag har inte ens nån semester i sommar utan ska vara semestervikarie. Har jobbat hela året och ska plugga i höst. Skulle vara överlycklig om jag ens hade fått åka på hälften av alla resor du nånsin vart på…

Reply
Ss

” Postat av: Sad!

Jag har en pojkvän sedan 2 år tillsammans. Vi är rätt så seriösa. Han arbetar, jag pluggar. Vi har aldrig åkt någonstans tillsammans, aldrig aldrig.

Vågade inte ens fråga honom om vi skulle ta och planera in en resa tillsammans under sommaren. I februari tog jag mod till mig och frågade det. Han svara med ”Ja, varför inte?” Inte direkt svaret jag hoppades på, men men.

Frågade igen i mars: ”Ja, men det finns tid kvar, vi kan planera det en dag.”

Frågade igen i slutet av april, skrev till och med ett långt jävla sms om att jag förstår om han inte vill resa med mig, men att jag väldigt gärna skulle vilja. Han svarar ”Yes, det kan vi göra”

Samtidigt säger han att hans arbetslöse äckliga vän ska besöka hans hemstad och att han då ska fixa fram nummer till minst 5 tjejer, eftersom han aldrig haft en tjej innan.

Jag är så jävla sårad och nere, nästan deprimerad. Varför tar han inte initiativ till att planera en f*cking resa med mig? Är det något fel på mig? Dåligt sällskap? Gillar han ens mig?

What to do..
2013-05-28 @ 17:00:47 ”

Han är egoist och inte speciellt intresserad av dig (betyder inte att det är något fel med dig alls) Dumpa och hitta någon som du trivs med! Hårt men sant, du kommer tjäna på det i slutändan.

Reply
Malin

Jag ska till USA i slutet av Juli i nästan 2 veckor och åka på en roadtrip med pappa från San Francisco – San Diego, jag längtar!!! Och innan det så ska jag åka till Gotland i en vecka med min mamma och syster, vi har hyrt en fin lägenhet som är nära till allt. Så jag kommer ha en rolig sommar, det enda som är dåligt är att jag inte har något sommarjobb :(

Reply
Julia

Låter ändå hur-härligt-som-helst! Jag har inte varit utomlands på flera år, men hoppas innerligt att det ska bli av närmre hösten. Blir det en svensksommar nöjer jag mig med det eftersom det är det absolut bästa som finns, men vågar inte ha för högra förhoppningar. Annars väntar jobb, jobb och jobb även för mig. Hoppas du och dina vänner lyckas komma iväg på en resa! kram

Reply
malin

Hej, Kenza kom till norrland herreguuuuud, vi har de jättestek!!!
I sommar ska jag och min kompis på språkresa till Bournemouth i tre veckor,
vi kommer nog dööö, men de blir SKITKUL!! :D kram

Reply
loan

I’m from Nice if you want any advice to know any good places to go just let me know and send me a mail
It’s gonna be my pleasure to help my favourite blogger xx

Reply
Malin

Jag bor uppe i Luleå där vi de senaste dagarna haft minst 23 grader i skuggan, vi har inte haft moln/regn på himlans många dagar. Så vill man ha värme så åker man till Luleå, vi vinner solligan gång på gång typ :)

Reply
S

Jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb, jobb och jobb! Japp, lika många veckor som jag har skrivit jobb ska jag jobba ;)

Reply
Hanna Watson - nygift i Kanada

Jag har precis bestämt mig för att åka hem till Sverige två veckor i slutet av juni och i början av juli tillsammans med min man. Även om det säkert kommer vara riktigt varmt här i Kanada, så ska det bli skönt med hav, ljusa nätter, grillning och bearnaise-sås. Inte mkt som slår det ;)

Hanna, Kanada

Reply
Nina

Hej Kenza! Själv har jag jobb hela sommaren. Sen i september går jag på mammaledig. Ska ha barn i oktober. Ska bli så spännande. Vårt första barn kommer till världen då. Är i skrivande stund i v 21+6. Hoppas du får något ledigt i sommar trots allt. :)

Reply
Emma

Kenza, du kanske ska hyra någon stuga eller något någon stanns i småland särskillt runt växjö området, vi har jätte varmt här nere, ska bli 26 grader i helgen :)

Reply
Cassandra

Jag tycker vi har haft en väldigt fin majmånad med mycket värme, bättre väder än så här är det svårt att få i Sverige. Jag ska sommarjobba 8 veckor, förutom det har jag precis haft en weekend i Rom och sen får det bli en resa i augusti med min pojkvän. Jag saknar Grekland, så blir nog någon liten grekisk ö vi siktar in oss på.

Förutom det ska jag njuta av den svenska sommaren, kanske någon spontantripp till Öland också :)

Reply
Martina

Letar du efter sommaren så är du välkommen upp till Umeå! Här har det varit utomlandsväder i över en vecka, och det ser ut att hålla i sig! :) Heeeeelt underbart!! :)

Reply
Jennifer

hej, jag är en 15årig tjej som gillar mode, fotografi, fotboll, sommar, brunbrända ben, musik, tvd m.m, dvs att det finns en massa att läsa om i min blogg! kika gärna in, kram :)

Reply
Emma

jag ska till london 2 veckor på språkresa! sen ska jag till öland två veckor. fira min födelsedag! och så ska jag till grekland :)

Reply
jane

Katastrof att bara få resa en resa per sommmar! Så här är det att ha ett riktigt jobb!

Reply
Paulynagore

The weather in France is also terrible, rain all the time and all… Crazy ! But i will go to London, Hamburg, Paris and the beach for my vacations ^^ (i don’t live far from the beach huhu)

Reply
Amanda

I Umeå har det varit super väder i snart 2 veckor!! Idag ska det bli 25+ och stålade sol!:D

Reply
Mimi

Come in morocco this summer! you gonna appreciate the food, culture and people!!:D

Reply
Bella

Vart kommer väskan ifrån? Spelldesign? Och hur får man kontakt med dig på mail om det går? MVH Bella

Reply
AJ

You can go to corsica in south of france it is gorgeous with beautiful beach.. or porquerolle..

Reply
Emelie

Hej Kenza :) Var är väskan ifrån? Vart helt förälskad. Kramar och God fortsättning

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*